NAJSBAJS!

Bussen mot naturhistoriska går 09.39. SKÖNT!


gimme/gimmeNOT

Jag vill ha fredag, jag vill ha mösspåtagning följt av iskall öl på snaps!
Jag vill inte ha söndag, jag vill inte jobba med köksnazisterna!


Lunchpromenad

Lämnar snarkarn i sängen en stund för lunchpromenad med Dante, sedan ska jag hämta upp barnen. LATER!

Dunken Don Juan

Syster har landat på Nya Zeeland men inte hennes väska. Jag tog mig trött som satan till skolan, satt på filosofin och hostade, satt på naturkunskapen och leta fakta om Neandertalarna och Cro-Magnon folket. De hade tydligen större hjärna än oss, men de klarade inte av det nya klimatet så de dog ut medans homosapiens överlevde och en än gång är Darwins teori bevisad. Survival of the fittest. Imorn bli det redovisning på detta, och på inget mindre än Natur Historiska, så I'm going back to my roots! Fan jag älskar NH och det ligger så nära, perfect match. Isabelle och jag firade detta med en kebabrulle på sveas, och sedan blev det lite shopping för hennes del. Jag åkte hem och sitter nu i sängen och har baby snarkandes i knät. MYS!
 


Vi börjar med de yngre årgångarna, sedan jobbar vi oss uppåt. 91 är först ut...

Idag var det "Edsviken runt" och vi var 6 tappra tjejer från laget som dök upp, but hey more then two people is a party!
Mamma kickar loss med juicemaskinen och trycker i alla C-vitaminer, speciellt mig. Så energin lär väl kicka igång nångång inatt vid 3, fram tills dess....SOVA!

morning

Snooze fram tills nu, tar en senare buss 10.27....
Idag äntligen kommer den nya soffan och Ida är påväg till Nya Zeeland! Imorn var det visst.

It's only a number

08.00 alarm. 08.10 snoooze. 08.20 skolarbete. 10.13 bussen. 10.50 tandis. 12.00 rusty. 14.30 Anton och Ludde. 19.15 Edsviken runt.
Kanske tar en tur förbi ön oxå innan jag hämtar upp Rusty....


kidding me?

Jag trodde att datorn skämtade med mig men det gjorde den inte. Från att jag kom hem från skolan så har jag suttit och småknåpat på klassens planering inför Kärsön och när jag väl skulle skicka in den så fanns den inte kvar på datorn. Jag som hade varit väldigt nogrann med att spara den med jämna mellanrum, men den ville inte hittas när den skulle in och det var då jag kom på att jag hade öppnat den i internetformat. och för er andra som inte gjot detta ännu så kan jag tala om för er att inget sparas i det formatet, så det var bara för mig att börja om from scratch! Nu är jag äntligen klar men nu väntar oxå nästa skolarbete, vi ses nån gång när högen har minskat.


April 27, 2010

Pill i stjärten å ha det bra… nej riktigt så har det inte varit idag men sitt i solen och ha det bra. Jag och Issa tog med oss lunchen ner till vattnet och satte oss vid kajen för att njuta utav solen. Efter ett tag kom Grenda ner och joinade oss. Då spårade det ur totalt, det bjöds på många skratt.


höll på att glömma!

Mamma kom oxå hem med en ny pälsmössa från mormor, och hon tror att hon får behålla den i vinter. Hah det kan hon fet glömma, för jag ska gömma den och use it everyday i vinter!
Nu ska jag köra bror min till hans fotbollsträning, later!

alldeles för lat för skolan

Igår var det en dag som hette duga, jag vaknade vid 8 men drog mig till 13.00. Då förflyttade jag mig från sängen ner till tvn och där höll jag mig bänkad hela dagen med ballerina kladdkaka och ett stort glas mjölk, och inte att förglömma chipsen som Helena och jag smällde i oss till Baksmällen. Guys, we dont remember, rememer?
Sedan vid 17.30 blev jag upphämtad av Maira och Agge och vi begav oss till globen för att se Bounce the last show. och den var helt jävla awesome! Något mer som var awesome var att mamma kom hem från värmalnd med min puff! YES!

Och idag har jag bara legat och degat i soffan, igen. eller ja jag har ringt OK-banken, skatteverket och såklart zappat med fjärrkontrollen.

Nära döden upplevelse

Jag vaknar av att någon sjunger/skriker I FOUND GOD! och sedan sattes världens musik igång och mitt hjärta slog i 120 om inte mer. Det var alltså mobilen som ringde. Jag vette fan hur man byter ringsignal så det får Maria fixa sen för så här kan jag ju inte ha det.

Update: Anledningen till att jag blev så himla rädd var för att jag trodde.. nu står det en jävla himlakör och sjunger för mig, men jag ska fan inte till himmelen. Jag ska six feet under.

Till och med min bror tyckte det var konstigt när jag berätta för honom. Jag fick bemötandet, ”men vafan du ska inte till himmelen, du ska ju dit ner”. Och tro mig min bror han är smart den där grabben och snygg är han också. Någon som är sugen på lite lammkött? Då är det bara hojta till.


Good night!

Överlevde en dag i skolan och i slutet så bjöd den på många skratt för mig och Isabelle. Sedan bar det av hem till Sanne för middag och vid 21.34 satte jag mig på bussen hem för skolarbete, resan tog 38 minuter. Nu sitter jag här framför datan och har inte rört arbetet, dock har jag sytt in mina nya leggings och fixat nytt resår i dem. Najs! Skolarbetet lägger jag på hyllan fram tills på söndag och jag hoppas att jag är tillräckligt vaken i huvudet då för att slutföra det. Annars får jag väl nöja mig med extra uppgifter eller kanske om det går riktigt illa ett VG.

FRUKOST

Minuterna tickar och jag har inte kommit någonstans på min rättskunskap men jag har hunnit med att skriva ett långt mail till systeryster.


Boost!

Inte blev det mycket till sömn när C-vitamin boosten väl kickade in, då var jag klar vaken som en tupp. Men dock känner jag mig bättre, snuvan är nästan borta. Pepper peppar ta i trä... Så nu sitter jag uppe och ska jobba med Rättskunskapen, wish me luck!

färskpressat

Mamma kom nyss upp med färskpressad fruktjuice och sa "DRICK! Du måste bli frisk, och gör nu det du är bäst på..halsa detta för C-vitaminer är flyktiga så de flyr om man inte dricker dem snabbt." Said and done, nu ligger drickan i magen och jag funderar på riktigt att gå och lägga mig nu och låta C-vitaminerna göra sitt. Heal me please!

en filt på vift

Jag och vädret har en sak gemensamt. Vi vet inte vad vi vill, vi växlar hela tiden. Jag växlar mellan att vara nästan frisk till att vara dödsjuk och vädret mellan sol och snö?
Just nu är jag sådär nästan dödsjuk, jag har gått runt hela dagen med en stor filt runt huvudet och hostat. Folk har flytt från min närhet och vem skulle inte göra det om ett huckle kom gåendes mot en, som dessutom hostade som om det bar på svininfluensan.

R.I.P

Mobilen har total havererat, så nu har jag lånat brorsans nokia och jag fattar nada av den. Men bättre det än ingen. Men finns det någon nokia expert där ute som kan hjälpa mig? Maria kanske, hon har ju en nokia...

Always half nude

Nu ska jag hit the bed och sova. Bandit är på som vanligt och jag iförd i endast trosor som vanligt. Det är bästa receptet för en bra sömn, Bandit och trosor.


Brake the law, braking the law

Trots hosta, lock i öronen och all annan skit jag dragit på mig så tog jag mig till skolan och gled igenom dagen fint. Dock hörde jag inte så mycket tack vare locket i öronen men ändå scorade jag under engelskan idag. woho! Endast ett fel på listening idag, good good. Så det känns som en ganska lyckad dag ändå, och det är tack vare Olbas. Utan dig skulle jag inte leva.


Du måste kunna släppa taget om någon, för att kunna hålla om någon annan


Det är aldrig värre än den värsta halvan

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Trots min långa powernap är jag helt slut. Jag tror på kraftig förkylning, men nej! Jag ska vara frisk till helgen.

Sjuklingen checkar in

Nyvaken, nydushad och nyäten.
Jag kom iväg till skolan idag trots många snoozningar, fick massa gjort och sedan bar et av till tandläkaren. När jag kom hem därifrån så la jag mig på sängen en stund för att vila, jo tjena det blev en lång vila. Så jag får sitta med skolarbetet nu, har massa mail och skit att fixa oxå. Later!

redo för studenten

Då var både skor och klänning kirrat, tro mig det sved i plånkan på en fattig student som mig...det vill jag lova.
Har spenderat kvällen i kista på Marias café, jag höll henne sällskap som vanligt men idag hade jag datorn med mig eftersom det fanns skolarbete att göra. Sagt och gjort så det är klappat och klart, nästan.. ska skicka in det imorn istället för ikväll. Imorn blir det skola, lunch, (skola?), tandläkaren! Nu blir det bingen, Nighty!


Klack och läder

All the crazy shit I did tonight, Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night, That would be the best therapy for me.



Hello my name is MVG

Döv på ena örat, hes röst och ingen smak eller lukt, ja så känns det att vara mig just nu. Men det är chill eller?
Jodå livet leker. MVG kirrat i 2 kurser som det ser ut just nu, och en uppskjuten hemtenta. Sista delen skall in ikväll det är najs, ibland kan det vara bra att va sjuk. Bilder från helgen kommer.

Tack Isabelle för armbandet, det är wunderbart!

All in

och när jag säger all in då menar jag all in! vi kör all in ikväll!

Pretty in pink...


If you're going to mock me, atleast get your facts right

Jag har precis kommit hem efter ett par timmar ute i Nacka. Kollade fotboll med Maria och vi fick sällskap av 3 roliga småprickar. Några var ju mer taggade än andra och jag tillhörde väl inte det taggade teamet om man säger så. De andra fortsatte vidare ut på krogen och jag sitter här och ska snart dra igång Baksmällan. Hoppas på att jag för vakna upp till något liknande på söndag, för imorn skall jag spåra! sjuk eller icke sjuk jag skiter i vilket...

STÅFRÄS!


Hörde jag party?

Inga plan lyfter från Sverige från och med ikväll och inga landar heller i Sverige. Hela svenska luftrummet är avstängt, vilket gör att förälldrar på annan destination ej kan ta sig hem. Så hörde jag party eller?
Nej det gjorde du verkligen inte! Sjuk som en vessla är vad jag är, dock har jag varit en sväng i kista och gjort ärenden samt hållt Maria sällskap på jobbet. Nu blir det bingen med Nkboken i högsta hugg, vi ses!


I'm in love!

OLBAS INHALATOR!
Du har tagit mig med storm!


headache

HEADACHE


Till carrobarro!

Vi snackade om att fixa håret och skit ju... det här var bilden som jag menade. Och till er andra som inte fattar så pratade vi om mina hårfärger genom tiderna, Carro hade nämligen hittat en bild på marrrens data och älskade hårfärgen jag hade på bilden. Vet dock inte om det är denna bild, emn diskussionen ledde in på denna bild. aja whatever, enjoy!

Kom igen nu för fan!

Spela djup, spela yta, spela MP spelet för fan och våga släppa boll! Nej det var inga glada miner idag på råsunda och med tunga steg gick man även hem.


Nu blir det plugga och sedan sova. imorn debatt i skolan och det lär ju gå bra, eller....?

In a hurry

Sitter i filt nyduschad,ska åka mot kyrkan om 40 min. Innan dess måste jag hinna med...klä på mig, äta, packa väskan med ombyte och lämna Rusty.


Vi ses i solna Sofie, igår var vår dag och idag är vår dag. Senare idag firar vi varandra. HEJA AIK!


Skype

Jag har precis suttit och skypat med Ida i 2 timmar och en del har ju hänt kan man lugnt säga, på hennes front.
Jag har lärt pappa att man skall ratta in 106,3 på radion eftersom det är det ända rätta. 
Jag har upptäckt att jag missbrukat min nässpray och den är slut. Tror jag är beroende av den, näsan skriker nämligen efter mer!
Jag berättade det för mamma och hennes svar blev...men visst passa på att förstöra kroppen själv innan åldern gör det åt dig. Skyll dig själv!
Jag har betalat min telefonräkning efter massa strul.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och leka lite med min nya man. Godernatten!


Do I really need to tell you?

Åkte till skolan för en lektion sedan bar det av hem till Rusty och därifrån tog jag min cykel och trampade hem till Rosen där ja fick träffa Bill och Bull. Rosanna bjöd på födelsedagsfika och mumma vad gott det var, vi fick även sällskap av Matilda och Limpan ute i solen. Nu ska jag pilla vidare på mina skolarbeten och sedan blir det dinner. LATER!


Carrobarro, en av världens bästa människor!


Breakfast in bed

Ja då var man 19 fyllda, och frukost på sängen fick man. Dante gillade det otroligt mycket.

Mer än bara myndig

Nu ska jag erkänna för er allesammans att jag sitter i handduk och jag precis tvättat av mig leran som jag fick på benen när jag var ute och lekte med bävrarna i skogen. Jag har även varit ute och kört bil i lite mer än två timmar. Jag har köpt mumsig glass tills imorn.
Jag väntar på att timmen ska bli slagen... 19barre, ja jag är fan mer en bara myndig om en timma. Vilket påminner mig om att jag kanske måste städa rummet och sängen lite om det ska få plats mer än bara mig och baby. Ja då var kvällen planerad. Ciao!

P.s. det ryktas om fyllesamtal efter 00.00 från tequilan

Det ryktas...

om att en av mina killkompisar glömde stänga av camen när han skulle dra en tralla.... han ursäktade sig och sa, men det var ju avatarporr. Jag letade efter 3D glasögonen och då glömde jag bort att den va på.

Ja så kan det gå när haspen inte är på!

I´ve got the power!

Från ett IG-barn till ett MVG-barn. Det luktar bra betyg till sommaren. Två halvtidsresultat idag, och de var fan inte fyskam. Ett MVG och ett VG med hög potential till mvg, med stark betoning på hög. Fan lärarna är mäkta imponerade av mig iår.


Du har en sån där skön röst att lyssna till

Jag har fått höra att min stämma är väldigt skön att lyssna till och det finns faktiskt de som vill att jag ska bli radiopratare. Kan ni tänka er det? Mig i radion babblandes hela dagarna... jag tror i alla fall inte att det skulle vara någon brist på samtalämnen, för hålla låda det kan jag. Men att folk verkligen vill lyssna till min stämma dag in och dag, ja jo kanske varför inte. Fast så som den låter nu tror jag nog att vi lägger radiopratandet på hyllan det lät nämligen så här när jag klev in på första lektionen idag... -Ah men det var väl en härlig stämma du har fått efter lovet. vad du gjort behöver jag inte fråga va?


Ska vi säga Bandit?


Men du fattar ju inte... Man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör.

Nu är vi snart inne på lovets sista timme och helgen är över, imorn väntar skola som vanligt med ett kärt återseende. Men innan vi hoppar till kojs så ska jag tacka för en underbar helg med vänner och annat roligt folk. Man måste ju göra sitt sista lov till ett som man minns, och det här är väl ett lov vi sent kommer att glömma.










På morgonen fick besök av ökända Olga the cleaning lady!


upp i ottan

upp i ottan, ja jag har varit vaken sedan 07.30 och det mina vänner har tagit på mina krafter. Fiskbullarna i hummersås fick inte upp min energi så nu ska jag ta mig en välbehövd och förtjänad sovstund.

sjukling tackar för sig

Nu ska jag och min sjuka kropp ta en lååååång powernap till imornbitti då klockan ringer vid 07.30. 08.30 är jag hos barnen och barnvaktar. Men tills dess, seee yahh!

Today

Fick sällskap av Maria idag vid 12. Vi gjorde pannkakor och ställde i ordining rymmet, så nu är det klart förutom lite småplock. När vi var klara så blev det nån timme ute i trädgården och vi njöt av solen. Bilder från det kommer sen.

big bang theory

The big bang theory slår ut alla serier med hästlängder! Jag må följa och älska Gossip Girl och Greys Anatomy, men Big bang theory det är magiskt. Här bjuder jag på mitt favorit avsnitt från säsong 3. Bazinga!
http://tvshack.net/tv/The_Big_Bang_Theory/season_3/episode_14/

Slash you're my God

Nu har jag lyssnat på hela albumet, så nu kan jag sova. eller inte, nej jag måste höra albumet en gång till. Det är helt magiskt! Sanna mina ord jag har fortfarande rysningar! Detta album tar jag med mig ner i graven alltså, snälla spela det under min begraving. Jag har ännu inte kunnat plocka ut en favorit eftersom hela är så jävla grymt, så ni får spela hela. Inga predikor bara musik...

nightie

Nu blir det bingen snart jag ska bara lyssna klart på Slash album. Det är så jävla grymt att jag har rysningar över hela kroppen. Till imorn hoppas vi på en bättre dag och ge oss lite sol föfan, inte lite heller ge oss mycke!

Han har hittat hem igen

Efter en hel dags lyssnade till Bandit så har jag fått höra en del av Slash nya låtar. Hans album släpptes idag, och jag klagar inte. Hans låtar är grymma och han gör det han är bäst på, nämligen spela som en gud. Slash har förgyllt min dag, den har varit sämst men han har ändå fört lite ljus in till mörkret. Jag har även funnit min gamla kärlek, Bloodhound Gang, återigen och för att summera det hela...sometimes all you need is music.


Nu är jag less

Jag är utråkad som aldrig förr. Jag har ont i ryggen efter allt jävla släp, och jag orkar inte ta tag i det som ligger på sängen och bara väntar på att få packas ner i kartonger. Det är sängen i Idas rum, mitt rum ska vi inte tala om det ser fördjävligt ut och jag har upptäckt att alla mina kläder inte får plats i Idas garderob. Det är verkligen inget som jobbar för min del idag. Jag bitter, jag är cranky ja jag vet...

tunga lyft och inga karlar

så har dag sett ut. jag är halvvägs med rummet, fick ingen hjälp idag så allt tar längre tid än planerat. jag skulle varit klar idag, ser ut att bli någonstans i en framtid far far away.

time to clean up

Ligger i sängen och tar det lugnt efter kraftansträningen med Idas garderob. Två stycken rensade, hälften av det ligger i klädflyttlådor och resten på sängen. En garderob med massa skokartonger, väskor och annat dylikt kvar att rensa. Klädflyttlådorna är slut och det anledningen till att hälften ligger på sängen men mamma ska iväg alldeles strax och köpa fler så förmodligen ligger de i lådor redan ikväll, och eftersom Katrine kommer hit senare ikväll så lär jag ju få  hjälp av henne. Då kanske jag kan flytta in i rummet redan imorn, en liten räddare i nöden.
Dock är det bara garderoben som jag tagit tag i ännu, det finns ju massa mer att plocka ned i lådor, så jag tänkte tvinga Katrine att stanna kvar hela dagen och hjälpa mig med det. Som belöning kanske hon kan få en liten paus i solen, men det beror på hur bra hon jobbar.


Död åt hemtelefonen

Telefonen går varm här hemma och jag har inte tid att svara, jag har inte ens lust att svara för den delen heller. Varför har man ens hemtelefon i dagens samhälle, räcker det inte med mobiltelefon? Jag hatar hemtelefonen och jag svarar mycket sällan i den, med anledningen att det bara ringer en jävla massa telefonförsäljare och skulle det någon gång ringa en vettig person som man känner så har den ens mobilnummer den kan ringa på.

Hurtbulle

Plockade fram cykeln och cyklade till gymmet, sedan blev det en timme på träningscykeln innan det bar av hemmåt med en liten avstickare på vägen. Hem till Marren för att träffa Carro, Micke och Maria såklart. Nu sitter jag med min majsburk och ska snart hoppa in i duschen, sedan tänkte jag ta itu med mitt rum och packa ner Idas rum i lådor. Time to move, time for a change...


Stek i solen med Dante, nu är det bara biran som saknas

Precis som rubriken talar om så sitter jag och steker i solen. Calle Kristiansson väller ur högtalarna och vi bara njuter. Om en timme bär det av till gymmet med Tilda och Rosen, så fram tills dess ska jag lapa sol. Ciao!


Länge leve fosterlandet

3 påskägg och en stor påskhare... är inte påsken en överskattad högtid? nej egentligen inte med tanke på hur våra svenska traditioner är påväg bort från oss. Vi får knappt fira vår nationaldag eftersom vi svenskar är rädda för att kallas rasister. Vi har blivit alldeles för mesiga med att stå upp för vår kultur och våra kulturarv. Tänk vad vikingarna skulle ha gjort om de såg oss nu, hur vi bara viker ner oss för allt nytt som kommer till Sverige. Vafan halal kött i skolan lixom, segregerade badhus och moskéer. Nej jag kommer i alla fall fira nationaldagen precis så som den skall firas. Med sol, nubbe, sill, potatis, nationalsång och allt annat som hör till. På kvällen käkar jag pizza, knäpper ett par bira och sjunger ännu mer, vår nationalsång skall höras land och rike runt.

2 times in a lifetime

Nu är det inte långt kvar, snart fyller jag 19 år. Dagarna bara flyger förbi, men kan det vara för att jag har jobbat hela helgen och umgåtts med mina underbara vänner.Idag var vi hemma hos Rosen på lunch, bara för att träffa henne en sista gång innan the big day.
Nu sitter jag med Johnny Cash och funderar över livet. Jag fyller 19, jag tar studenten och jag åker till alanya. Allt detta inom loppet av 3 månader, det är inte långt kvar nu.
2 gånger i livet får man bära vit klänning, studenten och vid giftermål. För mig blir det bara på studenten eftersom jag inte vill gifta mig. Det betyder alltså att jag ska ha en underbar vit klänning på min stora dag kallad studenten.


work work work, do your job

Bussen mot jobbet går om 30 minuter och jag sitter i pyjamas. Måste ta fram mitt gamla smink och usa det eftersom mitt nya är glömt i Brandts bil. Crap... solong!

I<3YOU


Give me summer

Nu är ett par godingar beställda och kommer på posten vecka 18, så sommaren kommer på posten!
Idag fick min efterlängtade studentmössa! Och igår blev det två nya items till garderoben, en tischa och ett linne.


Lilla Ö ska ta studenten!


You can sit beside me when the world comes down

Ledarkunskapen nästan klar, en reflektionsfråga kvar. Religion samfund och sekter uppsatsen kvar, hela! Naturlabb, har den på papper ska bara renskrivas. Naturkunskapsprov, Genetik. ja hujeda mig det är en massa kvar. Vem har sagt att 3an är lätt? Vi på jensen begravs i skolarbete, men kanske är det för att vi går halvdagar och i 1an och 2an gör vi knappt någonting, has Satan come back to bite us?

Nej nu blir det paus för lite tvättmaskineri.

First of april

Tog mig till skolan med hela projektet under armen för att inse att de andra i gruppen bangade, så nu skiter jag i hela grejen. Den som vill redovisa och lämna in, hojta till så får ni grejerna annars skiter jag i vilket.
På naturen lekte vi med bananflugor och de ska nu får para sig och få massa avkommor. Vi ska ta reda på vilken ögonfärg som är resistens och vilken som är dominant, så om ett par veckor har vi svaret.


Yesterdays makeup

En dag som denna då jag legat och dragit mig i 45 minuter och inser att nu är det bråttom, ja då är gårdagens smink ens bästa vän.

RSS 2.0