Jag vill...

Jag vill kunna gå på gatorna utan att känna mig förföljd.
Jag vill kunna gå vart jag vill utan att känna mig rädd.
Jag vill kunna gå där jag bor eller vart jag vill utan att någon frågar vart jag är och varför jag är där.
Jag vill kunna ha en mobil utan att känna mig irreterad så fort den plingar till.
Jag vill kunna säga till dig att låta mig vara men jag vågar inte.
Jag vill kunna skrika dig i ansiktet och säga vilken jävla idiot du är.
Jag vill känna mig lycklig, men du förstör.
Ja det är mycket man vill, men aldrig gör eller får.

Nu höjer vi närvaroprocenten!

Nu höjer vi närvaroprocenten! Eller snarare jag höjer närvaroprocenten, jag ska till skolan imorn. Så 09.35 befinner jag mig i skolan för en lektion som börjar 09.40 och 12.20 lämnar jag skolan för att köpa lunch och sedan åka hem. Sushi eller thaimat? Det blev thaimat inatt så det lutar mot sushin just nu, men som utrycket säger... Du kan väl sova på saken? Och det är precis vad jag ska göra nu, sova! God natt idioter! och med det sagt så vill jag bara säga, det finns bra många idioter och den siste är inte född.

Fuck you It's magic

Vaknade upp med sällskap i sängen men sällskapet har nu dragit hem, så jag har förflyttat mig in till Ida och ligger nu i hennes säng och mysamyser.


Överallt och ingenstans!

Fredagen blev allt annat än planerat. För hur lätt är det att planera när man varken kan smsa eller ringa och folk som ska höra av sig aldrig gör det. Men tur va så har jag världens bästa Sanne som alltid ringer och gör en på gott humör. Så det blev shopping med henne och sedan middag med Lukas och S, för att sedan röra sig in till stan där vi oxå blev kvar tills 3 inatt. Vi fick sällskap av Nicke, Krille och Isabelle, vi var en mycket vacker 5:a tills Åre kom och förstörde men kul hade vi. En liten nostalgitripp hann vi med oxå, chaprinorska?

Taxiresan hem var verkligen värd varenda öre, har aldrig haft så kul i en taxi förut. Chaufören var den bästa hittils och han visste exakt vart världens all ondska kom ifrån, kassan på max!

Ikväll slår vi ihop ett par påsar nötter och röjer igen, watch out!

Somewhere far far away

00.00 trillar det in en slant på mitt konto. Hur stor summan är vet jag inte, man jag vet att jag ska boka en resa, långt långt bort från dig. Du tar alldeles för mycket energi av mig. Jag behöver inte dina utspel längre, och jag är trött på att behöva ta skulden för allt jämt och ständigt. Det är slut på det från och med nu. Idag lever jag för mig och ingen annan. Därför bokar jag min resa, som tar mig långt långt bort från dig.

Jag hatar....

Jag hatar att det är upptaget när jag ringer till dig. Jag hatar att jag inte kan smsa och skriva ring mig när du lagt på. Jag hatar att jag inte kommer fram på din hemtelefon. Jag hatar att jag behöver dig jämt och ständigt. Jag hatar att du lockat fram ett beroende i mig. Jag hatar att beroendet är dig. Jag hatar att jag inte har en telefon överhuvudtaget!

Kristoffer var trevligare än comviq tanten!

Efter en halvtimme i telefonkö hos Comviq kundtjänst, kom jag äntligen fram och fick prata med Kristoffer Nilsson. Pang bom! Nytt sim-kort beställt och kommer hem på posten, najs!


då var man telefonlös igen

Från att ha kollat igenom gamla fotoablum och hittat sjukt snygga bilder på mor min, JAG ÄLSKAR DIG, till att mobilen lägger av. Men nu är det inte bara mobilen som dampar utan det är sim-kortet som blivit oläsligt. Så alla ni som försöker få tag i mig. Glöm det för jag har numera inget nummer att nås på. Har mobil men inget sim-kort. God bye, and let's go die some.

Jag har världens bästa och snyggaste mamma!


Jag älskar dig!


Did you know that photography literally means 'writing with light'?


When I become a star we'll be living so large

Vaknade av klockan 7 imorse men likasnabbt som jag vakna av alarmet så somnade jag om, så ingen skola idag. Men det ger mig bara mer tid till hyllningstalet som skall framföras imorn. Jag borde ju även hinna med religionsuppgifterna som bara ligger och väntar på att lämnas in. Men nu blir det frukost!

Panta mera

Panta mera! Ja det är vad jag och Maria har gjort idag! vi fyllde IKEA kassar och stora ica kassar fulla med pantburkar och flaskor. Lite tattigt men vafan hittar men en hel kasse full med pantburkar på rummet så är det bara att panta på. För pengarna köpte vi massa chips, dipp och cola, och såklart en hyrfilm, Behind the enemys line COLOMBIA. Sjukt bra film, men fick dock sitta och förklara det mesta för Maria då hon inte fatta vilka som var vilka av soldaterna. Men hon är ju inte så van vid den typen av filmer, hon gillar mer dans på rosor filmer, medans jag är mer för lite action och sprängda gubbar.

Skeppochhoj här va det skoj, nu ska jag sova!

Det är über!

Har förflyttat mig framoch tillbaka idag mellan datorerna eftersom den ena funktionen inte finns på ena men finns på andra, och så har det varit hela dagen. Men jag har även hunnit med att tvätta ett übersnyggt påslakan som jag har fått av min käre vän Caroline Blixt. Tack KAKAN! Hon vet verkligen vad jag gillar. Nu ligger det och rullar runt i torktumlaren så ikväll sover jag med världens finaste täcke runt mig. Men nu blir det paus från pluggandet ett tag för nu ska jag se på Gossip Girl och sedan på Greys Anatomy.



Is this what it's all about?

Sitter hemma i köket och äter frukost, hunden ligger deckad på golvet efter en riktig långpromenad. Jag ska alldeles strax börja med lite skolarbete och sedan ska jag väl börja röra mig mot skolan.
Jag har även lovat Matilda att baka banansockerkaka idag så det för bli sen när jag kommer hem men jag ska även hinna med att städa rummet, så jag antar att jag kommer att ha fullt upp hela dagen+kvällen.

Ringette: Match i söndags mot järna, det blev ett riktigt slagfält där ute. Trots slag, slängda klubbor, otroligt många slashings och många komentarer så tog vi hem segern med 13-2. 2 mål för min del, och ett av dem var ett riktigt skolmål, ett riktigt snyggt alltså.
Träning igår och då försvann skridskor men hittades senare i team 97 förrådet. Och på träningen var det 7 tappra utespelare +1 målvakt som slevade på inför finland.


Nu kör vi!

Sitter just nu hemma hos Maria efter att avnjutit en underbar tacomiddag hos familjen Eriksson. Nu dricks det nattvardsvin för min del och Maria dricker cider. Hon känner inte alls samma känsla som igår då det var kyrkligt med gospel och andra trevligheter. Men ikväll kör vi all in, trots arbetande morgon. Men vad gör inte kyrkråttorna för att få sig lite roligt.

Tjillevippen!

Ska vi bli nudister?

Har väl lyckats med bedriften att hänga in 5 plagg i garderoben och det är många kvar och jag som hade tänkt byta sänglakan idag. Men det ser ut som att tiden kommer att bli knapp, speciellt nu när jag fått Maria på tråden. Men också för att det är så JÄVLA TRÅKIGT!

Tiden står still

Berget, mattan, högarna, kläderna, kalla det vad ni vill, men det som låg på golvet förut ligger nu i högar i på sängen istället. Nytvättat, doften av nytvättat, det bara kittlar i näsan! Kläderna är nu rena men inte ser rummet rent ut för det. Skrivbordet ser förjävligt ut och ja sängen ser man knappt. Man kanske skulle ta sig i kragen och hänga in allt i garderoben? För gör det inte nu så görs det inte senare heller. då hamnar de i en hög på golvet direkt iaf... Men jag orkar inte gra det nu! Någon som vil komma och göra det åt mig?

Research confirms that drinking gives you the same benefits yoga does !!!

Savasana
Position of total relaxation.

Balasana
Position that brings the sensation of peace and calm

Setu Bandha Sarvangasana
This position calms the brain and heals tired legs.

Marjayasana
Position stimulates the midirift area and the spinal comumn.

Halasana
Excellent for back pain and insomnia.

Dolphin
Excellent for the shoulder area, thorax, legs, and arms.

Salambhasana
Great exercise to stimulate the lumbar area, legs, and arms.

Ananda Balasana
This position is great for massaging the hip area.

Malasana
This position, for ankles and back muscles.

Pigeon
Tones the body, and builds flexibility and helps get rid of 'stress'.
So let´s start drinking...


jag får damp!

Jag har ett jävla fittinternet som kopplar ifrån sig till och från hela tiden!!! åh SUUUUG! Ibland fungerar det med att bara återansluta men ibland måste man "reparera", och ibland funkar det inte alls för datorn säger att det är fel på nätverkskortet eller paus i nätverkssytemet. Kanske dags att lämna in datorn tro på lite service?


I'm still in my Pj´s

Ingen skola för mig idag eftersom hela garderoben låg smutsig nere på golvet, så istället tillbringar jag dagen i tvättstugan. Och i köket, har bakat scones som misslyckades totalt men nu har Ida kommit hem och räddar upp situationen, hon gör nämligen nya! Så snart blir det varma scones med ost och O'boy såklart!


LET´S GET A ROOM, GET HIGH AND GET NAKED


The freedom writers

Religionskunskap - buddhismgenomgång, Engelska - filmwatching, Lunch - thaimat för att sedan återigen se på film under ledarkunskapen, The freedom writers. Känns som om dagen har gett mig mycket? Nej, förutom en återkommanade kommentar... -Åh, Öberg är du här idag? Trevligt trevligt!
Ja det verkar bli så när man inte visar sin nuna i skolan så ofta., jag lyser med min frånvaro.

oh shit

Kom nyss på att det är den 15 november idag, 14 november var igår och då fyllde min bror år, 12 november var i förrförrigår och då fyllde min pappa år, och imorn är det den 16 november, då skall Loggboken för projektarbetet vara inne och jag har inte börjat. Hej hopp nu gör vi klart den, så kan vi göra det sista på den imorn om det behövs, eftersom det är träning ikväll och sedan promenad med Mary.


One, two, three, four I declare a thumbwar!

Nu är pavey hemma igen hos den riktiga ägarn, men jag ska ha katt. Till och med mami har insett att hon saknar att ha katt. Så någon där ute som har eller ska få kattungar? Hojta till isåfall för jag vill ha en!


Myser med Kenny Pavey!

Ligger just nu med datorn i knät och en katt på axeln. Pavey spinner och mysigare kunde det inte vara.

Kattnappad

Full fart och rackartyg, återförening och sjukt god mat. Lekkamraterna har hittat hem igen, så nu får ni se upp för team badAS. 47elefanter balanserade på en liten liten spindeltråd....

Just nu ligger världens sötaste sak i mitt fönster och sover. When kittens are sleeping they're no longer alive, men jo visst fan lever katten. Men katten har oxå fått ett namn idag, låt mig stolt få presentera er för ingen mindre än Kenny Pavey! Vår nya familjemedlem.


Who are you, mysteryman?

My name is Josh Beech. I’m a superhot model and you might recognize me from the Levi’s 501 ads. I have a bad boy look which makes the girls go crazy, they love it, even I love it. Girls running around me all the time... Who would say no to that? Anyway, come find me in Hollywood and I’ll take you out for a drink or two.


When kittens sleep they´re no longer alive


David la Chapelle i all ära men Hedi Slimane kan verkligen sin grej. Många snygga bilder med favoriter, och inte för att klaga på temat we like it blackandwhite.


NilsErikGöranErikRickard

Ser ut som att helgens arbetspass inte löser sig iaf. I värsta fall får jag ringa chefen imorn och fråga om jag kan ta morgonen och hon eftermiddagen. Jag måste verkligen spela matchen. Många spelare bortresta och laget behöver mig. KUKEN! Och framförallt så vill jag spela.

Aja nog om det, uscha. Nej, nu till det positiva idag. Jag var i skolan plus numero uno, jag gjorde klart 1 arbete i skolan plus numero dos, jag har gjort klart 2 arbeten här hemma plus numero tres och nu luktar det pop corn i huset plus numero cuatro!

To all you non believers out there!

En än gång har jag bevisat att jag kan om jag vill. Jag var i skolan idag och var aktiv som alltid när jag väl är där nu för tiden. Ett arbete klart och ett påbörjat. Jag börjar komma i form, i skolan alltså annars är vägen lång.
Med en frånvaroprocent som skulle få vem som helst att tro att jag inte ens är elev på skolan, har jag inte ens fått en ända IG-varning, varför? Jo för att jag är grym när jag väl vill. Jag kan när jag vill helt enkelt.

Menkukenianalenstjärthål!

Menkukenianalenstjärthål! Jag som trodde att jag skulle få exakt den helgen som jag ville. Fan bajs oxå. Jag hade ju fått ledigt från jobbet, men kuuuuuk, nu är det någon som är sjuk BAJS! Så då måste man hoppa in igen. JAG SKA LÖSA DETTA om jag så själv ska vara sjuk!

To dare is, to dare...


Dagarna känns hur långa som helst och vissa försvinner förbi i ett svep, är det ljuset som lurar oss eller vad fan är det frågan om? Idag har varit en sån där lång dag då man bara sitter och degar och ingenting. Fast ingenting har jag inte gjort, jag har faktiskt börjat med mitt CV till svenskan, vilket oxå snart är klart, jag har varit iväg och tränat i en timme, jag har varit ute med hunden i 40 minuter och jag har chilldegat framför datan i vad som det känns som ofantligt många timmar. Men dags att ta sig i kragen igen och fortsätta med svenskan, och kanske påbörja mediekunskapen?

Bara för att vi gillart!


Lill Lördag

Woho lill lördag imorn och det passar väl utmärkt för Lilla Ö? Halvvägs genom skolveckan och vi är snart framme vid fredag... hur firar vi detta? Jo genom att kliva upp klockan 7 och vara i skolan 9-14.45, ledarkunskap, engelska prov och sedan religion och som toppen på körsbäret ett tomt bankomatkort. Mamma sätt in matpengar?
Nej men man kanske skulle ta och sova nu om man ska orka upp imorgon.

Vart är skorna?

Idag är jag riktigt jävla stolt! Min alldeles egna lilla 13 slevade in en jävla massa mål i dagens match och hon spelade som en riktig gnagare. För att använda mig av ett gammalt citat "Pavey är fan en riktig jävla gnagare han är överallt!" och idag Sofie ja då va du fan Pavey. Det bor en liten engelsman i dig trots allt, and we love it!
Segersiffrorna slutade 24-5 till USK.


Match och slevardags


Snart dags för middag, och Marythehoe kommer snart över sdan bär det av hem till Hörberg/Gusten för lite matchsnack och kanske en kaffe för de som dricker kaffe. Men vi får inte glömma att klä oss varmt för sedan bär det av till Kista ishall för ännu en ringette match. Denna gång Kista-USK som spelar och vi måste ju heja fram våra SNS lagmedlemmar till vinst. Flagga och allt ska med!
VI SES! Lycka till USK!


LONDON BABY!

Idag kom jag upp till skolan och jag måste säga att det gick bra trots allt för min del, hann ju med ett par arbeten och vissa saker uppklarade mellan lärare och sådant. Sedan för att komma till det bästa på hela dagen.... LONDON är äntligen bokat! Den 5 februari sitter Isabelle och skriker, jag och Sebbe å garvar för då lyfter planet mot LONDON och fotboll. Så London baby here we come! You better watch out.


Sittjumpa och stavgång

Som vanligt efter en händelse full helg så finns det mycket att berätta.
Lördagen började med jobb och då brände jag mig på soppa, armen bublade upp och aj så ont det gjorde. Men sedan vände oturen, AIK vann dubbeln och jag kunde ine varit mer glad och det var riktigt kul att se Joos springa runt med Svenska cupen skylten.
Söndagen bjöd på två vinster, en morgon vinst för flicklaget 23-2 mot USK och under kvällen vann även vi juniorer mot USK, med 9-4 och jag gjorde 3 utav målen. Skönt, nu kanske måltorkan äntligen är över?
Och Idag måndag har jag bara legat hemma och degat eftersom jag hade feberfrossa inatt, men det stopppade mig inte från träningen idag.

P.S. Frida våra tankar går ut till dig, och vi önskar dig lycka till på sittjumpan med pensionärerna!


Brännskada dagen efter.                      Brännskada idag......

Wake up in the morning feeling like P.Diddy

Snart kommer Maria den stjärtfisen över och ska förga mitt hår, det blir lite ljusare hoppas vi på. Sedan lite nattvardsvin för att senare möta upp Hörberg, Rebban och Björling. Så på med partypjuksen, men ta för i helvete inte av dem! Man vet aldrig vem som tar dem! Tattarjävel vi vet vem du är!

Ta mig till värmen

Här vill jag vara, ta mig tillbaka till värmen. Där kan jag leva där kan jag bo. Där kan jag stanna uppe om nätterna, sitta på någon bar med en vän och snicksnacka eller varför inte ute på en balkong för att sedan under dagen ligga och sova vid poolen. Livstilen skulle passa mig perfekt. Ta mig dit, bort från bekymmer och gnälliga människor. Vid värmen, vid havet, vid livstilen som passar mig där vill jag vara, ta mig dit.


Dude, where's my car?

Vaknade runt 12 idag och då var det snabbt ner till köket, i med macka sedan snabbt iväg till Silverdal och Maria. Trots att mitt hår behövs klippas minst 1 dm så klippte hon bara 3 cm som tur var. Tur att man har vänner som är frisörer för då kan man få som man vill, annars klipper de bara av håret rakt av. När Maria var klar med mig så kom mamma och hämta upp mig och det blev sushi till lunch. Raka spåret hem efter det, ny musik ipoden och sedan ut med Dante på långpromenad längs vattnet.
Nyss kom mami och jag hem från ICA, där vi handlat massa mat och julmust! Julmust fattar ni? Asså julmust, det är sjukt. Men jag ska iaf dränka mig i julmust idag, jag och Maria.

P.s. till alla er där ute som klagar på att jag är ute och gör saker när jag ska vara sjuk. Jag är inte sjuk! Jag kan bara inte sova på nätterna, så ta er i brasan jag gör va fan jag vill!


youjustgottaloveit,totalchaos


Tuff luck if thirteen aint your lucky number

Var iväg en sväng med Maria till det "nya" Sollentuna C, och det var inte mycket att hurra för än så länge. Food courten bestod av 4 kanske 5 resturanger, så jag och Maria tog våra kurrande magar och hoppade på bussen till Kista där det blev sushi och pannkakor, mumma!
Efter maten trallade vi runt och spanade in olika butiker, och ohja! visst blir man sugen på shopping men vi höll i plånböckerna, sedan kom Matte och hämtade upp oss, han släppte mig här hemma och åkte vidare med Maria så nu ligger jag ensam i min säng och funderar på hur jag ska göra med mitt hår. Maria ska iaf få klippa det imorn om hon har något ledigt pass på salongen. Byte av hårfärg får nog vänta lite tills jag bestämt mig och för den delen har pengar att lägga till det. Just nu ser det ändå okej ut.


Tankeställare

Än spelas Drömmar av guld på repeat och jag drömmer mig bort i höstmörker, varma kläder och sköna nätter med sömn. Funderar även på vilken som ska bli min nya hårfärg... ska jag gå lighter eller darker som alla andra?

Just this night...

Nej du inget besök från John Blund inatt, han valde att komma först vid 6tiden imorse så när alarmet ringde imorse var jag inte snabb med att gå upp och bege mig till skolan. Nej jag låg kvar och väntade på att han skulle komma tillbaka till mig och efter ett tag så kom han, och då jävlar fick jag sova...fram till 13.05.

När jag sedan klev upp och utanför min sovrums dörr så mötte jag av doften från nybakta lussebullar, härligt! Det blev en, två mackor + en lussebulle till frukost. Nu ligger jag i sängen igen och bara degar, lyssnar på drömmar av guld och tänker att livet inte kunde vara bättre, men jo det kan det. Jag kunde ju få sova om nätterna, men annars är livet tipp topp just nu.

John Blund till undsättning

Korta dagar och sömnlösa nätter. Kanske där som dagarna blivit så korta. Men tidigare ikväll var jag iväg och tränade så jag känner mig lite trött iaf, så nu håller vi tummarna för att jag ska kunna sova inatt och komma upp till skolan.
Ska därför ska jag krypa till kojs snart, men först fixa ipoden, borsta tänderna och smörja in mitt snustorra ansikte! Vi ses imorn, eller? Ja det är upp till dig John.B.


Sicko


Hostattack efter hostattack väckte mig inatt så det blev inte mycket till sömn, därför blev jag hmma idag och sov lite extra länge men vid 13.56 tyckte jag att det var dags att gå upp men det var med ett tugnt huvud och sömniga tankar. Jag var ite riktigt hemma i huvudet och jag inte visste bättre skulle jag tippa på att jag tagit något. Så med tungt och snurrigt huvud satte jag mig nere i köket och började läsa på min engelska bok, men avbröts efter ett tag då magen började kurra så fram med smörgåsjärnet och det blev varma mackor till brunch. Tillbaka til boken, men stördes snabbt igen då tanken om att maila till skolan dök upp i huvudet. Så upp och hämta datorn för att slänga iväg ett mail, och sedan kom Ida och mamma hem, det blev fika och jag visade I&M mina tovor i håret så mamma hjälpte till att kamma ut dem. Så nu är håret borstat och lent igen.
Så...där...varsegoda där har ni min dag och nu ska jag fortsätta med att läsa på boken som skall vara utläst tills imorn, bara 2/3 kvar! Wish me luck!


En fartfylld helg

Helgen har bjudit på mycket men det som vi minns bäst är när slutsignalen ljöd och vi kunde konstatera att AIK vunnit SM-guld 2lax9! Och den som inte såg matchen, ja då undrar jag fan va ni gjorde. En utav svensk fotbolls mest historiska match, och AIK tar hem guldet med 2-1. Ett guld som vi väntat 11år på, lika många år som Tjernström spelat för AIK och i söndags fick han äntligen ta hem sitt, vårat, solnas, AIKs SM-guld!

Firades gjordes det hela natten på många olika håll inne i stan, i Stockholm, och glädjeyran kunde inte varit större. Bilar for omkring och tutade och hängde ut både halsdukar och flaggor. Stockholm har aldrig varit så vackert som denna natt, 1/11-09. Men festen som aldrig tog slut fortsatte ikväll inne på Råsunda där tränare och spelare hyllades för att de krigar fram till guldet. Guldet är hemma, guldet är i Solna. Nu ska vi bara ta hem cupen också!

Drömmar av guld! A! Drömmar av guld! I! Drömmar av guld! K! Ja det är drömmen om AIK!

RSS 2.0