Den tjugotredje

Tar sats och hoppar, do or die!
Nu ska jag ut och leta julklappar.


Dan före dan före doppardan

Hockey ikväll, jobb imorn 8-12.30 sen ska jag äntligen ge mig ut på julklappsjakt. Än har jag inte lyckats köpa en enda, så imorn håller jag tummarna. Det är ju trots allt sista chansen.

P to the arty

Helgen gick åt till att fira Maria, och tro mig det gjordes ordentligt. Jag tror till och med att jag fortfarande är bakis. Jag somnade direkt när jag kom hem från jobbet och vaknade till middagen, gick sedan och la mig igen. Så nu ligger jag alltså här i sängen med datorn i knät och kan knapp hålla ögonen öppna. Men innan Blund kommer på besök så ska jag ta en titt på nelly.se


Du ska aldrig runka bulle med herren jesus krist

Har fått en grym spellista av Jessi, så den har gått varm under kvällen medans jag pillat på rummet. Fick ett infall när jag hämta ut min nya jacka... tog en sväng in på chili för att leta efter ett nytt bord till rummet. Har tagit ner det gamla och ställt i garaget, även rummet fick sig en sväng om å nu står allt upp och ner, tvärtom tvärsöver.

Kärlekens tunga



Eldkvarn och gamla semesterbilder, kan det bli bättre?
Låt tiden rinna iväg sisådär ett år och låt den sedan gå riktigt långsamt, för då ska jag leva loppan!


Do I miss it? Hell yeah! But oon we'll meet agian


Bättre sent än aldrig

Nu bärs det möbler kors och tvärs uppe på övervåningen. 10år senare ska vi fixa till vardagsrummet där uppe. Finally! Nu kan man hålla koll på både hockey och fotboll när de sänds samtidigt, tvtjaffset är ett minneblott. eller uppstår nya konflikter?

Andas in, och andas ut

Firade min första lediga helg på två månader med att ligga på soffan, umgås med familjen och såklart fira världens bästa mamma som fyllde år. 9 December även känt som min namnsdag, Anna dagen vettni! Idag har fortsatte jag det lugna tempot och tog en lång sovmorgon och i det tempot ska helgen fortsätta flyta på. Dock med ett undantag för ikväll då det är match.

Go get what you want


Det är svårt att inte le, när man minns tillbaka på dagar som denna


Det här är ren och skär lycka.
Bästa vän och Världens bästa hund.
Ge mig sommar nu!


Tomtedagar/Julshow

Vi har sytt dräkter inför julshowen och vi har tassat runt på tårna i tomtedräkter. Bäst av allt har vi börjat titta på Sunes Jul, ett avsnitt i taget. Precis så som julkalendern ska vara.

RSS 2.0