Från ett jobb till ett annat

Hundvaktandet för dagen är över och nu bär det av in till grannen för att hjälpa till med engelska läxor. Livet som arbetslös är inte helt fel iaf.

Pigga tjejer jobbar natt. Få betalt för att se på tv är inte helt fel.


Rulla den

Då mamma tycker jag lever ett på tok för livligt liv, med för mycket alkohol och festande, så kan jag tala om för er att jag varvade ner ett dygn. Jag tog ett litet minirehab på Djursholm med Sanne. Vi såg på film och lekte med barnen och höll oss helt alkohol och drogfria. Eller nej föresten där ljög jag… vi delade silar med ungarna och rökte marijuana som bara den.


och så var man alkoholist och knarkare

Har inte varit hemma på ett par dar, varit okontaktbar, otrevlig och sovit 19 timmar på ett och samma dygn. Så nu är jag alkoholist och knarkare enligt mor min... stoppa upp något i röven, eller sysselsätt dig med något!

Efter mina 19timmars sömn åkte jag och Marren och spanade in Carros nya boende och sedan blev det mat i stan och inköp av nya vinglas. En tur till Kista för att hänga på Marrens fik där för mycket socker och mat resulterade i plasthandskar och bröstförstoring.

tuffa 24 timmar

Kom hem från jobbet för en stund sen och nu ska jag sova en stund för om ett tag bär det av mot jobb nummer 2 för dagen med Maria och Carro. 21-06 är våra arbetstimmar, och klockan 15.30 ska jag hämta grabbarna på skolan så jag måste hinna klämma in sömn däremellan oxå. hoppas fan inte byggisarna är här och härjar imorn. Men Jag får iaf en fin avslutning på morgondagen i djursholm, Biomys med Sanne och CO. LATER!

Well spoken words by Axl.W.Rose


Jävla svin

De lägger ny asfalt längs min gata och de börjar redan vid 7 på morgonen och jag vill bara strypa dem! Jag har  hellre gammal asfalt än å bli väckt på morgonen. Varje dag i tre dar har jag vaknat runt 7 för att sedan somna om och vakna igen till det där jävla ljudet som kommer från maskinerna. Inte konstigt att man sover till ett om dagarna, när man inte får sova ordentligt. Huvva, usch!

Fast jag måste erkänna att idag kan ske det var bra att de väckte mig för annars hade jag missat samtalet från Jannike som behövde mig på jobbet. Så om en timme ska jag börja rulla mot jobbet.

Words by Slash

"Jag är ett sånt där blackout-fyllo. Jag blir så jävla väck att jag inte kommer ihåg något. Jag verkar säkert vara världens as, men jag är inte så farlig egentligen."

Svårt att banga depper och fixa deppet nu när sommarn är slut...

Sitter och hatar mitt självmordsbenägna internet och att sommaren lider mot sitt slut, om inte den redan är slut. En annan fundering är.. vafan ska man äta till middag idag? Päronen är ju ute på sjön och äter nånstans medans Charlie och jag är kvar hemma...


I varje människa bor ett kakmonster, men i Carro bor det två

Började dagen med att följa Charlie till skolan eftersom han inte hittade dit. Sedan blev det lunch i Kista med Marren som följdes av lite stek på badberget, innan M skulle tillbaka till Kista för lite jobb. Jag la mig för att vila men vaknade upp vid sju och då bar det av till Marrens jobb för en fika med brudarna och Mickepicke.

Familjen där ingen har samma efternamn


Ankbajs och kräftskiva


Jag sätter mig på en stol och tackar för mig, för denna helg iaf. Imorn blir det jobb och sedan far jag till Spånga för kräftskiva. ALL IN för hela slanten. Rekordet är uppe till 11, men jag tror nog att vi ska kunna knäcka det iår. Fram med spriten bara.


Skavsår från ett par strumpor

Om man får skavsår av skor så byter man till ett par bekväma crocs. Men vad händer om man får skavsår av crocs? Då byter man till strumpor... men om man får skavsår av strumpor? Ja dagens I-landsproblem och dilemma... och jag som ska svassa runt i högklackat ikväll. Men jag har en lösning, men den gillar inte mamma...så du kan sluta läsa nu. Lösning på kvällens problem är alkohol, i mängder!

Jag är sugen på något sött, fruktigt och luddigt.

Helt slut efter träningen har jag nu kommit hem. Maten som mamma lagade speciellt till mig idag spydde jag upp i motionsspåret medans de andra tittade på och skrattade. Det var den måltiden det!
Men nu sitter jag här hemma och tänker på morgondagen. Jag kommer vakna upp med träningsvärk och tvinga mig ner till köket för en frukost som ändå bara kommer bli stående. Klockan ett ska jag möta upp mina två favorit grabbar och när jag är klar med dem ska jag ut! Det bara ska jag! Jag kan inte sitta hemma en dag till, så vem är på? Jag är sugen på något sött, fruktigt och luddigt. Jag ska SPÅRA, och är du den som kan ge mig alla dessa tre ingredienser så är du mer än välkommen att följa med ut.


Hunden måste ut i alla väder

Så det är bara att klä på sig, kläder efter väder. Dock lyckades jag hitta ett par alldeles för stora gummistövlar så jag gick mest och snubblade fram i skogen, men vad gör det om hundra år?

- kan du knyta?

Efter en hel helg i isahallen har jag kommit på varför jag en gång bestämde mig för att aldrig skaffa barn. Så nu tänkte jag belöna mig själv med lite hämtmat. Where to go, where shall we dine?

Blå lagunen

Efter 3 timmar på stranden bar det av till Media Markt för lite skivor och sedan in på XL ZOO där jag och Maria hittade världens största hundben. Jag kunde inte låta bli, jag var tvungen att ha det. Så nu har jag en supernöjd hund, som ligger i trädgården och tuggar i sig det.


last night baby

Fotbollen igår var helt okej, men snubben att par rader över mig som försökte få igång klackkänsla total faila. Ramsorna hörde hemma på en grusplan där knattelagen spelar.
Efter slutsignalen var det snabbt in på toan och ombyte som gällde, sedan rakt in till stan där jag mötte upp Isabelle och co. Efter ett tag anslöt även Maria och hon lyckades ta beslag över min mobil och smsa lite till folk medans jag stod i baren.

Vad fan har man på sig?

Det blev många skratt igår med Sanne och efter en stund kom även Krille och Maria förbi. Jag har underbara vänner!
Idag ska jag äntligen få träffa A&L igen, efter en sommars uppehåll. Sedan bär det av in till råsunda för lite fotboll och kvällen avslutas sedan inne i stan med Isabelle. Ska även försöka få med mig mina andra brudar in till stan, men de verkar inte vara fullt så taggade. Dock är det inte mitt största problem. Problem numero ono är vad fan jag ska ha på mig ikväll. Jag måste åka direkt efter fotbollen men jag känner inte för att stå i klänning och högklackat. Men jag kan ju inte komma i jeans och tjocktröja till krogen... DILEMMA!

hello there

Nu bär det av hem till Sannebanan! När jag kommer hem är upp till gudarna, för jag ska dricka vin...LATER!

Impuls

Jag fick som tidigare nämt träffa min andra hälft idag, och det blev pizza och ceasarsallad till lunch. Som avslut på dagen blev till shopping och impulsköp av en ny mobil. Jag vill inte längre gå runt och oroa mig föratt ha sönder Martins mobil, så jag köpte en ny billig liten jävel som ja räknar med att hålla cirka 2 månader innan jag måste lämna in den på lagning för trasig skärm.

Confession

Medans jag har varit borta så har det ryktats om att jag skaffat pojkvän nere i Tunisien. Jag kanske ska kommentera detta rykte...

-JA , det stämmer jag skaffade mig en pojkvän
andra dagen och jag tror Sanne och Maria blev överlyckliga över att höra det. Men jag upptäckte att han hade liten snopp så jag grillade och åt han till middag.


sunny days and hangover afternoons

TUNISIEN!
1/8-9/8


det ryktas....

Bumbi har landat på svensk mark och nu ska hon ut på lunch med nyblivna tjugoåringen och körkortsbruden. Hon har bråttom, så later!


Tunisien

ALL IN! Det är allt jag har att säga, vi ses när vi ses!


RSS 2.0