Good night sleep tight

Jag är sjukt trött och Maria har gett upp hoppet verkar det som. Hon har slutat svara på mina sms, så nu går jag och lägger mig eftersom hon inte övertalar mig till att tagga till. Heipa!

God bless Mother Nature, she's a single woman too


Det var med tunga steg jag klev upp ur sängen imorse... Nej, faktiskt inte, vaknade innan alarmet och nästan hoppade in i duschen. Men sedan slog det mig, jag ska jobba..SOVA är ett måste, så jag kröp ner under täcket igen och sov en timme till.
Lugnaste dagen hitills på jobbet och jag har sett till att jag får gå hem tidigare från jobbet om det är lika lugnt som idag. Och det betyder att jag iaf hinner se andra halvlek av AIK- Fiskarna. HEJA GNAGET!

Ikväll vankas det hämtmat och krimmisar, kanske till och med en maskerad. Dock blir det ingen utklädnad så som det ser ut nu, men det finns dock förslag men motivationen är på låg sprut. Några utav förslagen är att gå helt svartklädd och då vara ett pubishår, eller gå i helt normala kläder och vara civilpolis, eller så kan man slänga på sig lite bobban kläder och gå som bob marley, men som sagt motivationen är låg.


Min andra familj

Bästa vän, Mamidos, Papidos och Broderdos jag saknar er!

Det här inlägget skrevs för exakt en vecka sen men har aldrig publicerats, men idag en vecka senare så publiceras det.

Krigare

Snart är det dags för middag och middagsbordet kommer vara mer fullt än vanligt, men sicken tur att vi har ett nytt och större bord. Inte ska vi behöva trängas längre. Lite efter 20.00 så bär det väl av in mot solna och ishallen för nu skall det tränas, eller jag så gått det går med knät. Dock var jag på is igår och testade och det gick hyffsat i alla fall, så idag krigar vi! Och efter träningen så är det lagkväll och allt vad det innebär.

Mina vänner, vi är alla syndare

Du skall icke ljuga, och en vit liten lögn korsar våra munnar så gott som nästan varje dag.
Du skall icke dricka alkohol, undantag är nattvardsvinet så dricker du rödtjut kan du komma undan lindrigt.
Du skall icke ge efter för frestelse, och det gör vi i princip varje helg och då menar jag inte nattvardsvinet. Jag menar fyllekäket som vi vräker i oss.
Du skall icke bruka Herrens namn i onödan, herregud va det var tjat om denne man.
Du skall icke ha sexuelltumgänge innan äktenskap, men du kan ta dig en fanta innan träningen.
Du skall icke stjäla, hur många skolarbeten har man inte kopierat under åren?

Så mina vänner, läsare och alla andra där ute...vi är alla syndare.


Hur kilar läget?

Mamma är iväg och köper sushi, jag borde läsa i min engelskabok men istället sitter jag här, Charlie spelar X-box spel, Syster är på jobbet, och Kusin+kompis är påväg till Stockholm med buss från Karlstad. Kanske skulle man städa lite innan de kommer? Nja, vi får väl se, boken först sen städa.


Underbara dygn

Jag har insett att trots all tid jag lägger ner framför datan så är detta inte något som är prio 1 och kommer nog aldrig bli.
Kryssnigen var awesome, AIK-matchen var okej och engelskaboken är riktigt bra! Och pengar på kontot finns, bonus på kortet så att säga. HEJA AIK, KROSSA GÖTEBORG!


Kompis det går bra nu

Lönen sitter inne på kontot och kryssningen väntar runt hörnet, men något som jag väntar ännu mer på är att Maria ska vakna så att hon kan göra mig sällskap till centrum.

-

Det är som att kalla en katt som är född i stallet för häst.

Jag vill att du ska stanna varenda gång du går

Lyckorus! Det är vad jag har nu! Jag är hipad, jag är taggad och jag är lycklig! Lyckorus lämna mig aldrig!


Bitches I'm back

Tillbaka från turen till centrum, med mig hem fick jag boken The Museum of Dr Moses written by Joyce Carol Oates. Det som hamnade i shopping påsen var ettt par leggings, strumpor och en ny puderdosa.

Men vi får inte glömma att det utbrast total panik i centrum. BRANDLARMET gick och folk börja skrika och springa hit och dit. Som de flesta centrum nu för tiden så har sollentuna centrum automatiska dörrar, och självklart stängs de av när larmet går. Men lika själklart som de stängs av så finns det nödutgångar. Men puckona till panikare bara står och rycker i de automatiska dörrarna, helt förjäves de kommer inte öppnas och där kommer lilla jag, lilla Ö, räddaren i nöden och öppnar dörren intill som det med stora skyltar står NÖDUTGÅNG på. Skojja inte om jag är dages hjälte för vissa människor. Så ta lärdom mina vänner, få inte panik ta det lugnt! Chilla med livet så att säga. Är et meningen att du ska dö, ja då dör du. Är det inte meningen att du ska dö jag då överlever du. Så take a chillpill!

Jensen kirrar biffen... Nej Magda kirrar biffen!

Nu funkar online perfekt för mig och äntligen har jag kommit in på rätt engelska kurs. Så nu när jag bläddrar igenom mina uppgifter så kan jag inte låta bli att skratta. Jag har upptäckt att jag har världens skönaste lärare och att jag måste bege mig till ett bibliotek och låna en engelska bok.


Honey, we're having a baby!


Det gick som smort på moderna museet idag idag och vi tecknade på som aldrig förr. Till min stora förvåning så upptäckte jag att jag var gravid, jag väntar en sidenklänning och den väntas ploppa ut nån gång ikväll. Fram till dess så kommer jackan vara ganska så tajt och svår att stänga.

Moderna Museet

Nu bär det snart av in mot skeppsholmarna och moderna museet, bussen går om en kvart och jag är redan klar. Jag har fått boklistan av Emil och kompis det går bra nu! Jag känner att jag har flyt...

Vi ska gå oss snygga!

Har precis varit ute och powerwalkat med Mary the hoe, och vi hann till centrum/vallen och tillbaka på ca 1 timme vilket är sjukt snabbt och bra! Eller aa för oss i alla fall. Men vi slutar inte där, i slutet av månaden är det dags för att sätta foten på gymmet. Vi börjar med ett månadskort för att se hur bra vi utnyttjar det, och eftersom vi har lite udda tider som vi kan träna på bara så blir det på 24Fitness så att vi kan träna när vi vill. Funkar inte det så får vi väl återgå till våra vanliga hederliga promenader.

Banga deppet och fixa peppet!

Snart lov och en sista uppgift har dykt upp på online, från ingenstans och ska vara inne 23.00. Men som Frida skulle sagt, banga deppet och fixa peppet! Snart lov ju! och då ska vi spåra! Kryssning med Angelica och grabbarna, AIK matcher och en jävla massa sleva, det kan inte bli bättre.


Snart fredag, snart lov!

Efter 4 timmasrs sömn nu under eftermiddagen så är jag inte pigg, jag är inte utvilad...Jag har huvudvärk och vill bara sova mera mera mera! Men icke, får då vaknar jag inatt och kan inte somna om eller så sover jag för länge och orkar inte gå upp. Och upp måste jag eftersom vi ska med estetiskverksamhet , BILD, pka till moderna museet och kolla runt. Be there at 10 o'clock och jag har ingen aning om vart det ligger. Men när vi är klara där borta så är det LOOOOOOOOOOOOOOV! eller kanske, jag måste åka till skolan och få tag i min engelska lärare för jag måste läsa en engelska bok under lovet. Tjena hej på dig lixom! Men nu är det käk hej då!

Dagens


EFTERLYSES!

Jag behöver en väskvakt till den 28/10. Det är dagen då jag kommer hem från min lilla kryssning, men det är också dagen då AIK möter Örebro och det är näst sista matchen i kampen om guldet. Båten lägger till i värtahamnen 18.15 och då jävlar hoppar jag snabbt som attan in i en taxi och beger mig till solna, Råsunda, för att se matchen som har avspark 19.00. Därför söker jag nu efter någon som vill ta hand om min lilla väskan under tiden som matchen spelas. Antingen att ni möter upp mig vid båten eller om ni väntar utanför råsunda när jag svänger in med taxin.

Väskan är jätte snäll och inte alls till besvär. Liten och behändig och har aldrig ställt till med några problem. Väskan är min lilla vapendragare och döljer alltid något gott innanför dragkedjan. Ibland fylls den med så mycket gottigheter att den kan bli ganska så tung, men inte gör det någon för den har hjul!. SÅ NU ALLA SNÄLLA SJÄLAR DÄR UTE, ÄR DET NÅGON SOM VILL STÄLLA UPP OCH PASSA MIN LILLA PIGLET MEDANS JAG ÄR OCH HÄRJAR PÅ AIK MATCH?


Mera kaffe åt svenska folket?

NEJ TACK! Nu har familjen skaffat en ny väckarklocka för att göra livet surt för mig, och hur stavas det? Jo det stavas till Kaffemaskin. En ny jävla kaffemaskin som kommer mala böner mitt under morgonens sköna timmar av sömn. Jag hatar de där jävla kaffebrygarna. Ljudisolera skitfanskapen!

Mera kaffe åt svenska folket?

NEJ TACK! Nu har familjen skaffat en ny väckaklocka för att göra livet surt för mig, och hur stavas det? Jo det stavas till Kaffemaskin. En ny jävla kaffemaskin som kommer mala böner mitt under morgonens sköna timmar av sömn. Jag hatar de där jävla kaffebrygarna. Ljudisolera skitfanskapen!

Smack boom done! D.O.N.E!

KLAR FAN! 2 arbeten, smack boom done! Effektivitet kallas det.
Notera snygga bebisen på tischan, tischan från mami. Jag vet inte hur seriösa ni är i er famlij, men denna familj är fan inte seriös. Men vilken jävla familj är det om man garvar åt, Visa kuken för en tia!


På återseende

Med sig hem från Italien hade mamma en Öltröja till mig, choklad till Kalle, halsband till Tilda och sjal till Helena. Ida fick inget, för parfymen hon önska fanns inte. Hon får en kram itsället, nej men hon får väl något iaf.

Nu ska jag fortsätta plugga, oh yes you heard right... Jag ska plugga, hörde du jag ska plugga! IGEN!

Drömmar

Senaste tiden har mina drömmar blivit mer och mer galna, eller ja konstiga. Inatt drömmde jag att jag satt och hetsade i lilla Sofie massa dricka och platsen var hemma hos Elina i deras trädgård. Jag hällde upp glas efter glas och sa drick det här, och mycket lydigt så drack Sofie ända tills Dennis, Sofies pappa, kom och knacka mig på axeln. Men tanken av att Sofie gjorde exakt som jag bad om fick mig att börja "tänka" i drömmen. Tänk om...hon gör exakt som jag säger, dricker det jag säger att hon skall dricka. Tänk det kunde lika gärna varit kiss jag gav henne, och här mina vänner tog min dröm en drastiskt vändning. För helt plötsligt så stod jag i badrummet med jackass och det var inget mer än Öl/arsle/drick/spy tricket på G. För er som inte vet så går det ut på att Stevo suger upp öl i arslet med hjälp av en släng, sedan "skiter" han ut ölen i ett glas som sedan en utav grabbarna dricker. Han spyr såklart, i glaset, och självfallet dricker han även upp spyan för att sedan spy igen.
Eller vänta är det kansked dirty sanchez som gör detta? Aja skit samma det var vad jag drömde iaf och det är fan inte normalt.

Visa kuken och du för en tia

Ohlala helt klar nästan! ska bara in med fotnötter och sedan lite källkritik, sen är hela arbetet klart. Men nu ska jag sova snart men först ska jag titta en gång till. Det här är verkligen en partyhöjare. Gick nyss in dubbelvikt till bror min för att visa detta förträffliga lilla klipp!


12.00 Jensen Wtf? vad hände med 23.59?

Då var fakta delen klar, nu är det bara slutsats, resultat, syfte, frågeställning och källkritik kvar! Kul! Jag blir uppe hela natten, sanna mina ord!

Plugg plugg plugg

Plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg
Så såg gårdagen ut och så ser ikväll ut! Vi hörs när vi ses!


effektiv?

En alldeles för trött Anna låg kvar i sängen idag när alarmet ringde. Men för att inte slösa bort en dag helt och hållet så ska jag börja med mitt IR/Rel arbete. Men det är svårt... jag vet att jag har åsikter och sådant om detta ämne men allt som skrivs måste lyftas upp av fakta. Och jag vet inte vart jag ska börja

*Assimilering eller bevara den kulturella identiteten
 -Hur påverkas ens religion/kultur i mötet med andra? Majoritet – minoritet. Skillnader mellan olika religioner och kulturer? Öppenhet kontra slutenhet. Är det skillnader mellan liberala och ortodoxa grupper? Vilka konsekvenser får olika beteenden för samhällstrukturen?


Jag kan träna igen!

Idag fick jag hem mina nya skridskor som mamma och jag var och prova ut i torsdags!


Dejtingservice

Har var ni snabba i vändorna! Emma och Linda har redan fått många många många napp och det vankas middag redan imorn. Tjejer klä er varmt, det kan blåsa kallt på mopeden och framför allt uppe på takterassen. Men annars hoppas vi att ni får mycket värme, kroppsvärme är ju trots allt den bästa värmen, annars värmer nog koskenkorvan väldigt bra men håll er undan från takkanterna.

Det jag ville ha fram är att eftersom det värkar finnas många frusna själar ute i höstkalla, avlånga svergie så sätter vi i igång med en riktig spark i arslet. Minst en dejt per dag! Vissa dagar kan man ha sån tur att det är dubbelmacka som gäller andra dagar får man nöja sig med en.

MERA VÄRME ÅT SVENSKA FOLKET!

Hetapumor.se


Eftersom I'm on a roll, så fortsätter vi med dejtingservicen. Maria har redan fått massor utav napp, vilka tänker jag inte avslöja, men jag kan dock säga att det vankas dejt i veckan och ligga till helgen. Men nog om det, nu går vi vidare till nästa dejt.
Ikväll hade jag tänkt att bjuda på en het dubbelmacka, och det är inga mer än Linda och Emma. Precis som Maria hittar man dessa två vackra själar nere på Saxofonia, helg så som vardag. De gillar att bjuda på sig själva och är riktigt glada i spriten. Man kan säga att de ofta ser botten på glaset. För att charma dessa två små pumor dyker du upp på en gammal moped, som gärna heter Sigge, och bjuder på en fin middag uppe på statiols takterass. Till middag blir det mosmeny och som dricka blir det en jävlans massa koskenkorva. För mer info så skriv en liten kommentar och lämna gärna mail så återkommer vi till er eller så kan ni maila direkt till [email protected]
Ps. Linda till vänster och Emma till höger.


Jag hatar SL

Men det är väl ingen nyhet? Igår när jag åkte hem så upptäckte jag att blåa linjen börjat gå som vanligt igen, Jippie tänker jag! Nu kan jag ta tuben till skolan igen, så imorse gjorde jag det. Vad händer? Jo då har de ställt in bussen som ska ta mig från kungsträdgården ända fram till skolan, så jag fick gå bort nästa busshållsplats. Aj aj SL skärpning!

Så nu kommer jag få fortsätta åka pendeltåg till skolan, men efter min upplevelse på hemvägen idag så är det nog inte så farligt iaf. Jag blev nämligen mer mörkrädd än vanligt idag på blå linjen. Fan håll i väskan säger jag bara.....



Men annars idag så grattar vi Martin som fyller år! och jag börjar med mitt IR/Rel arbete som ska in på fredag och jag ser bara att det kan sluta på ett sätt..... wish me luck!

Jag har världens snyggaste vän!


Hon kallas Maria och så här såg hon ut i fredags när hon gick hem från saxen. Plaskar det i brallan på dig när de ser henne? Då har du tur, dejtingservice är den nya grejen och jag är hennes pimp. Du hittar henne nere på saxen där hon släpper loss och låter kareoken visa vägen för kvällen, och står hon inte på scen jag då hittar du henne i baren. För att charma henne så bjuder du på massa tequila. Är du intreserad av denna skönhet från villaförortens finare kretsar, men inte kan hitta henne ute i vimmlet på saxen, ja då är det bara att maila till [email protected] så får du mer information på hur du kan nå henne.


This is it

Sitter hemma och fryser arslet av mig, muttan har redan trillat av för den blev till is. Anledningen till detta är för att jag har varit i Ulriksdal på 2timmars promenad med Linda, Melwin och Dante, jag hade fjällräven på mig och frös inte alls för fem öre, men nu när jag är hemma så fryser jag stört mycket. Varm i ansiktet men ispinne till kropp. Jag ska fan ställa mig i torkskåpet och sätta på full effekt för att tina lite.

Det är säkert Maria som har smittat mig, hon ligger hemma och är sjuk och eftersom vi fettade oss igår och delade dipp skål och allt, så ja. Hon har smittat mig, jag vägrar tro något annat, men dock får jag inte bli sjuk helt och hållet. Jag måste vara frisk till i helgen, för då ska vi spåra, för vi ska fira vår kapten FRIDA!!! och på lördag så ska vi sitta på skyttan och frysa och heja fram Sofie till SM-guld
. Finalen spelas på lördag (17/10) 15.15 på Skytteholm mot AIK. Men glöm inte vi hejar inte på något utav lagen, vi hejar på SOFIE!


If you know you want, then go grab it

Idag blev jag kallas maffiaboss av min engelsklärare, han tycker att jag använder mig av maffians metoder för att få som jag vill. Men till försvar har jag bara att säga, vet man vad man vill så är alla metoder okej. Kör så det ryker, bara du vet vart du vill.


Things we lost in fire

Bara för att jag har haft den bästa helgen med underbara människor, med undantag från NilsErikGöranErikRickardNils på mitt jobb som jag vill märka med en kula i pannbenet.
Ska den avslutas såhär med släktmiddag? Nej det ska den icke, jag ska sleva iväg till Maria och sedan kan bara klockan stoppa oss. Imorn infinner jag mig i skolan 11.15 på Engelska C lektion. Be there or be square....

Du gamla och du fria och du fjällhöga nord

Jag älskar mitt Sverige, jag älskar mitt land
Du gamla och du fria och du fjällhöga nord

Jag älskar mitt Sverige, jag älskar mitt land
Och den kärlek som finns här finns ingen annan stans

Jag älskar Värmlands skogar och vintrarna i norr
Jag älskar Stockholms skärgård i en varm solnedgång
Jag tycker om att vandra på stränderna i väst
Där kan jag finna ro när andra stressar kring som mest

JUDAS

Idag har vi konstaterat att ungefär halva klassen består av judas, som Hanna så fint uttryckte sig. Största delen av klassen ville pp-strejka och vi hade lyckats om inte det hade varit för våra judas till klasskamrater. Magda tyckte till och med att strejken var rolig. Så fingret upp i röven på er andra!


I heard that you were trouble but I couldnt resist


Nu ska Bumbi ut och supa igen, och hon behöver sina allra trognaste kökar vänner vid sin sida. Ingen dag är sämre än den andra. Alkohol är tillåtet alla dagar, 24/7 365 dagar om året!
Vart ska vi? Till saxen! När? Imorn, torsdag. Varför? För att dricka tequila, bli redlösa och vinka Jade hejdå!

Detta gick ut som sms till en av mina vänner idag och jag hoppas att jäveln dyker upp imorn, även om hon inte svarat på mitt sms...hoppas på att fler än hon dyker upp!
Nu ska jag hoppa ner i bingen och sova, vila tills imorn det vill säga. Och imorn måste jag ta mig till skolan. Det bör inte vara allt för svårt eftersom min fittrullgardin har sönder igen och nu ligger i en hög på golvet. Så "solen" lär ju lysa in och väcka mig. Den lilla sol som lyser. Dags att skaffa persienner? Jävla fittrullgardiner, de går bara sönder hela tiden. Nils Erik Göran Erik Rickard!


Crazy moma

Efter barnvakteriet så drog jag och Helena till Kista. Köpte nya underkläder till både mig och Helena + en väst till mig. Så jag har varit en snäll storasyster idag.

Och åhlalalalal! SPÅRA Jag fick idag världens bästa besked! Isabelle Blixt skall med på kryssningen och vi ska spåra som aldrig förr! Hon är min nya vapendragare, min högra hand och ni hittar oss i baren där världens längsta tequilarace pågår! Så see ya later BIATCHES!


Du där?!


Latmask? Jo det är jag det... ingen skola idag heller, låg kvar i sängen och sov istället. Men jag ska ju jobba sen, eller jobba? Sitta barnvakt. Eller som Emma skulle sagt, tjäna parra.

Hej hopp kalopp där uppe nånstans, eller vart fan du vill

Flera timmars jobb idag med barnen, men vi hade kul som vanligt och imorn blir det samma veva igen. Hämta hunden, gå till skolan, hämta ungarna, bussen hem, laga mat, tv-spel och leka Idag var det biljardturnering som stod på schemat. Najs bajs jag har världens bästa jobb, In your face! Nils Erik Göran Erik Rickard!

På fredag på fredag!

Då kommer den borttappade sjögurkan hem igen! Heja heja heja!


Engelska C

Idag hade jag min första engelska C lektion. Jag får alltid som jag vill, även om det denna gång krävdes ett (ganska elakt) mail till rektorn. Men som sagt inget stoppar mig.
Annars var dagens stora händelse att Ankstjärten fyllde 18år så jag bjöd på första lagliga biran på Kingstown. Congrats!

Mitt städade rum är återigen på väg ner mot förfall. Sängen är full med kläder så jag sover nu på ena sidan bara, det börjar bli trångt. Golvet börjar försvinna och burkarna samlas på hög.

Sleva hit och sleva dit!

Fredag igår och det blev ett besök till den käre kvarterskrogen med Linda, Gabbi och såklart spårar Emma. Ikväll blir det samma veva men med utgång efter med KrimKrim.

RSS 2.0