We're saints and sinners


Spenderade gårdagen ute på ett par öl, eller ja jag drack öl och de andra drack cider, med Sabina, Marren och Carro. El classico stod på schemat och efter 5 mål begav vi oss till grabbarna för lite mer dricka.
Klockan ringde 9 imorse och det bar iväg på arbetsintervju, håll tummarna för att det går hela vägen. Sedan så har jag bara hängt med Anton och Lukas som vanligt.


peace

I väntan på att Carro ska vakna och höra av sig så tränar jag lite. Mamma tog ju in gymprylarna från altanen igår, så man får la ta och utnyttja dem. Har faktiskt inte tränat något sen jag kom hem från finland, och det är ju ett bra tag sen. Men nu kör vi, fit for fight till nyår eller hur var det Carro?

Topp

Helgen med brudarna har varit grym, oslagbar!


fuck the walkin closet, I want a walkin fridge filled with beer

Blev en spontan utekväll igår för att fira av John. Iförd långklänning och raggsockor tog vi över stockholmsgator, och ikväll gör vi det igen. Dags att fira av Ellinore.

Bilköer är till för raggning

Shopping och middag på stan med Caroline. Påväg in till stan hamnade vi i bilkö men inte gjorde det något för i bilen brevid oss satt två hantverkare och efter ett tag tryckte de upp en lapp med deras telfonnummer. Alltid kul att bli uppraggad i en bilkö. Väl inne i stan lyckades jag hålla i plånboken, så därför blev det inget nytt i garderoben även om hjärtat slog volter för vissa plagg. Shopping får det bli efter helgen om plånboken tillåter det. Det ryktas om en blöt utgång på lördag då det är godbye party för Elli.

Nu sitter jag och väntar på att Sheldon ska dyka upp i rutan och drämma av uttryck som "That's my spot" och "Bazinga!"

Tända ljus och sytråd

En hund ligger ute och sover i kylan, den andra sitter på soffkanten och skäller åt tvn. Själv pillar jag på min långklänning som jag ska bära på mammas 50 års kalas.

Sanden mellan tårna

Tvingade mig upp vid 9 imorse för att vända tillbaka dygnsrytmen, och för att inte falla stupa på soffan så sysselsatte jag mig med bakning. Det blev breakfast a la scones.

En rolig sak som hände idag var att jag blev erbjuden en resa till thailand, vet dock inte om det var in the moment eller på riktigt. Tror dock att det ver en moment grej som bara kastades ut eftersom det blivit så jävla kallt nu, men inte tackar jag nej om det skulle vara ett riktigt erbjudande. Tänk dig själv att få sitta på en strand i 40 grader, stekande sol och endast vattnet du dricker kan svalka din kropp för stunden.



Man vet aldrig när man dör, därför sover jag alltid i snygga underkläder.

Snart 22.10 och dags för att krypa ner under täcket och avnjuta en film. Imorn blir det upp tidigt för att åka till Caroline, sedan vid 15 blir jobb.


lite mera träning och vi kunde gjort en riktig krigare av honom

Fick träffa två favoriter idag och sedan blev det en tur till Kista med lillsyrran. Med oss hem fick vi lite kläder och ett spel till lillebror, Battlefield Bad Company 2.

I just miss you that´s all


glömt och glömt, jag har ställt den där strategiskt för senare tillfällen

Beck, popcorn, julmust och en bror som agerar betjänt. Livet är bra underbart!
Påse nummer 3 är i micron och flska nummer 3 står på golvet.


Torsdagslyx

Sitter i långklänning och klackskor på en torsdagkväll. Njuter av livet och dagens shopping. Men snart är det dags för sängen eftersom det väntar jobb imorn klockan 9. Då kvällen bjudit på långklänning och andra lyxtillbehör så ska inte natten bli sämre, den bjuder nämligen på siden och spets.

God morgon

Vaknade för en stund sen och ska alldeles strax röra mig hem till Lukas. Peace!

6-3


Dagens match slutade 6-3 till oss, mitt nya lag USK. Tillbaka i modersklubben, känns bra.
2 mål och en utvisning blev dagens resultat för mig. 1-0 målet och 2-0 målet, mitt namn på protokollet.


sommaren börjar närma sig på andra sidan


Sitter i telefonkö till banken för att fixa med mina kort som vägrar att sammarbeta med mig. Under tiden tanten på andra sidan luren pladdrar på om massa erbjudanden så fixar jag med musik som skall skickas till andra sidan jorden, nämligen Nya Zeeland.

De tre musketörerna


glöm inte klia på snoppknappen

Cola i champagneglas, paketinslagning och tårta, det sumrerar dagen. Rubriken sumrerar gårdagen, Micke var på topp.


She is dressed for something,something that is no good

Ikväll är de tre musketörerna samlade igen och gör stockholms gator mindre säkra. Så är du rädd om dit liv så bör du stanna inne.

Jag ska även passa på att gratta Pappa som fyller år idag. GRATTIS!


I see you driving round town with the girl I love, and I'm like fuck you

Började dagen tidigt med att köra mamma till jobbet och sedan var det hundarna på schemat som vanligt. Caroline och Maria fick sig ett kort men välbehövt besök i Kärrtorp, innan det bar av till Sollentuna för sushi och småpojkar. Grabbarna grus var på ett strålande humör och vi spenderade timmarna med att lyssna på musik. 3 låtar gick på repeat, vi gick på borden och dansade till takten av Från och med du, Fuck you och Gubben i lådan.

Så dagen har varit tjipp tjopp på topp! Grabbarna får en att le inombords och det går inte att dölja på utsidan heller, jag har gått med ett leende på läpparna hela dagen. Och underbara Caroline som följde med mig i min sista minuten shopping till pappa och Charlie. Brorsan fyller ju år imorn och pappa på söndag, lagom till fars dag. Så presenter inhandlades och jag fick såklart med mig lite egna grejer hem.

Klick klick, my love should be illegal


Turen till IKEA igår verkar löna sig med en gång. Igårkväll klickade jag hem dessa två partyplagg till min överfulla garderob, och vilken tur att jag köpte en ny klädstång så att jag får plats med allt. Nya lakan och lite skålar fick även följa med hem så nu är det ommöblering för fulla muggar som gäller.

Vad gör vi, nu kör vi

SItter i min nya tisha och ska alldeles strax röra på fläsket och ut med dogsen. Sen blir det IKEA för hela slanten, för att köpa nya sängkläder och en klädstång då garderoben börjar bli för full.

Nu ska jag ut och ta kylan vid hornen

Hundarna ska ut, men inget har stoppat oss förr. Så varför skulle lite kyla hålla oss inne.

Paket från NY

Martin var tydligen bara tvungen att köpa denna tisha när han såg den. Den påminde tydligen om mig, och jag förstår varför. TACK SÅ MYCKET!


Bilder från veckan



vart fan är min frukostbuffé?

Efter att ha vaknat upp varje morgon i över en vecka till vita morgonrockar och frukostbuffé så är jag lite ställd nu såhär på morgonen. Vart fan är min frukostbuffé? Vad ska jag nu äta...


Brudarna från Sveadal

Brev från polisen, nya bankomatkort med nya koder, slösade pengar, världens bästa vänner och min egna säng. Inatt sover jag underbart gott i min egen säng, om jag har längtat!

RSS 2.0