I'll be seeing ya!

Nej nu ska jag ut och svettas! Dags för träning med SNS igen!

Oj oj, kunde det blivit mer spårat!

Nej jag tror inte det. Gårkvällen blev en kväll i särklass. Började med pizza med sommar favoriterna, tror dock att de blir mina favoriter året om. Eller ja klart de är, mina fina små favoriter. Nu ska vi bara smiska upp Isabelle ur hennes lat-arsel-skottkärra och se till att hon följer med ut på riktiga äventyr, jag ser nämligen en liten partner in crime i henne. Hon må se snäll ut men jag vet att det bor en liten djävul i henne och den ska jag locka fram!

Efter pizzan bar det av till ett hak där vi såg sista minutrarna av AIK- Malmö, och för att därifrån senare ta sig vidare till Måsen. Man kunde nästan tro att det var helenelunds reunion, men det är en helt annan historia men FAN VA KUL VI HADE!


Yo mina gangsters och guzzar!

Idag blir det pizza för hela slanten borta i solna, sedan ryktas det om fest hos grannen, vi ses ikväll inatt eller imorgon! PEACE!

Sleep tight my crazy horse

Även idag när jag vaknade så hade missade samtal och massa sms. Jag måste verkligen sova djupt nu för tiden för jag vaknar inte utav något. Trött och sliten människa. Kanske är jag en gammal människa i en ung kropp?

Men iaf, när jag väl vaknat klädde jag på mig snabbt åt fruksot och brummade ner till vallen för att möta upp Linnea. Vi rotade runt lite i förrådet och fixade med lite grejer som behövs till fysen på fredag och till Prag resan. Men efter cirka en timme bar det av hemmåt igen då jag tvingade med Ida till stinsen så hon fick shoppa lite och sedan när vi kom hem så började vi leka runt lite med kameran och hennes skor. I LOVE HER SHOES! Hoppas hon glömmer kvar några när hon flyttar.


2 utav hennes underbara skor, men åhnej dessa är inte de ända. Ida är nämligen lite som Carrie i Sex and the city, hon kan nämligen aldrig få nog av skor.


Kvinnan utan liv

Jag har lovat bort mig själv som en liten turk de senaste dagarna. Igår lovade jag Frida att följa med till spånga, sagt och gjort. Idag under träningen så lovade jag Linnea att följa med ner till vallen imorgon och fixa lite grejer, sagt och kommer att göras. Jag har även lovat andra hjälp när jag kommer hem från prag, sagt och kommer att uppfyllas.

- Är det jag som är hon som inte har något liv? Eller är det jag som är hon som är så himla snäll?

Run bitch run

Vi var skit snygga idag när vi sprang runt i skogen, eller var vi det? Flåsandes, svettandes och allmänt röda i ansiktet av utmattning. Nja, det är nog lite tveksamt faktiskt. Men det är bara ladda inför Prag för då ska klackar slås i taket och vi ska spåra som aldrig för. Och på fredag kör vi igen, fast då blir det stationsbrännboll istället för spring spring spring.

SNS!

Dags att svettas igen

Snart dags för att möta upp SNS igen för ännu en träning.


sometimes the sun just wont shine

Du är dum i huvudet och du gör inte mycket för att jag ska ändra uppfattningen om dig

Tänk om jag hade en liten liten apa umpa umpa fallerallera!

Jag håller mitt löfte. Jag lovade idag Frida att jag skulle följa med henne till spånga imorn och fixa med lite grejer inför Prag resan så jag måste gå upp vid 11 imorn och om jag ska lyckas med det så är det nog dags att stänga av snart.


tänk om vi hade haft fint väder hela sommarn så att brännan hade suttit i, men nej  nu är den puts veck!
Ge mig sommar med sol!

Det tar hårt på plånboken

Jag känner mig fattig, VÄLDIGT FATTIG! Loggade nyss in på mitt bankkonto och kollade siffrorna och det ser mörkt ut, ser ett litet ljus i slutet av tunneln. Eftersom jag betalade min Prag resa förut idag så blev jag 6600 kr fattigare, AJ! Dock vet jag att det skall trilla in en liten summa till plus kontot och sedan så väntar ju lite arbete på mig efter Prag så då trillar det in MERA!

Men eftersom denna sommar mest har gått ut på att resa med vänner och dylikt så fick jag för mig att räkna lite på vad hela kalaset har kostat för mig. Så jag har kommit fram till attt det inte är en liten summa pengar som spenderats med tanke på att jag är en ung studerande tjej på 18år med ett extra jobb som barnflicka och ibland extraknäck på café. Det har gått åt runt 30.000kr och sommarn är inte ens slut än. Det känns som om jag har ett par tusen att jobba igen, men det ska nog inte ta allt för lång tid med tanke på att jag ändå tjänar ganska bra när jag väl jobbar. Men jag är ju väldigt bra på att spendera dem oxå. Det känns som om jag måste hitta en balans mellan inkomst och utgift, eller?

Laptops är för lata människor

Oh... segern igår satt mycket fint och det firade vi med att vara uppe hela natten. Som vanligt egentligen, eller iaf när man är hemma hos Maria.
Trallade hem vid 2 idag och la direkt på sängen och sov, och nu sitter jag halv vaken framför datan men har ej tagit mig orken till att kliva ur sängen.

Men nu MAT! sedan hem till Emmapemmapäronpung!


Låt svetten rinna

Ikväll spelar gnaget mot gais, men icke sa nicke jag kommer ej att vara på plats. Jag ska vara i ursvik och svettas som en gris istället, för nu laddar vi upp inför prag. Och vi är inte vilka som helst, vi är Stockholm North Stars.

HEJA GNAGET!

Hitler, han var en bra man

Så var det väl dags för lite uppdatering igen.
onsdagen spenderades framför tvn och det blev filmen Turn it up, sedan kom M och E och det blev lite dricka på ballen för att sedan stupa i säng runt 1.
Vaknade upp torsdag morgon och det var dags för helsingborgs festivalen, och visst hade vi kul. Allt från nära döden upplevelser till sköna taxi chaffisar och kändisar. Runt ett trillade vi innanför dörren och slockna nästan med en gång i sängen, vaknade imorse av ett sms från mamma. Hon och Martin skulle iväg på minisemester över en dag och skulle komma hem imorgon. Oh I wonder why?


Chaffis -Vart kommer du ifrån?
Jag - stockholm.
C - Nej asså land, turkiet eller? Som jag.
J - Va?! nej jag är svensk och tysk.
C - a du kan tyska?
J - nej, fick aldrig lära mig hitlers språk.
C - varför? Hitler, han var en bra man. Han äslakde bara sitt folk precis som jag.

New phone, no numbers. But relax it does'nt matter because I wont call you anyway!

Ny mobil igen, dock bara för ett par dagar denna gång. Jag har fått låna en mobil av Emil eftersom jag glömde min laddare hemma och ingen har rätt laddare så det blev en ny mobil igen. New phone, no numbers. But relax it does'nt matter because I wont call you anyway!

glada nyheter!

Jag har precis fått höra den bästa nyheten ever! Man kan alltid lita på uppdatering från Ms13thofapril!

Jag har bara en sak till att säga... SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFT!

Pictures



Vafan gör jag i Helsingborg?! Jadu titta på bilderna så får du se


Fuck corpses or show your cock!

We miss you Carro!

Kylen är öppen! Skit i maten, drickan blir ju varm!

Lördagen började med att Krimmi kom förbi hem till Maria, sedan  kom även Ida och Micke. När klockan närmade sig 01 så hoppade vi in i dodgen och begav oss till Barklöf där mustaschkampen utspelade sig. Mustaschkampen tänker ni nu? Ja det gick ut på att 14 killar, och det dubbla antalet flak, dvs 28flak öl. På 24 timmar ska allt drickas upp och panten skall pantas och skänkas med en check till mustaschkampen, eller ja till prostata cancerforskningen.

Söndagen blev en mycket seg dag eftersom den började hemma hos Barklöf, och vid 10 på morgonen begav vi oss hem till grannen där vi crasha poolen för att sedan åka till donken och efter det hem och decka på Marias soffa.
Måndagen spenderade vi sedan i en bil ner till Helsingborg och nu sitter vi här ute på altanen. Dagen spenderades i Danmark och ja ni kan ju gissa varför. Varken jag eller Maria har passerat 20år än så det blev en tripp över till DK istället.

VI SES!


Ikväll kör vi, Marren Kakan och Bumbi!

Det här är vår kväll och vi ska höja glasen mot skyn och dricka till sista droppen, och äta grillat tills maten ligger på magens botten.

Det är här jag trivs och det är här jag lever. Det här är mitt liv och jag lever min dröm.

2 timmar det borde väl räcka?

Egentligen skulle jag varit ute och sprungit med mor min idag men det blev aldrig av eftersom jag var i kista och köpte ny almenacka och en smartliten plastfickesak till skolan, ja och direkt från kista bar det av hem till Maria där det blev potatissallad och brändaköttbullar med frusen mitten. Ja klockan blev ehlt enkelt för mycket och när jag kom hem vid 10 snåret så satt mamma och spelade spel och smuttade på ett glas vin. Ut och springa på ett glas vin, nja det känns väl lite sådär, nåstan som om springrundan tappar hela sin mening. Så istället blev det promenad med hunden och påvägen plockade vi upp Maria som glatt joinade oss på vår "lilla" prommis. Vi gick ner till vallen och sedan till centrum och hem igen, det tog lite mer än 2 timmar men det borde väl jämna ut en springrunda?

elektronik är inget för mig

Allt bara går sönder hela tiden.
Min väldigt omtalade mobiltelefon gick ju sönder förra veckan då jag var på bio. Jag stängde av den precis som man ska göra och sedan dess går den inte att starta, och att lämna in den till the phone house IGEN är det sista jag skulle göra så det blir inte av. Istället måste jag införskaffa en ny, och hell yeah för det.

Men så var det ju det här med pengar oxå... hmm..? nej mobilen läggs nog på hyllan tills ett ganska bra tag framöver. Jag har ju trots allt en gammal som fungerar, dock inte den flashigaste mobilen, utan den här luktar nostalgi, men hey nostalgi är bra. Det är inte bara bra, det är grymt bra! Ända problemet med telefonen är ju att alla sim-korts kontakter hamnar helt kokobäng åt fel håll så det gäller att komma ihåg vad man döpt folk till och vad de heter i efternamn för det är nämligen det som kommer upp först.

Skicka ett litet sms kräver ibland stor aktivitet och hjärngympa.

Nytt minneskort till kameran och nu får vi väl hoppas på att den fungerar som den ska igen.

Jag och mamma körde iväg och fixade kortet sedan så blev det en sväng till stinsen där vi fixade nya fotbolls grejer till Charlie och sedan nya tröjor till mig inför Prag. Hela tiden körde jag och jag är fan bra nu asså, snart blir det körlektion på körskolan oxå och i höst blir det körkort.

Sandhamn

08.45 kom mamma och väckte mig, så det var upp stoppa mackan i munnen och svälja sedan bar det av ner till båten. Vid 10 hade vi kastat loss och satt igång motorn, och den burmma på fint ända bort till Sandhamn. Resan dit tog 3 timmar men för mig kändes det som 20 minuter men det kan oxå vara för att jag somna på min lilla soldyna. På Sandhamn blev det mat, sol och bad, dock inge bad för mig eftersom det var på tok för mycket sjögräs och tång. Inget jag gillar lixom, så det gick fet bort. Ja sedan var hea den dagen slut, ute på sjön från 10 till, jag tror den hann å bli nånstans runt 20.00. Så det blev ju som sagt ett par timmar ute på sjön. Men inge bilder eftersom min kamera har lagt av helt och hållet nu men det ska vi nog kunna ordna upp imorgon.


nu var det sagt

Jag ska sno en katt. Det är min craving för denna vecka, Carro tog en för ett par dagar sedan men var tvungen att släppa den eftersom hennes bror är allergisk. Nu ska vi göra ett nytt försök, men denna gång ska vi sno en gul. Precis en sån som min förra katt, Mulle. Självklart ska den nya katten heta Junior.

It feels good, really really good, I promise you

Brännan som jag införskaffade mig nere i Turkiet är sedan long gone och det känns som om den tynar bort mer och mer för varje dag som jag inte är ute i solen, men vart är solen? Jo idag sken den borta i ropsten under en fotbollsmatch. Där satt jag, Carro och Maria och tittade på matchen och njöt av solen. Det är tur ändå att jag har grunden från alanya för det kändes iallafall som att solen lockade fram lite utav det bruna i min hud, synd bara att jag hade leggings(?) på mig idag. Men imorn då tar jag av mig allt, då slänger jag kläderna och hoppar på en båt och driver ut till havs. Nej så långt vet jag inte om vi kommer men ut med båten ska jag iallafall och jävlar vad jag ska ligga och steka i solen. Vi drar ut tidigt med båten eftersom det lovas solsken och hela 22 grader redan klockan 9.00 imorn bitti och tempraturen blir inte sämre under dagen utan den reser sig mot de övre skalorna på termometern.

I'm on a mission!

Igår spenderade jag nästan hela dagen i bilen, nej det gjorde jag inte men det kändes som det. För andra gången i hela mitt liv körde jag manuell bil och det blev ett par stopp på vägen men det gick bra ändå! Övning ger färdighet, och jag ska fan vara grym på att köra efter sommarn för då är det körkort som gäller. Så vi får väl se, ni kanske ser mig ute på vägarna idag igen, men först...städa rummet och byta gardiner! Fick ju nya av mamma igår och nu ska de upp.

Old and new faces


Gårdagen blev en kväll på saxen och dit kom många gamla ansikten vilket var mucho fun! Det togs massa bilder men eftersom folk envisades med att ta bort bilder trots att jag sa att min kamera är trasig och om man tar bort en bild så väljer dem slumpmässigt att ta bort fler bilder, så många bilder försvann som sagt igår. Det fanns bara 4 bilder kvar på kameran när jag starta den imorse, så alla ni där ute... RADERA INGA KORT FRÅN MIN KAMERA!
Aja nog om kameran, på saxen hade jag det otroligt roligt även om det kanske inte märktes så mycket eftersom jag hade världens jävla tandvärk, jag håller nämligen på att få mina visdomständer och det är inte kul! Så det blev inte mycket sagt för min del igår, jag brukar ju i vanliga fall babbla på som bara den, men dock hade jag kul ändå och ser fram emot fler kvällar som denna!

Det finns ingen som är så bra som jag

Bara för att jag ska vara grymt duktigt och faktiskt städa nu! Därför bjuder jag på den här...

och dessa bilder från landet.

Jag trivs i erat sällskap


Det vore en lögn att påstå något annat....

Lika barn leka bäst!

Ja sen sist jag skrev har det hänt mycket. Jag Maria och Carro blev inte kvar länge på altanen utan vi gick iväg till Vangen istället och joinade grabbarna. Och dagen efter vaknade jag upp på altanen, såklart hde jag dragit ut madrassen på altanen eftersom Maria och Carro sov i min säng och jag tycker det blir ganska så trångt att sova 3 i min säng. Dock fick jag sällskap av Dante ute på altanen så jag sov som en stock, vakthund = man behöver inte oroa sig för något.

Kvällen spenderades med systrarna och Maria, vi åt middag i Kista och sedan sg vi filmen The Hangover, sjukt rolig! Sedan bar det av hem igen och det var bara att bänka sig framför tvn där CSI, Criminal Minds etc gick efter varandra i ett par timmar, så det blev sent i säng men det gjorde inget för jag har ju inget jobb att kliva upp till på mornarna, dock har jag ju lovat mami att städa under tiden jag är hemma så jag kanske borde ta tag i det snart, eller aa slutföra jobbet.

Onsdag 8 juli

Sitter på altanen med Carro och Maria, och självklart lyssnar vi på fjärilslarven och tänk om jag hade en liten apa och massa andra roliga låtar.

Svensk sommar

Ska det verkligen kallas för sommar väder? Ja svensk sommar ser precis ut såhär. Trist men sant.

Vakna till skinande solsken vid 8, somna om vakna vid 11 lite molnigt, vakna vid 12.30 och det bara öser ner med regn och nu då... jo nu lyser ju solen iaf och inget regn faller från himlen.
Nej det blir helt enkelt en dag framför tvn tills kvällen börjar närma sig och då det börja bli dags för trion att göra gatorna osäkra.

Hej för ikväll!

Har suttit hela kvällen på min altan med Maria, Carro och Sabina, mysigt! Det började med middag hemma hos Maria sedan hem till Carro i solna och fixa lite saker sedan åkte vi hem hit. och nu ska vi ut på "byn" och röja runt lite. Vi ses imorn för nästa uppdatering och kanske lite bilder, dock har vi massa vidoeklipp men de stannar nog på facebook.! hej då!

Jag är sen, jag är sen, jag är alltid lika sen

Bråttom bråttom! Jag har lovat mamma att städa lite här hemma så att det blir fint och rent, så nu ska jag börja dammsuga lite men jag har bråttom för klockan 18.00 ska jag vara hemma hos Maria för middag sedan åker vi till solna och hämtar upp Carrobarro, så ska vi ha en liten myskväll hemma hos mig på altanen.

P.s Bellis I miss you! Get your as over here! Ta dig till den andra sidan av staden och kom hem till mig!

Ibland känns det som om jag läser en bok, samma kapitel om och om igen


Oh I wonder why?

En ny dag idag

Gårdagen var både bra och dålig. Den var helt toppen bortsett från att kalas barnet Carro tappade väska med leg och hela fadderullan. Men det började bra iaf, vi tjejer möttes upp och begav oss till kalasbarnen helt utan förvarning de visste alltså ingenting. Så helt plötlisgt hörde de en kör som sjöng jag må de leva, och glada blev de. Sedan klädde vi ut dem och det bar av in till stan där de fick byta om igen och fick en massa uppdrag att utfärda. och då upptäckte vi oxå att väskan var borta, Micke T kom och hämtade kalasbarnen och vi andra stannade kvar uppe på kryddhyllan och drack lite. Och vad ska man säga om sällskapet jo vissa var trevliga (tjejerna såklart) men de andra kan man ju säga vad man vill om, bajare hela bunten. Men stolt som en tupp gick jag och visade upp min rygg, och det var inte jätte populärt men de diggade mig ändå, sedan blev det dags för att åka Insane och jag har aldrig varit så rädd som jag var innan men väl under själva åket så var Micke mer rädd än jag och han höll på att spy men det kan ju varit drickan som var på väg upp oxå, dock stannade den i magen. Efter åket bar det av hem och Micke T kom och hämtade oss med bilen så vi slapp gå. Och idag har vi(Maria & jag) bara slappat och varit en stund hos Carro och nu är det dags för att åka och köpa färg till håret, dags att byta hårfärg. BAJS OUT SEE YAH!

4juli inte bara USAs nationaldag

Jahopp då var det snart dags att bege sig hem till fröken Gauw för lite förkrök sedan blir det utgång för hela slanten då Carro och co fyller 18år idag, och med co så menar vi såklart hennes bror och syster också, så Grattis CAROLINE; ISABELLE och JOHAN BLIXT!

Nu blir det sängen


Har ägnat kvällen åt att fira världens bästa Caroline! Grattis på 18års dagen eller natten kanske man ska säga för dagen kommer "imorn". Och då jävlar blir det krogen vill jag lova. Vi får hoppas på bra väder imorn så att man kan gotta sig lite i solen, precis som på landet. Har haft det otroligt skönt där ute. Bara tagit det lugnt, umgåtts med delar av familjen och såklart min bästaste lilla vovve.

En riktig svensk sommar

Rummet börjar ta form, men det finns lite jobb kvar att göra. Slänga små saker och små plock, sedan ska alla foton och sånt ned från väggarna, men det får vänta tills jag kommer hem på fredag för nu drar jag ut till landet. Heja båt livet, älskar skärgårdslivet.

Nytt rum?

Min syster har planer på att flytta utomlands i höst med en kompis och jag kommer sakna henne sjukt mycket, dock vet jag att mamma kommer köpa en resa till oss så vi kan hälsa på henne. Men det jag längtar mest till är att få ta över hennes rum. Sorry men det är sant, mitt är alldeles för litet + att jag är den ända i familjen som inte bytt rum en ända gång sedan vi flytta hit för 8år sen. Förstår ni, samma rum i 8 år! Och det känns som om det blir mindre och mindre för varje år, men det kanske är för att jag fyller det med nya saker hela tiden. Det senaste tillskottet snodde jag till mig igår i form av en tv.

Nu under renoveringen så har vi inget vardagsrum på nedvåningen så då åkte stora tvn upp och den lilla tvn sattes i skuggan så inatt när jag kom hem satt grabbarna vid stora tvn och spela tv-spel och jag ville se på GSH så jag flyttade in tvn till mitt rum och nu är den här för att stanna.

RSS 2.0