Blodsband

Just nu sitter jag och väntar på att en liten guldgruva ska trilla in på mitt konto, eller det ska komma nån dag nu i veckan. Jag vet att jag måste spara men samtidigt så har jag så mycket planr för dessa pengar. De kommer aldrig räcka tilla allt, inte ens på långa vägar. Men en sak som jag bestät mig för är att jag ska köpa något till min bror och såklart till min syster. Ni kanske undrar vilken av alla systrar, men jag menar såklart min riktiga syster, vi med samma föräldrar. Det är dags att vi blodsbarn hittar på ngt.

Nog sagt om det, nu ska jag ner och äta lite mat sedan ska jag iväg och vara barnvakt. Där kommer det oxå trilla in lite pengar. Yes! More money to the pile.

Hundranittiofem dagar kvar

195 dagar kvar!
29 dagar kvar!


Det där med skola är inte min grej

Ingen skola för mig idag, jag går nog inte dit på hela veckan tror jag. Jag orkar verkligen inte.
Jag vet att det bara förstör för  mig och att jag hamnar efter med alla arbeten och så. Att jag hamnar efter hjälper heller inte så stressad som jag känner mig just nu. Jag skulle bara vilja hoppa av skolan och få kunna tänka på annat, men det går ju inte. Skulle aldrig få det för mamma.

Vad gör man varje morgon när man väl kommit upp och tänker idag ska jag till skolan, så ska man börja klä på sig kläder och man hittar verkligen inget i sin garderob. Allt ser likadant ut och är precis lika tråkigt. Vad gör man då?
Med nya kläder i garderoben så vill man ju visa upp dem och då kanske man finner den där extra styrkan för att ta sig till skolan? Har jag rätt eller fel?

Det jag menar är att om man inte finner tillfredställning i studierna så måste man ju hitta den nån annan stans. Skolan ska ju vara rolig, men hur rolig blir dagen om man hamnar på fel sida redan hemma vid garderoben. Alla vet att om man har snygga kläder på sig så känner man sig snygg och då blir man genast mycket gladare. Man blir säkrare i sig själv och man kan klara allt, till och med skolan. 
Så till er alla förälldrar där ute, belöna era barn för att de går i skolan! Många av er ser det säkert som mutning men nej det är det inte. Det är en belöning. När ni kämpar på bra på erat jobb så får ni lön, vad får vi studenter? Ingenting! Kom igen nu parents! Ge oss lite att jobba för, ge oss belöning, ge oss motivation!


När är det min tur att tröst shoppa?

Just nu är allting bara upp och ner. Ingenting är bra. Skolan...finns det mer att säga än att jag är mer skoltrött än vad åsnan i bamse är på sin ägare. Ni vet han som drar den stora tunga vagnen uppför det höga berget.


Lika trött är jag på strulet med min telefon. 8 gånger jag är i butiken för att byta den, och denna gång sa jag att jag ville byta modell, men nej det får jag ju inte. När man köper mobilen säger de att om man lämnar in telefonen på lagning 2 ggr så har man rätt att byta modell. Men eftersom de bara bytte ut telefonen de första gångerna så räknas de inte, sen de två sista gångerna lämnade de in dem på lagning men eftersom de inte kunde laga telefonen så fick jag åter igen en ny telefon (samma modell!) Men nu ni.. ni trodde att jag skulle få byta upp mig till en ny modell va? Nej nej förfan det är klart jag inte får.  Vill ni veta varför? Jo det är nämligen så att varje telefonen byts ut så börjar man räkna om lagningarna, för det är nämligen så att SAMMA telefon måste vara inne på lagning 2 ggr. Men eftersom de hela tiden bara byter ut telefonen så räknas det inte som en lagning och å kan de hålla på så i all evighet eftersom telefonerna inte fungerar! Inte ens de nya som jag fått. Nej men det är ju normalt att man får lämna in 8 mobiltelefoner av samma modell för samma problem.


Nej något som jag verkligen behöver nu är tröst shopping! Detta är vad jag behöver. I need! En höst kappa, en väst, nya skor stövlar och random shoes. Kläder nya tröjor, t-shirts och andra fina saker, stickade tröjor koftor. Byxor kan jag inte påstå att jag behöver men jag skulle inte tacka nej till ett par chinos. Strumpbyxor är ngt jag behöver. Smink behöver man ju alltid lite nytt av och lite nytt smink i hösten färgen skulle jag inte tacka nej till. En ipod vill jag ju också ha eftersom jag inte längre har en musik telefon och hur ska jag då kunna lyssna på musik när jag är ute och åker?

Nej nu ska jag trösta mig själv med lite Las Vegas avsnitt!


Bara för att jag inte pallar


196 dagar kvar!
30 dagar kvar!


Nu cyklar jag hemifrån

Jag hann till skolan iaf idag. Fast jag var inte på så bra humör för nu har min mobil som var inne på lagning förra veckan pajat igen! Eller den var konstigt redan när jag fick tillbaka den men nu går det varken att ringa eller skicka sms så nu har jag fått byta till LG touch mobilen igen, som jag hatar!

Sen så somnade jag på spanskan och efter det gick jag och Bellis och åt på Svea. Sedan rörde vi oss till gullmars för att sola. Och nu ska jag sitta barnvakt, så hej då.

Nej nu era sockstickande jävlar

ska jag gå och duscha sedan hoppa i säng för imorn börjar jag 8.05!
Blä! Palla gå upp klockan 6!  


197 dagar kvar!

31 dagar kvar!


Någonstans där ute i världen sitter nån människa och läser denna onödiga smörja

Tjena Tjena mittbena förfan!
Igår satt jag barnvakt till halv 12 sedan bar det in till stan för att träffa Sanne och Ida men det var för lång kö till Fellows så jag och Sanne beslöt oss för att åka till huset istället. Jag och Ida skulle mötas upp på hemvägen istället och åka hem tillsammans. Men så blev det ju inte utan jag mötte henne i sollentuna när jag var på väg hem till Joel för att hämta hennes väska men den hade hon precis hämtat så då slapp jag gå dit, skönt! Även om det bara tar 5 min att gå mellan våra hus.

När jag vakna imorse så gick jag hem till Maria och plockade upp henne sedan bar det av hem till Weiner på barnkalas och dirket efter det så bar det av ner till vallen för dubbla ispass. Efter träningen så åkte jag, Ida, Rosen, Krimmi och Elli till stinsen för att käka på donken. Vilka tror ni vi möter där då, om inte Ante och Co. Fan va sollentuna är litet ibland, trots att det tar upp 4 pendeltågs stationer!

Juste btw, igår påväg hem när jag satt på nattbussen fick jag det mest skummaste samtalet någonsin, och innan under kvällen fick jag ett ganska så skumt sms oxå. Asså inte freaky/läskigt skumt, utan bara konstigt för det trodde jag verkligen inte om den personen. Haha

Full rulle!

Igår var jag med Sanne som vanligt. Förvånande va?
Imorse hämatde mamma mig och jag har bara suttit vid datan sen jag kom hem, men snart ska jag ut med hunden och sedan ska jag hem till familjen Wiener och vara barnvakt. Vad som händer efter får vi se. Vad jag dock vet är att Sanne är med på det som blir planerat.


I´m the best, fuck the rest!

Då satt man hemma hos Bellis återigen efter en tidig idrottslektion. Idag var vi på kanalplan och spelade soft boll. Och jag älskar soft boll! Det är så jävla kul, och jag måste ju säga att jag kände mig bra idag. Jag fick glänsa lite, Marianne(min gamla idrottslärare) ville ju bara spela soft boll hela tiden så jag har ju fått försprång. De flesta andra hade aldrig spelat det förut.










La day

Idag var en seg dag i skolan vill jag lova.
När jag sluta så åkte jag direkt till kista för att möta upp mamma och ta bilen hem, skönt att slippa ta bussen ibland. Man slipper ju gå de där 3minutrarna från bussen. Aja hemma chillade jag framför tvn ett tag sedan åkte jag och mamma till kista för att köpa nya bhar till mig. Vi fick med en hem och matchande trosor, ett par ur söta knästrumpor och strumpbyxor + hanky panky trosor till Ida. Vi hittade egentligen 3 bhar till men de fanns inte i rätt storlek men de fanns troligtvis i solna så jag ska åka dit och kolla imorn efter skolan. Sedan bär det av raka vägen hemm till Sanne där det blir middag och så.
Men nu måste jag sova för imorn är det idrott klockan 8.

nu när klockan är efter 00.00

200dagar kvar!
34dagar kvar!
I keep counting down, cause this is my countdown

Btw jag träffa Sanne idag! Mycket trevlig brud. I like you! My best friend!

Jagne kvitterade på stopptid

AIK var på väg mot sin första derbyförlust för i år då Saihou Jagne frispelades av Daniel Mendes i den 91:a minuten. Ensam med målvakten gjorde "CH" inget misstag utan kvitteringen till 1-1 satt i nätet och det stora jublet utbröt bland AIK-supportrarna.


Denna text är tagen direkt från AIK fotbolls hemsida



Jag måste bara säga en sak, i mina texter har min låtsas pappa, Martin kanske inte framstått som den bästa personen. Men nu måste jag säga att det är fel, han är verkligen bäst! Inte bättre än min riktiga pappa för det förstår väl alla. Men Martin är ändå jävligt bra om jag får uttrycka mig så. Idag när jag kom hem så satt han "uppe och väntade på att jag skulle komma hem", direkt när jag klev innanför dörren så stängde han av datan och gick å la sig.
Visst jag vet inte om det var därför han satt uppe men kan ju ändå hoppas på att det var därför, och jag vill tro att det var därför. Vi ungdomar vill inte att våra föräldrar ska bry sig men ändå ÄLSKAR vi sänna små gester(vet ej hur det stavas, hjälp mig med stav fel?) som denna. Vi vill inte erkänna det men vi gillar det för det visar att ni bryr er.
 Det behöver inte va denna hets me att ringa var 5e minut och kolla vart vi är utan bara kolla tt vi kommer hem och sedan är allt lugnt, inget mer dagen efter som att man kom hem sent eller så utan vi fattar redan när ni sitter och "vakar" över att vi kommer hem.
Tack Martin!


Jag har bestämt mig

Det blir den stora sängen. Vem kan motstå alla sköna kuddar och varma täcken?
+att det är där mobilladdarn sitter

I spend my math lessons with my book left in the bag


Jag låter alltid boken ligga kvar i väskan för annars vet man inte vad som kan koma flygandes om jag blir arg för att jag inte fattar.

Istället ägnar jag tiden åt det här. Snart har jag fyllt många sidor med bara blommor. Fult men underhållande, jag kallar det Math art.

Where do I go when the night comes?

Hahah jag hatar din bild! Du är största fjortisen! haha ouups, där jag sa det. Ibland vill jag bara stampa på dig som om du vore ett litet kryp.
Är det dags för sängen nu? Ja, jag börjar bli ganska trött och irriterad, men jag kan inte bestämma mig vart jag ska sova. 1.I stora sängen med massor av grejer i ,väskor, kläder, böcker ALLT! 2.Eller på madrassen som ligger på golvet, jag sitter ju ändå på den just nu.
Som sagt, Dagens I-lands problem och jag har jävligt svårt att bestämma mig. Så därför tänkte jag först slänga in lite bilder från vad jag gjorde under matten idag. under tiden ska jag fundera på vart jag ska sova.


These are my countdomws

202 dagar!   Leva livet, jag är fri!
36 dagar! Add one more to my collection
Man kan inte välja när och hur man ska dö.
Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

tjena tjena världen!

Tillbaka från landet har jag varit ett tag men jag har inte orkat pallra mig till datan bara, eller iaf inte till bloggen.
Jag kan bara säga att jag hade grymt kul på Rosens land och dit åker jag gärna igen. Eller vi kommer att göra det, det vet jag. Minst en vecka nästa sommar.  Det är så himla fint där och mysigt. En sak som jag dock måste berätta är att jag och hörberg åkte fyrhjuling och det var grymt kul, fast jag trodde jag skulle dö eftersom hon kör fullfart till och med i kurvorna.

Idag har jag varit i skolan och det var inte alls kul. Aktieläraren dampade på mig för att han trodde jag var sen, men jag och 3 till hade varit och lånat böcker (med läraren) och jag hamnade sist i kön så jag kom sist tillbaka. Och då ställde jag en fråga om instuderingsfrågorna och då blev han skitsur och skrek är man sen får man fråga sin kompis och inte läraren. Då blev jag så förbannad att jag skrek tillbaka och sa att jag inte alls var sen utan att jag hade varit och lånat Aktiekunskapsboken. + att han är lärare och det är hans jobb att svara på elevernas frågor. Självklart fick jag rätt och han bad om ursäkt efter lektionen men jag var ändå sur på honom.

Nu sitter jag på vallen och pluggar medans Matilda tränar. Jag har redan tränat flicklaget så jag fick hoppa våran träning eftersom jag har massa inlämningar denna vecka. Idrottsinlämning om friluftsliv, Psykologi inläming till på torsdag och jag har fortfarande inte fått uppgiften. Väntar på att få den via mail från min lärare men den kommer aldrig fram typ. Och jag måste göra den ikväll eftersom imorn är det DERBY och då har jag inte tid för skolarbete. Och då om jag inte har fått uppgiften ikväll så är det ju hennes fel att jag inte kunnat göra den. Eller hur? Alla vet ju att det är derby imorn och alla vet att jag missar inte en gnaget match.
Imorn ska jag gå på matchen med Frida och Gaffen, vi ska mötas upp innan och käka och så. Det kommer bli najs! Sedan pratade Alex om att vi kunde va hemma hos nån av hans polare innan oxå men vi får se.

Så här såg det ut sist vi gick och sjöng gnaget
ramsor tillsammans och det var nere i prag!

I'm out of here

Sho pussys! Lite sent för mig at sitta vid datan nu. Eller är det, mamma?
Nej ännu har jag inte lyckats förmå mig till att packa väskan. Har jag berättat det att jag, Rosen, Krimmi och Jullan åker upp till Rosens landställe för att hälsa på hennes bror, eller rättare sagt gratta honom. Han fyller nämligen år och ska ha ett "litet kalas", det kommer bli awsome!

Det negativa är att jag går i skolan 8.35-16.00 och bussen går 17.00 från centralen så jag måste ha med exakt all packning till skolan. Fattar ni ALL PACKNING! och jag är ju inte den som packar lätt. Har alltid förmycket med mig, och som grädden på moset har jag idrott sista lektionen vilket betyder mer kläder och blöt handduk, GREAT! It's a big OHNO!

Nej packning var det... Vi ses igen när jag kommer hem! Bye bye hoes!

en till dag i skolan har passerat

Onsdagar är grymt lättast bäst! Inte bara för att det är lill lördag utan oxå för att jag bara har 2 lektioner på hela dagen. Historia och Spanska så jävla lamt. Asså lätta dagar att ta sig egenom lixom. Nej men idag ska jag faktiskt vara duktig och plugga innan jag ska vara barnvakt vid 17.
Har laddat med massa musik och apelsin juice så det kommer gå perfa! hoppas jag iaf.

Jag är helt stum

Idag har dagen bara rullat på som vanligt fram till kvällen då jag fick ett väldigt skakande sms. Get well för fan, Sanne behöver dig. Din familj behöver dig, vi behöver dig!

bläää

Nu bär det av mot skolan snart, känner jag mig motiverad? Nej, inte för 5 jävla korvören!

Dags för refrängen

Nej nu ska jag ner och borsta tänedrna, fast det kanske är dags att ta upp tandborsten på övervåningen nu. Badrummet är ju äntligen klart! Från och med imorn kan man duscha i det oxå så det ska jag inviga.
Ja just ja refrängen var ja. Ska ju upp 07.00 imorn, börjar 09.05. Med så klart matte woho kuuul! Nej skulle inte tro det. Give me motivation, give me a reason to even care.


En annan syn på livet. den materiella sidan

Har precis haft en diskussion med mamma och Martin om att jag inte gör min matte. Och den ledde ingen annan stans än till synen på vår familj. När de andra hade gått så började mamma prata eller frågade varför jag mår dåligt nu för tiden. Jag orkar inte med skolan, hemma bråkar jag bara med mamma, hon ville helt enkelt veta vad det är som är fel. Och jag kan inte själv riktigt sätta fingret på det, men jag skulle kunna tro att det är en underliggande känsla av att jag på sistone har kännt mig bortglömd i vår familj, eller kanske bara i allmänhet. Kanske det är detta som gör att jag inte beter mig "som jag ska".

Men varför känner jag mig bortglömd då? Som ni redan har märkt har jag ett stort "ha begär" som knappt går att mätta. Det går att måtta för stunden men aldrig helt. Samtidigt har jag syskon som är precis likadana. Vi kanske ska kalla oss de svarta fåren och vi alla har våra egna små "ha begär". Vi är oxå de tre yngsta barnen i familjen. Jag som aldrig blir mätt på kläder, prylar, och väskor, men mest av allt kläder! Sedan har vi Helena som egentligen har samma begär som mig men hon går dock tillväga på annat sätt för att få sina saker. Sist och minst (yngst) har vi Kalle han är omättlig när det kommer till data spel och fotbollsskor.

Hur går vi tillväga för att få våra saker då, enligt min uppfattning.
Jag frågar om jag kan få den här "saken" som jag vill ha, ibland men väldigt sällan kan jag ha turen och får den. Oftast får jag tjata mig till den vilket ofta leder till bråk då jag får indragen månadspeng och så vidare. Men här är oxå mamma väldigt noga med att poängtera att jag aldrig köper något själv utan jag bara ber om allting hela tiden. Men hur ska jag kunna köpa något om du drar in min månadspeng?
Helena har jag uppfattat har den strategi som egentligen fungerar bäst då hon i de flesta fall får de hon vill ha. Hon säger bara att hon är ledsen eller har bråkat med sin mamma och då är det synd om henne och för att hon ska bli glad igen så får hon något nytt. Eller så säger hon att hon inte har något att ta på sig för att allt är för litet (vem kan klandra henne, växer hon så växer hon) då får hon oxå helt nya kläder. Men skulle jag säga samma sak så skulle de snabbt säga att innan jag får nya kläder så måste jag visa att jag kan ta ansvar för de jag har. Mën hallå jag kan inte ens använda kläderan ju?
Kalle han är en riktig liten affärsman han. Han fixar och trixar och drar i lite trådar där och lite trådar här sen har han ett sprojlans nytt fifa spel. Visst han betalar många utav spelen själv och jag avgudar hans girighet till att hålla i pengarna tills han nått sitt mål. Men jag det kanske bara är så att jag ahr för många mål med små mål på vägen så jag lyckas inte riktigt fullt ut. Fast samtidigt är det många andra materiella saker som han får som inte jag får.

Vad vill jag ha sagt med detta? Absolut ingenting egentligen. Eller... jo lite.  Folk säger att man inte blir lycklig av saker eller för den delen pengar. Man kan helt enkelt inte köpa sig lycklig. Men jag måste säga att jag skulle vara mycket lyckligare om jag fick tillgång till ett credit card with no limit. Eller helt enkelt bara kunde börja få mer kläder och så av mina päron. Inte bara en stor omgång nån gång och sedan behöva vänta i månader innan jag kan få mer. Utan jag vill att jag ska kunna få lite då och då. Kanske en shopping runda en gång i månaden inte skulle sitta se fel. Nu pratar jag inte om fulla kassar här inte, men kanske 3-4plagg eller ngt.

Jag vill ha tillräckligt med fräscht nya kläder så att man kan variera sig lite och inte se likadan ut hela tiden. Samma jacka veckor i sträck kan bli ganska så tröttsamt.
Om man köper på sig lite olika så kan man ju variera sig lite, och jag tror faktiskt inte att man tröttnar lika snabbt på jackan då. Det kanske blir dyrt just då men tro mig det lönar sig i längden.


I ditt ansikte

Woho idag börjar serien med Magnus Betner. Fan va kul det ska bli, alla uppskattar inte hans humor men fan det gör jag! Man kan väl säga att jag har bland den torraste humorn av alla för jag skrattar nämligen åt nästan allt. Jag menar ett av mina favorit ord att skratta till är Gummistövel och jag tycker det säger ganska mycket om min humor.





Who's laughing now?

211 dagar kvar!

Jag missa första bussen, så jag fick ta den efter men jag hann ändå i tid. Och det har varit en riktigt seg dag idag i skolan. Jag, Bellis, Shavin, John och Sebbe sitter ALLTID på samma plats i klassrummet men idag när vi kom så hade de andra satt sig på våra platser. Skojja inte om det kändes konstigt att sitta längst bort på andra sidan av klassrummet, wierd!
Efter skolan åkte jag till Kista för att titta på en ny höst jacka, behöver verkligen 2! Den gamla är för liten och iår vill jag kunna variera mig. Jag vill ha en lite tunnare halv lång kappa som slutar över knäna, coh sedan vill jag ha en lite kortare, typ så att den slutar under rumpan, men denna måste tjock så att den även går att ha under mindre kyliga kvällar nu i vinter. Hittade den första jackan på H&M men jag ville inte lägga undan den för först måste jag övertala mamma så att jag får 2. Har ju inte ens frågat henne om jag får 1. Men jag tänkte att om jag hittade 2 i samma affäer så skulle jag lägga undan dem och sedan säga att hon måste hämta ut det jag lagt undan. Tänk om jag kunde göra så med alla nya kläder som jag vill ha och behöver, + att en ny väska, lite nya halsdukar mössor etc skulle inte skada.... Skulle inte det vara skönt? Att bara gå runt i affärer och lägga undan saker sen har du någon som går och hämtar ut allt och kör det ända hem, så att du slipper konka på alla påsar.
hmm.....Fan det kanske är ganska smart affärs ide att starta upp. En shopping assistent firma.

Nej nu måste jag göra lite matte, om jag orkar. Annars ska jag sova en stund, sedan ska jag vara barnvakt i en timme.
So long suckers!


Today is gonna be the day....blablabla hata rubriker

Idag vaknade jag av att Sebbe ringer mig 11.36! Fast jag klickade bara bort samtelet för jag var way to tired för att svara. Sedan kom mamma upp och sa att jag skulle ner till Vallen för Flick/Ungdoms laget hade träning och jag har ju lovat att börja träna dem. Kul Kul! Ser faktiskt fram emot det jätte mycket, det kommer bli en rolig säsong må jag lova.

Efter träningen var jag kvar en stund och pratade med Lena och Janne om hur jag ville att vissa saker skulle gå till och så. Riktigt kul att man får vara med och bestämma, det känns mer seriöst då. Men när vi pratat klart var jag tvungen att skynda mig hem för att plugga, men jag gjorde bara en sida matte sen tröttna jag och satte mig framför tvn istället. Såg på en film som utspelade sig i italien och den var riktigt bra faktiskt men när den var slut var det dags att åka ner till Vallen igen för nästa träning med junior och dam laget. Idag hade vi samträning med USK, mycket kul att träna och umgås med dem.
Sen har jag inte gjort så mycket mer. Nu måste jag fixa allt som ska med till skolan imorn och så, sen är det raka vägen i säng. Ska upp 06.15 imorn, bussen går 07.01, wish me luck!

Klyppingen

Oh dude!
Jag hittade nyss bilder från när jag var på landet i sommras! Way, jag vill tillbaka! Jag vill dit nu, ta mig till sommaren.

Bara för att klyppingen brings out the crazy wild inside! Love it!

Känns som att jag är lite hung up på engelska uttryck. Damn it!

past my bed time

Här ligger jag i sängen med datan på en hög av kuddar trots att det är way past my bedtime!
Igår var vi på saxen för att pysslingen skulle få se hur vi stockholmare partar på lokal puben, sedan när den stängde så gick vi hem till Joel och han har dom sötaste kattungarna i hela världen! Jag skojjar inte, de ser precis ut som mina gamla katter. En grå, såg precis ut som Erik min första katt, en svart, som såg precis ut som Mimmi. Det ända som saknades var den "oranga" katten Mulle. Aja men kul hade vi där iaf och sedan knallade jag och Jullan hem. Alarmet ringde klockan 10 idag eftersom det var match. Träffade Gaffen och Frida där och boy... hade vi kul eller? Sedan blev jag upphämtad av mamma och så åkte vi och handla middag och cola såklart. Annars har jag bara legat hemma och degat idag.
Men nu måste jag sova snart för jag har 20 sidor matte att göra imorn. SUPERKUL! naaaaaaaaaaaaaat!
Men först ska jag se ett till avsnitt från Las Vegas

Juste btw!

Jag fick härom dagen veta att jag enligt konsumentköplagen kan häva mitt köp efter två lagningar! Asså nu pratar vi om min mobiltelefon igen. Det var en tjej sm heter terese som sa det via kommentar kruximojset. TACK SÅ MYCKET!
Men om du fortfarande läser min blogg så har jag en till fråga. Gäller samma lag även om man köpt den på avbetalning?

Då var man tillbaka igen

Har varit hemma en stund nu. Det gick jätte bra i skolan och jag fick alla papper, förutom från historian. Han sa att jag skulle leta reda på honom men jag kunde inte hitta honom, letade i hela skolan. Han måste ha varit ute på pp eller ngt med sin klass.
När jag var klar i skolan så åkte jag till centralen för att hämta upp pysslingen, vet att det egentligen heter syssling men det låter roligare och säga pyssling. Vi hämtade även upp Ida på sitt jobb med bilen och sedan åkte vi hem.
Jag känner verklien hur magen kurrar efter sushi, för det är de jag ska äta idag. MUMS! Sedan kommer Maria och Angelica hit och sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Kanske blir en tripp ner till saxen? Hur sent det blir ikväll får vi se, det är ju fotbollsmatch 12.30 imorn. AIK vs. Fiskrensarna
Heja AIK!

twohundredandfourteendays

214 dagar kvar!
Nej nu ska jag klä på mig och sedan glida iväg till skolan för att hämta alla mina uppgifter som jag måste göra under helgen.
Bye losers!

Några kilon tyngre

Trots att jag är hemma och gör ingenting hela dagarna så hann jag inte skriva igår.
Fast igår var jag ju faktisskt iäg med Dante till djursjukhuset och det gick bra. Han ska tillbaka dit på rehab.
På vägen hem så stannade jag och mamma vid sveriges största godis butik och den lämnade vi några kilon tyngre. Och när jag kom hem så låg jag framför tvn och efter idol så gick jag upp på rummet och chillade lite sedan åkte jag och Maria hem till Agge, chillade där en stund sedan gick vi ut på promenad. Vi bytte tillbaka våra tröjor oxå så nu har jag min favorit tröja igen. Happy Happy! Glömde den där för ett tag sen.

215days to go

Btw, 215 dagar kvar, sen är jag fri som en fågel!
Men först måste jag hitta jobb så att jag kan leva ensam i en liten apartment. Såg att tuttboobiegabbi fått jobb på ett café, å jag vill oxå! Har alltid velat jobba på ngt litet mysigt krypin café nånstans. Bajs på dig! säger jag med glimten i ögat


Idag har det inte hänt mycket

Klev upp vid 12 och då satt Helena nere vid datan i vardagsrummet så jag hade sällskap hemma idag med. Satte mig vid tvn en stund, sedan beslöt jag mig för att ta hunden till ica för att köpa glass, hyrde film gjorde jag oxå. Det blev filmen Juno. Resten av dagen har jag bara sovit, vaknade sedan lagom till Idol så jag hann och se människorna skämma ut sig, och fan va snygg han i juryn är, Andreas Carlsson. SKULLE INTE BANGA! Han är ju sådär sjukt mystisk.

När idol var slut så duschade jag Dante för han luktade pyton och han ska till läkaren imorn jag tror nog inte det blir så kul för dem att undersöka honom med den stanken så jag duschade honom och nu luktar han fräsht sommaräng! När jag skulle torka honom så orkade jag inte sitta och gnugga han med handduken så jag tog fram hårblåsen och fönade han torr. Tro det eller ej, men han stod kvar. Jag tror till och med att han tyckte det var skönt.

Men nu käre folk ska jag se på Las Vegas och sedan sova för imorn ska jag upp tidigt.

Dagar kvar...

217! Getting closer day by day

Vad hände?

När man var liten och sjuk så kom mamma alltid hem med tidningar, och gott att äta. Man fick alltid välja vad det var man ville ha.

Idag när man ber om det så är det bara dream on. Hon kunde sträcka sig till att kanske köpa glass imorn och då skulle det vara den sorten hon ville ha. Dvs icas billiga glass. Men jag vill inte ha den, jag vill ha ben and jerrys för det är den glassen jag är sugen på och jag vill ha den nu!

Nej ni det här med bestraffning har nått högre höjder nu. När ska hon sluta? Långsinthet mina vänner de har nått nya höjder de med. She just wont let go of the past

The script - The Man Who Can't Be Moved

Har precis fixat naglarna. Blev lite halv slarvigt men det är ok ändå, jag menar jag är ju ändå sjuk.
Nu är jag jätte sugen på Ben & Jerrys glass så jag ska nog tjata lite på ammam att vi ska åka iväg och köpa detta.
Men vi ses imorn biatches!

Världens bästa låt som jag lyssnat på hela dagen

Sluta slå din son


Sjuklingen har ordet

Var hemma från skolan idag oxå, och jag tror nog inte at det blir skola imorn heller. Fortfarande lika seg som innan. Har bara legat framför tvn hela dagen. Hade sällskap av Helena som stanna hemma från skolan för att hon hade "ont i huvet", även Kalle var hemma från skolan.
So I really got nothing to tell you guys. Men jag tänker däremot lägga upp lite bilder från i fredas! Woho!

Jag blev upphämtad i rissne och vi tog bilen bort till glasbanken, sedan åkte vi hem till Sanne för att packa väskan och göra oss i ordning.

Sedan begav vi oss hem till Danne, och så klart var Piglet med! Kvällens citat blev ju oxå - Jag går ingenstans utan min piglet!

Vi skulle käka tacos men ala var så hungriga att ingen orkade vänta eller ens laga maten så vi köpte BILLYS!

Efter maten blev det lekar. Och vi kan ju lätt säga att Sanne är mest vig. Danne tvungen att pussa Krille på hakan. Jag kan lova er att det tog ett tag innan vi fick dem att göra det. Hur svårt är det egentligen? Det är ju bara en puss på hakan, men inte i männens värld. haha

Ett par timmar senare var vi hungriga igen och begav oss till grillen för att käka. Självklart åkte sparkdräkten på igen!


Mamma blir nog inte så glad

Idag när jag skulle gå upp så sa kroppen NEJ! Det gick inte, jag är sjuk på riktigt. Jag hade jätte svårt att somna inatt, låg och vred och vände hela tiden och sista gången jag titta på kloan så var den 05.35 och att klockan sedan ringde 08.30 klarade inte min kropp av så jag sov en stund, en bra stund till. Jag gick upp vid 11 istället.
Trots att jag är sjuk och huvet dunkar och näsan rinner så har jag haft en jätte mysig dag idag. Lunch med pappa, tv tittande med lillebror och sedan tog jag med mig Dante oc åkte till Kista för att byta min telefon. De ville ta in den på lagning först, jag ville helst inte det men de sa att jag skulle göra det och sedan lämna in en reklamation, eller hur det nu stavas. När jag var klar på the phone house så satte jag och Dante oss på tunnelbanan och åkte in till stan för att hämta ut mammas klocka. Sedan gick vi till seven eleven och köpte 2 bullar, en liten till mig och en stor till Dante. Efter det bar det av hemmåt och nu sitter jag här framför datan och försöker lista ut hur jag ska göra med min förkylning och skolan.

De ska få köpa min tystnadplikt

Ta buss 523 från Oxelvägen mot Kista centrum.
Den går från Oxelvägen ca 09:45.
Du är framme vid Kista centrum 10:00.

Restid 15 minuter.

Trevlig resa!


Vi får väl se om det blir en trevlig resa eller inte, för om de inte är snälla mot mig på The Phone House kommer jag verkligen bli skit sur. Jag ska få byta modell så är det bara. Jag vill inte ha samma igen. Jag har ju redan fått byta den 5 grr eller om det till och med är 6 ggr! Jag tänker stå och tjaffsa tills de ger mig en ny. Jag kommer vara så jobbig att de inte orkar med mig, så de ger mig den nyaste och dyraste telefonen i kompensation för att min har varit så jobbig. De ska få köpa min tystnadsplikt för att jag inte ska säga de suger och att de säljer trasiga mobiler! 

Nej nu måste jag sova. Annars komemr jag inte vara på fighter topp imorn.
Skola från 11.15-16.50 fast jag kommer komma sent eftersom jag måste fixa med telefonen.
Efter skolan ska jag hämta ut mammas klocka från ur&penn. Jag lämnade in den där förra veckan. Och hon säger att jag aldrig gör något för henne. Jag kanske bara ska skita i att hämta ut den då kanske..eller vad tycker ni?


Oh boy! I cant wait to get free

Direkt när jag fyller 18 ska jag ta ut mina sparpengar och flytta hemifrån. Det ska bli så skönt att slippa alla idioter som finns i detta hus. Jag kan tänka mig att de kommer bli precis lika glada som jag när slipper detta shithole, för då blir de av med mig. Den så kallade Drama Queen!
Tills jag är fri, sitter jag räknar dar....219


Please understand this isn't just goodbye, this is I can't stand you.

Jag och mamma skulle som sagt på bio men vi hann inte längre än till hallen innan tårarna rann ner för min kind. Mot min riktiga vilja som sa (läs skrek) stanna hemma, satte jag mig ändå i bilen. Där hann vi inte sitta länge innan vi var i full gång med att bråka.
Det började med att när vi satte oss i bilen så frågade mamma varför jag grät, och det var inte med en snäll röst, som verkligen ville veta varför jag var ledsen utan det var en kall och känslokall röst. Hon nästan snäste åt mig som att jag var dum i huvet för att jag grät. Hon visste mycket väl varför jag var ledsen och det bevisade hon oxå. Jag valde att inte svara henne och då sa hon att jag var barnslig som grät över telefonen. och visst det kan jag oxå tycka är barnsligt, jag menar det är ju bara en telefon. Men det är inte det som fick mig att gråta. Det som fick mig att gråta var hennes svek. Hon hade tidigare idag sagt att jag kunde ta hennes gamla telefon eftersom hon köpte ny i förrigår. Så då precis innan vi åkte så frågade jag om jag kunde få ta den och vart den var, eftersom min telefon inte fungerar alls nu. Då hör man från övervåningen att Martin skriker -Den ska jag ha, min ska in på service. Var på jag då svara -Men min är oxå trasig och måste in på service. -Men jag använder min i jobbet. -Men du kan du mammas gamla gamla mobil för den hade jag förra gången min gick sönder och jag vill inte ha den igen. Men nej såklart ska ju Martin få ha den då. För att han är vuxen och det är viktigare att han har mammas gamla telefon. Så då var man prioritet NOLL igen i det här huset. Precis så som jag ofta upplever att det är i det här jävla huset. Martin är ju Kungen/överhuvet i det här huset så han ska ju alltid ha det som är störst bäst och vackrast. När ska han behöva nöja sig och ta det näst bästa?
Det finns fler exempel på när hans "behov" prioriteras först, och här har ni ett. Hemma har vi 3 bilar, 2 "små" bilar med 5 sittplatser och 1 stor bil med 7 sitt platser. Nu är en av de små bilarna trasiga så då har vi alltså bara den stora bilen och den lilla mercan. Vem tror får köra mercan till jobbet? Inte är det mamma iaf, hon får nöja sig med den stora bilen som inte ens går att parkera överallt i det garage där hon har parkerings plats. Och varför är det så då? Jo då lyder argumentet så här. -Det går inte att köra den stora bilen till upplands väsby, det tar för lång tid. Det är ingen bra bil
Så vänta nu lite... Den går inte att köra till upplands väsby men den går att köra upp till åre när vi ska dit upp på semester? Och då går det visst bra och köra och det är en bra bil helt plötsligt?


Ett annat dilemma här hemma är att mamma jämt säger att jag är oansavrig och inte kan ta hand om mig själv. Då kan jag ju tala om för henne att det kan jag visst (hon läser bloggen, och eftersom jag ofta inte får prata till punkt när vi pratar så kan jag lika gärna skriva det här får då vet jag att hon iaf måste läsa det).

Jag har fått tagit hand om mig själv i flera år. Så klart inte med allt men med vissa små saker.
När jag tillexempel gick i 4an och red på sollentuna ridskola i viby så fick jag åka buss och tåg själv för att ta mig till stallet, efter lektionen blev jag hämtad och fick åka bil hem. Min lillasyster som gick i 5an då hon red fick skjuts fram och tillbaka varje gång hon hade ridlektion.

När jag spelade fotboll i AIK, träningarna var ju såklart i solna då, fick jag ta mig både till och från träningarna. Till och med då när vi sista tiden då jag spela hade så sena träningar att de slutade vid halv 11 om jag inte minns fel. Vi höll iaf på fram till 10 sedan var det nedvarvning och stretching och sånna grejer. Min lillebror som idag går i 8an får skjuts till och från sina fotbollsträningar. även om de är slut vid 8 bara för att han inte ska komma hem försent.  I den åldern fick jag till och med ta mig till mina borta matcher helt själv, eller se till att fixa så att jag kunde åka med någon av mina lagkamrater.

Och mamma som jämt säger att vi alla ska behandlas lika i vårat hem...

Bio

Jag är långt ifrån klar med mitt rum, men nu ska jag iväg på bio. Så jag får fixa klart med den någon annan dag, och då måste jag ta tag i resten av rummet oxå det ser förjävligt ut .


Rensning!

Håller just nu på att rensa garderoben, och det som strömmar ut ur högtalarna just nu är Guns n roses.
Förut idag rensade jag datorn från massa onödig musik, och nu kan jag inte The Killers! Så nu får jag ladda ner dem igen.

Hallå världen där utanför, vad händer?

Man blir helt utstängd och avlsagen när mobilen inte funkar. Jag vet livet hänger inte på en mobil utan på en skör tråd. Men jag som lovat Maria att vi ska chilla och se på film och ta det lugnt efter hennes match... Hur ska hon få tag i mig när mobilen inte funkar som den ska. Och Sanne då, som jag lovade att ringa idag. Hon måste ju tro att jag rådissar henne eftersom jag inte ringt än och klockan är redan 17.06.

Fick nyss veta av Martin att mamma sagt att vi inte ska lämna in mobilen förens imorn, för det finns inga tekniker i butiken under helgerna. Kul att hon sa det till mig, TACK! utan jag ska höra det från Martin. Fy! Jag ska ner till henne och säga att vi visst ska åka idag för jag vill inte ha mobilen lagad utan jag ska byta ut den mot en annan modell. Aldrig att jag tänker ha samma igen. ALDRIG!

Det är synd om mig nu.... Ladda ner massa musik och dränka mig i den samtidigt som jag städar och möblerar om i mitt rum, det är precis det jag gör när allt är upp och ner.

Avril Lavigne - My Happy Ending

bajshortelefon

Igår när jag kom hem så började batteriet på mobilen tryta, så jag satte den på laddning och då började den knasa ur totalt. Och den har funkat perfekt hela kvällen! Jag har inte tappat den och den har inte blivit blöt på ngt sett, har haft den i fickan hela kvällen!
Men iaf när man stoppar in laddaren i mobilen så kommer det upp en ruta som säger, Optimal laddning. Men sedan när jag skulle börja smsa så dök den upp igen, försvann och dök upp igen, försvann och dök upp igen. Så fort man tryckte på nån knapp på telefonen så kom den där förbannade rutan upp igen. Så då tog jag ut laddaren så att jag kunde smsa, sedan när jag skickat smset så satte jag in den igen och då fortsatte den att dampa så jag stängde av telefonen så att den kunde få ladda "i lugn och ro" och imorse när jag vakna och satte igång telefonen så hade den inte ens laddats och när jag kollade mina skickade sms så hade den inte skickat iväg ett ända och när jag försöker skicka sms nu så funkar inte det heller, och när jag ringer så sprakar det! FAN VAD ARG JAG BLIR! Den här mobilen har inte varit annat än skit!

eller den är bra när den funkar men det är inte ofta den funkar helt som den ska! Den stänger av sig själv så att man måste starta om den och då räcker det inte bara att trycka på start knappen utan du måste ta ut batteriet och sedan starta om den. För mig är det ingen big deal. Det går snabbt men andra rfågar mig jämt hur jag orkar ha det så. Varför bryr jag mig inte då? jag vet inte, det går ju snabbt att starta om men samtidigt så ska en ny telefon funka helt och hållet men jag är för lat för att gå tillbaka med den eftersom jag redan bytt den 5 ggr! och dessa ggr gjorde jag det inom loppet av 2 veckor. Förstår ni nu varför jag inte pallar gå tillbaka för att byta? Men nu fan ska jag göra det. Jag ska byta modell jag vill inte ha den här telefonen längre!
HORTELEFON!

men hon är som 35

Igår spenderade jag kvällen hos Bellis kusin, och satan vad kul vi hade! Riktigt kul och Bellis kusiner är helt sjukt roliga. Stollepärisar hela bunten! Vi drog där ifrån vid 12 eftersom Bellis skulle träffa David och jag ville ta sista tåget hem, för vem pallar sitta på natt buss från farsta strand till sollentuna? Inte jag iaf. Jag skulle ha mött upp Gabbi och co vid helenelund men när jag kom dit så hade de redan åkt där ifrån. Så då knallade jag hemåt eftersom bussen inte gick förens 30 minuter senare.
Pratade med Sanneplutten på vägen hem och lite med Maria oxå. Trevligt, så jag slapp gå den långa mörka vägen helt själv. För hade jag vetat att det inte var kvar i hld så hade jag åkt till sollentuna och tagit bussen därifrån och då hade jag sluppit gå, men men sånt är livet.
Fler bilder kommer, väntar bara på att jag ska få dem från Bellis.


Snabb fråga bara.... Varför ser jag ut som om snuten just åkt förbi? som Shavin så fint utrycker det. haha

Lets party

Ivkäll bli det Party! och jag är taggad! Favoriterna från skolan! Woho! fan va kul det ska bli!

Den kvällen hette duga

Gårdagen var hur rolig som helst. Men nu är det dags för en ny kväll och den skall spenderas med Bella och Shavin hos Bellas kusnin som fyllt 22år. Men nu ska jag snacka vidare med krimmi gänget så vi hörs mer imorn troligtvis.
 Nasse var så klart med överallt hela dagen!
 Shavin och Bellis
 Och rosa dräkten skulle jag inte ha klarart mig utan


Anna Sanne och Sanna

ska käka middag hos danne! och nu drar vi!
vi ses och höres!
Nasseväskan är med ikväll!

Nu ska jag drömma sött

För vem gör inte det med den här mannen i sina tankar

hoho nu är jag hemma och klar med power pointen




Yes du läste rätt jag är klar. Eller willes grejer fattas men de lägger vi in snabbt imorn i skolan.

Till ert stora nöje kan jag berätta att jag fick 2 par jeans med mig hem från killer mall idag. Ett par från vero moda och ett par från h&m, totally worth it!
Men nu måste jag sova för jag har en killer day imorn. bye bye and god night!

Och p.s fuck you tuttboobiegabbi som snodde mitt citat! haha det är ju mig som alla ska älska. Puss på dig spacemonkey!








God dagens, eller är det en kvällens?

Ja ni, idag har det inte hänt något speciellt. Varit i skolan och suttit barnvakt. + snackat en massa med Sanne om morgondagen.
Snart ska jag ner och käka och efter maten ska jag till killer mall (kista centrum) för att köpa ett par nya jeans. Jag fick som jag ville.

Sen på hemvägen räknar jag kallt med att bli avsläppt vid Agge så att vi sedan kan gå på promenix. Nu blir det massa sen i den här texten känner jag men vafan jag kör på ändå. Sen efter promenaden så ska jag hem och fixa med svenska arbetet. Ska bli en power point men jag måste bara få resten av arbetet från mina gruppmedlemmar. Hurry Hurry! Nej skojja jag kommer nog ändå inte ha tid att fixa med power pointen förens vid 10 ikväll.
Juste btw, när jag kommer hem måste jag oxå packa väskan. Har idrott imorn i skolan+att jag måste åka till Sanne direkt efter skolan så jag måste ha med allt från början, hinner inte hem emellan.
Vi höres senare ikväll!

ny header

Ja då var den nya headern klar, vda ska jag nu göra? Ängna mig åt svenskan? Nja, vet inte...kanske. Det är ju inte så jätte lockande. Fast den är ju typ klar nu, finns inte så mycket att tillägga lixom.

Jag vet vad jag ska göra! jag ska duscha, platta håret och komma i säng mycket tidigt ikväll! Så att jag orkar up imorn bitti! Fan va smart jag är. Brainiac!

J
uste jag och Bellis såg gräsbilarna härom dagen och då fotade vi dem. Here's a pic!

Kräftskiva

Nu har jag varit hemma ett bra tag, men jag har bara inte haft orken till att skriva något. +att jag har pratat med Sanne om vår kräftskiva som vi ska försöka styra upp på fredag. Sen så skickade hon massa bilder från förr förra helgen. Men nu ska jag ner och äta soppa. Det är väl det ända som går ner i halsen nu utan att det gör ont.


Jag trivs i ditt sällskap!

Jag är fan nya superwoman

Idag han jag med det som stod på listan. Skolan gick bra och trots att jag missa bussen så kom jag inte försent.
Jag åkte även till Sollentuna för att fixa nytt lånekort så att jag kunde låna boken till svenskan. Boken fanns som tur var inne så jag lånade mot min egen vilja, Det var nämligen en hård bok och inte en poket. + att den är otrligt stor tycker jag, det är ju ingen bok man kan sitta och smygläsa på tåget iaf.
Men nu ska jag kila iväg för att hämta Anton och Lukas på skolan.




schoooool

Nu ska jag iväg till skolan snart och jag kommer inte komma hem förens säkert vid 18.30 ikväll.
09.40-11.15 Skolan
11.30-13.00 Lunch
Lucka, men här måste jag hinna till biblioteket och låna en bok till svenskan+att jag måste plugga lite.
15.45- ca 18.30 Barnvakt

man kan ju undra

Ibland undrar jag verkligen om min mamma är dum i huvet på riktigt.
Som imorse när jag vakna så hade jag jätte ont i halsen/svaljet eller jag har haft det ett bra tag nu, flera mornar. Så när jag kommer ner till frukosten så ber jag henne boka en tid hos doktorn så att jag kan kolla om det är streptokoker eller inte. Jag vet att jag tog bort halsmandlarna men jag kan ju fortfarande få viruset, bara att man inte svullnar upp så mycket. Vet ni vad jag får för idiotiskt svar? -Eller så slutar du bara springa ute hela nätterna och sover i stället.

Men snälla kärring jävel släpp det där nu! Kan du inte bara inse att jag är sjuk på riktigt. Den där "händelsen" som du är så sur över hände för 2 veckor sen snart, GE DIG! Som om jag skulle få halsfluss 2 veckor senare bara för att jag var ute en helg. Gick du ens i skolan överhuvudtaget när du var liten? För det verkar inte som om du har gjort det med tanke på vad du har bakom pallet ibland.

bajs

Nu har jag varit ute med Maria och Agge, vi tog en sväng till donken för att käka lite.

God natt mina vänner, imorn väntar en tidig dag. Jag ska faktiskt gå upp en timme tidigare imorn bara för att plugga! Yes you heard me! Study!

Idag vann jag!

Jag måste bara säga att jag hatar min mammas översittare stil, det passar inte henne. Hon kan inte spela den rollen, hon gör den riktigt dåligt faktiskt.

Som till exempel idag vid maten. Först måste jag bara kort berätta vad problemet ligger vid. Jag rensade min jeans "garderob" igår. Bort med trasiga och försmå jeans, det resulterade i att jag har 2 hela jeans och ett par "halvtrasiga" (som fortfarande är tillräckligt hela för att använda) kvar. Alltså jag behöver MINST ett par nya jeans.

Åter till hennes beteende.... När jag nämner detta så säger hon varken jag eller nej, medans vi alla vet att hon skriker nej inombords. Och allt detta bara för att straffa mig för något som har hänt innan. Anledningen till att hon varken säger jag eller nej är för att det sedan ska kunna gynna henne i en senare stund om det skulle leda till en diskussion.
Skulle jag säga - jag får aldrig någonting av dig.
 Så skulle svaret bli - jag har inte sagt att du inte ska få några nya byxor.
Skulle jag däremot fråga - kan vi åka och köpa dem imorn?
Så skulle hon säga - sa jag att du skulle få nya byxor? Jag vet inte om jag tycker att du förtjänar dem när du bara tigger.

Allt detta jag gör hon med en likgiltig min som kan tolkas på alla sett, hon tittar inte på mig utan hon stirrar bara rakt ut, rakt ut på den tomma väggen eller på Martin som sitter mittemot. Ibland varierar hon sig genom att titta ner i maten, men aldrig någon blick som riktas mot mig. Under tiden när hon sitter där så ler hon inombords till och med skrattar åt sitt kommande mästerverk. För hon vet exakt vilka knappar hon ska trycka på för att få mig att börja skrika och föra ett helvetes liv bara för att få som jag vill.
Men idag så överlistade jag henne, hon fick inte jag vinna. Jag vann! Utan att skrika eller säga ngt dumt så reste jag mig bara från bordet och gick därifrån. Hon var besegrad, hon hade inte längre någon att skälla på. Ingen att dumpa all skit och frustration som byggts upp under hennes arbetsdag. För det är så det brukar gå till. Hon kommer till mig när hon vill bråka, eller man kan säga att hon väljer sina tillfällen när hon ser att... idag.. idag är Anna på dåligt humör, eller bara allmänt lätt retlig. Då hugger hon till för att jag sedan ska gå i taket och ställa till med en scen så att alla sen ska tycka synd om henne. Fast det egentligen är hon som är syndabocken.

Men när jag rest mig från bordet och gått därifrån så låtsas hon som ingenting och "glömmer" bort. Bara för att man ska behöva ta upp diskussionen om jeansen igen så att hon kan säga att man bara tjatar sig till saker. Men nu du, jag vet vilka regler du spelar efter och jag tänker minsann inte delta i det spelet. Jag har överlistat dig! Återigen idag VANN JAG!


I'm feeling happy with my self today!

öhh...

Woho jag hann med några tal iaf. Men nu ska jag ut på prommis med Maria. Bye bye

This is why...

Palla att jag just kom på att jag har 5 sidor matte tills imorn! Jag orkar inte! Men jag måste. Imorn kommer jag få ännu mer att ta igen eftersom jag har varit hemma från skolan idag och kurrerat mig i hopp om att bli frisk. Har varit sjuk hur länge som helst nu, hes i snart 2 veckor. Inte kul.

Hoppas Maria ringer snart, vi ska ut och promenera en stund. Och då har jag en bra ursäkt imorn till lärarn om jag inte hinner klart med matten.

RSS 2.0