uppe bland molnen

Om ett par timmar är jag närmre dig än jag vart på 6dagar. Jag kommer och hälsar på dig uppe bland molnen, innan jag vänder neråt igen för att landa i Australien och Perth.
Soon we´ll meet agian.

You’ve might have all the latest technique but I´ve turned my money in to memories. I travelled, I´ve seen the world.

Kom på att om en vecka har jag satt foten i varje världsdel förutom Nord och Sydamerika, och änu är jag inte klar. 


Music is a drug you easily get addicted to

Fixar med musiken till Ipoden inför resan. Ska även lägga in lite filmer och serier så jag har något att sysselsätta mig med under mellanlandningarna.

Fjärilvinga på Haga

Tjuvstartade värmeböljan lite, bytte snöslask och fjuttiga plusgrader mot tropisk regnskog och närmre 45 grader. Jag tog kidsen, packade ihop deras väskor och drog till fjärilshuset. Och de very much liked it, speciellt delen där de fick plaska bland fiskarna. Synd bara att bilderna blev så suddiga pga av den fuktiga luften.


Because I´m leavin' on monday morning

Som vanligt när något stort, drastisk och livsförändrande händer så springer jag. Jag packar väskan och lämnar allt bakom mig. Förra året blev Bali mitt resmål, iår blir det Australien. Om en vecka ligger jag på en sarong mitt på stranden, har sand mellan tårna och i handen håller jag en kall drink. Och mina tankar är någon helt annanstans.


One day your heart will play its final beat

Tar upp tvätten från golvet och kastar ner till tvättstugan, slänger in i tvättmaskin och trycker på start. Känner att en tomte hoppar av axeln, tyngden lättar. Dante skäller till och vill ut i trädgårn, hundratusen tomtar till hoppar upp på mina axlar, känner slagen i magen och jag känner mig som ett misshandelsoffer. Tusentalstankar och inget stopp... vad gör man när man vet att man bara har 2 hela dygn kvar med nån man älskar. Någon som gott vid din sida i 10 år.

Ikväll konverterar jag till golvet, jag ska lägga mig på där och bara gosa med världens bästa. Han ska få allt gott i hela världen, och han ska få precis vad han vill. Din vilja är min lag.


Forever my hero, Dante


Forever my Hero, Forever Loved,
Never alone -Dante


One day your heart will play its final beat

Rockar loss totalt, släpper alla hämningar och lägger luggen till vänster. VÅGAT!

Nu har pappa laddat bössan

Somnade med tofs på huvet och vaknade upp med världens största hår. första reaktionen var, "Jag ser ut som Magnus Uggla." Jaja, upp med det i en toffs igen och så har jag gått runt hela dagen.
Hämtade hem Matilda, så nu är halva familjen samlad. 6 personer vid kvällens middagsbord, och efter middagen beger vi oss hem till Rosen och Henke. Tilda ville se deras nya lägenhet. PEACE!


Impuls

Förra året blev det en impulsresa till Bali, iår blir det en impuls resa till Australien. Om 3 veckor byter jag minusgrader mot plusgrader.

1febrauari

Jag har haft alldeles för roligt den senaste tiden. Kroppen börjar ta ut sin rätt, den har gått i strejk.
Sena nätter med höga klackar har bytts mot tidiga kvällar och raggsockor. Skaldjursmiddagar har bytts mot pasta och tonfiskröra. Partytoppar och tajta jeans har byts mot sköna luvtröjor och långkalsonger.
Jag har bytt helg mot vardag, bytt fest mot pantburksbyggande.

RSS 2.0