check

Present till Anton, check!
Personal möte med vinbox och en full Jannike, check!
Svart spets till helgen, check!

Efterlängtat sms

Äntligen idag kom det, smset som jag väntat på sen förra veckan. Några få simpla ord så som, "ditt paket finns nu att hämta". Ikväll klär jag mig i ren och skär glädje. Men innan det blir dags för ny kärlek och vit spets mot naken hud, så bär det av ner till ritorp för ett par droppar svett och hockeyhunkar.

Körkortsteori och Oskar Linnros

Rusty hämtad och Dante är rastad, nu är det körkortsteori och Oskar Linnros som gäller fram till klockan 15. Då är det dags att knalla mot skolan för att hämta Anton.

never too early for popcorns

Vaknade av sms från Maria, gick ner på undervåningen och upptäcker att Charlie har gjort popcorn till frukost. Det säger allt.

underdogs

Kom hem från dagens simskola med laget och hann se sista 12 minutrarna på hockeyn. 5-2, fan det sitter som ett smäck i munnen. Underbart, det tål att sägas igen..5-2 mot Djurgården. Första hockeyderbyt på åtta år och det blir 5-2 till GNAGET! Det är härligt, det är vackert, det är en tår i ögonkanten. Inatt somnar jag med ett leende på läpparna.


Woke up soaking wet from tears.

"Fell asleep on the sofa, dreaming about credit cards that didn’t work"


en upplevelse vi sent kommer glömma


Vaknade sent idag, senare än vanligt. Då var det direkt ut med hundarna på promenad och när det var klart så blev det soffhäng med teoriboken i högsta hugg. Där ligger jag fortfarande. Funderar på att ställa in läxläsningen med grannen idag, fast cash är ju aldrig fel så vi får se hur det blir med den saken. Annars laddar jag för fullt för kvällens simskola med laget. Det kommer bli en upplevelse vi sent kommer glömma.


Jag som trodde vi spelade en sport på fruset vatten.

Helgen lämnar vi orörd och ostörd.
Dagen började jag på soffan för att sedan röra mig till söder där jag mötte upp Carro en stund. Sedan bar det av till Liljeholmen för att hämta grejer och leta present till lille Anton. Men det verkar som att det får bli en tur i stan imorn.
Från Liljeholmen bar det av direkt till träning, dock ett litet pitstop för att köpa en tröja eftersom jag frös förjävla mycket, hittade dock ingen så det fick bli en halsduk istället. På träningen fick vi den underbara nyheten om att vi ska träna i simhallen imorn. Vi ska alltså ha fyspass i bassängen, ligga och sprattla med ben och armar. Huvvaliami hur ska det gå? Jag som trodde vi spelade en sport på fruset vatten.

Barnvakt sen utgång

Ska snabbt iväg för att vara lite barnvakt och tjäna kosing för ikväll. Ikväll står utgång på listan och jag ska röja runt som aldrig förr.

Hemmaplan/bortaplan

Fick ett samtal om att jag spelar på hemmaplan inatt med sovsällskap. Så nu är det bara att dra fram dammsugaren och städa lite i rummet innan jag drar iväg ner till ishallen för lite träning.
Jag läste mitt horoskop idag och det sa att bäst vibrationer får jag på bortaplan, så imorgon spelar jag på bortaplan.

timmar kvar till helg

Banken avklarat, och nu är alla räkningar betalda plus körkortet, SKÖNT!
Nu är det bara hämta Anton på skolan kvar och träning sen är det helg!


klickat och klart

Då var beställningen från H&M klar, och det är alltid najs när man får massa rabatt för att man handlar. Men innan jag får hem mina nya kläder så måste jag tvätta lite gamla, därför ska jag spendera en timme i tvättstugan nu, sen ska jag hämta Rusty och åka till banken. Later!

2 timmar, klick klick

Spenderade natten i en annan säng än min egen och dagen har spenderats med Maria och Carro. Vi har rensat garderober och strosat runt på söder. Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och väntar på att lönen skall trilla in, sen ska jag klicka hem lite smaskigheter från H&M. Blir nog mest nya underkläder denna gång, och kanske ett par skor...kanske.


We dont need tickets. I'm chuck bass.


Ignorerade sms och Gossip Girl

Jag inledde morgonen med att ignorera ett sms från Carro, endast för att få en sovmorgon till 12. Jag, Carro och Maria skulle egentligen åkt till Gurras fik, men jag var alldeles för trött och det visade sig ändå sen att det var de andra två oxå. Så vid tolv klev jag upp, klädde på mig och hoppade upp på cykeln och hämtade Rusty som nu ligger och snarkar i min säng. Tänkte att jag ska lägga mig brevid och se på Gossip Girl.

För trött för bussen

Den långa sovmorgonen som jag tog igår förstörde nattenssömn rejält. Somnade väl runt 4 och då var sömnen full av drömmar med glassplitter och poliseskorter. Så nu är jag redigt trött och ska väl passa på att sova lite innan jag ska hämta grabbarna på skolan, men innan dess måste jag laga lunch till min sjukebror. Han är hemma med "feber", jag kallar det skolsjukan, för trött för att åka buss.

cash

Dags att gå över till grannen för att hjälpa till med läxor, eller ja om 20 minuter.

ett jävla tjat.

Haha, jag kan inte sluta skratta eller ens sluta småle åt hur pinsamma vissa är. Det här med SD, Sverige har röstat och nu ser det ut så här... SVERIGE DEMOKRATERNA är och kommer sitta med i riksdagen i 4år, och tacka gudarna för det. Men nu till saken.
Många som väljer att ta avstånd från SD har lagt upp denna video på facebook. De kallar det för idioti och att SD precis har idiot förklarat sig, men jag säger tvärtom. Det är just ni som har idiotförklarat er. Denna ramsa, melodi eller vad ni vill kalla det har använts i åratal och orden har bytt ut ett ofantligt antal gånger. Ramsan har ekat på våra fotbollsarenor runt om i landet, den har ekat mellan väggarna på våra ishockeyarenor och små kidsen har använt dem på grusplaner runt om i hela landet. Till och med i klassrum har dessa ord, tjalalala använts, under skolmästerskap och under vanliga lektioner. Listan på vart denna ramsa ekat är lång men att kalla den rasistisk är pinsamt. Till alla sossar som sjöng ”Vi älskar Mona och Mona älskar oss" den ramsan har säkert också använts av rasister, så ska vi kalla sossarna rasister nu? Eller vi kanske ska kalla alla för bajensvin, gårdarsvin och gnagarsvin. Det är ju ändå inom fotbollen som ramsan används mest. Eller ja, varför inte kalla alla som sjunger ramsor för huliganer.



jag hjälper dig packa väskan.

Och så var det jordens liv på alla invandrare. De tycker nu att det är pinsamt att kalla sig svensk, men vänta... har de någonsin gjort det innan? De har ju innan varit så jävla stolta över deras ursprung från andra länder och aldrig förr kallat sig svenskar. Men nu helt plötsligt när det varit val och svenska folket har sagt sitt, 26.000 stockholmare sa ja till Sverigedemokraterna, då ska de kalla sig för svenskar och att det är pinsamt att vara svensk. Är det nu så jävla illa så hjälper jag gärna dem som är inte är nöjda med valresultatet att packa väskan.

Röstat och klart

Efter jobbet och grisattacken åkte jag och rösta. Nu håller vi tummarna för Sverigedemokraterna!
Valvaka hemma hos Maria, sen ett par järn för att fira. Who´s with me?

Grisattack

Idag blev det mycket spääning och skratt på jobbet. En chef som var på krigsstigen och personal som var på rethumör. Vi avslutade hela dagen med att gå bort till grisarna för att låsa in dem eftersom den som är djuransvarig var sjuk.
Självklart blev det jag som fick gå in i hagen och grisarna anföll direkt. De kom springandes i full fart och bet tag i min väst, de försökte även bita i mina ben men då började jag springa. Grisarna sprang efter och de kom i kapp mig så då såg jag ingen annan utväg än att slänga mig över staketet, som förövrigt är lika högt som mig. Så Alice och Ellen fick sig ett gott skratt när jag landa på andra sidan av hagen.


Musikal blev en spontan utekväll

Efter musikalen igår blev det snabbt hem för ett ombyte och sedan ut på stockholms gator igen med Maria och grabbarna. Spontant, snabbt och låga förväntningar, det blev awesome och vi hade skit kul igår.

Nu beger jag mig mot jobbet och sedan efter ska jag, mamma, Maria och Lasse åka och rösta.
Ikväll kommer denna dag gå till historien, ikväll kommer hela Svergie stanna upp och en lättnad kommer gå över landet. Idag är dagen då Sverigedemokraterna tar sitt kliv in i riksdagen.


Oskar Linnros

Från och med du sprutar ut ur högtalarna på högsta volym och jag dansar runt i mitt rum iförd endast ett par trosor medans jag funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Resturangbesök och sedan vidare för att se musikalen WE WILL ROCK YOU. Uppklätt men inte klänning och inte högklackat, what to wear? och jag upptäckte förut att jag någon gång under gårkvällen tappa bort min skinnjacka, men förhoppningsvis ligger den hemma hos Anton.

Ska lyda Sean banans råd

så ta mitt råd och ät dig mätt, varsågod med kebabspett!
Dock ska jag inte äta kebabspett men mat ska jag äta, i mängder. Det får bli rota i kylskåpet till lunch, middagen ska förtäras ute på resturang.

Södertälje

Det blev donken på väg ut mot södertälje och redan där började jävulskapen. Glasflaskor under framdäck och gratis hamburgare.
Väl hemma hos Jouni var allt som vanligt, loppo, och vid midnatt gav vi oss ut på vägarna igen. Två bilar, en väg, fem idioter, det kunde inte slutat bättre. Skrattande snutar och flygande kläder, Krilles nya bil är invigd!



just tell me....

Efter alla komplimanger och fina ord jag fått ikväll så känner jag att jag är högt uppsatt på ett pedestal, och jag gillar den känslan. Du får mig att känna så ibland, men ibland får du mig att känna mig som en hög dynga. Men för det mesta känner jag mig speciell, men det vore även skönt att höra det från dig nån gång när du är nykter.


Pokerface

Om 5 minuter blir jag upphämtad av Ante för en kväll ute hos Sannes pappa i södertälje. Kvällen kommer bjuda på thaimat, groggar och poker.


B.U.S

Har precis smörjt den vita delen av brösten för att bli av med sommarens vita brännrand. Så fort huden sugit åt sig ordentligt så ska jag klä på mig och ta med hundarna på en lång promenad.


laundry

En vacker dag ska jag brotta ner min tvättkorg och slänga in alla kläder i tvättmaskin, men den dagen är inte idag. För idag ska jag in till stan med Caroline och Isabelle.

fotografering är alltid lika kul...

Hemma från en träning som fick mig att spy, bli yr och se dåligt. Och med det sagt så tror jag att jag börjar bli sjuk. Det kommer ju smashingly passande eftersom vi imorgon har fotografering för pressbilden som kommer att användas i Finland under VM, woho superkul! Jag antar att sarkasmen lyser igenom raderna, om inte så är ni dumma.

let's go

Nu har jag avverkat första avsnittet av säsong fyra och jag har ätit min sista påse chips... fram till vecka 44 i alla fall. Nu kör vi, Finland här kommer svenska ringette landslaget.

Gossip

Ligger i sängen med min håriga snarkande pojkvän och ser på Gossip Girl. Vid tre ska jag hämta min lilla Anton på skolan.

money money

Dags att tjäna lite pengar, Antón och Tim ska hem från skolan. Peace!


That is awesome, I'm awesome

Ikväll bänkar jag mig framför datorn och ser på vad jag sett fram emot länge, MYCKET LÄNGE. Imorn sätter jag mig i bilen och åker mot rosersberg för möte med vad som kan komma att bli min chef, även Carro och Marias chef. Jag gillar att vi all tre fick arbetsintervju tillsammans. Hej kneg, hej pengar och hej då fattigdom, hej då billiga viner.

nej tack

Har precis varit ute med humle och dumle på promenad, irritationen bara växte mer och mer under promenaden och nu står dumle och skäller nere i hallen. HAn kan gått vara inne en stund, han väkte mig fan inatt med sitt skällande. Så idag är jag trött, seg och irriterad, blir ingen träning för min del jag ska bara slappa och ta det lugnt.


torsk på tröjor

Lyssnar på hoffen och studerar min tillintetfinnandes bränna samtidigt som jag funderar på om jag ska börja städa rummet eller om jag ska skjuta på det igen. Även tanken som slog mig inne i stan, jag är torsk på stora tröjor och mycket tyg.


Mot stan

Nu går jag mot bussen för att åka in till stan och möta upp Caroline.


I'm a bit late, or am I?

Bussresan blev uppskjuten eftersom Carro är waytotired för att ses vid 12. Vi sköt på det en timme och det gjorde mig inte ett skit, eftersom jag nu har tid till att äta frukost och klä på mig. Awesomeness på hög nivå.

confession

Jag somnade sittandes i soffan igår, jag har socker i min säng och min buss går om en timme.

11

11timmar på fiket blev det idag, och det var fyra trötta tjejer som mot slutet av dagen fylldes av den barnsliga energin som bara får en att skrtta och göra knäppa saker.
Nu ska jag placera röven i soffan och sitta där tills jag känner för att resa på mig igen. ADIOS AMIGOS!


vad gör vi, nu kör vi

Efter en sväng hos Maria, som blev längre än väntat så ska jag nu upp och jobba. 10 timmars pass här kommer jag! Sen när jag kommer hem ska jag sooooooooooooooooooooova

You kept me up all night

Inte mycket till sömn inatt, men trots det bär det nu av mot jobbet. Trött anna placerar sig själv i kassan idag.

9-17

Jobba, jobba, jobba. Cash is king. I helgen sliter jag, två dagar i rad 9-17passet som aldrig brukar ta slut förens runt 18. Men som sagt cash is king, vid nästa månads löning.

Fårkrage

Det är något speciellt med skinn och fårkrage. Det är lika lekande porrig känsla som silke och varmt stearin mot naken hud. Det är hett och det är underbart.


daydreamin

Nu ska jag lägga mig i sängen med mimikry-500 mil i lurarna och sova en stund. Mamma är på jumpapass och när hon kommer hem blir det mat. Sen ska jag försöka få med henne ut på en biltur, och då ska jag passa på att byta en tröja mot ett par jeans. Fast helst av allt önskar jag att jag var ledig hela helgen så att jag kunde åka till Åre och bara mysa i lägenheten och spendera större delen av dygnet antingen i soffan, sängen eller bastun. Reserande tid av dygnet skulle jag... sova och äta mat. Jag skulle inte röra mig utanför dörren, eller jo det skulle jag. Träningen får man ju inte halka efter med, Vm i Finland vecka 44. Jo, fan, jag ska tamebanne mig ta en tripp till Åre när jag fått mitt körkort.

Världens bästa tjejer

Efter att vi skjutit myggor i skogen bar det av till Marias jobb där Carro satt och väntade, sedan hem till Marren för att färga hår och se på idol. Som tre packade sillar låg vi i sängen och tittade på Survivor tills vi somnade för att sedan väckas av ett jävla alarm, men ingen skada skedd.
Nu sitter jag hemma igen, om 1,5timme ska jag hämta grabbarna på skolan och innan dess ska jag hinna med lunch och sy in ett par byxor. LATER!

till attack

NU: jobbet
Sen: skjuta myggor i skogen
Senare: tjejkväll at marrens place

Träningsverk

Kan någon komma och massera mig?


Nu ska jag stänga dörren, dra ner rullgardinen och dansa naken i mitt rum


Pannkaka

Står just nu i köket och fixar med smeten, snart kommer Maria över och då blir det pannkaka för hela bunten.

En ny dag

Imorn är en ny dag och den ska jag spendera precis så som jag vill, dvs utan gnäll och hets. Jag ska bara slappa runt innan jobbet och belöna mig själv med lunch ute på nån mysig resturang, eller kanske kista. Vem är med mig?

Jävla idioter

2 jävla rötägg, praktarslen är vad ni är! Det här inlägget tillägnar jag rötäggen Pia och Martin! Ni vet verkligen hur man förstör stämningen bland folk, när ni kliver in i ett rum sjunker nivån från hundra till NOLL på två sekunder. Det är bara ni själva som skaffar er ovänner, inte tvärtom. Det är fan sånna som ni som föser folk mot flaskan.


En dag i stan med Caroline

Plånboken är på plats igen, eller nja innehållet iaf själva plånkan slängde jag eftersom den legat ute. Efter att vi hämtat plånboken styrde Caroline, Rusty och jag mot Kungsträdgården där vi la oss i gräset och njöt av solen. 
 

The simple art of making you mine.

Det är härligt att vakna upp två dagar i rad till att frukosten redan är serverad. Veta att någon annan har slitit hårt i köket och gjort en macka till just dig. Den tanken är fin och det är just vad jag vaknat upp till två dagar i rad.
Nu ska jag cykla iväg och hämta upp lillen och sedan ska jag möta upp Carolinton som ska följa med för att hämta min plånbok, som äntligen är på väg hem igen.


It’s not about the clothes you wear, it’s about the clothes you don’t wear… yet.



H&M


Springer till bussen för att möta upp Caroline


En plånbok fattigare och en tröja rikare

Sitter och väntar på att M&M ska kliva innanför dörren vilken sekund som helst.
Helgen har spenderat med gott sällskap och självklart med lillebror och lillsyster. Mer detaljer sen, för nu är det film.

If I go to hell, well then I hope I burn well


En dag på språng

Åker till Sanne nu för en snabb lunch sedan möter jag upp Carro en sväng innan det blir hemfärd för att hämta cykeln och cykla till Ursvik för träning.
Later!

RSS 2.0