hasta la vista

Nu bär det av mot Turkland! vi ses om 2 veckor

musiken

Tanken slog mig nyss oxå att jag inte fixat musiken till resan ännu. Shitskitfräs... nu blev det bråttom, måste fixa hela spotifylistan.

endast timmar kvar

Nu är det bara ett fåtal timmar kvar och jag står fortfarande med packningen och funderar. Hur ska det gå? Kanske ska man bara packa ner bikini och tandborste? och såklart de fyrA p:na, Pass, p-piller, pengar, prit.

och den som skrivit manus ska jag tvinga skriva om

Maria ringde nyss och sa att alla plan efter 04.00 inatt är inställda på grund av strejk, med hjärtat i halsen gjorde vi en närmare undersökning och det visar sig att det inte rör vårat plan. Så nu håller vi tummarna för fullt för att inget ska ändras. Pendla mellan skräck och total lycka, fan den som skrivit manus ska jag tvinga skriva om. Nu ska jag försöka packa

Sicken otur

Sabina och Ellens plan är framflyttat från 07.30 till 04.30, illa! Mitt och Marias plan går dock enligt planerna dvs 07.25. Så imorgon vid den här tiden står jag på flygplatsen i Antalya och väntar på väskorna. Jag är aningen irreterad på Maria eftersom hon druckit lite för mycket av det goda på planet och jag bara längtar till att få sätta mig på den stekheta bussen som ska ta oss ut på en 2 timmars lång bussresa till slutdestinationen Alanya.

Men innan dess ska jag hinna med tandläkaren, banken och massa annat bl.a. träna.

bättre sent än aldrig

Fan jag kanske ska använda tandtråd ikväll när jag borstar tänderna, tandläkarn har ju klagat lite på det. Jag ska ju trots allt dit imorn och det är väl som man säger, "bättre sent än aldrig"

Indiander och dess fjädrar

Jag har alltid varit lite fascinerad av indianer och fjädrar, dock i smyg. Men nu kan jag inte hålla mig längre det är så jäva snyggt. Det är mystiskt, historiskt, naturligt och framför allt vackert. Allt detta fångar mitt intresse, för vem gillar inte pocahontas? Nej nu svamlar jag men jag tappar alltid bort mig när jag ska skriva om något som jag brinner för. Man vet aldrig vart man ska börja och man vet aldrig vart man ska sluta. Kort och gott sagt jag gillar fjädrar och hela indiankulturen, skulle inte banga på att få leva som indian för ett tag. Få vara nära naturen och alla mäktiga väsen och för att inte tala om de stora starka hästarna. Fan nu börjar jag virra bort mig igen.

Jag har bestämt mig
… mamma har en, nu är det min tur. Det blir en fjäder, en fjäder på revbenen.


beautiful lace and feathers

Det blev en klänning, en bh och ett par örhängen som fick följa med hem från kista och sedan ner i resväskan. Allt känns tipptopp inför resan och humöret är på topp. Speciellt efter att man idag fått ta säsongens första skridskoskär. Härligt och bra jävla träning. Bra jävla känsla, helt enkelt och kortfattat! Ungefär som spets och siden mot en naken kropp, wunderbam.

later dude

NU: kista med Marren. Det sista inför alanya ska inhandlas.
SEN: Säsongens första ispass nere på ritorp

The warriors code

På studentdagen så fick vi alla i klassen en varsin låt av Magda, sp3bs alldeled egna coach. Låten som jag fick var Dropkick Murphys- Warrior's Code. Awesome!

monday goodbye

Matildas avskedsfrukost avklarad, jobbet uppskjutet 2,5 timme så nu ska jag sova en stund...

Germany rules

Det skule blivit biomys med mamma idag men jag somnade på soffan så vi skjöt på det tills imorn. Men det gjorde inget för jag fick möjigheten att se Tyskland krossa Australien med 4-0!
Nu ska jag sova för imorn ska vi upp tidigt och vinka av Matilda nere på Gattan.

Underbara dag!

Tack till alla som kom och förgyllde min dag!


Endast timmar kvar!

Kvart över sju ska jag möta Isabelle vid skanstull, halv åtta öppnar vi champagneflaskan och börjar dricka. Fram tills dess ska jag fixa med det sista och försöka vara i säng senast tio.


För imorn tar jag studenten, fyfan vad jag är bra!

Imorn smäller det och klumpen i magen blir bara större. Jag är nervös, jag vill springa ut men ändå inte. Jag vill ta studenten men jag vill stanna kvar i säkerheten. Fan för arbetlösheten.
Nej fan nu kör vi! Tagga till!

add one more to my collection

Nya bikinin har arrivat och en fin vit blus. Mamma är på insprång med mormor i bilen och jag taggar vidare inför studenten. Imorn pyntar vi klassrum och gör iordning lakanen för flaket, blir även en snabb liten träff med Isabelle innan skolan. Nu ska jag inte skriva mer osammanhängande eftersom jag ska gå ner och skala en morot. LATER!

Kill me

Träningen idag var inte rolig! Muskler jag inte visste fanns har tränats idag. Jag tror jag går och lägger mig och dör lite nu.


Sanne och Maria har diskuterat

Sanne och Maria har diskuterat och kommit fram till att jag måste skaffa en pojkvän och de ska hjälpa mig med jakten. Men stopp nej redan där. Jag behöver ingen pojkvän och jag ska definitivt inte ha en. Hur ska jag kunna älska honom när jag är kär i mig själv? Helt jävla totaly in love i mig själv!

5 tappra

Medans ni andra har legat ute och stekt i solen så har jag och fyra till tappra klasskamrater suttit i ett mörkt klassrum och tittat på Sleepy Hollow. Vi avslutade dagen med ett glädje skutt över slutbetyget och en yoghurt i solen. Behöver jag tala om att det blev MVG? Ja vissa har ju förmågan att gå från IG varning till MVG, inte bara i ett ämne utan i 3! Ja ni läste rätt, three is the magic number. M V G, tre bokstäver.

Nu kör vi sminkfritt fram till studenten!

Nu kör vi sminkfritt fram till el graduation, bara för att undvika onödiga finnar.
Face a la natural!


Hello there sunshine

Nu kommer det några bilder från Marias student och lite från ikväll. Skansenbilderna och andra bilder från Marias student kommer droppa in under veckan. Fan det blev alldeles för mycket gott idag. Massa pancakes på jobbet och sedan massa chirre och gorre på båten. Inte ok! Nej nu blir det träna satan i veckan, fredag lär man ju vara helt förstörd.


quickie!

Det blir en lite snabbis här bara eftersom Maria och slatsprayen är på väg hem hit, och vi ska sedan röra oss ner till båten. Helgen har bestått av studentfirande, soffan och massa arbete! Så nu har jag gjort mig förtjänt av en solig kväll nere vid vattnet!
Nu kom hon! Bye later!

Grattis till studenten!

Om tjugo ska jag cykla till centrum och handla det sista inför Marrens student, och icke att förglömma även Kakan och Memmes student. Tagga tagga tagga! Det blir många stopp idag då även kusinen, Linnea och Lunkan tar studenten. Hur ska detta hinnas med? jag säger bara bilen...

Breakfast

Trä klänningen över huvudet, hoppa upp på cykeln, frukost på gattan.


She is just not that kind of girl, and he is not that kind of boy either.

Jag vill packa ihop nu. Jag är trött och pollen ligger i luften.
Laget är samlas nere på vallen för träning, lilla Ö ansluter med flackande blick. Hon vet inte vad hon ska ta sig till. Imorn väntar skansen och hon taggar inför en dag med papper i ena handen och kameran i andra. Hon kommer att hänga vid kattburen, hon ska försöka sno med sig en kissekatt hem. Hon ska bjuda katten på mjukglass i stekande sol sedan ska hon säga "spinn min vän, spinn".


Well hello there


The hangover och jordgubbar. Bra recept. Bra dag.
"I'll take you to the candyshop"


off

Idag följer en kär vän med till skolan, han får ligga i väskan. Heipa!

Hemma från träningen

jag säger bara JÄVLA POLLEN! Mensröda ögon och en kissande näsa. Jag checkar ut för ikväll...


Gårdagens

Dagen började 11.15 i klassrum 31. Där satt det fem tappra elever plus Emil och såg på The Hangover. "That was awesome, you should have seen your face. Classic". Sedan bar det av ner till vattnet för lunch med Isabelle och efter ett tag så joinade även Carro och Maria. Jordgubbar och thaimat stod på schemat tills det var dags att glida över till andra sidan vattnet och lägga sig på flybridge på Mickes båt. Timmarna gick och tillslut tog jag och Maria oss till Sickla för att leta present till hennes far. Där blev vi klar tills det stängde och då åkte vi till Medis för en after shopping på Ante och Wictors jobb. Det var hela gårdagen det, nu ska jag ut med D.



god natt

Hemma. Underbar dag. Bilder kommer imorn..

RSS 2.0