Keep on reading, I’ve desigted not to care

Jag är tillbaka för att stanna. Nu kör vi igen!
Ja vad har hänt den här helgen då? jo i fredas var det filmkväll med Krimmi gänget hemma hos mig. Ida och jag var i stan efter skolan/jobbet och då köpte hon 2 nya filmer så vi såg en utav dom. Ingen höjdar film men den var bra. Juste jag köpte ju en rosa velour dräkt från Gina Tricot, otroligt mysig!
Under lördagen var det landslags uttagning. Efter den Chillade jag, Hörberg och Ida hemma hos oss, Vi beställde hem mat och vid 10 begav jag och Hörberg oss ner till Saxen där vi träffa Limpan, Gabbi, Cassie, Linda och såklart sollentuna grabbarna och sedan oxå Edsvikens grabbar. Jag och Vangen kom fram till att jag är en 1/8dels ninja, som ni kanske hört tidigare så är han 50%Dansk och 50%Ninja. Joel och jag han diskutera våra framtida barn under kvällen. Vi ska ha 2 tvillingpojkar och 2 tvillingflickor, och i den ordningen. Första pojken ska bli fotbollsproffs, den andre ska bli pingisproffs i Kina, första flickan ska bli friidrottsstjärna nya Carolina Klüft, och den andra tjejen ska bli utvikningsmodel för playboy. Så alla våra barn kommer att dra in mycket pengar åt oss så att jag och Joel slipper jobba för att tjäna pengar, vi får det av våra barn istället.
Sen idag var det landslagsgrejs igen, fast idag spelade vi match hela dagen istället för att träna. Efter matchen fick vi veta vilka som hade kommit med, tyvärr inte jag men grattis till er andra som kom med! Krossa motståndarna nere i Prag under VM! När jag kom hem från matchen så har jag bara legat och latat mig framför tvn, och ioförsig en liten tur med Dante.
Nej nu ska jag sova, har en tidig dag i skolan imorn.

Jag hatar dig fortfarande!

JAG HATAR DIG!

Eftersom du ändå läser så kan du lika gärna läsa detta!

Just nu finns det ingen som jag hatar mer än dig! Du är paranoid... Att du kollar upp mig och grejer, om det är någon som inte kan lita på nån så är det jag som inte kan lita på dig och jag kan tala om för dig att jag har på de senaste åren inte litat på dig alls för 5 öre! Nu tänker du att jag är oärlig, men kommer du ihåg sist vi bråka... då sa jag till dig att jag aldrig kommer att berätta hela sanningen för dig, ALDRIG någonsin! Du är förällder, vissa saker ska du inte veta. Men här är en sak du kan få veta, JAG KOMMER ALDRIG LITA PÅ DIG OCH JUST NU HATAR JAG DIG MER ÄN NÅGOT ANNAT!!!!!!
Du säger att jag är bortskämd och bara tänker på mig själv! Sen när har det varit dålig att sätta sig själv som första person, förlåt jag glömde jag ska sätta alla andra före mig och låta de klampa rakt över mig... Juste glömde att det var de som du och pappa lärde mig, sorry! ska byta attityd. Men en sak ska du ha klar för dig, jag är inte den som är mest bortskämd i vår famlij. Det finns ett till barn som är ganska bra på att tjata till sig saker, men nu handlar det om mig och jag ska inte ta upp det. Men när du säger sånna saker till mig så blir jag förbannad! DET ÄR DITT JOBB SOM FÖRÄLDER ATT GE MIG SAKER! JAG HAR RÄTT TILL MINST MITT BARNBIDRAG I MÅNADEN, får jag det NEJ. Inte som jag själv kan styra över, jag förstår att ni betalar mat och sånt som ni tar därifrån men ändå! och jag får mat pengar till skolan så då är vi uppe i 900 kr men resten då? Bensin till alla ställen du kör mig till? ok det kan jag köpa men att du ska kasta detta som skit i mitt ansikte köper jag inte!

Jag har 10000000 saker till jag vill ta upp men nu ska ungen ut och ränna mitt i natten som du så fint kallar det när man träffar sina kompisar, men ett sådant liv med kompisar och så vet du ju inget om. Du bodde ju på landet och vara hemma klockan 6 till middag varje kväll sedan stannade du hemma resten av kvällen. FÖRLÅT ATT JAG INTE ÄR DEN DOTTERN DU VA, ELLER VILL ATT JAG SKA VARA. Men jag tä nker inte ändra på mig, jag är den jag är och det står jag fast för! 


RSS 2.0