ciao

Packa trunken och betala räkningar är alltid ett kul sätt att starta morgonen på. Vi ses om en vecka, nu drar jag till Finland för VM-spel.

Hemmakväll i all dess prakt

Laddar inför middag ute med Maria, för att sedan styra mot sumpan där det bjuds på hemmakväll, fredagskorsetter, snygga underkläder och glada människor. Packningen inför resan imorn får vänta, jag får packa inatt.

Men håll käften


Bandits for life

Mötet på banken gick väl så bra om man kunde hoppats på trots all skit. Kortet sceemat och kontanter borta, men de ska snart vara på väg hem igen och kortet är klippt så det ska komma ett nytt. Alltid king att få cash tillbaka, dock inte straffavgiften som jag fått betala. Aja, se det positivt.. positiva tankar nu, pepp pepp.

Loggade in på facebook och möttes av denna bild. Fysatan vad jag saknar min partner in crime. Isabelle Eriksson, en av världens bästa människor! För jävla längesen vi sågs!

Champagnefrukost, ALL IN! En timme innan resten av klassen joina, fyllehundar


27/10

Morgonen har bestått av morgonmys, oboy och ett huvud mellan benen, men nu blir det banken och lunch med Sanne och Mamidos.

I've got the magic in me

Alla dagar har spenderats i sällskap av Caroline och Gurra sen i fredags. Vi har hängt mycket ute i Kärrtorp. Promenader, vindruvor, cola och never ending conversations. Vi har även planerat in en tripp till Åre med järngänget och det kommer bli hur grymt som helst.



2 månader kvar

Igår var det den 24 Oktober, alltså 2 månader kvar 24 December och självaste jukafton.
Igår var även den dag då jag upptäckte att min granne redan satt upp julpynt i trädgården i form av massa lysande och blinkade lampor i olika färger.
Värt att tala om också kanske är att varje år har vi två hus på vår gata som tävlar om vem som har mest julpynt i trädgården. Man kan väl säga att vårat kvarter lyser upp hela Edsviken. I början var det väl kul men eftersom det varje år blir mer och mer pynt så är det inte längre lika kul.

Vi låter bilderna tala för sig. Det blev en lyckad kväll igår iaf.


Gårdagens utflykt resulterade i en ny vän


wear it

Har varit och tjänat lite pengar, hämtade grabbarna på skolan och lagade mat åt dem. Men nu ska jag placera mig på golvet igen med sprättaren i högsta hugg på nästa päls och sedan ska jag invänta ett samtal från Caroline eller Maria. Vi ska nämligen ut på äventyr.


Nothing like an animals skin against yours


VM betalat och nu sitter jag på golvet med pälsen i knät och sprättaren i högsta hugg. Lång päls ska nu bli kort päls. Sedan skall den bäras till ett par stilettklackar och snygga underkläder, allt för att uppnå total sexappeal.


the natural gift


"Vissa har lättare för sig att umgås med män än andra. Kanske för att de har samma intressen eller för att de har en utstrålning som får männen att häpna.”


eff.uuu.seee.kåå!

Kul att komma hem och upptäcka att halva garderoben har ramlat ut. Jävla fittlådor som inte ens kan sitta kvar. Tydligen är de för tunga, men de är inte ens fulla. Jävla skit! aja tur är väl att jag har tid på fredag att ta hand om skiten och rensa ur den eftersom det inte blir något jobb. Och även detta är en stor jävla irriterade sak, precis som en finne i arslet!
två saker planerade för fredagen, rensa garderob och pilla med pälsjackorna.

alla har sina intressen

Började städa mitt rum lite smått och glodde lite i lådorna under sängen. I en av dem hittade jag massa gamla skolarbeten från högstadiet. Efter att ha tittat egenom de flesta så märker jag en tydlig trend, alla arbeten där vi själva fått välja inriktning så har jag skrivit om antingen AIK eller Hitler. Allt ifrån sportkrönikor till långa debatter gällande Hitler och fånglägren.

plikten kallar

Dags att kliva upp ur sängen för att ta hundarna på en promenad, sedan bär det av till ritorp för att hämta skridskor. Äntligen ska Janne fixa med ny åkyta och rätta till den felaktiga slipningen, precis lagom till VM. Helleluja!

I was drinkin earlier, now I'm drivin


Nelly 379kr, Scorett 799kr

Den vackra varelse som ger mig något utav dessa par ska jag spendera resten av mitt liv med. Eller ja kanske en timme iaf.


Live fast, die young, leave a good looking corpse

Har spenderat dagen med världens underbaraste unge. Anton och jag har drivit runt i bilen och sjungit högt till Oskar Linnros-Från och med du och Cee Lo Green-Fuck you. Men vi har även spelat fifa, ätit fruktsallad och skjutsat Lukas till träningen.

22.35

Eftersom Samson went back to bed så ska väl jag oxå göra det. Dags att inta nattens ställning, GOD NATT!

16.48

Status: helt jävla orörlig i sängen tittandes på film, The Runaways

Hostmedicin

Gårdagens promenad ute på söder med Caroline, Isabelle och de tre hundarna resulterade i en jävla förkylning. Ligger nu hemma med handukar på huvet och sörplar i mig en flaska hostmedicin. Jag vill att mamma ska komma hem och göra dundersaft åt mig, eftersom jag är för sjuk (lat) för att göra det själv.

Precis så som regler är hastighetsgränser till för att brytas

Igår satt vi hemma hos Isabelle och såg nattbuss 807 sedan rörde vi oss hem till Carro och såg på Green Street Hooligans tills det var dags att hämta grabbarna vid gullmars. De kom hem från bortamatch och var lika fulla som glada, och senare rädda. Louie höll på att bajsa på sig bak i bilen och Gurra satt väl lika nervös han. Men så blir det när man har alkohol i kroppen, det blir lite svårt att avgöra hur snabbt saker och ting verkligen går. När grabbarna var lämnade var det dags för nästa par att hämta hem, nämligen Issa och Caroos föräldrar och de gillade verkligen åkturen de fick. De höll lugnet i behåll och var inte alls rädda.


Löööööördag

Fortfarande liggandes i sängen, inte rört en fena. Ska snart gå upp för lite middag och sedan lördagshäng med Caroline och Isabelle.


en påse chips och ett stycke päls

Det blev en bra jävla utgång igår med många roliga moment, men roligast av allt var "ursäkta mörko" inne på femtiofyran.

Kvällen började på hofen med Maria och grabbarna och sedan bar det av til metro där jag inte blev långvarig, utan jag vände i princip på klacken innanför dörrn och styrde mot underbara bar där jag blev välkomnad av vakterna och slapp betala inträde eftersom jag tydligen enligt dom är en trevlig stamgäst. På underbara bar satt mina trevliga små ringette flickor och drack som aldrig förr, och när de stängde vid två så begav vi oss till femtifyran där det minsann hände roliga grejer. Rosanna var inne på toaletten och råkade gå in i en mörk tjej och då säger hon ursäkta mörko, och då var kvällen gjord. Vi vek oss av garv och drog åt oss uppmärksamheten från alla möjliga människor som kom och fråga vad som var roligt. Men allt det roliga har ett slut precis så som kvällen och den slutade med en taxiresa hem för att sedan iförd endast en päls, springa ner i köket och rota fram en påse chips.


i ditt liv


Detta fick jag i ett mail från mamma.


250x250

5kr för fikat, ja Sanne och jag var som barn inne på IKEA, inne på deras fik iaf. Vi styrde bilen till kungens kurva eftersom de bygger om i barkarby men det var det sämsta beslut vi någonsin tagit. Först hittade vi inte kundvagnarna och sedan hittade vi fan inte neråt i varuhuset. Så helt lost i bollen tog vi oss tillslut runt och ut. Med oss hem fick vi, läs jag, ett stort nytt täcke. Så nu är det inte flera täcken i min säng längre utan ett stort gigantiskt.

Just nu ligger D och snarkar på för fulla muggar på ett av de gamla täckena som just nu ligger placerade på golvet, så jag tänkte krypa under mitt nya täcke och sova tills natten blir dag.


Shop til you drop

Igår blev det massa shopping till Martin eftersom han idag fyller år. Så Grattis Martin!
Det blev ölglas, dressingbehållare och skjorta+tröja. Sedan köptes det en massa annat oxå men det är ointressant. Under dagen lekte jag med Sanne, eller ja hon städade mitt rum och jag stod i tvättstugan och tvätta, sedan körde vi Charlie till hans fotboll. Och nu ska jag slänga mig iväg i bilen för att hämta upp Sanne, för vi ska till IKEA och leka runt.


I'll hook you up with some poetry


Sen sist har jag tagit körkort, i och med det har jag i princip bott i bilen och på vägarna. Jag har hunnit med en nykter utekväll med brudarna, men också en onykter utekväll med Gabbi. Jag har varit och rotat bland alla vinterkläder, och jag lyckades gräva fram två nya pälsar som jag nu ska fixa till så att de går att använda i vinter. En brun och en vit. Sedan har jag ju en svart kaninpäls sen innan, så det blir en av varje färg.

Trötta jävlar

Turen på söder blev allt annat än vi räknat med. Vi visste att vi skulle ha kul men så kul som vi hade, det hade vi verkligen inte räknat med. Trasiga paraplyn, pratglada killar, ledsna killar och utlovade miljoner.  Nej humorn stod på topp ikväll, eller kanske botten med tanke på hur trötta vi var. Caroline gömde sig för regnet under ett paraply och jag lekte huckle.

later dudes

Hundarna badade, klippta och klara för vintern! Skönt att ha det överstökat.
Anton och Klintan väntar på att jag ska hämta upp dem på skolan, sedan blir det söderhäng en stund med ingen mindre än Caroline.


tjing

Ingen utgång ikväll, men jag är nöjd ändå. Gjorde ett par baljor under matchen och fick köra fin vit bil hem. Nu ska jag slänga mig i sängen och se senaste Gossip och dregla lite över Chuck, fast innan ska jag ner i köket och göra popcorn.


idag fick jag höra...

"Din rumpa är så stor att du borde vara med i guinness world records"
-Anton 9 år


det är ju trots allt lill-lördag

Det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, skorna jag hade beställt kom i storlek 38 och jag beställde 37. Så det är bara skicka tillbaka och vänta på att få tillbaka ett paket med rätt storlek. Bhn däremot satt som ett smäck och jag har nu en ny favorit. Fler ska införskaffas men först måste jag få tillstånd av mamma eftersom hon gett mig shoppingförbud.

Ja annars då? Det vita är det nya svarta... idag sätter jag mig i en bil som luktar nytt och åker iväg till ritorp för en match som har matchstart 21.30. Guldläge, funderar faktiskt på utgång efter om jag får med mig någon. Vore ju en kul grej, det är ju trots allt lill-lördag.

härlig morgon på soffan

Vakna upp till Karlsson på taket och en bror som gör frukost åt en är inte helt fel!


Efterlängtat sms

Efterlängtat sms! Snart är dom mina, mina mina mina och bara mina! Hämtar ut dom imorn under dagen, och från och med då ska jag bo i dem.


Utslagna

Lååång jävla promenad. Jag är nog inte den ända som har ont i tramdynorna. Humle och Dumle ligger helt utslagna brevid mig, Dante och Rusty dvs. Dante ligger på golvet och Rusty ligger och snarkar bland alla kuddar i sängen. Jag tror inte ens att de kommer vakna när jag börjar laga mat. Det ska bli sjukt gott med potatisbullar och sedan ska jag precis som helan och halvan ta en powernap innan det är dags att hämta grabbarna på skolan.

tjipptjopp

Det känns som om jag varit igång hela dagen idag. Det började med teoriprov, passed it!, sedan jobb i kista och direkt därifrån ner till ritorp för träning och nu sitter jag här. Ska snart äntligen få hoppa ner i sängen och sova ett par timmar, men klockan 9.00 ringer klockan. R ska hämtas vid 10 och sedan blir det 10.30 bussen till kista för en lunch med Carro, R och D.

WOOP WOPP BAM BAM!

Då var man ett steg närmre körkortet!

man kan aldrig köra ALL IN halvhjärtat

Resterna från helgen står kvar utspritt i rummet. Vinglas på golvet och glasburk på skrivbordet, partyandan ligger kvar i luften. Dock blandas den med en nervösklump i magen, imorn gäller det. Allt eller inget, man kan aldrig köra ALL IN halvhjärtat.

Rockklubb, som fisken i vattnet

Igår klädde jag mig i det gladaste partyhumöret och mötte upp Linnea, Marie och Natta på söderhof. Vi fick senare under kvällen sällskap av Maria. Kvällens bangare blev alltså inte Maria utan istället blev det Caroline och Isabelle men de hade sina giltiga själ. Men vi andra gjorde kvällen till en grym sådan, klackarna i taket och ölen tog aldrig slut, smeknamn delades ut och favoriterna blev SpyMarie och ÖlAnna. Vi drog runt från ställe till ställe och avslutade hela kvällen på det allra bästa sättet, nämligen rockklubb! Maria gillade inte musiken men jag kunde inte haft det bättre, jag trivdes som fisken i vattnet.

Regardless how dirty you are, sometimes you have to come clean

Igår träffade vi på många roliga ansikten gamla så som nya. Och roligast var nog de gamla, speciellt min lilla neger Rickard eller kanske gamla lilla toffelstoffe.
Trion hade iaf grymt kul igår, det dansades och klackarna slogs i taket. Maria och Carro dansade med bögar och jag flydde min väg, till baren och till min älskade vodka russian. Kvällen avslutades med en promenad från medborgarplatsen till centralen och nattbussen, där jag fick sällskap av två nya vänner. En av dem visade sig vara en av mina grannar.
Ikväll är tanken att kvartetten ska ut, men det verkar som att Maria bangar men Björnligan kör hårt ändå. ALL IN och scavengerhunt!


19år och äldst

När man för tillfället är äldst i hushållet så faller alla hushållsuppgifter på en. Därför har jag idag ägnat mig åt hundpromenader, inköp av mat, dammsugning och tvätt. Nu blir det hämta Anton på skolan och sedan blir fajitas och kalas!


RSS 2.0