Borta bra men hemma bäst.. eller?

Nyklippt, nyduschad och redo för vad kvällen har att erbjuda. Eller ja sinnet är, jag är inte klar. Det finns mycket kvar att fixa...så som att packa upp och börja packa för Tunisien.


Heaven on earth

Efter bion följde jag med Katrine till solna där jag blev upphämtad av Maria och sedan tog vi en tur med bilen, for hem till Rebecca där girlsen var. Fan vad jag saknat dem. Det blev dags för hemgång, men det blev ingen hemgång eftersom Micke ville bli hämtad i stan och nu ligger jag här i min säng och ska snat sova. Härligt äntligen min egna säng, jag kommer sova gott inatt! Heaven on earth...


BIO!

Dags att bege sig, bilen rullar nu mot kita för bio med Katrine.
OCH GRATTIS MARREN TILL KÖRKORTET!

Hallå ute i buschen!

Live från Värmlands urskog!
Dagarna har spenderats ute i solen och jag fick träffa min darling i förrigår och happyface was on! Fan vad jag har saknat honom, men jag får träffa honom igen ikväll när jag kommer hem till Stockholm.
Igår var vi hos gammelmormor, sveriges äldsta rasist med glimten i ögat. Hon sa att jag inte var mammas riktiga unge eftersom jag är mulatt men att hon tyckte om mig ändå. Tack för den, eller? Efter besöket hos Gmormor så styrde bilen mot stan och det blev lite shopping och vi mötte upp kusinen och hans kompisar och sedan fortsatte han, jag och hans kompisar ut i Värmlands vimmel. Efter ett par öl och vinglas så kom mamma och hämtade mig.

Och nu ska vi åka hem till stockholm! eller ja först en tur förbi kusin och moster för fika, men sen är vi påväg hem. Och då blir det stopp på sveriges största godisbutik, fuck yeah!

i mina ögon sjunker du för var dag som går

Om jag var gud så skulle jag inte göra slut på ditt liv, jag skulle placera mask i din ändtarm och ge dig analklåda som var obotlig och så outhärdlig att du stannade hemma hela dagarna för att klia dig i röven.


hey, what's the plan

Det blev ett par seglarskor, ett par döskalletofflor och en ball t-shirt under shopping idag, för mig iaf. Charlie shoppade på som aldrig förr och fick med sig flest kassar hem.
Efter att ha mättat både ögon och hjärna ikväll kändes det fortfarande som att något fattades. Det gick gick lixom inte riktigt att sätta fingret på det, men sedan tog jag en titt i kalendern och såg att det är löningsdax. Och gissa om jag blev glad över summan... Nu kan jag leva lycklig i en dag, fan oxå. Det var visst inte så bra eftersom telefonräkingen från turkiet skall betalas. Lyckan var på topp, men nu har den sjunkit till botten. Den tog en berg-o-dalbanetur helt enkelt. Men inte hänger jag läpp för det, eller? nej truth to be told så finns det faktiskt pengar klarar så att jag klara mig, om inte Coffe och Nenne får för sig att ta mig på shoppingtur för då kan det gå illa, riktigt illa.

Brevid ditt namn står ett till

Nu ska jag vara sådär sjukttrist tråkig och lägga mig i sängen med min bok. Boken som beskriver droger och dagen efter. Boken som fångar mina tankar och sätter mig i trans. Boken som får mig att drömma, drömma om drömmar ingen annan drömmer. Drömmar om det strängt förbjudna, som jag en dag tänkt att leva ut. Och efter lite hjärnstimulans med läsorgasm så ska jag se Inglourious Bastards bara för att väga upp med lite ögonorgasm, vem som kommer inatt är upp till John Blund.


Finn ett fel...

Här får ni en liten bildbomb från idag, och ni kan ju försöka finna ett fel. För mig är det lätt, och det bör vara lätt för er. Det finns ett fel och ledtråden är, en marre och en kaka....


snabb update, middagen väntar

Vi åkte iväg med bilen och fiakde sedan blev det lite reashopping för oss alla, men jag tror nog Charlie för en gångs skull köpte mest.
Kom hem tog på löparskorna, och nu sitter jag här och försöker ladda upp bilder fast jag egentligen måste in i huset och äta innan maten blir kall. Later!

123, ingen fanta och rosé

Trippen till värmlands urskogar gick smärtfritt och humorn låg på topp. Tre pitstops under loppet av 20 minuter, det gillas som fan, så är det helt enkelt att resa med Öberg.
Just nu sitter jag i lägenheten ovanpå lill stallet men ska alldeles strax knalla in i huset och ställa till med en jävla massa liv, för här ska ut och köras bil. Skämt och sido, men jag är så jävlans rastlös att jag skulle kunna springa runt åkern.


Roadtrip

A-team var grym och den bjöd på skjutvapen, explosioner och bara överkroppar. Inatt kommer jag sova gott och drömma om min man Bradley "Face" Cooper. Utvilad ska jag sätta mig i bilen och köra till Värmland för att möta upp folket och parta, dock är tanken att det ska var en rehab resa ute på landet men vi får la se hur det slutar.


Somliga går med trasiga skor

Har spenderat mina dagar med Maria och Caroline och det har varit tiptopp!
Nu blir det bio med familjen, så nu ska jag bara gå hej svejs va...


summer

Vi avslutar båt och badturen med vattenmelon på altanen.

for sunny days and hangover afternoons


d-day

Det är en dokumentär om Hitler på tv, jag sitter bänkad och Helena är frälst. Nej skämt och sido men hon tittar utan gnäll. Jag gillart... blod, svett, tårar och avslitna lemmar!

Tisdag

Dagen började igår vid blå lagunen och fortsatte sedan i norrviken hemma hos Fia. Vi hade grymt kul och det slutade med hemgång vid 6 tiden. Vi lyckades ta första tåget hem, så sedan var det bara att knalla hem från stationen.
Vid 14 tiden idag hade vi avskedslunch för Ellen på gattan och hon sitter nu på ett flyg ner till Nya Zeeland. Ner till min syster med svenskt godis, hon kommer bli sjukt glad!

Blå lagunen

Jag har funnit lycka i tre otroliga själar, och idag har vi spenderat dagen vid blå lagunen. Vi har badat, skrattat, ätit och druckit gott.


the best time of my life

De senaste dagarna har varit de bästa i mitt liv. Jag har umgåtts med nya så som gamla vänner och jag har varit lycklig till tusen. Jag är lycklig till tusen. Livet leker, och vi steker i solen.


Tre apor


Tjejkväll

Tjejkvällen igår var awesome, och vi hade mycket kul. Vi var överallt och ingenstans. Värmen höll på att ta kål på oss så eftersom det bara var vi tjejer så åkte kläderna av och efter ett tag satt vi i bikini och underkläder...det är sånt som bara händer när vi är igång.


I vassen lurar gäddorna

I brist på saker att göra städar jag rummet som redan ser ut som ett bobnedslag, och jag som städade häromdan. Hur lyckas jag?

Livet leker och jag har inte tid för dig...


Ikväll får jag besök av två favoriter, och det blir vin och god mat på altanen.
När päronen är på landet dansar barnen på bordet.


Woc

Hemma hos mig finns det ett uttryck för snygga killar som är bögar. Vi kallar dem för WOC, waste of cock.
Det finns många snygga bögar där ute och det är verkligen slöseri med moder naturs gåva. Fan shape up and be a man!

It's a done deal

Halkan avklarad! nu ska jag bara boka teori och uppkörning....
Ikväll njuter jag av solen hemma hos Sanne med en bit mat och ett glas vin. Men innan jag försvinner helt och hållet från datorn, så tänkte jag bjuda på en liten confession hemifrån oss. Stay tuned...


19 timmar

Det tog en jävla tid att städa idag, och maten som jag och Charlie cykla iväg och köpte blev en värsting middag med det vanliga...det som vi alltid äter när vi är själva. Grillad entrecote och ungsgrillad potatis med morötter. Mummas! Men jag har inte bara varit flitig på städ och matfronten. Jag har även låtit fantasin flöda och gjort min egna lilla musmatta eftersom mitt skrivbord är så glatt att musen inte fungerar utan matta. Så jag har gjort en egen matta av silvertejp och den funkar utmärkt!

Om nitton timmar inleder AIK champions leage kvalet med matchen mot A.S. La Jeunesse d’Esch på råsunda stadion. Jag kommer kommer inte kunna vara på plats eftersom jag är och fixar sista biten mot mitt körkort, men jag finns med dem i hjärtat.


after rain comes....rain

Nu är jag äntligen klar med städningen, endast soppåsarna som ska ner till tunnan. Skönt nu kan jag pusta ut, eller nej för bror min har länsat klskåpet så jag måste åka och köpa mat...kommunalt, suck.

Jag dansar med moppen!

fortfarande städning! Jag dansar med moppen över golven om inte jag hänger tvätt i tvättstugan...
I all rask glömde jag en juiceförpackning i sängen när jag packade till landet i fredags morse, så när jag vakna imorse upptäckte jag att den jäst och läckt ut i sängen. Så nu blir det tvätta allt som ingår i sängsortimentet. Men inte klagar jag för det, för det är fräscht! Rent ska det va....

moln

och så var det där med att packa upp väskan och städa rummet. Det tar en evighet, tur att det är molnigt ute idag.

Lammkött

Brorsan har varit ensam hemma med kompisar medans vi andra har varit på landet. Så när jag igår kväll kom in på mitt rum såg jag att alt i min säng inte igger som det ska. Kuddarna är omkastade och filtarna ligger inte alls där de brukar, men jag tänker inte mer på det utan slänger upp väskorna i sängen och sätter mig framför datorn. När jag sedan lägger mig i sängen för att sova så känner jag doften av killparfym. Den härliga doften av lammkött. Jag sov som en kung, djupt drömmandes om lammkött.

Sommarens dagar glider förbi

Vi har badat och njutit. Vi har ätit gott och druckit gott vin. Vi har hälsat på vänner och bekanta. Vi har gått längs klippor och vattenbryn. Vi har åkt och kört båt, och vi har åkt ring. Vi har levt livet.


Landet

Tjejkvällen med 4an var awesome! Vi hamnade inte ald där vi skulle och trodde att viskulle hamna utan det blev MODA och sedan en tripp hem till Oliver och sedan hem till Linton där vi blev kvar hela natten. Bilerna från kvällen kommer sen för nu har jag lite bråttom.
Nu ska jag packa vidare och sedan ta båten upp till landet vi ses på söndag!


Forca Tyskland!

Har varit i solna och strosat runt med Carro hela dagen, efter ett tag fick vi påökning av Isabelle som vandrade runt med oss ett tag. Nu sitter jag hemma och ska alldeles strax hoppa in i duschen för att göra mig iordning för kvällen. Det blir middag med 4an och sedan utgång. Och icke att förglömma fotbollen ikväll! Fingers crossed for Germany! HEJA TYSKLAND!

Forca Tyskland!

Har varit i solna och strosat runt med Carro hela dagen, efter ett tag fick vi påökning av Isabelle som vandrade runt med oss ett tag. Nu sitter jag hemma och ska alldeles strax hoppa in i duschen för att göra mig iordning för kvällen. Det blir middag med 4an och sedan utgång. Och icke att förglömma fotbollen ikväll! Fingers crossed for Germany! HEJA TYSKLAND!

3 goda skäl


Bilderna är tagna från Carolines blogg, gå in där och enjoy!


Here comes a little story...

Ja då kanske det var dags att berätta för er om våra "kära vänner" från Rosengård.
Dessa var ett gäng på 9 tvättäkta "gangstaboys" från de tunga hooden. De berättade stolt om att de upplevde skottlossningar varje dag och att de hade kompis som blivit mördade etc etc. Jag tror nog att ni förstår hur dessa grabbar var, till attityden. Deras beteende... ja vart ska man börja? Vi kan väl börja med vad som hände första kvällen. Vi kan kalla historien för.....
One pussy, Nine cocks.
Det hela börjar med att en av dessa grabbar drar hem en asplackad brud för lite skott i råttan. Det hela slutar med att de en efter kommer in på rummet och på samma sätt turas de även om att dela på denna brud. Ibland två, ibland ensam...men totalt 9 kukar och en brud. Det tragiska är inte tjejen utan det är killarna, som förövrigt alla hade flickvänner som satt hemma och väntade i rosengård, inte lyckades tillsfredställa denna stackars brud. Dessa killar är alltså så jävla kassa i bingen att de tillsammans inte ens lyckas tillsfredställa en brud. Grabbarna valde att inte tala högt om detta utanför rummets väggar men vad de hade glömt bort dagen efter var att de hade bjudit in en tionde grabb nerifrån receptionen, han hade dock tackat nej men ohboy hade han saker att berätta för oss andra dagen efter. Rosengård trodde ju som sagt att de var säkra och de som hände i rummet skulle stanna där. Ungefär som What happens in vegas stays in vegas accept for herpes that shit folows you home. Men vad de inte visste var att den tionde grabben berättade för ala på hotellet så vad som hände den kvällen stannar inte i Alanya, de har följt med gästerna på park alanya hem till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dessa killar är nu kända som one pussy nine cocks, no satisfaction.

Det kallas lycka

Jag har spenderat dagen inne i stan med de tre bästa tjejorna som vandrar på denna jord. Vi har haft en underbar dag ihop och imorn ska bli ännu bättre. Det blir vin och mat hemma hos Marren och sedan utgång på obestämd destination. Jag har idag inte bara blivit rikare av lycka utan jag har även blivit 2 par skor, 2 kläninngar och 2 linnen rikare. Invigning sker imorn.

I accept chaos, I'm not sure whether it accepts me.

Mamma ska ha lunchgäster här imorn. Så jag ska försöka komma upp tidigare än vanligt för att ge rummet ett försökt till. Jag har lyckats packa upp resaväskan och slänga in lite i tvätten, vilket för övrigt påminner mig om att jag glömt hänga den. Attans! Det får la bli till att tvätta om det imorn och hänga fö inte vill man lukta surtvätt. Aja sova var det...jag ska orka upp och ta tag i tummet men jag ska även ha ork til att väcka björnen som sover, nämigen Maria. Hon är omöjlig att få upp, men jag ska terra henne som bara den, jag ska leka taliban.

We never went to church. We stayed at home enjoying our life instead


Jag har hitills haft världens bästa sommar med världens bästa vänner, låt den fortsätta så.


Damn it

Maria verkar ha gott och dött, så nu blir det lunch hemma istället med Charlie. På tal om Charlie så har han ätit upp all choklad jag köpte med mig hem från flygplatsen, jävla unge. Jag som längtat efter den men inte fått äta utav den eftersom jag varit magsjuk och mamma har satt mig på en "friskna till diet" och nu när jag väl får äta så är allt slut. Skitunge! Nu blir det lunch

partypics

Eftersom jag har gått och blivit en liten torrboll så var jag inte ute varje kväll, men det var dock de andra brudarna och jag antar att de hade det grymt kul varje kväll. Själv låg jag hemma med körkortsboken och magsjuka ett antal dagar under resan. Men jag får se det från den ljusa sidan... jag är ett steg närmare körkortet och jag sparade såpass mycket pengar på att inte gå ut att jag har pengar kvar nu när jag kommit hem. Men för att beskriva de kvällar då jag faktiskt var ute så kan jag ju berätta att det var rom och cola som gällde. Vi stod på bardiskar, vi var på skum och beachpartyn. Vi dansade, vi drack, vi tävlade och vi vann. Vi hittade svenskar, norrmänn och danskar. Vi hittade hattar, peruker, visselpipor och även en dvärg. Vi hade och var på efterfester, vi badade i havet och vi badade i badkar. Vi satt i baren, vi stod på baren och vi stod även bakom baren och var lite bartenders. Party like a rockstar helt enkelt som vår vän Ekkah sa när han vakna upp till ett trashat rum dagen efter, men det är en historia ni får ta del av senare.


Ditresan

Resan mot Antalya och Alanya började 05.00, då vi hämtade upp Maria hemma hos henne. Bilfärden ut till arlanda var allt annat än normal. Vi lekte eventansvariga och hade annat skoj för oss, morgontröttheten och resfebern satte sina spår på humorn. "Inta positioner kungen kommer, jag upprepar KUNGEN KOMMER!" Vid incheckningen stötte vi på Luie som skulle flyga till staterna, tyvärr såg vi inte honom något mer men det gjorde inte oss något eftersom vi hittade till vår normann i baren istället. När det sedan blev dags för att borde planet så hade cidern, ölen och jägern satt sina spår i kroppen och det var 2 nervösa töser som begav sig mot gaten. Väl på planet möttes vi av 3 ljuvliga taxfreepåsar i våra stolar, och vi blev placerade brevid världens bästa flygvärdinna.
Nere i Antalya så fick vi vårt bagage och begav oss mot bussen som skulle ta oss in till alanya. Eftersom Sabina och Ellen redan hade landat och lagt sig nere vid poolen så bestämde vi oss för att det var lika bra att korka upp, så det blev ett par breezers på bussen. På kvällen mötte vi upp våra 2 damer och sedan begav vi oss ut i nattens vimmel.


Summerdays

Halkbanan bokad och klar, väntar nu bara på att Marren ska vakna. Jag ska försöka få med henne till kista på lite shopping. Man får ju passa på medans solen i ligger i moln. Jag ska även passa på att lägga upp lite bilder åt er.

Roadtrip

Det tar alldeles för lång tid att förminska alla bilder från resan så jag hoppar det för ikväll, ni får helt enkelt vänta. Jag måste sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorn för en roadtrip och sedan på kvällen även orka med kalasfirande av Caroline och Isabelle. Så jag behöver min sömn kort och gott, God natt!


Det är så logiskt, alla fattar utom du

Har lovat mig själv att inte flytta datorn till sängen, nu när jag skaffat ett litet databord, eftersom jag vet att den stannar där då. Den ligger kvar och jag kramar den om natten och då finns det ingen plats för någon annan. Men inatt gör jag ett undantag, för jag ska göra er glada och ladda upp bilderna från resan.

sumshop

Sladden är hittad men jag orkar inte lägga in dem än för nu ska jag iväg med mami och byta ringar och sådant. Kanske kan bli llite shopping oxå, det blev ju pengar över från resan. Katching!

Nu jävlar är man hemma igen

Alanya iår var en resa för sig. Jag låter bilderna tala för sig, dock måste jag hitta kamerasladden först så ha tålamod mina vänner. Självklart kommer det även komma upp historier med jämna mellanrum och tro mig vissa är inte nådiga. Speciellt inte när våra "kära" vänner från Rosengård har varit i farten. Men som sagt ha tålamod, för nu ska jag ner och njuta av svensk tv och inte nå jävla turkiskt barnprogram eller dubbade lost.

Later friends!


RSS 2.0