Not in a hurry

Jag har all tid i världen, jag har inte bråttom bara lite saker som ska fixas innan 17.00 då jag ska plocka upp Caroline på jbbet. Bland annat behöver jag lämna in mobilen på lagning, igen.

underbara du


Gossip

Det här är så bra!
Som pricken över i, som körsbäret i grädden, som en avsugning.

Det ryktas om att en gammal vän till mig gått och blitt på smällen.
Och ingen är mer glad än jag över detta, och inte för den vanliga anledning som att man brukar glädjas åt folk som ska ha barn. Nej detta är ren skadeglädje. Under sista året som vi umgicks så retade hon mig dag in och dag ut för att hon tyckte jag var tjock. Och visst jag var väl inte den smalaste tjejen i rummet, men tjing på den! Medans jag gick ner så har hon gått upp i vikt och det är inte några kilnon vi pratar om det här är flera klädstorlekar.

Och nu har jag fått veta att hon är gravid också, och inte med vem som helst utan en gammel pung. Den som satt bullen i ugnen ska tydligen vara närmre 60 än 50. KUL pappa du har! Ungen kommer inte ens få gå på fritids för farsan kommer hinna nå åldern pension innan, och om den hinner med något år på dagis eller fritids så lovar jag att minst en fröken kommer råka försäga sig med frasen ”-gå med morfar nu han har kommit för att hämta dig”


Dancin' were the stars go blue

Dagen i all ära började med en frukost på Gateau och fortsatte sedan hemma hos A&L. Vi har suttit bänkade framför tvn, fifa turnering stod på schemat och ur datorn och spotify ljöd stämmor från Oskar Linnros, Daniel Adams Ray och Jay Smith. Det vill säga...dagen har varit rätt bra, inget att klaga på!
Senare ikväll blir det hookning med Caroline och planering inför det nya året och såklart kvällens hockeymatch. HEJA AIK!


panic room

Vaknade upp mitt inatten i ren och skär panik och kastar upp täcket i taklampan i tron om att det hänger ormar där. Springer ut i hallen och skriker, vaknar till ordentligt och inser att det är en dröm.

julklappar


Pappa kom precis över så nu ska vi planera julafton sedan bär det av till solna för julklappsshopping.

En titt i julstrumpan

Medans jag lägger chokladtomatar och annat godis i min brors julstrumpa så ägnar han sig åt annat. Jag jobbar för en god julstämming, och han jobbar lixom lite på ett annat sätt.

En rak höger fran herr feber

Inte undra på att jag var så lätt irriterad och känslig igår. Jag hade feber, och jag har fortfarande feber. Jag grät över obetalda räkningar och trasiga mobiler. Men idag är det nya tag jag ska knarka kanjang hela dagen, för imorn ska jag vara frisk! Eller ska? Nej, imorn ÄR jag frisk! Jag ska intala kroppen att jag är frisk. Man är ju aldrig sjukare än vad man erkänner, och jag är fan inte sjuk.

Scarred

Är det bara jag som tänker på Baileys när jag ser istappar?


Partytime!

Dags för tårta och champagne! Idag fyller äldsta ungen i ÖL klanen år. Vi grattar Lottis på den stora dagen!


Feels so good being bad, There's no way I'm turning back


4maskiner

Började dagen med att tvätta fyra maskiner, högen med tvätt har inte ens minskat till hälften ännu. Men jag har iaf rena underkläder nu så jag slipper ge mig ut på stan för att köpa nya. Dock kan finns det suget alltid, man kan aldrig ha för mycket underkläder eller skor för den delen också.
Från det att klockan slog 15 fram tills nu har jag hängt med grabbarna, men nu kallar sängen eftersom det blir en tidig dag imorn med dammsugarn i högsta hugg. Sedan tänkte jag belöna mig med lite sushilunch.

Släpp loss partypinglan inom dig

Mamma fyllde 50 i torsdags. Det firades med buller och bång igår. Släkt och vänner var på plats, vi åt god mat och dansade till livemusik från bandet Coverfabriken.

Kvällens skönaste bild


Världens bästa jobb!

Jag har seriöst världens bästa jobb. Jag har varit med Ante och Lucke sen klockan 15 idag fram tills 22.30 och vi har haft så jävla kul. Vi har haft matkrig, spelat fifa och nhl, vi har spelat handboll och Ante och jag tog en sväng med bilen. En audi A5, inte helt fel att glida runt i en sådan och få betalt för det. Och imorn kör jag runt i samma bil, creme de la creme!

nej men nu får du sluta, du är väl ingen bok.

Världens bästa mamma fyller år idag och hon tycker att jag börjar se ut som en serietidning. För många tatueringar enligt henne. Nyast i samlingen är "somliga ljus brinner aldrig ut" och den har fått grym respons från polarna.  Och vi firade den nya tatueringen med en utgång igår, och det kändes lite när man blev väckt kvart över sju för att gratta mamma, men vad gör man inte. Grattis mamma!


Somliga ljus brinner aldrig ut

Ställer klockan på 9.00, en timme innan jag egentligen måste gå upp men allt för att vara på den säkra sidan. Jag beger mig imorn söder om stan för att göra en liten förbättring på kroppen. Jag är taggad till tusen och det pirrar i hela kroppen, kan knappt bärga mig tills jag får se resultatet.

Kompis det går bra nu

Har spenderat hela dagen med barn fram till nu, allt från 14månaders bebisar till 11 åriga trotspojkar. Men det har gått bra. Jag överlevde dagen och två bjöjbyten. Dock luktar småbarn inge gott. Jag har kommit fram till att de luktar sur yoghurt och bajs, de har snor i mängder och ingen som helst kontroll på avgasmaskinen. Men annars så kompis det går bra nu, pengar rullar in som det ska nu.


Digital kommunikation

I min familj kommunicerar vi digitalt. Självfallet talar vi till varandra när vi vistas i samma rum, men annars gillar vi de digitala medlen. Jag mailar till exempel min önskelista till mamma varje år, kan även hända att jag slänger iväg ett sms som talar om vad jag vill ha i julklapp.

Om någon är på övervåningen och det är dags för mat, så ringer vi istället för att gå upp och tala om det. Händer det något roligt på tvn eller på datorn så smsar, eller använder facebookchatten, vi syskon varandra och säger kom jag ska visa en sak, det är skit kul!  

Vi skypar med syskon som inte är hemma. Om någon skulla fylla år och det är personer som saknas så tar vi in dem via skype och ställer datorn på en plats vid matbordet så att vi kan se och prata med dem live. Precis så som Marshallgör med sina söndagsmiddagar i How I met your mother.


Ta tjuren vid hornen

Imorn ska jag ta tjuren vid hornen och möta en av mina största skräckar. Jag ska vara vikarie på ett dagis. Små snoriga ungar som har frågor om allt.

Arlanda

HAr satt på mig skäna kläder och ska alldeles strax sätta mig i bilen för att åka ut till arlanda.

I´m getting old

Var sjukt taggad igår för utgången men sedan så slog tröttheten till och jag blev kvar hemma i sängen med min älskling. Ställde klockan på 8 men kom inte upp förens 8.30 och 9.00 befann jag mig på jobbet för en heldag med julmarknad.

En slagen hjälte är alltid bäst dagen efter

Ikväll är jag med och firar Linda på riktigt. Ikväll finns det ingen morgondag, det finns bara inatt och det som kommer efter tar vi då.

today

Work, work och sedan 20 års kalas. hujeda mig, hur ska jag orka?


Not laughin with you, I'm laughin at you

Jag hämtade två fyllon vid båten idag, och fick 2 till på med köpet med i bilen. Det vankades utgång för hela slanten men när vi skulle kliva utanför dörren och bege oss så fick den spontana utekvällen ett snabbt slut. Lika snabbt som den kom försvann den även.
Så istället har jag spenderat senaste halvtimmen med att hitta bilder åt min syster som hon ska ha PRONTO, men jag kan icke hitta dom. Istället har jag hittat andra roliga bilder, med ännu roligare minnen. Här bjuds det på 2.

Prag 08, en sömnlös natt

Krimmi-Junior fyllde 18år och behövde hjälp hem från nattbussen, skrindan åkte fram och fick agera taxi sista biten hem.


2 days in a row

Gårdagen bjöd på smoothies, powernaps och trevligt sällskap. Två av mina favorit brudar laddade upp hemma hos mig och sitter idag, förmodligen bakis, på en båt ute på östersjön.
Och denna dag har än så länge bjudit på sjuka drömmar, pälsar, julmusik, promenad i kylan och nu alldeles strax en omgång på gymmet.

RSS 2.0