Alanya

Snön, nu får den gärna försvinna. Smälta bort, men jävligt fort och fram med våren. Kom med vår sol och värme.
Jag har redan hittat en bikini som jag bara måste köpa till sommarn. Det kommer att bli massor utav tjat om Alanya nu, för jag är så taggad och jag vill bara vara där nu nu nu!

Tillsammans ska vi göra det omöjliga möjligt. + Ellen såklart!
och förhoppningsvis även Isabelle och Charlotte


Stelopererad

Det känns som att någon satt spikar genom hela min nacke och stelfixerat den. Nackspärr är ordet för min smärta. Som tur är finns det sånt som slickar såren, det vill säga resan är BOKAD!
Igår åkte jag och Emma hem till Maria och några klick där och några klick där, resan bokad. Så nu bär det av till Alanya 16/6-1/7, och det kommer bli awesome!

Svenskt stafettguld!

Fint avslut av Hellner med flaggan i topp!
GULD GULD GULD!
Första svenska OS stafettguldet på 22 år....


Hellner mot andra guldet

Hellner går mot guld! Nu ska det bara hålla i sig bara!

Kämpa kämpa

Nu har jag gjort mitt ute i löpspåret idag, najs! Nu ska jag bara upp och utnyttja syrran träningsredskap på dörren.
Btw medans jag har kämpat ute i spåret, så har svenska herrarna gjort det samma i sprinten. Just nu leder dom! WOHO! Hoppas på guld!

Tillsätt bara vatten

Kom hem från en som vanligt onödig dag i skolan, but hey that's Jensen! Maten stod på bordet, endast Öbergs barnen hemma så vi fick plocka av bordet själva och hunden fick resterna. I think he likes us.
SysterysterIda har börjat baka på en tillsätt bara vatten mjukpepparkaka, så nu väntar vi på att den ska bli klar. Sedan blir det en vända ute i snön.
Smell you later!

I<3MANGO!

Sitter just och trycker i mig mango. En frukt jag inte kan få nog av, det är gott och det är nyttigt och vänta sa jag att det är sjukt gott? Nej men hörrni lite belöning skall man ju få när man suttit och gjort skolarbete åt andra. Varsegod Maria! Skulle egentligen belöna mig med en lite magnumglass men jag hittade ingen så det fick bli mango, men hey inte hänger jag läpp för det.

Glada vänners sällskap

Ibland krävs det hur mycket som helst för att få mig på bra humör, ibland krävs det inte mycket alls. Idag är en sån dag då det inte krävs mycket. Det ända jag behövde var lite musik, surfa lite på resebyrån och drömma mig bort till värmen och såklart prata lite med mina underbara vänner Maria och Isabelle. Så snälla, snälla, snälla! GE MIG SOMMAR NU!


Ge mig sommar och låt mig få vara sådär konstigt rolig och lycklig som man bara kan vara på sommarn.


Ibland vill jag bara strypa sånna som du

Sitter och irriterar mig på människor som bara roffar åt sig och aldrig tänker på någon annan. Människor som bara kör över andra och aldrig tänker på hur konsekvenserna blir. Gå och skjut dig själv!


Det ryktas...

Efter samtal med en vän så ryktas det om att en av mina killkompisar pulled a girl next door i helgen.


Tonight I heard an angel sing


Det vore ju lite utav ett mirakel om SL faktiskt kunde fungera imorn. Får då gör jag ett nytt försök med att ta mig till skolan.

Ving.se

Oj oj nu kan väl denna vinter ta slut. Jag längtar nå sjukt till sommaren så pass mycket att jag redan börjat planera den, in i minsta detalj. 
Det ryktas om att det blir resa med Maria och Emma, men även att Sabina och Co skall finnas på plats i värmen men dock på ett annat hotell. Ser ut som att det blir mellan den 15/6-30/6 eller 16/6-1/7, frågan är bara vilket. Kollar på prisskillnaden och avresetid och så vidare, man vill ju få ut det mesta av resan.


Alanya 09


Egen tv på gymmet

Det blev en timme på cykeln idag, medans Tilda och Rosen gick runt och körde styrka. Riktigt najs är det med en egen tv på träningscykeln oxå, det är ju aldrig fel att kombinera cykel med tv-tittande. Speciellt när man får välja själv vad man vill titta på, så idag blev det hockey, ski-cross och mot slutet lite sex and the city.
Jag har även fått arslet ur vagnen när det kommer till att lämna in kameran, så nu slipper jag tänka på det.


Plans

Nu blir det gymmet med Rosen och Tilda, latero!

Sl sucks

Sl är årets största skämt. Inga tåg=jag blir sittandes hemma och kommer inte iväg till skolan. Så nu är jag stuck at home med inget att göra.

Ida 21

Firandet av syster igår på Lerran var riktigt lyckat och saxen har fått en stark konkurrent. Kvällen bjöd på god mat, bra sällskap, fruktiga drinkar och natten bjöd på Greys Anatomy och sovsällskap. Sedan har denna söndag bjudit på massa tv-tittande och slappande i soffan, och självklart också massa kliande då utslagen vägrar försvinna, men Ulla var förbi idag och tog en titt på dem så nu har jag fått en remiss till en hudläkare.


Ida 21

Firandet av syster igår på Lerran var riktigt lyckat och saxen har fått en stark konkurrent. Kvällen bjöd på god mat, bra sällskap, fruktiga drinkar och natten bjöd på Greys Anatomy och sovsällskap. Sedan har denna söndag bjudit på massa tv-tittande och slappande i soffan, och självklart också massa kliande då utslagen vägrar försvinna, men Ulla var förbi idag och tog en titt på dem så nu har jag fått en remiss till en hudläkare.


Grattis till 21år!


Jag älskar dig!


Ringette

Efter dagens idrottsdag och ringettesspelande så skulle jag ljuga om jag sa att suget inte fanns där, för det gör det. Till och med så pass mycket att jag ska ta mig i kragen och ta mig ner till morgondagens flicklagsträning. Efter träningen bär det direkt av till Stinsen för att möta upp Krimmkrimms. Födelsedagsshopping står på schemat, då det ryktas om att Ida fyller 21 på söndag.


Jävla snö! nu blir det skotta med måtta!

Kan det bara sluta snöa snart. Nej tydligen ska det snöa konstant ända fram till måndag.

På den här nivån ligger humorn i vår familj

När jag var i London så såg jag stora vattenflaskor överallt, precis som överallt annars utomlands. Min första tanke var, Shit man kan inte dricka kranvattnet här. Min andra tanke var, Jag smsar mamma och frågar. Min tredje tanke var, Fan va bra vi har det i Sverige, vi har fan drickbart kranvatten. Min fjärde tanke var, Är det verkligen hon som svarar?

Det här var svaret från mamma som ledde till tanke nummer fyra.


Missbruk börjar oftast med en förvrängd bild av perfektion.

När min syster far till andra sidan av jordklotet så kommer jag inte bara sakna henne utan jag kommer även att ta över hennes rum. Jag har redan sett lite saker som jag bara hoppas att hon kommer lämna hemma åt mig så att jag kan få slita ut dem, eller ja få användning av. Har jag nämnt hennes grymma skosamling? och hennes klädförråd? Men sedan så finns det en till som jag kommer att missbruka. Dvs om hon lämnar den kvar här hemma, och det hoppas jag verkligen att hon gör.


Let's switch positions

Idrottdagen idag var....underhållande. Nej då det var bättre än så. Grenda och jag hade riktigt kul och Emil lärde sig åka baklänges. Det vill säga jag lärde honom att åka baklänges, lärare och elev kinda changed places today.
Eftersom Jensen inte bjuder på mat under idrottsdagar så blev det en liten utflykt till Silverdal, där Maria väntade så snällt och spenderade sin lunchtimme med mig på Silver Woken.

Idrottsdag

Nu blir det skridskor a la skate! Väskan är packad och jag är taggad. Kameran kanske får följa med på en sista tripp innan den åker in på lagning, jag har ju varit alldeles för lat för att lämna in den. Så vad vore inte en sista dag i gänget?

Det är inte lätt att skjuta när man inte har pucken...

Vakna upp till OS och Wikegård är inte helt fel. I periodspaus var det intervju med den slovenske spelaren Satan, åh tänk va ballt att få heta Satan i efternamn. Det kanske kan bli ett bröllop? Synd bara att han är ful som stryk, men det går ju alltid att skilja sig.

det ryktas...

Tog en redig allergitablett förut idag och läkaren sa att man kan bli trött av dem, och jodå visst var det så. Jag somnade på sängen vid halv 4 och sov fram till middagen. Dock är jag fortfarande trött vilket är awesome, för då kan jag sova inatt och vara grymt utvilad och laddad för idrottsdagen på Zinkensdamm IP med Jensen. Ryktas om att det kommer spelas lite ringette på uterinken, Grenda och Emil skall även finnas på plats. Dagen kan bli riktigt lyckad.

Ge mig sommar, ge mig hm


Läkaren

Jag har varit uppe sen 06.30 imorse men det betyder inte att jag är i skolan. Jag gick upp för att åka till skolan, åt frukost och allt till och med, men utslagen kliar mer än någonsin och tabletterna hjälper inte längre. Så nu blir det läkarbesök igen. Bussen går om en timme och 11.00 är det dags för mig att möta läkaren. Nu hoppas vi på bättre mediciner.

I want to....

Vill boka, vill åka, vill springa längs stranden i total värme, slänga mig i vattnet för svalka och sedan bara ligga på en handuk och bli brun. Vill vara surrounded by friends and have the time of my life.

Fräs mina vänner, fräs!

Just nu ligger potatisbullarna i pannan och fräser, och jag sitter i luren och försöker få tag i Mary the egg. Vi höres igen senare.

Ut i snön

Nu ska jag ta med mig lille Rusty och hämta barnen på skolan. Rusty har varit här sedan 12 idag, han och Dante har lekt som tokar och nu ligger de utslagna vid varsin ända av bordet.
See you latero!

I<3you


Det här är en vän som tar mig genom allt.

Det här är en vän som jag saknar.


Prickikorv!

Det är precis vad jag ser ut som, natten bjöd inte på mycket sömn eftersom utslagen kliade som aldrig förr och jag vaknade med ännu fler utslag. Det vill säga ingen skola för mig idag.


21.35

Och jag ska slänga i mig lite passionsfrukt sedan ska jag hoppa ner i binga.


Vad är egentligen träna?

Är det att träna inför ett prov, träna på att gå, träna på att köra bil eller är det att ge sig ut och springa längs med edsvikens elljusspår? Ja, svaret är upp till betraktaren.
Jag hade tänkt att bege mig ut i spåret, men sedan lockade mamma med att åka och handla och då kan jag köra bilen. Men först tänkte jag ta en bulle, sedan ska jag bestämma mig. Elljusspår eller bil?


Kan dom, kan jag. Hej beach 2010!


London more pics


Jag måste hem till "tvätten"

Utslagen är kvar men kliandet är inte lika påtagande, dock har jag petat i mig en allergitablett. Annars då? Jo dagen har varit bra, höll i en idrottslektion för ledarkunskapen. Hur det gick, får jag veta imorn eftersom Bricken hade bråttom hem till tvätten.

Ohh! och idag fick jag bilderna på ett usb av Isabelle. Så nu kommer det komma fler bilder från London.


Allmäna Idrottsklubben

Grattis älskade lag, älskade AIK!

15 Februari 1891, 119 år idag!


Bitches I'm back

Efter lite reseletande, prischeckande och såklart Big bang Theory är jag på mycket bättre humör och snart kommer sushin hem som grädden på moset. Om jag är hungrig? Ohja!
Måste bara påpeka att jag ser fram emot sommarn sjukt mycket! Men vem gör inte det?


Inte okej, inte okej

Skolarbete och idioter till människor. Tror nog jag skriver klart arbetet sedan går jag och lägger mig och väntar på en bättre morgondag, eller så tittar jag på resor inför sommarn med de bästa!

1 av 5

Vaknade upp imorse med utslag över hela kroppen, kliade som satan! Men jag tog mig till skolan i alla fall, gick till syster och fick en allergitablett. Efter ett tag ringde jag mamma som ringde till sjukhuset och jag fick en tid för undersökning, så nu har jag fått allergitabletter i fall utslagen skulle fortsätta klia imorn.

Det bästa på hela dagen var att vi fick tillbaka våra prov från förra veckan. Endast 5 elever från klassen fick G på provet, resten fick IG. Jag var en av de fem som fick godkänt. Catching!

Friday

Kroppen mår väl inte prima ballerina precis, men jag måste ändå ta mig till skolan för att skriva naturkunskapsprov och det ska väl inte vara allt för svårt.
Sen ikväll blir det middag hemma hos Sanne, lugn helg är vad som ligger framför mig. SKÖNT!

Avundsjuka

Maria ringde nyss och hon är på jobbet.
Hon tjänar pengar och slevar på för fullt, hon har galet cashflow. Behöver jag säga att jag är avundsjuk? 
Hon berättade att hon nyss hade stått och torkat upp spya i en kvart, behöver jag säga att jag INTE är avundsjuk.

Men snart ska jag möta upp den lilla pricken för bio i Kista med syster. Biokvartetten är på G igen, minus Matilda.

London

Ja då kanske vi ska ta och avklara London resan även här. Så nu kommer det lite bilder och text om resan.

Resan började från centralen och tog oss till skavsta och därifrån ända till London och paddington. Under resan hann vi med lite sightseening och sevärdigheter så som Big Ben och Buckingham Palace. SHopping hann vi äve med och vi hittade Londons svar på Ullared, stället hette Primark.
Fotbollen som var huvudanledningen till att vi åkte till London var grym och stämningen på arenan går inte att beskriva i ord den måste upplevas.

Tonight

Mamma bjuder på soppa ikväll, Kalle bjuder på bio ikväll och jag bjuder på bilder från London senare.


To be or not to be

Allt för ofta kraschar Jensens Online system och elever blir utan information och kan dessutom inte lämna in sina uppgifter som skall in via online. Precis just detta har hänt mig nu. Jag sitter med en uppgift som har deadline ikväll och jag kan inte ens lämna in den. Skall man fortsätta med den och se till att den är klar eller ska man skita i den helt och hållet eftersom den ändå inte går att lämna in? Ska jag vara en duktig elev eller ska jag vara en lat elev?

Högskola Universitet

Titt som tätt kommer det hem högskole/universitets tidningar adresserade till mig. De vill att just jag ska välja just deras skola. Jo ja men tjena jag känner mig så speciellt. Vill ni veta en hemlighet…?

Tidningarna läggs på hög uppe på mitt rum, inte för att jag någon gång i framtiden kommer att öppna dem. Utan för att påminna mig själv om att jag någon gång kanske vill plugga vidare. Men det händer nog inte än på ett tag, eller år. När vet jag inte, men vad jag dock vet är att när jag har tagit studenten så ska jag ut och resa. Vart vingarna tar mig ja det vette fåglarna.


Sjukling

Sitter just nu och fixar med favoriterna på datorn, trots att det inte är vad jag bör göra. Det jag bör göra är att skriva labbrapport och skicka in den, då det är deadline today. Men först kanske jag skulle ta något att äta så att jag får upp energin och orkar med uppgiften. Kombinationen sjuk och ingen mat = low energy

Bilder från London ska jag även försöka få in på datorn, om inte kameran får för sig att strejka. Jag måste verkligen ta mig i kragen och lämna in den på lagning. 


Hemma igen

Resan var awesome, more details tomorrow!


Can you meet me halfway, right at the borderline?

Dagen är här! Snart bär det av in till stan för att möta upp de två andra filurerna. Jag är taggad som fan. London, fotboll, shopping och för att inte förglömma lite skolarbete. Rättskunskap och Engelska C står på schemat.

För er som inte förstått det, så är det här en skolresa. Dvs en resa vi kommer att få betyg på beroende på vad vi gör den till!


See you later aligator!

Nu går jag och lägger mig så nästa gång vi hörs har jag troligtvis precis gått upp eller så är jag i LONDON!

Pack your stuff and get out

Jag är mitt uppe i packningen och har halvt bestämt mig för vad som får följa med ner till London.
Jag var även förbi Sanne idag och hämta min väst och det känns inte bra att lämna henne hemma med allt som pågår just nu. Men direkt när jag kommer hem så ska hon komma hem till mig och bo, iaf om jag får bestämma. Jag ska ta över Nickes plats så länge medans han är i Costa Rica och det ska bli trevligt med sovsällskap igen och inte utav vem som helst heller, utan min bästa vän. Vi ska ha våra slappa dagar med chips, film, spånga macka/baguett men vi ska oxå ha våra superduperfart dagar då ingen kan stoppa oss. Nej juste...packa var det!


Me love you!


Mycket att fixa nu innan London.

Jag har precis slängt in tvätt i tvättmaskinen så att det skall bli rent och hinna torka tills imorn, men jag vet ändå inte vad det är jag ska packa ner i väskan. Ett återkommande dilemma när jag ska ut och resa, jag har ju en tendens till att packa med förmycket.
Jag måste oxå fixa med ett par ordentliga vinterskor då mina har gått sönder så här precis innan resan. Jag har dock ett par uggs men hur skönt är det att vandra upp och ner för Londons gator i ett par blöta skor och som dessutom inte sitter så bra på foten. Nej, vandrarkängor skulle man kanske skaffa, eller?
Och sedan en helvetes massa mer! Men dock ser jag sukt mycket fram emot resan! Jag hade till och emd resfeber redan inatt.


Before I go....

Innan jag går och lägger mig så ska jag skryta lite. Det är mindre än 2 dagar kvar till London, det är närmare bestämt 1 dag och ett fåtal timmar kvar till London! Yes Yes Yes!  Och det påminner mig om att jag måste skriva en packningslista, ta fram resväskan, köpa ny facecreme(mama please?), tvätta, göra bankärenden, förbereda mig mentalt och fixa en SHOPPINGKARTA!

We dont remember, remember?

Sl bjuder på inställda och försenade tåg som vanligt, Slash levererar på ett grymt sätt i boken, skolan bjuder på rolig engelska lektion med the hangover citat och mamma bjuder på fruktsallad och smycken.


-How 'bout that ride in? I guess that's why they call it sin city. Ha ha

- Suck on my small chinees nuts.. sptchhhh!


NEIN!

Bokat och klart, nu till naturkunskapen. Prov imorn, nej! eller NEIN! som Isabelle skulle ha sagt. Men först ska jag värma upp med lite glass. Sedan ska jag gräva ner mig i Nboken, ännu en gång. Kan fan varje mening utantill snart men ändå fattar jag inte vad det står. Illa, illa!


London

Nu är det inte långt kvar till London! Jag ska alldeles strax boka biljetterna till flygbussen och sedan är allt klart, finemang! London baby, here we come!

you're not invited

En oinbjuden hackspätt sitter och hackar på mitt huvud i 120. Jag har varken ork eller lust till att göra någonting, men dock vet jag att jag måste läsa naturkunskapen. Huvudvärk och läxor är ingen höjdare.

Alla problem har en lösning

När det inte finns plats för mer disk på diskbänken då är det dags att plocka in i diskmaskin. Vilket är något jag verkligen måste göra nu, innan mamma kommer hem. Good girl you know, hon var ju inte specellt glad på mig imorse när jag stannade hemma från skolan. 
Huvva jag ska verkligen ha diskmaskin när jag flyttar hemifrån, jag skulle inte överleva utan en. I värsta fall skulle jag köpa plastglas, plastbestick och papperstallrikar, dvs ingen disk.


Hellre hemma en dag än sjuk i London

Blev en hemmadag idag då jag inte kände mig helt pigg imorse, men inte ligger jag helt på latsidan för det. Direkt när jag vakna så tog jag en promenad med Dante, när jag kom hem hämtade jag datorn och satte mig i köket för att plugga naturkunskap och just nu håller jag på och väntar på att mina potatisbullar ska bli klara för jag är mucho hungrig.


RSS 2.0