En full garderob, fyra kassar på golvet och inget att ha på mig. Dags att rensa, dags för nytt.

Tog en rejäl sovmorgon, placerade mig i soffan åt frukost, och begravde mig sedan i tvättstugan. 4 fulla IKEAkassar med kläder som ska tvättas. Hälften klart, hälften kvar.
En full garderob, fyra kassar på golvet och inget att ha på mig. Dags att rensa, dags för nytt.

easterbunny och prickikorv

Svullen som en easterbunny, prickig som en prickikorv. Med andra ord, jag känner mig som en jävla calzone. Ain't my day, today.

Det här är värt att dö för, mitt hjärta blöder

Drömde om snygga grabbar och döda husdjur. Vaknade med ett leende på läpparna, helt övertygad om att vissa återvänt från de döda. Träffade två grymt snygga och övertrevliga killar påväg till gymmet. Det kändes som att vi hade träffats förr, som om de kände mig bättre än någon. Först nattens drömmar och sen grabbarna, jag tror att någon försöker säga mig något.

Medans hunden är borta

Såg ett vitt spöke utanför fönstret idag, och när jag tog mig en närmare titt så upptäckte jag att det var hunden som hade rymt. Nyss plingade det på dörrn och jag antar att samtalet går något i din här stilen.
-Nu är det så här va att..eh.. vi har på senaste tiden fått massa bajshögar i trädgården och vi mistänker att det är från er hund. (Grannen)
-Jaså, och varför just våran hund? (mamma)
-Dante är den enda hunden i området som får gå lös. (Grannen)
-Ja tyvärr har vi ju inte lärt hunden att plocka upp efter sig, men ni får gärna göra det om det stör er för vi har inga problem med det. (mamma)

Nej skämt och sido, jag har ingen aning om vad mannen vid dörren vill, eller om det ens är en man. Jag väntar att semlorna som Ida bakar ska bli klara, så att jag kan slänga i mig en.

heartbeat

Körde en sen hjärtochlungräddning på ipoden, och trot eller ej den har numera hjärtslag.

15.46

Spenderar mina sista dagar hemma innan livet på nya jobbet sätter igång. Passar på att ligga extra mycket i sängen, tittar på tv och rensar ur garderoben.

Cykel på köpet

Att det är höst ute? Jodå det kan man allt hoppa upp och sätta på arslet att det är. Regnet bara vräker ner och molnen ligger tätt och skapar ett mysigt mörker. Som grädden på moset får man även en ihållande förkylning som sitter i tills sommarn och värmen kommer igen. Därför ska jag lura kroppen genom en lång promenad med hundarna sen ska jag sätta mig i bastun och bara vänta ut förkylningen.  


Det blir bara bättre

Skrev på arbetsavtal idag. Nytt jobb som börjar på måndag, endast  10 minuters gångväg hemifrån. Låter bra, låter skönt. Men inte lika skönt som att få veta vad lönen hamnar på och det blir en månadslön denna gång istället för en timlön. catching!

Kom ihåg att leva

Började dagen med en rinnande näsa och en spännande huvudvärk.. och så har den även fortsatt. Har dock förflyttat mig från sängen ner till tvn. Trots sjukdom kunde jag ju inte missa min mans tid i tv-rutan, så här ligger jag kvar, två prickikorvmackor och ett o'boyglas senare.

Måndag

Möte angående framtiden. 1kg smör förvandlades till 70 stora chokladbollar. Varma kläder och bekväma skor, promenad längs vattnet.

Torsdagsskumpa

Bubblor till middag idag, för att det var torsdag eller var det för att Martin fyllde år idag? Eller var det rent utav för att AIK vann. Som avslut på kvällen njuter jag av nakna manskroppar på 6an som bjuder på Channing Tatum och Fighting.


Boy look at that body, I workout!

Kysser mina överarmar, lämnar tonfisktallriken till resten av familjen. Vill att de ska känna stanken när de kommer hem. Synd att nå så gott ska stinka så otroligt, ungefär som snygga killar med dålig personlighet. Man tar det för man vet att det kommer smaka så jävla gott. Sticker till gymmet, slipar på figuren och gör dagens goda gärning.

klassrum 204

Sitter och chillar lite at work. Är tillbaka i klassrum 204, där mina favorit skitungar hänger. Feels good to be back!

In good company

Tog en ledig dag idag eftersom mobilen inte ville fungera, men nu är den på banan igen. Helgen spenderade jag på jobbet och med vänner. Nu ska jag till gymmet och svettas, allt för mycket onyttigheter intogs i helgen.

Abduction

Nyss hemkommen från en bio, ligger i sängen och ska alldeles strax släcka lampan. Imorn bli det jobb 9-17, sen är helgen all mine! Den där histoiran från igår...ja den får vänta till en annan gång.

freeedag!

Det är fredag idag, och jag har njutit av en "sovmorgon". Nu sitter jag och tittar på vakna med the voice på kanal 5, och det är första gången jag tycker det är porrigt med nån som spelar gitarr. Fan Björken kan lira gitarr och det är fan inte löljligt, det ärr PORR!


5 timmar

Körde en två timmars shopping, följt av ett tre timmarspass på gymmet. Man kan beskriva det som euforiskt! Kroppen fylldes med endorfiner, och jag går och lägger mig lycklig. Men innan dess ska jag skölja ut hårfärgen och se resultatet av den nya hårfärgen.
Imorn ska jag berätta om något som jag inte gjort på år och dar, men idag bröt jag trenden. Något så litet som blev så stort.

redan vinter?

Tågen försenade och jag missa bussen vid gullmars, det är så det blir när det börjar bli kallt. Men nu sitter jag iaf på en senare buss. framme om 35 minuter. Jag passar på att ta en powernap.

hola at yah!

God morgon världen! Jag har varit vaken lite mer än en timme nu, står och väntar på bussen som påbörjar min 1,5timmes resväg ill jobbet. onajs som fan, men vad gör man inte för lite cash.


The fighter never quits

Bara jobbar, gymmar och sover. Men fan den som ger sig, snart ska resultaten börja visa sig.. snart eller, snälla?

RSS 2.0