hoppsan

Satte precis sista slurken av thé i fel strupe. Min mobil föll offer för "vattenfallet", så den ligger nu i torkskåpet på torkning. Det skjuter lite på gymbesöket, aja hunden får sig en promenad iaf.

get up stand up


Trycker i mig frukost, innan jag ska bege mig till gymmet

Status

Missade ett majorpass på afrodansen idag eftersom jobbet bjöd på ett 11 timmars pass. Får bli gymmet imornbitti, och kanske lite sprattel i vattnet. Men nu är det deckmode framför tvn, ikväll bjuds det på hockey

Bara så att ni vet...

vi har världens godaste vaniljglass hemma, och hallonglass för den delen oxå. Varför? För att vi är bäst, och vi vet hur man gör den perfekta glassen.


Ungefär så här mycket antar jag att ni bryr er...


Nollkommanollnoll. Men jag ska ut med hundarna iallafall. De behöver motion, jag behöver verkligen motion efter gårdagens kakbak på jobbet. Liteganskasåförmycket smet för min del, men vad gör man inte för att cashen ska rulla in. Ska man spendera så måste håva in, och spendera hade jag tänkt att göra på andra sidan jordklotet i sisådär tre månader.


Blunda, tänk på en grön morot och räkna till 12

Jag har hicka och Helena gav mig tipset att "Blunda, tänk på en grön morot och räkna till 12". Än så länge har det inte funkat, men jag ger inte upp i första taget.


När jobbet följer med en hem

Har under kvällen suttit och knåpat ihop ett arbetshäfte på engelska till eleverna. De ska lära sig namnen på olika frukter och grönsaker. Nu är det bara läsat kvar, Universumboken är med hem, jag måste ju kunna svara på frågor om de skulle ha några. De ska nämligen skriva informationsblad om alla planeter i vårat solsystem, och jag kan lova er att mycket info som gick in när jag var liten har runnit rakt ut i tomma intet. Så nu är det bara att repetera det igen.

Gymclass heros

Har varit hemma och mellanlandat. Ätit och bytt väska, nu bär det av till gymmet med Frida.

Efter kneg kommer deg

Stiger upp 06.00, är i skolan från 8.00-14.00. Har ansvar för 23st nioåriga ungar. Vi börjar dagen med frukstund och Harry Potter. Jag kunde klaga om jag ville, men gör det inte eftersom jag trivs som fisken i vattnet. Efter jobbet åker jag direkt till gymmet och när jag kommer hem vid 18 så är jag helt slut. 21.00 ligger jag död i soffan eller sängen. Sedan börjar allt om igen, och när helgen kommer så jobbar jag på fiket. Ni förstår att det inte är mycket tid över för annat.


RSS 2.0