GODER NATTEN!

Nu är allt printat och klart. Medans skrivaren jobbde på med alla bilder så tittade jag på Sandhamn och fysatan i gatan vad jag längtar till sommaren nu. Men en dag i taget eller vad säger ni? och jag tycker vi börjar med morgondagen för nu ska jag hoppa i säng och sova. Imorn blir det skola, sedan hem och städa rummet. och icke att förglömma, RINGA KUNDTJÄNST!


Klipp och klistra

Hemma igen med massa papper och bläkpatroner. Nu blir det välja bilder och fixa klart med alla texter. Klipp och klistra får det bli i skolan, frågan är bara får jag sällskap eller inte? Upp till bevis.

Need this shit

Måste ha fotopapper! Eftersom latmaskarna inte gör någt så måste jag fixa allt. Fick till och med frågan idag, vad är kvar på projektet? Jamen vafan kolla projektplanen!
Nej men nu ska jag skynda iväg till kista för att köpa papper annars är vi screwed. Nej det går att skriva ut på vanligt papper oxå men hur snyggt är det?
LATER!


school

Skulle klivit upp vid 6 imorse för att åka till skolan, men det kändes inte så lockande eftersom jag visste att det var 2 timmars naturkunskap och sedan världens hål då klassen skulle göra omprov på ett prov jag redan klarat. Så det blir att åka till skolan nu istället. Redovisning av engelska arbetet, muntligt.

Efter skolan blir barnvakteri, och sedan måste jag ta tag i projekt arbetet så att det blir klart tills imorn eftersom Isabelle är och glassar i solen och de andra två är inte mycket till hjälp. Men Issa ha så skönt i solen nu de sista dagarna!

so far so good

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. Nej inte riktigt så men visst lät det saftigt. Jag har mest glidit idag, chillade ju med Rusty, hämtade pojkarna på skolan, lagade mat, mötte Maria och gick på promenad. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles snart tvätta av sminket, hoppa i pyjamasen och sedan fylla i vad som ska beställas hem från H&M katalogen.




tiktok

14dagar
72dagar
78dagar


Chillin'

Ja då har man varit uppe sen 7 imorse. Varit hos läkaren, sovit på soffan och hämtat Rusty. Så nu ligger han och jag i sängen och lyssnar på spotify, om en timme ska han och jag knalla mot skolan för att hämta A&L+3 till. Men fram tills dess fortsätter vi chilla och lyssna på Someday på piano.


Live results

Jaja, det blev ingen fotboll på tv eftersom det är kval hockey på viasat. Så det blev bänkning framför hockeyn och vi har fått se snygga mål från Tärnström, Bång och ja vem var det som gjorde tvåan? Liwing eller Bång? 3-0 hitills iaf.
Sämre går det i fotbollen, 3-1 i baken än så länge men kriga nu för fan gnaget.

Heja AIK

Nu mat, om 30 minuter AIK-GAIS på tv. HEJA AIK! Nu får vi hoppas på att miran får chansen att visa vem han egentligen är på plan.

tjohej, helgen har satt sina spår

Mycket riktigt så hade jag rätt. paketet innehöll en fotboll till min bror.

Fredagen spenderades hemma framför Lets dance med mamma och Maria, sedan blev det även en liten sväng på stan.
Lördag, upp tidigt för att jobba och sedan snabbt hem för att byta om och bege mig till Gaffen som firade 18 stiliga år.
Söndag blev det ännu mera jobb, och direkt från jobbet ner till vallen för breddträning och seda match.
tjohej, helgen har satt sina spår i kroppen så jag sov fram till 16 idag. Så nu blir det att ta igen skolarbetet jag missat under dagen. Later!

15dagar
79dagar

Promenad och mjuka paket

Har precis varit ute med hunden på promenad, gick förbi gattan och hälsa på Rosen.
När jag kom hem stod en postman utanför dörren och Dante sprang direkt fram för att hälsa. Tänk om det hade
blivit sådär amerikanskt, hunden jagar brevbäraren. Men postmannen var inte alls rädd för Dante utan han satte sig till och med ner för att häsla på honom. Paketet var till mamma och jag fick skriva under, det är runt och lite mjukt. Efter noga efterforskningar på både form och känsel så misstänker jag att det är en fotboll till min bror.

Nu blir det skola, vi ses ikväll!

Drink somemore

Det här med beach 2010 och banta, ja det är väl något som alla tjejer tänker på. Så nu är det även dags för mig att bränna fett. Jag har tagit över Idas gymkort medans hon är ute och reser, så nu ska jag ta mitt feta arsle och pallara mig till gymmet ett par dagar i veckan.
Jag har sportat i många år men ändå har jag den breda kropp som jag har, och hemligheten bakom den är att jag äter massor av skäpmat, godis etc. Men nu är det slut på det, mindre mat och mer dricka är min nya livstil. Tro nu inte att jag ska skippa maten, gud nej...JAG ÄLSKAR MAT! Jag skulle inte klara en dag utan mat, men däremot ska jag minska på portionerna och dricka mer vatten till maten.

Mindre mat, mera grönt och mer vatten! Beach 2010 here I come, eller nja kanske fall/winter here I come!


Where are you?

Sitter och försöker förstå att du skall vara borta i månader, men hur går det till? Ditt rum är ju inte städat, det ligger grejer överallt. För mig är du fortfarande hemma, du är bara på jobbet eller inne i stan.

Men nu till något helt annat...hunden ligger brevid mig och snarkar, jag försöker skriva ett skolarbete och förbereda MT lektionen som jag, Shavin och Grenda ska hålla i idag. Mixen är inte bra, man blir rätt så störd så därför tänker jag nu blåsa igång John Meyers skiva på högsta volym.


Ida!

Har sedan 06.00 varit vaken, och under tiden fram tills nu har vi hunnit med frukost på Gateau och köra Ida till Arlanda. Så nu as I write ska hennes plan lyfta mot USA och hon sitter brevid en liten unge som slår och gnäller på sin pappa. Have a fun flight! Själv ska jag väl hoppa ur mjukiskläderna och hoppa i skoluniformen. You see...this week I'm doing school.

God morgon alla glada!

Trötta frukost tjejer. Bye IDA! We will be missing you, kom tillbaka snart!


As you enter my life, someone else leaves

En sak kommer tillbaka till mitt, då lämnar en annan. Kamera back in my hand, sister goes oversea. I'll be missing you.


It's been a while

och det lär nog dröja ett tag innan jag kommer igång ordentligt med bloggandet. Jag har inte tid eftersom jag vill vara så mycket som möjligt med min syster nu de sista dagarna hon är hemma. På torsdag åker hon nämligen till USA i cirka en månad och sedan åker hon direkt till Nya Zeeland där hon ska bo och leta jobb.
Så tills hon åker får ni stå ut med lite, eller kanske till och med ingen update. Vi kan ju fram tills dess hoppas på bättre väder oxå. Men tills dess...vi ses!


Me love mama!

Mamma installerade voddler idag, och spotify, så nu är hon super hightech. Hon är cool, hon kan koppla datorn till tvn. Mami is still cool.

Imorn sm-final, ikväll gossip girls senaste avsnitt. BYE!


Mer valfritt åt folket!

Ett prov, ett frågeformulär och en kebabrulle senare sitter jag i köket igen och pluggar. Denna gång är det rättskunskapen som ska in.

Bästa frågan på dagens naturprov var nummer 8, och den frågan borde fler lärare köra på. Frågan löd som följer.... Valfri fråga. Det här kom inte på provet men jag som hade pluggat så mycket på det.
Fett najs ju för visst händer det alla att man till ett prov pluggat som aldrig förr och sedan när man sitter där med provet i handen så kan man inte svaren på frågorna men man kan så mycket annat.

Det ryktas...

Smset som kom sent igår kväll ryktas om att något fick ligga igår, och inte med en fisklåda.

Upp till bevis

Snoozade tio minuter, snoozade tio minuter till, ställde om klockan till 07.00 och nu sitter jag här med näsan i böckerna och lite nytt har fastnat men frågan är hur mycket. Kommer det att räcka under provet, ahh sleva på bara. Jag har ju en bussresa, en tågresa och en bussresa att träna på. See you later!

Is my head still on?

La plugget på hyllan för en kort powernap, som blev till en lång och när jag vakna så var det dags för mat och sedan träning. Efter 2 timmar nere på vallen så har jag precis kommit hem och ska snart hoppa in i duschen. Tror nog att det blir sova efter duschen och gå tidigt för att plugga imornbitti istället för just nu undrar jag,

Is my head still on?


Jag älskar min kamera

Min kamera är fan en av mina bästa ägodelar, tyvärr har den varit borta från mig under en längre tid nu och det verkar som att den aldrig kommer att komma tillbaka igen. Please come back to me! Den har varit på lagning i snart en månad och det burkar aldrig ta mer än 2 veckor...den måste alltså vara riktigt trasig, RIP.
Nu när våren börjar glimta fram så vore den helt toppen att ha, och vilka schysta bilder det skulle bli, precis lika toppen som denna klänning skulle vara under en sen sommardag.


Funderar på att beställa hem den så att den kan finnas som backup om inte jag skulle finna en annan studentklänning. Och banne den som köper en likadan! Den personen som ens tänker tanken kan gå och hänga sig nu, på en gång. Det är en order!

bildsalen is the shiet!!

Skoldagen gick förbi smärtfritt, med en liten försening dock eftersom 76an aldrig kommer i tid.
Jag Isabelle, Grenda och Feres installerade oss med musik och naturkunskapsböckerna i den gamla bildsalen. Där tokpluggade vi inför provet och kastade idéer och teorier hit och dit. Efter ett tag kom även läraren in och joinade oss på ett hörn, jag menar vem kan inte undgå lite musik och naturkunskap. Tillslut började fler delar av klassen droppa in och efter ett tag var vi ganska många där inne. Vips så var dagen slut och det var dags att åka hem, fortsätta med plugget.


trött

Så himlans trött just nu att jag måste lägga uppsatsen åt sidan en stund och powernapa innan mötet. Uppsatsen finns ju kvar nar jag kommer hem ikväll vid 21, och då har jag ca 3timmar på mig att skriva klart den innan den skall vara inne. 23.59 as always on Jensen...

500kr

Jag tror jag går av snart, har aldrig varit med om en så jobbig skoluppgift. Snart sprängs mitt huvud, och med vetskapen om att jag ska sitta på bussen 16.45 mot Cafét för personalmöte hjälper mig inte. Vi säger så här istället, 500 kr till den som skriver klart de 2 kvarstående frågorna.

2cool4school

Blev inget springande då jag kom på att jag har världens hög med skolarbete som väntar. Den som säger att 3an  på gymnasiumet är lättast ljuger. Detta är bara vad som händer imorn, skolväg.

Engelska C. Bring your copy.
Filosofi A. Hemtenta deadline.
Rättskunskap. Inlämning av hemuppgift.
Naturkunskap B. Plugga på hjärnan inför provet på fredag.


The sky is the limit

Efter promenaden fick jag sällskap hemma av Maria som var ledig från skolan. Blev massa snack om Alanya, och såklart annat oxå. Men vid halv 3 var det dags att gå skillda vägar, jag skulle hämta mina ungar och hon skulle hämta sina.

Nu blir det ut och springa en stund. Later!

Solen skiner!

Solen skiner och jag sitter i köket och njuter av de starka, varma strålarna. Snart blir det promenad längs vattnet med Dante. Det är dagar som dessa jag saknar min kamera...


sommaräventyr

93 dagar!
till Alanya och 87 dagar kvar till studenten!


Descartes

Sitter med filosofin och jag vill snart spy galla över den. Hur ska man kunna svara på frågor när det inte finns något rätt eller fel? Hur kan man veta vad som skall skrivas när man inte vet vad verklighet är?
Nej det får bli en vanlig ordbajsa uppsats helt enkelt. Det gick ju bra förra gången då jag kamma hem ett fint litet MVG.

 Morpheus säger så här till Neo: ”Have you ever had a dream, Neo,that you were so sure it was real? What if you were unable to wake up from that dream? […] How would you know the difference between the dreamworld and the real world?”  Hur skulle Descartes svara på den frågan?

Ja hur fan skulle Descartes svara på den frågan? Vem är ens snubben? Får bli läsa boken...


Busybusywoman

Här är det inte mycket tid över till annat. Skola halva dagen, hem och somna på soffan, ut med hunden och nu massa skolarbete med betoning på massa.


kissanödig

Drack nog en eller två koppar kaffe förmycket under matchen och nu är jag kissnödig som en hel indianstamm. Pannkakorna har resulterat i en mer uppsvälld mage en vanligt, men vad gör det om hundra år när allting kommer kring.
Matchen slutade iaf med vinst, ett mål två assist och 4 utvisningar.

Imorn blir det upp med tuppen 06.00, men innan dess ska jag se senaste avsnittet av Greys Antomy.

I love milk!

Mjölk mjölk mjölk. Jag älskar mjölk! Jag kan dricka litervis med mjölk om dagen, därför kallar mamma mig för kalven. Kärt barn har många namn. Däremot kan jag inte ha vanligt smör på mackan för då får jag ont i magen så jag kör på laktosfritt smör. Mamma kallar det en fix idé, jag kallar det fakta.


-

Juste, det snöar... undrar om tågen går?

You have got to be kidding me!

Snö? Nu?
Efter dagar med vårväder, så ska vi nu stå ut med snö igen. Någon måste verkligen ha retat vädergudarna. Det får bli varm jacka och halsduk idag. Jag sticker iväg tidigare till skolan idag för jag har blivit super ambitiös när det gäller skolan, eller så är det för att jag ska äta lunch med Isabelle innan vi har projektmöte 12.30.


Time will tell

Tog en sväg med bilen till ica för att köpa lite frukt. Hoppades på att det skulle kicka igång fantasin för filosofi arbetet men icke. Jag får väl nöja mig med att sitta framför tvn ikväll, eller så kan jag kasta ihop utkastet till projektet. Men för att jag ska kunna göra det så krävs det att jag har fått allas arbeten, annars får jag göra det imorn bitti innan skolan. Efter skolan hinner jag inte eftersom det blir middag med Katrin imorn.

Well hello there!

Tog mig igenom Mediekunskapen utan sällskap från FÖarna men det gjorde inte så mycket eftersom jag fick sällskap av annat folk längst fram i klassrummet. Lektionen ängnades åt att skriva en lista på hur man kan dryga ut studiebidraget en kvälll ute på stan. Listan blev inte nådigt och flera utav sakerna skulle jag aldrig pröva på själv men hey är man i need så är man i need. Dagen fortsatte sedan med NkB och nervsystem. Icke att förglömma en helt ok looking polisman som höll i filosofin tills det var dags för matrix. Men dagens stora lära är, att Jensen har en snygg skolpolis och alla tjejer i klassen nu har hans nummer inlagt på mobilen.


Jag är sen jag är sen jag är alltid lika sen

Känner mig just nu som kaninen i Alice i underlandet. Bussen går om 7 minuter och jag väntar på att ipoden ska ladda klart, sedan blir det löp runda till bussen. Juste fan måste hitta mina skor oxå. DAMN!

Eco-driving?

Då var körskolan avklarad, och han tyckte jag var riktigt duktig. Så MVG till mig. Det ända jag skulle tänka på var att inte köra så fort, och eco-driving. Men fybubblan vad det är tråkigt så det får bli eco under uppkörningen men sen blir det the hell med eco-driving.

Det ryktas...

Det ryktas om att det varit triangeldrama i helgen. Det var nämligen någon som pulled a vangen. Det vill säga fylleringde efter ett bootiecall, och inte bara ett utan två. Behöver jag säga att båda dök upp.

banankaka, ja tack!

Jag har under dagen tagit bussen till ica med Dante för att köpa skäljmedel och socker, sedan gick vi hela vägen hem och lämnade påsen och knallade sedan vidare hem till Maria för att njuta lite av solen på hennes altan. Men vid 3 tiden så gick Dante och jag hem igen för att baka banankaka som jag ska ta med till matchen idag.
SHC-Kista 19.00 husby ishall, be there or be square!

Gabbi the girl with the big boobies

Igår ägnade jag en del av kvällen åt att prata med Gabbi på msn, damn I miss that girl. Vi pratade om det som tjejer alltid pratar om, dvs DRAMA! och oh boy there is drama, as I swear my name is Anna. Drama är min och Gabbis gemensamma nämnare, vi är antingen inblandade eller så gillar vi the juicy gossip, och det är just det som under alla år har fört oss närmre varanadra men också fört oss längre bort. Vi är varandras farligaste konkurenter men vi är oxå de bästa sammarbetspartners som finns och när det finns kött ute på marknaden då känner vi lukten direkt och blod kommer att spillas. Missuppfatta mig rätt när jag skriver detta, för det är inget illa menat skrivet utan det beskriver bara mig och Gabbi i ett nötskal. När jag säger att Gabbi är min största konkurent så är det för att hon är så förbaskat snygg och för att vi är så förbaskat lika i sinnet.
Älskar dig boobiegirl!


Inatt sover jag bra

Woho! nu har det kommit nya avsnitt med Greys och Gossip! Så nu ska jag bänka mig i sängen med datorn i knät.
Latero!

Time to grow up and see how the world really works.

Jag förstår faktiskt inte vad det är du håller på med. Du skjuter bara dina vänner längre ifrån dig för var dag som går och du kör på attityden jag bryr mig inte. Men vi alla andra vet att det gör du visst, det är något som sårar dig mest av allt. Det faktum att du inte kan behålla vänner under en längre tid, bara för att du sätter dig själv i första rum jämt och ständigt. Självfallet inget fel i att sätta sig själv framför allt, det är en stark egenskap, men ibland måste man även vara snäll mot andra för att vara snäll mot mig sig själv. Gränsen mellan stark egenskap och dålig egenskap är hårfin, och du vandrar på fel sida av den gränsen.

Give me a high five, or not.

Tog mig med nöd och näppe genom natten, och jag undrar om jag väckte någon i famlijen. Fast de har väl blivit imuna mot hostljud mitt i natten efter Kalles period med hosta och slem väckningar. Med lite sömn och hosta tog jag mig upp iallafall och har sedan 12 imorse suttit bänkad vid köksbordet med massor av skolarbete. Inte ens nu fyra timmar senare kan jag säga att det ser ljust ut, högen med arbete bara växer och växer.

Loggbok 3, PA
Utkast, PA
Hemtenta, Filosofi A
Research Essay, Engelska C
Familjerätt, Rättskunskap A



Kvinnodagen

Kvinnodagen...fyfan vilket jävla slöseri med titlar. Nej ni ska vi behöva en hel jävla dag för att uppskatta oss själva? Att denna dag har namngetts till kvinnodagen är väl ändå mer förnedrande än någon förnedring över huvudtaget. Det är ju som att säga att vi kvinnor är så pass svaga att vi behöver en helt egen dag. Det måste ha varit en feminist som kommit på att vi ska ha en kvinnodag.
Och slogans som bränn bhn, vafan är det för jävla skit? Länge leve bhn säger jag!


Stay awesome

Well, that's what I intend to do.
Match idag, samling om cirkus en timme. Let's play an awesome game.


Roleplay

Idag i skolan klädde vi oss i olika roller, på eget initiativ, jag Isabelle och John. Isabelle blev Kerstin Bratwurst, John Sven Svensson och jag Greta Hultin. Dessa tre personer har aldrig tidigare träffats och de blev ett möte de sent kommer att glömma.
På vägen hem från skolan när jag var iklädd mitt vanliga jag igen så såg jag är fet tant sitta och trycka i sig en banan, och det var bland det vidrigaste jag sett. Man kunde nästan se hur rädd banan var för hon verkligen misshandlade den när hon tryckte i sig den med 3 stora tuggor. Sedan satt hon bara där och smaskade och hade kvar bananklet runt munnen. Jag kunde inte sluta stirra på henne där hon satt och jag trodde på riktigt att vilken sekund som helst så skulle hon hoppa på mig och tvinga mig lukta på hennes andedräkt. Usch fy tvi, vidrigt.

Sven Svensson

Kerstin Bratwurst

Greta Hultin


God natt

Då var det dags att återgå till verkligheten, lovet är slut. Imorgon ringer klockan redan vid 8 eftersom hunden skall ut, jag hoppas på bra väder så att det kan bli en skön promenad längs med vattnet.


de röda, ja de tillhör arbetarklassen

Sitter framför datorn och skriver ett skolarbete. I bakgrunden går Ondskan på tvn, och jag kan inte hålla mig för skratt när jag hör repliken, "Det ryktas att han är socialdomekrat".

Percy Nilegård, finns det en härligare människa?

-


37 dagar till födelsedagen
95 dagar till studenten
101 dagar till Alanya

Tik tok....


Jag börjar bli stor

Dagarna minskar fram till min 19års dag, eller kanske ska man säga Miss Thirteens 35års dag. Sofie 16år och jag 19år. Men jag blir inte bara stor i ålder, jag växer även på bredden. Längden slutade jag växa på redan när jag gick i 7an, 158 stolta centimeter och icke att förglömma mina 3millimeter också.

Skämt och sido, det var inte det vi skulle tala om... Nej jag kan nämligen berätta för er att jag idag har beställt mitt första visa-kort från OKQ8, så nu börjar internet shoppingen och massa andra trevligheter. Jag har även under veckan funderat på en sak och jag har nu kommit fram till att det är något jag skall satsa på. Vad projektet går ut på kan jag inte avslöja ännu eftersom det fortfarande finns för många lösa trådar, men om allt går som det ska så vet jag vad jag skall hålla på med efter studenten. Så mycket kan jag avslöja.


Let the countdown begin

Nedräkningen har börjat!
38 dagar till födelsedagen
96 dagar till studenten
102 dagar till Alanya

Tik tok....


Familyday

Ingen utgång igår eftersom folket langade deppet och bangade peppet, men allt är tjiipp tjopp på topp i alla fall. Vi slapp ju baksmällan och hålet i plånboken. Så idag har vi lagt pussel och umgåtts hela familjen istället, och just nu sitter vi bänkade framför AIK-IFK. Heja AIK!

3 timmar helt i onödan

Från 16.00-19.00 satt jag på Rattens trafikskola och genom gick den obligatoriska riskettan. Lärde jag mig något? Nej. Var det kul? Nej. Det ända positiva med det hela är att det nu bara är halkbana, teori och uppkörning kvar, sedan har jag mitt körkort.

Nu blir det utgång med kusinskaran från igår, så se upp där ute på gator och torg. Här kommer släkten Ö/L!


I've fallen in love


Välkommen vårsol!

Just nu sitter jag i köket/matsalen/vardagsrummet och har öppnat dörren till vad som ska komma att bli vår nya altan. Solen lyser rakt in i matsalen och det är riktigt varmt och skönt. Jag har även fått sällskap av Dante som gottar sig i solen, så jag tänkte också ta del av vår solen trots att jag egentligen inte får pga kortisonsalven. Men vem kan motstå solen nu när den tittar fram efter måndader i mörkret.

Edsbacka Bistro

Igår blev det lite jobb på Över Järva och sedan hem för att snabbt byta om och bege sig till Edsbacka Bistro där ungdomarna från släkten väntade. Ulla och Lennart hade samlats oss där eftersom alla stockholms barnbarn var hemma, då det är några som pluggar i andra länder.  Tack U&L för en underbar middag.

Åldersnoja!

Jag har ingenting att göra vilket resulterar i en massa tänkande som i sin tur resulterar till detta inlägg.
Jag är 18 år men fyller 19 om 41 dagar, förstår ni? 19, världens mest obetydliga ålder.

18år, YES KROGEN! 19år, nada. 20år, Hej systemet. 19 är en jävla mellangångsålder, det är en siffra som man bara måste ta sig igenom. Det är en ålder då man inser att man är för stor för att springa hem till mamma och be om hjälp med allt, men det är också ålder då man inser att man är inte är tillräckligt stor för att erövra världen.

Man går fortfarande i skolan, men ska snart ut i stora vida arbetsvärlden. Arbetarklassen som Percy skulle säga. Jag vill inte dit jag vill stanna kvar i skolan förevigt, för jag vill inte faca det som finns utanför med jobb 9-5. Dock är jag jävligt sugen på att ta studenten. Ser ni? Jag är inte stor nog för att ta mina egna beslut men jag är snart 19 dvs nästan 20 dvs nästan vuxen. Fan snart sitter man där med villa i Spanien, pool tennisbana, 2 ungar som springer runt benen och en man som jobbar som underklädesmodell. Fan va hemskt, jag ska snart bli vuxen. Då är ungdomen slut, men eller så kickar jag mig i arslet och skiter i vad alla säger. Jag har party med man ungar och super de 3 under bordet och jag fortsätter att vara ungdom hela mitt liv.


Icke att förglömma

Vi var ju uppe imorse och sjöng för Helena som fyller 16år idag. Kanske ska man ta henne på en runda ikväll? Fram med spriten, fram medhembränt här skall firas super sweet sixteen!

Grattis grattis!


Sportlov

Vilken jävla askick start sportlovet har fått! NOT! Jag tror aldrig att jag har varit så uttråkad som jag är just nu och det är fan lill-lördag idag, kanske ska man be någon länga fram vinboxen och lite gott sällskap.
Idag har jag till och med sysselsatt mig med att klippa hunden, fixa körlektioner och ringt chefen. Känns mer som att det är fixarens lov än ett sportlov.

Nej det här måste fan styras upp, det är ju mitt sista sportlov!

Banan, nej tack!

Jag är rädd för offentlig bananätning, jag hatar alltså bananer som äts offentligt. Det finns mycket äckligt och det här är något bland de äckligaste jag vet. Dock är det gott med bananer det måste jag erkänna, men jag skulle aldrig äta en banan offentligt. Nej ni bananer de äts at home bakom stängda dörrar. Varför? Jo jag ska tala om varför, jag ska till och med punkta upp en lista åt er.

  • De luktar äckligt, du får dålig andedräkt och alla andra måste känna bananlukten.
  • De är som klister i munnen och man hör när folk tuggar på dem, TROTS ATT DE ÄR MJUKA.
  • Bananskal.
  • De går sönder i väskan, och du har bananmos i hela väskan. Och du som var så sugen på banan efter träningen, fan också bananen svek. 2 flugor(besvikelser) i en smäll.
  • Folk lämnar alltid skalet framme och bananflugor samlas på platsen.
  • Bananer blir bruna.
  • Tänk på Lasse Berghagen när han spelar rektor i Bert filmen. Tänk på den scenen då han sitter där i soffan alldeles svettig och mosar i sig en banan. Sugen på banan nu?
  • BANANAS ARE FOR MONKEYS!

Nej gott folk, behöver ni mer anledningar? TA ETT ÄPPLE FÖR FAN!


Confessions

Då var det dags för en ny liten rolig kategori här på bloggen, den första faktiskt förutom standard kategorin det vill säga. Den nya får heta Confessions och där kommer det att dyka upp lite confessions helt enkelt. Kan vara allt från fobier till det ryktas... och familjen ni bör nog hålla era ögon öppna nu för det kan dyka upp smaskigheter för er oxå nu.


Ge mig sommar, vi kan skippa våren iår

eller ge mig iallafall en grymt varm vår.


Shopping och middag

Har precis kommit hem efter en underbar dag i kista. Åkte dit vid 2 för att gå runt med mamma och leta nya jeans åt mig+presenter till Helena. Vid 5 kom Katrine och mötte upp oss och mamma åkte hem, jag och Katrine fortsatte till Levinsky's där det blev mat och massa snack. Otroligt skönt och vi har insett att vi ligger på samma bana när det kommer till vissa saker. Men nu blir det bara mys framför tvn med vindruvor och mjölk. Have a nice night!

Tjejer kan göra två saker samtidigt

Under min gruppresentation av The Beatles, så tänkte jag inte på något annat än att det kliade över hela kroppen då det var samma dag som jag fick mina utslag. Jag tog mig igenom presentationen med ett par misstag och jag var inte alls nöjd med min insats med tanke på hur bra Isabelle och Blomman skötte sig, men nu när jag ser feedbacken från Emil så kan jag inte göra annat än å vara nöjd. Och här får ni ta del av den.

Miss Öberg, aka "I don't do Wednesdays",
Solid work, miss! Thanks a lot for participating in our Sound of the Times project. I am of the opinion that you have done a very good job indeed, presenting interesting facts and adding to it a thoughtful analysis of the Beatles era.
In addition, your language is quite impressive and you deal with issues such as pronuncations and grammar skillfully, encountering virtually no problems. There is a flow and naturalness when you speak that I can't really explain. It's just there and it's beautiful!

Have a good break, miss!

/Kingen


107 dagar kvar


Ohlalala! Så jävla najs! Vi är taggade, vi är laddade!
Aja annars har helgen glidit på i ett bra tempo. Utgång med trevligt sällskap på fredagen och på lördagen var det 70års kalas så Rebban och Hörberg bjöd Chili con Carne, vilket var mycket uppskattat! Rebban 29, Ida 21 och Linda 20!

RSS 2.0