Sannebanne

Jag hoppas du har det superduper där borta i solen, men bli inte allt för brun! Och till din glädje kan jag nu medela att jag numera är mörkhårig igen, dock inte svart.
Saknar dig! PUSS

It's christmas, and I'm busy


Bowling, vänner, familjen, kröket och ringette


Mera julklappar!

Självklart seglade bussen förbi precis framför mig eftersom den alltid går förtidigt. Står det 45 på busstabellen så ska den inte gå 41! Åh riktigt irreterande med Edsvikens busslinje. Alltid förtidig eller försenad, aldrig i tid. I värsta fall kan man få stå och vänta å bussen i en kvart innan den kommer, och det händer altid de dagar då man går extra tidigt ifall bussen skulle komma förtidigt.

Nej bort med det negativa, det är ju jul! Och nästa buss går 11 över, så jag går hemifrån 04 för att vara i extra tid.

God morgon, god dag, god natt

Idag har jag varit uppe sen 9.00. Under självaste lovet, jadå klarar jag av att gå upp tidigt men inte annars. Huvva det är konstigt. Jag har till och med hunnit med frukost och promenad med Dante och Tildur, och snart bär det va för den sista shopping rundan innan jul.


happy holiday

Köra bilen, leta julklappar...roligare än så blir det inte och imorn fortsätter vi på samma spår.

Någon som kan slå in honom och lägga under granen åt mig i jul?


13april


Bara för att vi är bäst och jag älskar OSS!


"glöm inte köpa en till dig själv också"

Hemma igen och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Imorn blir det troligtvis julklapssjakt till fröken Matilda, och jag har verkligen nollkoll/noidea på vad jag ska köpa till henne. Hon säger att hon har allt och att hon inte önskar sig något... kan det bli trisslotter till henne som nödlösning? nja, man vet aldrig. Men isåfall "glöm inte köpa en till dig själv också"


Promenad med 18åringen


Nu blir det promenix med Maria. Hon ska få berätta allt om sin 18års dag och jag ska berätta allt om finlandsresan, det vill säga det kan ta ett tag.

Finland

Ja vad ska man säga om denna resa? Allt annat än förväntat, men kul hade vi. Leve palestina och krossa sionismen, resans låt och med den tar vi med många minnen.
För mig blev det inga bilder från finland då min kamera har kapitulerat och vill in på verkstad igen, lagom till juletid.

Du är död i mina ögon, trots att jag aldrig kommer sluta älska dig

Jag hatar att du aldrig kommer att se mig för den jag är.
Jag hatar att du aldrig kommer att acceptera mig för den jag är.
Jag hatar att du aldrig kommer att älska mig för den jag är.
Jag hatar dig för att du aldrig kommer att erkänna att jag har rätt.

Långpromenad i det avlånga vita landet


Kallt, men ohja så mysigt! Nu, varmchoklad..

your snow doesn't warm you in december


Let's start walking. Put some warm clothes on, walk the line into a big winter land called Sweden.


I've got you babe


Life is what you make it


And it's a good life I'm livin'


what a waist of time

Whiskey - Lullaby, Beyonce - Ave Maria, Volbeat - Still counting, det är låtarna som rullar just nu på min spellista och jag har lyssnat på dem i över en vecka om inte mer. Jo det är fan mer. Dags att byta? Nej absolut inte för jag gillart! Samtidigt som jag lyssnar på dessa låtar kan jag inte låta bli att tänka...
Det är skola imorn, mediekunskap, religion (lyssna på seminarium), Svenska C (skriva uppsats). Dagen könns som ett jävla waist of time, som ett tidsfördriv tills jag ska vara nere på solna is för att förhoppningsvis få mina skridskor fixade så att jag kan träna igen. Och om inte ja då får jag sitta på sidan och fördriva tiden med.. ja det vette fåglarna, hockeypojkar? Upp till bevis säger jag. Jag vill göra en ny tatuering, jag vill fixa mina naglar, jag vill ta studenten, jag vill vinna flera miljoner, jag vill ligga på en strand med en drink i handen.

Födelsedagsfirande

Redovisningen idag gick väl bättre än jag trott även om det var knackigt, men det är ju precis så som Hinayana buddhismen är, så det är väl ändå...rätt? Fick även under engelskan veta att jag är den ända som har obligatorisk närvaro under nästa vecka måndags lektion, de andra får vara lediga men icke jag. Jag förtjänar det väl kan man säga, dock kan jag ju se det som en prviat lektion då vi ska gå igenom det som jag missat och som kommer att komma på provet. Katjing!

Men för att komma till the main subject of today... Idag har vi firat världens bästa mamma. Hur gammal hon är nämner vi nte här för det vet jag att hon inte vill, men det ryktas om 50års kalas nästa år.
Födelsedagsmiddag blev det på Silverwooken, hur gott som helst. Efterrätt blev det hemma eftersom det inte finns någon efterrätt i världen som är så god som min systers marängglassblåbärsmultron tårta! MUMS!

Off you go!

3timmaroch45minuters skolgång idag, den inleds med engelska, lunch och avslutas med religions seminarium. Måste plugga på lunchen, tar Issa till hjälp.
Heippa!


Jag vill ha fredag

Det är bara tisdag och jag vill ha fredag, fast inte denna fredag utan nästa vecka. Jag vill inte sitta här med näsan i religionsboken. Jag vill ha nästa vecka, fredagen den 18 december, precis det jag vill ha. Fredagen den 20 december då vi återigen beger oss ut på det stora blå och över till finland. För att återigen ta ett par skär på den finska isen, och för att ännu en gång få riktig ringette och mot riktigt bra motstånd. Tillsammans ska vi i SNS uppleva en av många resor vi kommer att göra tillsammans. Trots att vi har minderåriga i laget så brukar det bästa av våra resor bli censurerade då det förekommer en jeklans massa barnförbjudet, men vi gillart och vi gillart för det är vi som är Stockholms North Stars. Det ryktas även att vi inför denna resa får sällskap av ett mycket trevligt och kärt gäng. Nämligen NSU, North Stars Ultras, och det ryktas även om att det är de som håller ställningarna i och utanför arenan.

Holy Vishnu!

Religions seminarium imorgon! Pommes pommes, känns ju sådär med tanke på att jag ska vara Hinayana Buddhistisk man från Sri Lanka.
Man skall kunna svara på dessa frågor:
  • Vad händer när man dör?
  • Vad är viktigast för en människa i hennes eller hans liv?
  • Varför är din religion den mest genuina livsåskådningen?
  • Försök att får andra att se varför din religion är den mest kärleksfulla religionen?
  • Är det religionens fel att det är krig i världen?
  • Hur ser du på familjen?
  • Hur ser du mannens och kvinnans roll i familjen och i samhället?
  • Ska ett land styras genom religiösa regler?
  • Vilken är den viktigaste högtiden och hur firar du den?
  • Hur skapades världen?
  • Hur ser man på abort?
  • Vad finns det för heliga skrifter och hur följer du dem?
  •  

    Så mja...hmm... hur löser vi detta? FRAM MED REL.BOKEN!


    Let's get this cleaning part started

    Som vanligt, de dagar då jag blir hemma så sysslar jag med antingen skolarbete eller städning&tvättstuga. Arbetet för den mentala träning är inlämnat, så jag klarade deadlinen med råge som är ikväll 22.00. Så nu är det vöäl bara städningen kvar. In med den nytvättade tvätten i garderoben och ner till tvättstugan med den smutsiga. Och då borde golvet börja synas igen, värre är det dock med skrivbordet som inte sett dagsljus på år och dar, inte ens datorn får plats där längre, just nu ar jag den på en stol. Nej, let's get this cleaning part started.

    raggadischdisch

    Om 38 minuter går bussen mot skolan, och innan dess ska jag hinna duscha, klä på mig and put some make up on, ta på jackan och knyta skor + gå till bussen som tar 2,5minut. Det ser tajt ut, mama drive me to the trainstation?  Och allt detta gör jag för att hinna till skolan som börjar 13.45 med svenska C sedan Coachsamtal ochför att avsluta med Internationella relationer. Säger er inte mycket va? men om jag talar om att jag SvC och IR har ett samarbetsarbete ihop som jag för i övrigt inte tänker skriva så kanske ni förstår att det känns riktigt waist of time att åka till skolan.
    Och när jag vet att mamma ska åka och titta på soffa till vardagsrummet, jag vill med och välja!
    Och när det ryktas att Maria bara ligger hemma och slappar, istället fär att vara i skolan.


    8 December

    1dag kvar till mammas födelsedag och 1dag kvar till min namnsdag.

    Hit och dit

    Mycket slit och släng, fara hit och fara dit idag. Men väl behövligt!
    Började dagen nere i tvättstugan, sedan blev det lunch med mami på silverwooken. En tripp till stinsen för att byta mina skor och hitta paket till julstrumpan. Påväg hem till stinsen svängde vi förbi kista för att byta mina skor, middag hemma och sedan iväg hem till papi för att flyttstäda lägenheten. Så hit och dit, så såg min dag ut, och nu bingalingen!

    Minusgrader men det värmer i hjärtat

    Har sprungit våning upp och våning ner idag i skolan, men jag har haft sjukt kul. Fler sådana dagar tack jensen!
    Efter skolan åkte jag till solna och mötte upp Linda och Tessan, för att bege oss till Öarna. Varmt där inne men usch så kallt det är ute idag. Minusgrader och allt, jag som hade glömt tjocktröja. Hittade en fin som jag skulle köpa men då fanns den inte i rätt storlek så det var bara att stå ut med kylan.

    Men nu är jag hemma och ska röja lite snabbt på rummet eftersom mamma kommer hem idag. Och rummet måste se representabelt ut när hon kommer hem, men jag ska ju vara nere i ishallen om 30 min så det får bli en snabbröjning.

    Idag kommer världens bästa mamma hem!


    Skola, Workshop

    Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan ge mig iväg till skolan. Jag har varit uppe sen 06.30 imorse och fixat med min tvätt från igår. Hörde ni? JAG SKA TILL SKOLAN! Och jag hoppas på en skön och slapp dag. Efter skolan ska jag möta upp Linda och Tessan, för att bege oss bort till solarieörnas värme.

    Workshop at Jensen Gymnasium

    Imorn krigar vi oss upp och går till skolan. Jag ska bege mig till jensen gymnasium och jag får sällskap av Maria. Eller ja en bit iaf, på bussen och halva tågresan. ÄR det värt det? Att gå upp alltså, för att åka tåg med HENNE? Ja klart värt det. Vi kan ju make up some plans fot the weekend lixom. Gud nu känns det som massa ordspott här faktiskt, och ja det är det och det kommer mer. Jag ska kriga mig upp klockan 7 imorn och ta mig till skolan för att gå på jensens temadag, som går ut på att man tvingar runt alla elever på minst 2 föreläsningar för att sedan avsluta dagen med en Workshop. Kul? Nja, inte mycket. Värt att gå upp för? NEJ! Åka buss med Mary och behålla studiebidrag? KLART VÄRT DET!
    Tror ni Jensen har hög närvaro procent imorn? Jag tror på ca 56%.


    Juste fan, TVÄTTEN! Måste hängas....

    HockeyHora, PengaHora

    Ja då var man hemma igen då. Var som sagt barnvakt först och på bägen hem gick jag och plockade upp Maria eftersom vi behövde fler funkisar till matchen. Hockeyhora som hon är följde hon gladeligen med på en gång, och med en liten chans till att tjäna lite extra cash så att säga.

    Och nere på vallen bjöds det inte bara på målkalashockey, det även bjöds på porr! Massor av slagsmål, hjälmar som flög och handskar som kastades. Som sagt porr på hög nivå, och vi gillart! Det bara plaskar i trosan...

    Sovmorgon

    Hade riktigt svårt att sova inatt så när klockan ringde vid 06.00 klev jag inte upp, utan jag låg kvar i sängen och hoppades på att få somna om. Men det tog ett tag eftersom lastbilar stod och tutade utanför mitt fönster, sedan började de med borrningen. Grannen skall nämligen skaffa bergvärme, och tack för den, ni förstörde min morgon!

    Men nu ska bär det av till skolan för att hämta A&L+3 till, sedan ska jag ner till ishallen för att vara funktionär under A-lagsmatchen. Jag håller båsdörrn i utvisningsbåset och hoppas på snygga busar. GOD BYE


    RSS 2.0