Minus/Minus

Var hos doktorn idag och det var inte bara vikten som minskat, även längden hade minskat. Minus 4kg och minus 1cm. Så inte nog med att jag redan är kort, tydligare ska jag bli ännu kortare.

Tack för din beställing!

Nej, Tack Nelly! Åh du underbara Nelly.se
Tack för den tidiga julklappen. Nya snygga underkläder på väg hem att lägga i julstrumpan till sig själv. Påtal om julstrumpa. Mamma hintade lite idag om att det är dags att hänga fram den redan nu, nu som i ordet ikväll.

När hela familjen knaprar piller

Förkylningssäsongen är här och febern häckar över oss alla. Ipren och alvedon går på högvarv här hemma. Dante och jag kör på starkare grejer, antibiotika is the shit. Jag, inflammation i fotleden, Dante, attackerad av en hund och har öppna sår längs med halsen. Mycket som hänt denna helg helt enkelt.

Du ska inte alls ta höger vid macken, du ska låta kamelen stå parkerad hela dan idag

Jobbade från 07.50-17.00, sista timmarna spenderade jag framför tvn på fritidsgården. Tomten är far till alla barnen.
Sedan bar det av hemmåt för att plocka upp Ida, Charlie och bilen. Vinterjacka till C stod på schemat, så in och ut genom varje butik och i den näst sista hittade vi en jacka. I sista butiken...ja den syndade jag loss. Skulle komma därifrån med en pälskrage, men kom därifrån med lite mer än så. Det blev nämligen även en ny vinterjacka förr mig, kunde heller inte låta bli att lägga vantarna på en snygg tröja till C.
På måndag ska jag införskaffa en ny kamera, det bara kliar i fingrarna när pengarna trillar in på kontot den 25e.

Bang bang, you shot me down bang bang.


Behöver jag säga mer?
Påväg i ett paket hem till mig.


Finland

Helgen med Zlatan och laget har resulterat i en inflamerad fotled. That's just awesome!

Packar väskan


Ska spendera helgen med Zlatan och laget. Vi ses!


15minuter

Sen är det helg och jag är fri som en fågel. Börjar helgen på gymmet, fortsätter sedan hem för att packa väskan för äventyr. Första stoppet, Arlanda.

Låt dig inte luras av solen

Trots att solen lyser så dyker kylan upp och biter dig i röven. Krogjackan värmer inte tillräckligt längre, kanske är det för att det inte finns någon alkohol som värmer än inifrån. Kanske ska man börja ta sig en sup varje gång man går utanför dörren, eller ska man ta på sig en varmare jacka? Jag väljer det senare alternativet. Nykter fram till nyår, helt spritfri. 
Tänkte ta en löprunda men Herr vinter har stoppat mig, sitter fast inne i värmen med dåligt samvete. Nej dubbla lager, som en dubbelmacka, är nog en bra idé.

lördag

Med nöd och näppe hann jag ut ur duschen innan varmvattnet tog slut. Nu är det födelsedagsfika, och sen inlyttningsfest.

If you can’t convince them, confuse them

Har släppt iväg kidsen på disco i kvarterlokalen. Sagt att man får halsfluss om man hånglar för mycket och med för många under samma kväll. Plus att snoppen trillar av om man petar i näsan. Det borde duga, jag kommer bli en grym gudmor!

Nu ligger jag på golvet och njuter av att jag är ledig i sisådär 14timmar hugget som stucket. Förflyttar mig in i ett skapar mode för att seda slänga mig på soffan ikväll och bara göra

just det, ingenting!

Löprunda

Knyter skorna, springer runt viken, känner flåset, tar med mig manligt sällskap.

Akward

Säsong 1, ni vet vart ni hittar mig..

Last man standing

Sitter på kontoret och latjar runt efter en mycket produktiv dag. Har varit i lekparken och stångats med förskolebarn. Herren på täppan, sista man att ensam stå kvar vinner, last man standing. Jag har krigat om sista legobitarna och jag har hållt mig innanför linjerna när jag färglagt med kritor. Mitt skapar flow fortsätter och jag har lyckats knepa ihop både de ena och det andra.

Speciellt stolt är jag över denna skönhet som ska sitta på syrrans dörr.

Lite mer än 2 månader

Vi har tjuvstartat julen här hemma. Igår bjöds det på pepparkaksdeg och apotekarens julmust. Härligt! Juletid kom, snö komsi komsi.

1November

Njuter av mitt nya jobb, det är höstlov, jag jobbar på fritids, idag tog jag med ungarna till National Museét. Vi besökte utställningen Gudar och Gudinnor. Jag har alltid betraktat mig som ateist, men nu vet jag... jag tror på Dionysos, festen och vinets gud. Imorn ska vi vara i hemkunskapssalen och baka.


RSS 2.0