SKOLAN!

BÖ! skönt! nu har jag snart gjort klart datakunskapen och vi har egentligen samhällskunskap men vi har vikarie och jag har redan gjort klart hela min uppgift så jag började på min datakunskap så att jag kan gå tidigare från den sen. Och sen efter den bär det av till ulriksdal för arbets intervju! NAJS! och efter det hem och trixilura lite med idrottsanalysen och sedan brummar jag iväg hem till Sannefuck för middag!


Vi kom Vi såg Vi segrade

Fan vad skönt jag sov inatt! Jävlar vilken match! HEJA SVERIGE! Riktigt skönt när de tröck in 6e målet. Jälva tamefan vad skönt, sug på den ni jävla jenkare!

4-5

VI LEVER IGEN! HEJA HEJA HEJA! DET KANSKE KAN BLI EN HALV BRA DAG IAF!


Black nightsky

Säga vad man vill men idag har inte varit en bra dag. AIK förlorade med 3-0 mot helsingborg och nu ser det inte ljust ut för Sverige men vi får väl hoppas på ett mirakel.

Och jag är irreterad över vissa saker men det är tur att Maria sitter vid min sida och lugnar ner mig + att hon har varit världens bästa och färgat mitt hår idag! YES!

"oväntat" besök

bööö! nu sitter jag nyduschad och ska alldeles strax hoppa ner i sängen. skönt min kropp behöver det, efter en dags shopping så BEHÖVS DET! SÖMN! och när jag kom hem från stan sjönk jag ner framför tvn och tittade lite på min älskade husband, sedan rullade sanne, krille och rasmus förbi.

NU: SOVA!

peaceoutmotherfucker!

Hemma efter en timmes skrivande. Nationella i engelska, inte kul jag hatar att skriva men annars är engelska mitt favorit ämne, typ. Dock inte med den läraren vi har nu. Aja skit samma, nu ska jag rulla iväg till banken och fixa internetbank. NAJS!


Och hallå tjena i hatten! Den här lyckades jag tigga till mig hemma hos mormor! Så nu står den hemma hos henne och väntar på att jag antingen ska flytta hemifrån eller göra om i mitt rum så att jag har nån stans att ha den. Troligtvis ska jag försöka trycka ner lite skor i den.

Ondska i dess renaste form!


Påväg till värmland stannade vi till på IKEA och skrämde småbarn. Jag vet! Jag är elak, det finns inte en snäll cell i mig! Jag är ond rakt igenom och jag har aldrig påstått något annat.

Feberfia

Här sitter jag med feber och pillar på Power Point presentationen som skall vara inne på torsdag, samtidigt ser jag på hockeyn. FYFAN jävla Liv, ditt jävla såll!

tjofadelittanlambo!

Gammel mormor, alltså mammas mormor, fyller 90 idag och det firar vi genom en 3 timmars lång bil resa till värmland. Bakis som svin, men hej vad det ska gå! Hoppas det finns återställare på festen.
Vi ses på måndag!

oh tralalala la ! En partyhöjare på hög nivå!


Det löser sig

Det börjar ordna upp sig, känns som om riktigt fredag snart, blir krök ikväll. Drickan kom nyss hem till mami! Och haöv 8 kommer brudarna. Snyggaste brudarna i världen, heja SHC! Ikväll blir det röjargång för juniorerna!

och btw jag skippar det gula temat, ingen banan här inte. Jag satstar på det gråa stuket istället, så jag går och blir elefant.

Vardagslyx!

Tog mig hem tidigt idag från skolan, bara för att få lata mig i solen. Påväg hem köpte jag med sushi. Så det har varit en lång dag ute i solen för mig och Dante. Jag har borstat igenom hela hans päls, till och med klippt den där det behövdes, sedan blev det lunch, sushi för mig och morötter till Dante och när vi glupskat i oss all mat så la jag mig ner för att läsa lite ur boken Svensk Maffia.

Nu blir det fix inför skivan ikväll. Jag har kommit på ett sätt så att jag kan gå på den iaf. HEJA MIG!

Jeansjacka

Jag har precis varit ute i garaget och hämtat mina 2 gamla jeansjackor. Jag vet att du hatar dem Bellis men jag hoppas att jag får sitta bredvid ändå.
Jeansjackor = SOMMAR!

nej nu blir det att ta bilen till bagis en sväng.

FEBER!

Världens feberfrossa inatt och feber när jag vakna imorse. Så nu sitter jag hemma och längtar tills 6/6, 45 dagar kvar!

okej, det här suger!

Jävla fyfan! KUKFITTAHORARÖVCOCKSUCKERMOTHERFUCKER!
Jävla skit! Jag kom nyss på att mitt ID-kort kommer inte förens om 2 veckor och igår när jag fixade nytt pass så tog de mitt gamla eftersom det var så trasigt att det inte var giltigt att använda som ID-kort!
JÄVLA FAN! Nu har jag inget id-kort till Tildas skiva så nu kan jag inte gå på den! JÄVLA FYFAN! Jag som skulle klä ut mig till en banan! JÄVLA FAN!
Jag skulle vara gul, och skitsnygg men nej nej! JÄVLA FAN!

Sommarn är på väg, kriget har startat hemma hos familjen Ö/L

Jag måste bara tillägga att det blev ett och annat skrattanfall när jag öppna tidningen imorse. Jag såg resultatet från gårdagens derby match. Nu mår jag gott här hemma, kriget är i full gång, AIK VS Djurgårn, nu vet jag att sommarn inte är långt härifrån. Det luktar gärsgårdsserie för djurgårn. Men man ska inte ropa hej innan man står i farstun. Det har ju trots allt bara gått ett par få omgångar, 4st. Fast man kan ju ropa när man står i porten.

9-5 tagga hem!

Jag har inte tid för att skriva blogg. Blä fy usch det är tråkigt. Vad ska jag skriva om lixom?
Att jag har varit duktig och gjort allt som ska göras i skolan? nej då skulle jag ljuga, men jag är en bra bit på vägen.
Datakunskap frågor, 23/4: Check
Svenska språk: -
Svenska PM: Check
Engelska seminarium: Check
Matte inlämning, 23/4: Check, tog 5 minuter at göra. Jag är grym på detta kapitel! U suck!
Idrot hälso analys: -
Svenska tal: -
Datakunskap power point: -
Datakunskap Analys och grovplanering: -

Piratradio

Filmen var grym! Bra musik, bra humor, skön stämmning, allt var bara super. Filmen får mig verkligen att önska att jag levde under denna period då pop och rock var strängt förbjuden. Men varför egentligen? Det är ju världens bästa musik och varför skulle jag vilja leva när den var förbjuden och inte kunna lyssna på den dygnet runt? Jo.. FÖR SPÄNNINGEN SÅKLART! Ni borde vid det här laget känna mig så pass bra att ni vet att spänning är det livet går ut på. Live on the edge or crawl back to the bed.
Och jag kan inte låta bli att tänka på, vilken stor jävla plåga jag skulle vara för mina föräldrar. Hela filmen har den där perfekta fuck off känslan! Åh den är helt underbar! Hela livstilen, allt! Åka runt på en båt hela livet och bara lyssna på rock, dricka öl och göra precis det du vill!
Jag säger bara, SE FILMEN!

It's that music orgasm

mini lap


Sovmorgon, och historiens onödigaste skoldag. Kändes det som i början av skoldagen iaf. Den började med svenska där vi inte gjorde någonting och då menar jag ingenting. Vår lärare gick runt och pratade med en och en i typ 2 min var. Sedan var det dags för matte och då fick vi en matte uppgift som vi skulle göra hemma.
Lunchen åts på Kingstown och sedan begav jag mig tillbaka till skolan för att skriva spanksa prövingen som var klar efter 25 minuter. Och här ska vi nog tillägga att prövning var 14.15 och min lunch började redan 12.00 så jag hade ganska så långt hål, inte kul!

Mot tuben och till kista centrum. Jag har fått total cravings efter en liten laptop, så nu ska en sådan införskaffas. Inne på onoff mötte jag Camilla, barnvakts barnens mamma, och hon var faktiskt där och köpte en mini laptop! Så ungefär 40 minuter senare satt vi i hennes bil på väg hem.

Så nu sitter jag och tittar på minsar på internet. Jag ska ha en...men först BIO, med mami.

.....

Här har det inte hänt mycket på länge men annat har det varit för mig. 18 fyllda och det firades med krimmisarna, sanne, bellis och john.
Bakis eller ska man säga onykter raglade jag iväg till skolan. bla bla bla.... ja resten av veckan har jag varit i skolan och suttit barnvakt. Så klart! överstökat nu har jag skrivit. Vi ses!

Just idag är jag glad, just idag mår jag bra!

Just idag är jag 18år !

ohh! Nostalgi!!

Innan jag somnar... För nästan exakt ett år sedan la jag ut denna bild. Jag fyllde 17 och jag å Tomas skulle göra världen osäker. Vi hade tänkt att det skulle se ut såhär.

Nej ska man orkar med det som kommer...

...så är det fan dags för bingen nu. Men juste jag ligger ju redan i den.
John Blund, du kan komma nu!

13 april och kalasbarnen är här för att stanna!

Det är allmänt kännt att "lekis" värstingar fyller år 13 april, idag!!! Jodå det började redan i tidig ålder, på lekis i jävla bagartorp! Och här sitter vi  flera år senare, jag fyller 18 och lilla damen fyller 15! Grattis grattis till oss båda tamefan! Och bara så här lite i förväg, se upp på denna dag om 3 år, för då är Sofie Gauw ute och röjer! Som sagt jag har varnat er!

Skål tamefan!

I'm still seventeen going on eighteen


Psykologi A

Jävla fanskap, kan det bara ta slut. Nej fan nu är det inte långt kvar, jag har lyckats skriva om de 4 perspektiv jag ska skriva om så nu är det bara analysen kvar. Men hujeda mig, usch! Och samtidigt springer mamma runt i huset och plockar och donar eftersom jag fyller år imorn, jag som skulle hjälpa henne städa men här sitter jag istället. Kanske borde lägga på ett kol.
All städning måste vara klar tills imorn, för klockan 15.00 kommer alla gäster och jag måste gå upp långt innan dess för jag har mer skolarbete att göra, sen tänkte jag passa på att lapa lite sol. Allt för lite färg i fejsan, dock får man ju fräknar också men det kan vara lite gulligt ibland, inte alltid men ibland.


11april och Tomas fyller år!

jahopp här sitter jag i sängen hemma hos Sanne och det är snart dags för utgång, frågan är bara vilket ställe vi ska välja.... nej men föfan! På måndag behöver vi aldrig mer ställa oss denna fråga för då bär det dit jag vill.


Kändistätt

Jovars det var ju endel kändisar på Jeff Dunham show, mycket komiker bl.a. snygg Mårten. Det var över 6000personer på showen och endast 4 hängde in sina jackor så vi behövdes inte hela kvällen, fast resturangen hade fullt upp så jag fick hoppa in som servitris en stund. Men det gjorde inget att jag inte behövde jobba hela kvällen, inga klagomål från mig inte vi fick ju se hela showen helt gratis, och den var fan grym hade lätt betalat för att se den men nu fick jag den helt gratis.

Resten av helgen har jag övningskört och varit en sväng hos Sanne. Imorn blir det upp tidigt och köra till jobbet. Vill inte jobba! Vill sova! Men cash is king as you say!

2 (1)dagar kvar!

Jeff Dunham

Fullrulle! Idag ska jag försöka skriva klart mitt psykologiarbete sedan ska jag jobba. Kista mässan ikväll och Jeff Dunham kommer vara där och ha en liten show! Kommer bli najs!


unga dagar lider mot sitt slut

Nu är det bara 5 dagar kvar! och visst är det världens bästa dag Sofie? 13 april rockar allt!
Blir utgång med klasskompisarna och några till, fan det kommer bli najs.

Ibland kan det vara bra att lyssna på vad andra har och säga

Vilken helg! Började i fredags att jag följde med Sanne till hennes pappa eftersom hon inte ville åka själv. Vi skulle vara där i cirka en timme eftersom jag var tvungen att åka hem och skriva mitt psykologiarbete, men vi blev kvar ändå tills Per kom och hämtade oss. Lördagen bestod av övningskörning, fram med moppen, fara hem till Sanne för att sedan pka hem till hennes far. Vid 1 tiden rörde vi oss in mot stan där det blev massa tjaffs om onödiga saker. Det blir så ibland när man vägrar lyssna. Men det krävs alltid två för att dansa tango.
WOHO! och idag var det premiär för AIK! Riktigt skönt med vinst! Frida jag och Gaffen begav oss hem till Kevin och chillade lite, och nu sitter jag hemma framför datorn! sova snart, upp tidigt imorn.


Those days are gone...soon

12 dagar kvar!

Vårväder!

oj oj oj, det har varit en otroligt skön dag idag! Fast dock inte så skönt att gå upp vid halv 6 imorse bara för att försäkra mig om att jag inte skulle bli sen till Nationella Provet, och ohja det gick bra! Skrev hela 799 ord och man fick max skriva 800 på den uppgiften jag valde så jag klarade mig med hull och hår. Efter provet bar det av till medis för lunch med Bellis, Kalle, David och Sanne. Eftersom det var så fint väder så bestämde sig jag och Sanne för att ta en promenad till djurgårn men så blev det inte alls utan istället åkte vi och hämtade mina kläder hos Linda, WELCOME HOME DARLINGS!, sedan knatade vi hem till Adam för att hämta Sannes cykel.
huh! pust vilken dag, nej men hallå! Här var ju klockan bara 2, så jag åkte till skolan och för att hämta upp Anton och Lukas+3 kompisar. Men det vr så fint väder och de spelade fotboll och täljde och hade sig så vi stannade kvar på skolan i 40 minuter innan vi knatade mot bussen och åkte hem till lilla Rusty som väntade.
Och nu har jag precis skickat in mitt engelska arbete, tog lite mer än en timme att skriva hela arbetet. Good job!
Nej nu är det bingen som gäller, upp 6.00 imorn bitti. Lockande? nej!

Shit, piss, fuck, cunt, cocksucker, motherfucker, tits, fart, turd, and twat

RSS 2.0