hon kom med gåvor till guden

Vaknade av att Ida kom in och väckte mig. Hon ville se tatueringen. Ida som precis kommit hem från tallin kom med Gudagåvor, så jag fick choklad och en Malibu.

Skulle varit med Katrine idag men jag får inte tag i henne.
Men om 30 min så börjar min träning, får egentligen inte träna men eftersom jag är coach så måste jag iaf ta mig dit ner och stå i båset och bossa.

Sedan bär det av hem till grannen för att sitta barnvakt. Ville ner till Saxen ikväll för det är kareoke tävling och självaste Erik Segerstedt ska vara där och leda tävlingen! Vi får se om jag kommer ner dit efter jag slutat iaf.





Nu är Maria här för hämta sitt lilla paket som hon fått av Ida.

Jag ger er.....

Min nya tatuering

Tagen med en mobil kamera därför är den hackig.

utekväll

Då var det krogen som gällde ikväll då.
Sitter och väntar på att Maria ska sladda in på cykeln bara sedan hoppar jag upp på min så trampar vi iväg till Agge och sedan beger vi oss in till stan för party!

Nu kom hon sladdandes

1 dag kvar!

166 dagar kvar!
1 dag kvar!

kryssning

Uppe med tuppen imorse oxå, barnvakt som vanligt. Sen när jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och sov till klockan 1 då mamma kom och väckte mig och sa att vi skulle åka och käka donken. Upp snabbt och klä på sig och så bar det av mot häggvik. Om en timme kommer Krimmi hit och chillar innan hon och Ida får skjuts in till båten som ska ta dem och några till på kryssning. Tallin tror jag.

Do I look like I sell drugs? Do I look like I sell drugs? Do I look like I sell drugs? Muhahaha, kul grej från bilen

Lugn kväll

Har varit i kista med Agge och Maria. Sedan åkte vi hem till Agge och såg She's the man. Ögongodis finns det gott om

Lill Lindros - Rus



Sugen på bröllop?

Ett dött djur = en päls

På promenaden med Dante så såg jag en död ekorre vid vägkanten. Uscha! Skulle fota och lägga upp bilden men jag tyckte att det skulle nog bli lite för mycket. För visst hade det varit lite på gränsen?

He needs a walk


Hot N Cold

You change your mind, like a girl changes clothes. Yeah you, PMS like a bitch. I would know.
 And you always think, always speak, critically. I should know that you're no good for me

Barnvakt

Fett skönt idag var det inge tusen mils springande på barnen.  Idag var det kuddkrig och pyssel som gällde. Vi satt och rita i 1,5 timme! Tro mig det är mycket för dessa två små grabbar. Att sitta stil är lixom inte deras grej.

God morgon

whats cracking?
Fy fan va jobbigt det har varit att komma upp ur sängen. Jag skulle gå upp vid 7 men eftersom jag glömt ställa om klockan så ringde den redan 6, tur va så kom jag på det efter ett tag men då kunde jag inte somna om.
Igår kväll när jag skulle sova så kändes det konstigt eftersom jag inte sovit själv på flera dar. I fredas sov jag på en madrass i Marias rum och i lördags delade jag soffa med vad som kändes som världens festaste man fast egentligen är han smal som ett sugrör. I söndas somna jag och Maria nere i vardagsrummet fast på en varsin soffa.
Så inatt när jag skulle sova så var det lite halv mysko att inte dela rum med någon + att min lillebror var uppe med oskar och spela fifa som vanligt halva natten.

Nej barnvakt var det va....

early morning

Tack gnaget idag klarade ni godkänt. Ett mål i baken och stolpskott efter stolpskott så kunde ni äntligen trycka in 1-1 och för att sedan 7 minuter senare smeka in 2-1.
Annars idag då ? Jo jag har chillat med Maria hela dagen, och efter att ha tittat på vad kontot hade att erbjuda så tog vi cyklarna och begav oss till Stinsen, där fick jag sms av Frida som undra om jag skulle på kvällens match, jag såg smset 17.30. Jag hade helt glömt bort den så jag sa att jag inte skulle dit men hon övertyga mig så jag cykla hem snabbt och kasta av mig grejerna hemma och sedan in i bilen och upp till tåget. Jag hann, jag såg matchen, jag är grym, I'm on top of the world!

Imorn blir det upp redan vid 7, klockan 8 ska jag vara hemma hos bröderna Weiner. Så jag är väl hemma igen vid halv 11.  See ya then bitches!

happyface! High level!

YES YES YES! Nu är jag happy happy happy! Har precis fått en postavy, eller vad det heter, från H&M. Så nu har mina kläder kommit. Yes mamma åkte nyss ner till helenelund för att hämta dem. YES YES YES!

Har vi växt ihop?

Sen i fredas kväll har jag och Maria varit ifrån varandra 5 timmar och det var igår när jag fet dissa henne och drog ner till vallen för att coacha match och sedan träna lite själv. Vi skjutsade hem Maria 14.15 och klockan 21.13 möttes vi upp igen för att ta bussen till sollentuna centrum och köpa cola såklart.

Igår kväll chillade vi bara men det blev ändå en natt på soffan igen, eller iaf halva. När jag vakna och insåg att det höll på att bli en hel natt på soffan så fick jag ett big no no i huvet och jag väckte Maria och sprang och la mig i sängen. Skööönt där sov jag till 2, eller vad jag trodde jag har ju fortfarande inte ställt om klockan så den var egentligen bara 1.


Vi chillar med livet

Nu är det mat som gäller! och lady gaga så klart

Jag kommer alltid vara nummer 1

Då var man hemma igen efter en fart fylld kväll. Jag tror fan vi han runt i hela sollentuna igår. Nej kanske inte men först va jag och Maria hemma hos Klara där även Steffi va. Mycket trevliga brudar, det lär ju bli mer party brudar! Byggartbetarstyle eller hur!....
Sedan drog vi till saxen där Carl, Runis, Joel och co joinade oss, efter saxen blev det efterfest som Joel hade lovat sedan tidigare under dagen. Men där hann vi väl va i nån timme sedan drog jag och Maria till Ante.
 Där hade vi oxå skit kul och kvällen eller ska man börja kalla det för natten nu?  Det blev en hård natt på soffan, eller ska man säga trångt. Ganska svårt att sova så jag satte igång filmen 2 fast and 2 furious, sen imorse blev det jönssonligan på kollo. Men nu är man hemma igen och jag måste väl ta igen några timmars sömn eftersom jag har match om ett par timmar. Som tur är ska jag bara coacha.
Sleep tight bitches!









Stand your fucking ground, but learn to stand the right fucking ground.
Otherwise it can end bad, real bad.

Efterfest

Då satt man hemma hos Joel på efterfest men nu ska jag festa vidare så jag kan inte skriva mer!
hej då!

where the action is

Ikväll skulle vi mött upp Agge och Johanna men de fick andra planer och drog till en annan fest men inte hänger vi läpp för det. Jag och Maria ska ju till Klara.
Så bye bye vi ses imorn!

one way track

and this is my song

bilder från friluftsdagen

Igår när de andra spela lacrosse så drog jag och Bellis en pallanation.


Jesus och hitler

Här får ni en liten bild på vår fjortislärare. Haha, nej han är rolig men kunde likagärna misstas för en elev. Försök hitta han på bilden.


I väntan på bussen

hade vi lite tråkigt....


Heartbreak Hotel

Igår ringde Maria och stressade mig som fan, så nyduschad och med blött hår i en knut på huvet tog jag cykeln och trampade allt jag hade hem till henne. Jag cyklade till och med i uppförsbacken till henne. Sedan när jag kom hem till henne låg hon i soffan och lata sig framför idol, så bråttom var det hem till henne lixom. Efter att idol var slut började jag byta om och sedan åkte vi hem till Frida R. Vi blev kvar där ett tag och prata massa skit sedan drog vi hem till Maria igen och titta på Heartbreak Hotel.
 

Isabelle, du har en framtid trots allt


Gärdet, vi hade kul

Dagen på gärdet visade sig vara rolig iaf, förutom på slutet då jag fick ont i ljumskarna som jag tror att jag lyckades sträcka lite smått på träningen igår. Vad fick vi göra på gärdet då? Vi skulle bara samlas där sedan skulle vi ut på stan och göra massa uppgifter, bl.a skulle vi till Östra och både sjunga och dansa. På dansen kunde man få extra poäng om man lyckades locka tills sig förbi passeranda att dansa oxå, så vi sprang in i skolan och hämta massa folk. På bara den aktiviteten fick vi ihop 88 poäng! Good job sp2b! Vi snacka även om vår klassfest som vi ska ha nån gång i framtiden. Det ändavi behöver göra är att fixa lokal.

Titta vad jag hitta! En gammal bild frå i somras, tänk om va så brun nu. Jag saknar mina jeans!


Jag är besviken på er

Hallå jag bad om lite musik tips. Vad händer? Nada. Det är som att få en käftsmäll. Vad mer ska jag tolerera från er? Att ni sparkar på dem som redan ligger ner?    -Vad är min människa för en människa, om jag får citera från Vanheden. Nej gott folk ta er i kragen och ge mig lite music nu. Jag tycker att jag förtjänar det. Tänk imorn när jag står ute på geggiga kalla gärdet och så spelas musiken i hörlurarna och låten som just DU tipsade om. Då kan jag lova att jag kommer tänka på just DIG!

Nej nu blir det bingen och jag förväntar mig lite new music imorn, kanske lite kort varsel till imorn bitti men till kvällen ska jag fått flera låtar! Make me happy!


Trafiket

Imorn blir det käk på Trafiket innan friluftsdagen drar igång. Möter Bellis inne på gullmars vid 11, sedan efter käket bär det av till gärdet. Jag våndas av bara tanken. och som slut finish måste jag gå upp klockan 9, och SL säger att jag måste ta vanliga pendeln. BLÄ! Jag ber nog mamma köra mig till kista istället så att jag kan ta tuben.

Som jag lovade

Jag lovade att lägga upp mina skolfoton. Jag har inte orka lägga in dem på datan men shavin har fixat skolfotot så det kan jag lägga in.
Här har ni the class

Imorn ska vi stå ute och frysa på gärdet. Hur många dyker upp tror ni?

Shulululu som Maria alltid säger



Har varit hemma från skolan lite mer än en time nu, men snart är det väl dags att åka igen. Ner till vallen för träning. Träna träna, trampa trampa!
Imorn är det friluftsdag på gärdet. Lagomt kul i regnet! Nej tack egentligen men eftersom de räknar närvaron som poäng. Vadå poäng vad bryr jag mig om poäng? Jo det är nämligen så att poängen som räknas och sparas är till tävling om vilken klass som för springa ut först när vi tar studenten. Det är ju lite mer än ett år kvar men våra lärare har fixat så fint med denna lilla hake på oss elever så att vi ska komma. Stort tack till er! Hoppas ni får lunginflammation!


Ny musik tack!

Sitter fortfarande hemma och degar. Skulle tagit bussen som gick halv men den hann jag inte med eftersom jag nyss blev klar. Så jag ska försöka hinna med kvart i bussen istället. Hade det inte varit för att jag har aktiekunskapsinlämning imorn så skulle jag inte gå på den lektionen idag. Pallar egentligen inte men jag måste eftersom min lärare har lagt upp fel uppgift till mig på online. BAJS!

Jag behöver ny musik och det står helt still i min hjärna jag vill ha ny och fräsch musik men jag kommer inte på någon som jag kan ladda ner. Ni kan väl komma med lite förslag?

Happy face, it's been a while

Idag har jag varit duktigt, Jag har suttit och pluggat ett x antal timmar. Men nu är dags för något nytt. Men först måste jag hoppa ur pyjamasen och hoppa in duschen.
 Sedan åker jag hem till Linda. Ska bli riktigt kul det var så länge sen vi satt och bara snacka skit vi 2, fast nu kommer vi ju bli 3 eftersom hon skaffat sig en söt liten hund. Kul att träffa honom första gången. Jag går väl förbi ica innan och köper lite ben and jerrys tror jag, Cookie Dough såklart!








att provocera sina förälldrar är lätt men att lyckas är en konst

Jag vet vilka knappar jag ska trycka på, och jag trycker på dem mer än gärna. Så ofta jag kan. Vissa saker som skrivs i denna blogg är just bara för att provocera min mor, som jag vet läser denna blogg. Det mesta jag gör har jag en tanke bakom. Jag är ett skillsmässobarn som kräver uppmärksamhet. Skillsmässobarn vet oftast vad de vill ha och de ser till att ta för sig av det oxå. För mig finns det inga käppar i hjulen nånstans. Jag gör precis som jag vill och inte som jag blir tillsagd. Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det ända man kan bestämma är hur man ska leva.

the night comes closer

Nu blir det bingen hörni. Blev inge plugg idag. Har inte riktigt varit på det humöret efter kista, då menar jag telefonen. Innan jag åkte för att hämta den så var jag jätte taggad och hade verkligen planerat allt men när jag kom hem så var känlsan helt bortblåst och allt kändes upp och ner. Det gör det fortfarande. Jag får väl försöka imorn innan skolan.

Och nu en tankeställare till min mor... Om du nu tycker om min mobil så himla mycket varför tar inte du den då? Så kan jag ta din nya. Efter ett tag kommer du nog oxå vara ganska trött på den modellen jag har. Men varför inte, du kan ju ge den ett försök. Det är ju trots allt en ny, IGEN.

puckade människor

Jag fick en annonym kommentar för ett tag sen. Personen ifråga satte ett av mina tidigare inlägg. Personen frågade om jag röker. Jag är en idrottsmänniska.
Vad tror du?



Det är egentligen kul med kommentarer men vafan anonyma kommentarer kan ju dö! Det är ju det mest tråkiga som finns. Vilka är ni egentligen lixom? Vilka är ni som varje dag klickar er in på min lilla meningslösa och tråkiga deppar blogg och läser varje dag. Vilka är ni?

pluggination

Sedan mitt senaste inlägg, bortsett från påminnelsen, så har jag chillat här hemma med Agge och Maria. Vi har suttit och käkat massa gott och druckit cola på mitt rum, självklart oxå snackat en jävla massa skit. Det är alltid lika kul med dessa två brudar. När de drog satte jag mig nere hos kalle och kollade på matchen mellan Fenerbache-Arsenal resultatet blev 2-5. Men nu sitter jag på rummet igen och ska väl försöka ta mig igenom spanskaboken eftersom det är prov imorn och det känns väl inte som att det kommer att gå så bra.
see you later!

Påminnelse till mig själv

Skicka Kate Perry - Hot n cold till Aggelitooo!

HORKUK! och det är inte ens starkt ord nog

Dö ditt jävla cp! Jag hatar dig!
Jag lämnade in min mobil för ett tag sen och nu har jag fått tillbaka en ny men jag sa när jag lämna in den att jag inte ville ha tillbaka en ny utan att jag ville ha en ny modell men nej. Jag fick en ny av samma vilket jag att jag inte ens kan reklamera hortelefonen efter 6 lagningar eftersom jag vid varje tillfälle fått en ny av samma modell och då börjar allting om eftersom lagningarna som gjorts på de tidigare telefonerna inte räknas.
Och cp till mamma tycker att jag ska ge den nya telefonen en chans. Hur ska jag kunna göra det när jag vet att det är fel på den. Ska jag behöva gå runt med 2 telefoner hela tiden bara för att ifall den skulle gå sönder. Det låter inte så jobbigt men efter ett tag tappar man lusten. Tänk att hela tiden behöva oroa dig för att din mobil ska hänga upp sig och inte ens gå att starta om. Mamma tycker att jag förstorar upp allt. Men då kan väl hon ta min nya telefon så kan jag ta hennes. Då ska hon se att det inte är så kul.

Idag blev jag till och med så arg att jag kalla dem på the phone house för inkompetenta idioter för det är precis det dom är! Ibland undrar jag om inte min mamma också är det för hon verkar inte fatta någonting!
Nej nu måste jag ut på en cigg. Eller vänta en? nej förfan nu ska det rökas för fulla gubbar! CP mamma!

Det var inte igår

Då satt man här igen. Motivationen till att skriva något är lika med noll. MEn motivationen till att gå ner och äta frukost är lika me HUNDRA! Eftersom jag är sjukt hungrig. Sedan blir det väl en random dag i skolan oxå. Fast ikväll måste jag plugga som ett psyk för jag har spanska prov imorn och på fredag ska jag lämna in ett aktiekunskapsarbete. Långt ord det där.

Btw alla nedräkningar jag har hållt på med fram och tillbaka, jag har ju varit så dum att jag räknat fel ett x antal gånger. Bra, starkt jobbat Anna! 2 nya idiot poäng till dig samlas i idiotburken.
Här har ni de riktiga siffrorna;
174 dagar kvar!
9 dagar kvar!

8-8

Matchen slutade 8-8. Det var en riktigt jämn match och Linnea var grym i mål, riktigt grym. Och hon har bara tränat i 1 vecka! Tänk hur grym hon kommer va om 2 veckor! WE LIKE IT!
Här kommer en bild på mig från NRC som spelades för nån helg sen. Då jag, Tilda och Rosanna hjälpte Usk med att fylla ut på planen då de va kort om folk för dom.
Jag i fiendens dräkt


Juste btw Gnaget vann idag! Så jävla bra!

Skolfoto, alla normala människors mardröm

Det var ett tag sen nu. Jag har lixom inte orken till att skriva, eller ska jag säga.... jag har inget intresant att skriva om eftersom jag bara tagit det jävligt lugnt nu ett par dar. Jag har varit i skolan, tränat och suttit barnvakt det är i princip det jag gjort under veckan.
Jag fick mina skolfoton idag och de var inte vackra, enligt mig själv men som vanligt ska alla rövslickande smör jävlar säga precis motsatsen men ni ska veta, I'm on to you! Men bara för er läsare ska jag försöka lägga in bilderna på datan och sedan lägga upp dem här i bloggen så att ni oxå får ta del av dem. Ja menar hur många fula bilder har jag inte tvingat på er förut.
Nej nu ska jag lägga mig under täcket och sova för imorn är det match mot USK. Fiender på plan men vänner utanför. Här får ni en liten bild från i sommras.

Jag SHC, Frida USK
Eller jag skulle bjuda på en bild men den funktionen verkar inte funka nu, så jag får försöka lägga in den imorn istället.
God natt fuckers!

rubrik

Här sitter jag med datan i knät och tittar på Desprete Housewifes, vet inte varför egentligen. Jag tycker inte att det är jättebra, men det är inte lika bra som One tree hill iaf. Men jag ska snart gå och lägga mig. Fast just nu tod desprete slut och christine började. Det är bra!
Ser klart på det men sen måste jag sova, jag börjar 9.40 så jag måste gå upp vid 8.

9.40-12.25  Skola
12.25-16.00  Lunch och sola
16.00-17.00  Barnvakt
17.30-18.00 Träning


Woho! Idag har jag beställt kläder från h&m!


I hate trains

Ni får inte tolka det som att jag inte har kul i skolan för det har jag. När jaa väl är där. Det är bara hela tanken på att ta sig dit. Sitta på samma tåg, buss som alla andra. Människor som äter sin frukost på tåget. Inge fel med det, så länge man kan hålla sina JÄVLA smulor till sig själv och inte spotta runt dem i hela vagnen. Alla som sitter och hostar, nyser och ja... Usch! fatta alla jerms som bara seglar runt i luften coh morgon rusningarna är värst då står man så tät att man knappt vågar andas och jag som är så kort hamnar alltid så att folk antingen amrbågar mig i ansiktet eller så hamnar jag under deras arm, ja mitt i den jävla armhålan på nån jävel som inte duschat på en vecka.
Nog om det jag tror ni förstår mig. Livet som kort är inte en dans uppe bland molnen.

Så här kul har vi faktiskt i skolan! Idag pratade vi om terrorism, och vi alla vet att Johnär undercover russian terrorman



H&M you gotta love it

Nej imorn väntar ännu en meningslös dag i skolan, fast om man ska följa One Tree Hills värld så betyder varje dag något, till och med varje lektion ändrar ditt liv. Men nog om det nu ska jag trösta mig lite i att kryssa i de kläder jag vill ha från h&m katalogen.
 Vad ska jag trösta mig ifrån?
 
Joo just det faktum att jag inte lever i One tree hill världen och får ta del av snyggingen Lucas. Nej faktum är att jag sörjer för att det är alldeles för sent för att sätta igång ett till avsnitt nu och att imorn ska jag upp 7. Suck!






hallå världen!

Hallå världen där utanför! Ni trodde väl inte att jag hade gått och dött va?
Nej jag har bara inte haft tid för datan för jag har tittat på One tree hill. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag måste äta och sedan åka ner till vallen för träning,

I'm at Bellis crib

Idrotten idag var den mest meningslösa hittils, vi skulle dansa hela lektionen. Fast vi hade kul och fucka ur som vanligt. John var ute efter att slå mig hela lektionen. När den var slut åkte jag och Bellis och köpte nudlar sedan hem till henne och nu sitter jag här. Vi har övat på redovsningen som ska vara idag. Hoppas det går bra.

Sen ikväll ska jag vara med min familj nummer 2, jag ska nämligen hem till Helenius! YEAH! Idag blir det jag, Sanne och Bubben.
I know you envy me. I know you want to hang out with the Helenius as well but no you fuckers their mine! Just mine.... muhahaha!

Bye fuckers!

+

186 dagar kvar!
14 dagar kvar!

tjolahopp tjolahej!

Idag har jag haft riktigt kul i skolan. Jag och Bellis åt på Taco bar sedan var det historia och på psykologin hade vi liten genomgång sedan rast typ skit länge. När vi kom tillbaka från rasten så fick alla ett kuvert med positiva kommentarer om en, och mina var typ helt sjuka. Jag satt och garva i år och dar när jag läste dom. Jag ska lägga upp dom imorn och sedan välja ut mina favoriter. Men nu måste jag sova ska upp tidigt för idrotten. Och bajs på SL för de fuckar upp hela resan!


bababaBAJS!

Ända sen jag kom hem idag har jag försökt städa mitt rum, och jag kom hem halv 5! Jag städar inte hela tiden utan jag kommer hela tiden in på nya banor. Jag började med att riva ut alla sänglakan från sängen. Sedan kom jag å att jag måste ta bort nattduksbordet och flytta in sängen till väggen. Men vart ska jag då lägga alla saker som ligger på nattduksbordet?

Efter att ha funderat en stund så gick jag ut i garaget och där hittade jag en hylla och den passar ju perfekt att ha vid sängen men då kom nästa problem. Jag måste hitta en sån där skruvdragare (tror jag att det heter, eller så står det bara still i mitt huvud just nu) men jag kunde inte hitta den så nu måste jag vänta på att mamma ska komma hem och hjälpa mig. Jag kan fixa själv med den men jag vet bara inte vart den är. Jag är faktiskt ganksa händig, jag menar jag målade faktiskt HELA mitt rum helt själv!

Så nu står jag här med en obäddad säng utan lakan och det ligger saker i hela sängen som ska upp på hyllan. Mamma har inte kommit hem än och om 45 minuter börjar Greys Anatomy!

this is my countdown

188dagar kvar!
16dagar kvar!
Eller egentligen
187 dagar, 19 minuter och 7sekunder kvar!
15 dagar, 19 minuter och 7 sekunder kvar!

Hasch-odlingskurs i Sverige

Idag har jag varit på trädgårdskurs med Angelica. Mitt under kursen får jag sms från mamma.
Sms från mamma: vart är du?
mitt svar: på blomodlingskurs
Sms från mamma: haschodling eller?
mitt svar: Ja det är klart! ;)
sms från mamma: Odla lite åt mig med! :D ;)
mitt svar: det är ida som skriver ju!
sms från mamma: när är du hemma?



CP! haha men det var kul! Visst var soppan god Agge? Juste gissa vem som var där? Zubers mamma såklart, jag springer på henne överallt! Det är helt sjukt. Inge illa med det för hon är as skön, en utav de roligaste morsorna. Efter Sannes mamma såklart! Hon är bäst! Mamma nummer 2! Kram på Anna.


I'm way too lazy

Nope blev ingen skola idag, men imorn ska jag gå! Jag måste gå. Jag kommer typ inte kunna göra någonting annat än å plugga nu. Det är väl vad min vardag kommer bestå av nu. Jag måste ju ta igen allt jag har missat. Kul? Nej inte på långa vägar. Fly upp till landet och plugga skallen av mig? Sounds like a good plan. Men där vågar jag inte vara ensam, Maria och Agge får väl joina mig upp dit.
Nej nu är det dags att sova jag måste upp 10 imorn. Direkt efter skolan ska jag följa med Agge på en blomsterkurs som hennes mamma skulle gå på egentligen men eftersom hon är bortrest så går jag och Agge dit istället.
God bye and good night fuckers!

189 dagar kvar!
17 dagar kvar!

Imorn blir ett nytt tappert försök

Jag ska till skolan. Jag ska försöka ta mig orken till att dra dit iaf.
God natt
3 doors down - kryptonite

fullt ös medvetslös

Kvällen igår var helt outstanding! Den var grym fan va kul jag hade. När det var dags att röra sig hemåt så tog jag och Maria taxi hem. Fin taxibil var det oxå, chrysler. När vi vakna imorse så började Maria städa hela huset så att hon skulle få pengar och jag satt vid datan och titta på film. Men nu är det dags för att röra sig ner till ishallen för träning, fullt ös medvetslös! Här finns inget stopp.

Kvällen har bara börjat och natten är ung

Ikväll ska krimmi gänget in till stan och fika men jag, Maria och Agge stannar hemma, vi ska möta upp dem på saxen sen när de kommer tillbaka. Ikväll vill jag ha riktigt kul och bara spåra! Och då menar jag inte spåra som en dålig grej utan bara vara allmänt glad och uppfinningsrik.

Då for man runt hela stan

Igår var det tjejmiddag hos Angelica. Jag Maria och Agge tog taxi dit eftersom vi var en hel timme sena. Sedan käkade vi och efter maten skulle vi hem till Maria p, men Agge ville hämta sin jacka först så vi drog dit och hämta den. Vi hann även in en snabbis på saxen innan Micke kom och hämta oss för att köra till Rotebro där Maria bor, efter ett tag så gick vi över till grannen där Brandt, Ante och grabbarna va. Där blev jag och Maria kvar länge, Agge åkte innan. Men sedan när klockan började bli mycket så hoppade vi in i taxi och åkte hem. Det blev riktigt trångt eftersom både Maria och Brandt sov kvar hos mig. Men innan vi gick och la oss så han vi sitta och titta på när lillebror och Oskar satt och spela fifa.

Travis Barker

Snart ska jag bege mig till kista för att köpa min parfym. Vi får väl se om jag hittar något annat oxå, är lite sugen på en stickad tjocktröja, men samtidigt så vet jag att jag måste spara pengar oxå.

Såg nyss ett klipp på Msn news att Travis Barker har varit med i en flygkrasch! Han var 1 av 2 som överlevde, den andra var dj Adam. Han som dejtade Nicole Richie för ett par års sedan. Om jag inte minns fel så var de till och med förlovade.


God natt

Vart tror ni jag har varit då? Jo ute på prommenad med Maria såklart och gissa vilka som kom glidandes med bil om inte Sanne och mupp1 och mupp2.
Nej men nu blir det bingen för imorn ska jag nog till kista och köpa min parfym, ska nog försöka klämma in en liten lunch där oxå.

Me like it

Såg nyss i fröken Fahrmans blogg att H&M fått in massa crazy snygga stövletter. Jag ska dit!

Bilden är tagen från Fahrmans

Beckham Intimately Night woman

Tjena tjena! Idag har jag shoppat massor känns det som, fast egentligen blev det inte så mycket men glad är jag ändå.
Det blev en jacka, mascara, b.u.s spray, t-shirt, kalsonger till min bror och såklart en väska! Aldrig en shopping runda utan ny väska, det har ju blivit lite utav en tradition. Och allt detta för ca. 1500kr bara!
Så nu är jag så här glad!

Jag och Angelica hittade den underbaraste parfymen oxå, men den får jag vänta med att köpa tills i helgen eller efter. Parfymen är såklart Beckham Intimately Night woman och det underbara är att den bara kostar 200kr. Den tidigare utgåvan tyckte jag inte alls luktade gott så jag ville inte ens lukta på den här men så klart ska Angelica börja spruta omkring med parfymen och då fastna det på min tröja. Och tacka gudarna för det, för nu är det min nya favorit. Min burberry börjar ta slut och jag har länge varit på jakt efter en ny parfym men inte hittat någon som passat. Men nu har jag hittat den.


Get your kicks on Route 66

Igår lovade jag Isabelle att jag skulle komma till skolan, men så blev det inte. Utan istället sitter jag här i min säng och sjunger med högt till John Meyer som strömmar ut ur mina högtalare.

Måste börja göra mig i ordning för snart ska jag ta bussen och möta Agge sedan bär det av in till stan.

When the night comes crawling

Har varit ute på promenad med Angelica och kom hem för en stund sen, eller aaa 20 min sen. Men nu kallar sängen med stora öppna armar och jag är inte först med att tacka nej. Imorn ska jag in till stan och shoppa lite nya kläder. Det behövs! Ska försöka hitta ngt fint att ha på mig till på fredag då jag ska på tjejmiddag. Ska titta efter en jacka, klänning och lite fina tröjor och så. Pengarna från sommar ringette skolan kom idag så imorn ska det "slösas", eller iaf på bra och behövande saker.
Nej sängen  var det. God natt!















Stand your ground

Nu ska jag trösta mig med Green street hooligans

Jävlaskitpissbajs kanal 5

De visar ett gammalt greys anatomy avsnitt! Fan jag som var hel taggad på att se den nya säsongen!
Skit oxå!

Vart tar alla pengar vägen?

Eftersom jag inte gör något annat än att ligga framför tv eller sitter framför datan under dagarna så örjar jag bli ganska uttråkad. Jag tittar runt på olika köpsidor och hittar massor som jag blir helt kär i. Nu vill jag ha mina pengar så att jag kan shoppa eftersom jag inte får någon höst jacka av mamma så måste jag köpa en själv.

Nej nu måste jag hoppa upp på cykeln och cykla iväg till sollentuna och låna om min bok till svenskan. Helst skulle jag vilja lämna in den för den suger verkligen. Jag får väl hoppas på att det är någon som har ställt sig i kö för att få låna den så att jag inte kan låna om den. HOPPAS HOPPAS!

RSS 2.0