call me when you're done beeing a bitch


Spy,spott,ochfräs. Jag vill inte ha med dig att göra längre.
You're nothing but darkness.


Raj Raj

Har taggat till tusen inför kryssningen och ikväll bokas biljetterna, om inte Idol hinner komma i vägen. För isåfall får vi boka dem imorn. Men oj oj vad kul det kommer bli, ryktas även om att en del från laget kommr vara där och röja. Superspåra totalitärt.

Nej men annars så RÖSTA PÅ RASMUS IKVÄLL!


Skavsår är inte kul

Har nu suttit "inlåst" i huset i 2 dagar då mina fötter är helt förstörda av skavsår. Jag kan inte ens ha skor på mig! Så ingen skola och ingen träning. Det ända "ute" jag har varit är ute på altanen....
Men nu har en liten fågel viskat i mitt öra att TOMAS har tagit körkort så han kommer och hämtar upp mig snart så ska vi iväg och käka lite lunch. Men vad har jag på fötterna? Ja typ strumpor... tur att jag kommer sitta i en bil så att jag slipper gå barfota ute.

Superettan här kommer djurgårn

Ja ännu en vinst för härliga gnaget! Och ja det sitter jävligt najs, speciellt när man skickar lillebror ner i gärsgårdsserien. Kan inte bli annat än trevligt, dock fick jag syn på dig mitt på läktarn och kan inte annat än å börja tänka....tänk om... men samtidigt så vet jag att det fanns en anledning till att jag valde att lämna dig och det är inget jag vill tillbaka till men samtidigt så kan jag inte låta bli att tänka...
tänk om?

Avskedskalas

Hej då Lillebror, hej då Djurgårn! Det är dags att ni hälsar hem, hem till superettan.
Och kommer ni ihåg tidigare inlägg, ja här kommer några utdrag..
2009-05-19 @ 12:38:18
Åhh! Vad skönt med vinst igår. Sitt ner djugårn för ner åker ut iår.

2009-05-18 @ 09:12:43
Jag har en jojo den kallar jag djurgården. Först går den upp sedan åker den ner igen...

2009-04-21 @ 18:27:49
Jag måste bara tillägga att det blev ett och annat skrattanfall när jag öppna tidningen imorse. Jag såg resultatet från gårdagens derby match. Nu mår jag gott här hemma, kriget är i full gång, AIK VS Djurgårn, nu vet jag att sommarn inte är långt härifrån. Det luktar gärsgårdsserie för djurgårn. Men man ska inte ropa hej innan man står i farstun. Det har ju trots allt bara gått ett par få omgångar, 4st. Fast man kan ju ropa när man står i porten.


Jodå nu ropar jag fan HEJ! Vi ses imorn! Då jävlar ska vi sleva på!


Sleva på bara, tänk dig svart

Slit och släng mina fötter is killing me! Bastukväll efter träningen i fredags, sedan var det upp tidigt för jobb både lördag och söndag. Skulle även ha tränat idag men icke sa nicke det blev det inte trots att jag tog mig ner till ishallen för att sedan upptäcka att jag glömt sakerna hemma. Fick mig istället en fin pratstund med Linnea och vaktisarna. OCH hallå världens bästa nyhet! Linnea ska tydligen på samma kryssning som mig, det vankas spårning något totalitärt! Men så kanske man ska ta och boka biljetter oxå, jaja det kommer det oxå. Pengar först sedan bokning sedan nöje och löning.


Mot ljusare tider

Inte om du tittar ut genom fönstret i alla fall, men inuti börjar det gå mot ljusare tider. Hmmm poetiskt? Nej inte mycket om man tänker efter...

Imorn gör vi ett nytt försök, jag ska försöka ta mig till skolan ta mig genom dagen helt enkelt. Sedan bli det barnvakt åt världens bästa ungar! Va där idag under 4 timmar och jag har inte mått så bra som jag gjorde då. Det låter klyschigt men att se dem le och sedan deras underbara lilla yrväder till hund, man kan inte annat än å dra på smilbanden. Dock har jag världens bästa hund här hemma, men jag tror ni fattar poängen så att säga.

Vi ses bitches!


En vacker kärlek i en dyster verklighet

Dock ser det ju jävligt ljust ut för AIK, vårat älskade AIK. Efter dagens vinst mot örgryte med 3-0 så fortsätter vi segertåget i toppen och behåller alltså vår serieledning. Och vi gillare, och på måndag tar vi emot lillebror. Den dagen börjar vi tidigt, Ankan och MsThirteen. Vi får köra på åt våra kära sjömän som är ute på de 7haven, men det skall vi klara galant.

Kompis det går bra nu?

Just nu undviker jag allt, jag undviker skolan, jag undviker telefonen, jag undviker mailen, jag undviker att socialisera mig, jag undviker kontakt med omvärlden, jag undviker allt utom min musik och Ryan Sheckler! Och snart kommer säsong 3!


I guess I'm stuck with you two


Nu sticker totalslevaren ifrån oss och vi kommer sakna henne något oerhört! Men ha det så bra ute på de sju haven och ramla inte överbord, med andra ord håll dig på det torra. Vi ses när du kommer hem och ha nu så jävla kul och bli inte för brun!


Sometimes all you need is a break

Så länge höll jag mig borta från bloggen... 3 dagar nästan 4, och jag som hade bestämt mig för att hålla mig ifrån datorn eller iaf internet och för er som försökt få tag i mig så har jag bara haft igång mobilen vid enstaka tillfällen och aldrig länge. Tanken var att jag skulle hålla mig ifrån ALLT hela veckan ut, men så länge höll det inte. Men jag tänker fortsätta med avstängd mobil ett tag till för jag älskar tystnaden och att inte hela tiden känna sig bunden till något, det är en befrielse.

Under denna korta period och rannsakande av mig själv, instängd och isolerad på mitt rum, har jag kommit till insikten att jag har bra vänner, jag har underbara vänner, men jag har oxå insett att jag har haft bra vänner och att alla är värda en andra chans.

Vad som gäller angående min skola så vet jag fortfarande varken ut eller in. Men jag står och väljer precis som vid ett vägskäl, höger eller vänster? Stanna i skolan och kämpa trots att situationen ser ut som den gör och troligtvis inte kommer att gå mot det bättre eller så kan jag välja att hoppa av och göra något med mitt liv, men utan utbildning? Inget av dem lockar mer än de andra.

Men jag tror dock att detta är något jag fundera mera på och förhoppningsvis ska jag på möte med skolan i kommande vecka, och jag hoppas att saker och ting klarnar och faller på sin plats, men fram tills dess ska jag umgås med familjen. Imorn åker vi och firar en av alla kusiner.

Peace out, see you when I see you


Hej då, nu tar vi en paus från allt detta


Dont forget to remember me


När man känner sig utanför i vänskapskretsen

Utåt ser det alltid ut som om jag är en stark person som tål allt. Jag är stålkvinnan som inte bryr mig om något, men av så man kan luras av bilden som sänds ut.

Skolan ser jag inte så mycket skymten av längre men det kanske börjar bli som vanligt igen då, eller vad säger ni? Nej skolan går skit och jag skiter i den ena lektionen efter den andra och för att inte tala om min älskade Engelska C kurs som jag såg så mycket fram emot, ja den skiter jag i totalt då jag hamnat helt själv i en grupp utan klasskamrater. Så den kursen har gått från efterlängtad och älskad till ångest väckande och hatad. Och ju mer jag halkar efter desto mindre vilja får jag till att ändra min situation och just nu styr skutan i en ända riktning och det är rakt ner i stupet.

Jag är alltid snäll mot mina vänner och för det mesta jävligt ärlig, jag ställer alltid upp för dem, lånar ut kläder som sedan aldrig ser skymten av igen men jag är tyst ändå och fixar och trixar med det ena och det andra för att andra ska ha det bra, och för att vi ska kunna göra roliga saker tillsammans. Jag håller i de andras cigaretter när vi går förbi folk de känner bara för att de inte vill att andra ska veta av den vanan som de har. Men vad sänder det ut för signal om mig? Om de inte vill framställa sig i dålig dager varför vill de då framställa mig i det? Och framför allt varför tillåter jag själv detta? När allt jag ändå känner är utanförskap.
Jag har länge känt att jag inte passar in, jag är inte som alla andra och det vet jag. Jag står för det och oftast är det bra att vara en egen individ men ibland vill jag inget annat än att vara som alla andra.
Är jag en sån svag person som gör allt för att vara alla andra till lags så att jag glömmer bort mig själv? Skulle de andra ens märka om jag försvann? För om jag ska vara ärlig så känner jag mig inte ens viktig. De andra de sitter ihop precis som ett stycke kläder, det finns sömmar som håller ihop tyget och jag är tvättlappen som alla hatar och stör sig på. Tillslut klipper man bort den och då är den borta föralltid och man tänker inte mer på den, det är som om den aldrig existerat.

Jag vill inget annat än att banga deppet och fixa peppet men det ser mörkt ut, jävligt mörkt ut.
Ibland är den människan som framstår som starkast egentligen den som är svagast.


Jag tror jag har dött lite inombords


Jag älskar den här bilden, jag såg lycka i den förut men nu ser jag ingenting alls. Men jag älskar den för att jag vet att lyckan än gång fanns där.


6 feet under

Jag har en lång tid nu försökt skriva ett inlägg men jag vet inte hur jag ska formulera mig utan att det missuppfattas, men samtidigt vill jag bara skrika rakt ut och "lätta på bröstet" för snart brister jag. Eller mycket av mig har redan bristit.
Vi får väl se, det där inlägget kanske kommer upp sen iallafall.

Mot alla odds

Jag kom upp imorse trots att jag inte själv trodde att jag skulle göra det, men nu sitter jag här nere i köket och slevar på med pp:n.

upp klockan 8

Jag ska upp med tuppen imorn för att fixa klart med det sista på power pointen och förhoppningsvis hinna plugga lite matte då jag har prövning på onsdag morgon klockan 8. Det är som gjort för mig att faila, jag menar hur många matteceller är egentligen vakna vid den tiden?


Lycka är att stå på isen med ett par hårda skridskor

Lånade Sandras skridskor idag och fyfan LYCKA! Ja det kallas lycka att kunna åka ordentligt igen, satan vad kul det var. Dock varade det inte länge, efter en halvtimme började skavsåren göra sig påminda men jag kämpade på tills det inte gick mer. Då tog jag fram kameran istället och tog lite bilder.


Jag vet att du vill och att du är full av avund

Power pointen fixad nu ska jag bara fixa bilder och vart gör man inte det bäst om inte på ringetteplanen. Så snart ska jag hoppa in i kaffeknappens bil och styra ner mot vallen.
power pointen är såklart mitt svenska arbete där vi ska beskriva ett yrke och jag har såklart valt ringettecoach då det är riktigt simpelt då jag redan kan allt om det så någon vidare efterforskning behövs inte!

Sleva på bara

Ohhujjablu! Helgen har varit underbar! Och slevar partyt hemma hos Gusten blev mer än lyckat! Den kvällen bjöd verkligen på allt.... Några blev kalas fulla, en blev matförgiftat, en deckade, några jagade små barn, en körde bil hem, några slevade iväg till saxen och hamnade på efterfest.

Men nu, skola!


Tuta och kör, det är ingen som hör

Det börjar bli dags att röra sig, och jag är nu helt klar. Eller nästan i alla fall, ska bara måla naglarna svarta som vanligt. På med naglacken igen så att man inte ser skiten under naglarna. Jag får ju varken ha långa eller naglacksmålade naglar på jobbet, men eftersom jag är ledig imorn så kan jag måla på med svart igen.

Oj lång förklaring om ingenting, som om ni skulle bry er om mina naglar, svar Nej. Jaja jag är som sagt nästan klar, men väntar huvudsakligen på Ms Thirteen som ska komma hit sedan beger vi oss till Gusten.
Och det ryktas om att Björling och Klunken varit där ett par timmar redan, så vi hoppas på runda fötter, glatt sällskap, klackarna i taket och kanske ett par sneekers i hallen när man vaknar.

SNS som vanligt

Slavat hela dagen och har ont i fötterna som vanligt, men det blir lätt så efter 8,5timmes jobb utan rast eller lunch. Brukar dock ha rast och lunch men idag hanns det inte med.

och ikväll ska vi hem till Gusten och spåra lite.
-Hur gammal är du bejbi?  

-hmm.. ingen fara!


Raka puckar

Nej nu blev jag på dåligt humör igen, varför tänker jag inte bräka ut här om men jag ska ta det med den jag litar mest på och jag tror den personen vet vem hon är.

Lägg ner bluffspelet för vi alla vet hur det egentligen ligger till.

Från jensen till centralbadet och hem

ÅHHH! Min data har blivit senil och jag ska snart bege mig till Maria för en redig tjejkväll.
Idag har jag varit i skolan med världens bästa Isabelle, for sedan hem med min krampande mjölkmage, hämtade upp A&L och forr sedan in till Centralbadet där de simmade på duktigt, lämnade A&L hos farmor, for till kista och kirra biffen för ikväll. Jag kirrade världens bästa bok och ni tjejer ja ni kommer bli riktigt stolta över vad jag fick fram.
Vi ses!

DÖD åt tengil

Fan jag som skulle sova men nu måste jag kissa och kolla alla bloggar som jag inte hunnit kolla än. Men sova...jag ska ju upp tidigt som satan. Det kallas plågeri faktiskt, det är inte männskligt. Det borde faktiskt stå med i FNs alla regler, i de männskliga rättigheterna. Jag ska alltså upp till skolan imorn och ja måste upp redan vid 6. DÖD! DÖD åt klockan och alarmet!

Men dock ska jag styra upp med Issa och vi ska äta en feeeeet lunch!

Jag kan, jag vill, jag vågar, imorn är en ny dag


Du kan få vem som helst att le

Dystert

Jo visst fan har det varit lite dystert här, jo det blir ju så ibland och just nu är jag inte alls på topp. Känns som om allt är vänt upp och ned, men det ska jag ändra på. Jag ska försöka vända allt, jag ska vända det till något positivt. Och för att boosta mig själv och höja min självkänsla, så börjar vi med, jag är snygg i fräknar! Och jag älskar dem, för fräknar betyder sommar.

Sometimes all you need is to believe


November rain

Än en gång har du visat för mig hur lite du faktiskt bryr dig, eller du försöker men du lyckas inte. Du försäker för att du måste, men du misslyckas, du kan inte fortsätta att låtsas längre. Jag kan se att din så kallade låga och ditt hopp är helt dött. Lågan är till aska och hoppet nej det finns inte det är mer som ett slag i magen. Så som många gånger förut har jag förstått, men idag har jag verkligen insett. Jag är inte längre någonting för dig. Men jag ska hjälpa dig, jag ska ge mig av, men det kommer ta tid.

Det är svårt att flyga när ens vingar ligger på botten av ett hav.


Idol idag!

Idag börjar idol igen och kindera och magmusklerna kommer att vrida och vända på sig. Skit i situpsen, det räcker med att titta på idol så har du din träning. Det är som klappat och klart!

Dream on, dream on, dream on


there is just that speciall thing about you


Första femman, mer behövs inte




skeppohoj

Du vill inte ta dykarcertifikat idag?


bara lite så onödig skit

Ms Thirteen var här för nån timma sen och lämnade min plånbok och med sig tog hon minneskortet till Frida.
Min bror har skakat hand med här Reinfelt, och mamma borde snart komma hem med pizza till familjen.
Ikväll blir det hockey med flickorna fritz.


busy woman

Kräftskivan i fredags blev verkligen lyckad! önskar att jag kunde varit med hela kvällen men ska man up 8 dagen efter för att jobba i 8 timmar så behöver man sömn. Men det lär ju bli fler gånger.
Så lördagen spenderade jag första delen på jobbet sedan drog jag hem till Gaffen och chillade där ett tag tills det var dags at dra hem igen eftersom jag även skulle jobba på söndagen. Men det blev bara 2,5timme eftersom AIK spelade cup semifinal och det blev en riktig rysare med nerverna utanpå, men vidare till final är vi iaf.

Och nu är det måndag och jag är hema från skolan eftersom jag har ont i fötterna, blåsor överallt. Så då pallar man inte sleva in till stan för att gå i skolan. Men ändå så måste jag ut med hunden på en promenad. Och jag kan lova att efter det blir jag liggandes. Iaf tills byggisarna kommer med nya fläkten, då ska jag hunsa runt dem och säga vart den ska stå.

tjofadderittan lambo!

Bussen går om 10 minuter och jag har ännu inte städat mitt rum så jag får väl rakabajssnabbt städa det när jag kommer hem. Slutar klockan 5 och det tar cirka 1 timme att ta sig hem och gästerna kommer 7 så då har jag cirka en timme på mig att göra mig i ordning och städa rummet. Men förhoppningsvis kan jag och Bellis gå tidigare från skolan idag eftersom vi har projekt och det finns inte så mycket att göra, det "tunga" arbetet kommer ju sen i vinter. Men mer om det en annan gång.

Mamma?

Min Neutrogena oil-free moisturiser håller på att ta slut, inte många dagar kvar på den inte. Kan du köpa en ny?
För annars för jag dålig hy och då blir jag ledsen.


Sofie här har du din jävla målgest!

Sofie den lagsförrädaren frågade om vilken som var den bästa målgesten och i sin blogg har hon lagt upp bilder på olika exempel. Men inget utav dem höll klassen. Så här din jävel har du den bästa.

Synd bara att du spelar i fel lag, men det är tur för dig att jag vet vad ditt hjärta slår för.


Vi i klass Sp3b har en vän

Låt mig presentera vår vän. SP3b har en alldeles speciell vän. Han har mystik, han har skägg och allt det där en klass kan önska sig. Vi vet inte mycket om honom men ändå så gillar vi honom. Det vi dock vet om honom är att han kommer ut cirka 1 gång var 20e minut och puffrar på lite. Om det är olagligt substans eller röka man kan köpa sig nere på ica det vet vi inte. Men vi vet att han röker jävligt snabbt och alltid har bråttom in. Hans persienner är alltid nerdragna och han öppnar alrdig dörren mer än så att han huvud kan sticka fram. Kan det vara så att han har ett hemligt rum? Han gömmer barn i garderoben?

Låt mig presentera vår vän Fritzl! Vår alldeles egna lilla Fritzl


Du är så emotionell hardcore, jag vet sånt

Idag har varit en händelserik dag, mucho mucho has happened. Jag har hunnit vara i skolan och skojjat runt med damerna på mediakunskapen, vårt objekt heter JOEL och är vår lärare. Vi kan ju säga att han är lite emotionell hardcore, och han ska förklara allt, och låt mig citera en god vän till mig nämligen Charles Ingvar Jönsson - "In i minsta detalj"
Sedan fortsatte dagen med lite andra lektioner och MAGDA! Du är kung på Jensen! Bästa jävla läraren som lärar högskolan någonsin släppt ifrån sig.
När jag kom hem höll jag på att självdö av hunger, så jag slevade ihop ris och chicken bits. Och efter det slevade jag iväg och köpte lite hårfårg, så nu är jag.... ja gissa själva!

Have I gone grey?


Or have I gone blond?


Äkta kärlek när den är som bäst


P.s mina tuttar gör ont


Mina vänner och jag har sedan sommarn kommit på att vi ska göra en vänskapsbok, men inte vilken vänskapsbok som helst utan en privat, väldigt privat bok. Boken och dess innehåll stannar mellan oss och om 5 eller kanske 20 år kommer vi fortfarande att sitta och bläddra i den och skratta men ack så kul vi kommer ha medans vi skriver den.

"Det är inte den typen av band, det är det där speciella bandet som bara finns mellan 2 människor eller ibland kanske 3 eller varför inte 4? Smaken är som baken så att säga"

Mina fötter är allergiska mot träning

Så här efter powerwalken, eller fan vaf fult det låter! Nej det var en helt jävla vanlig PROMENAD! Fast jag hade jogging dojjor på mig. Iaf skit samma...
Såhär efter PROMENADEN så har jag fått skavsår på mina hälar, men suck it trough lixom jag ska inte vara crybaby. Meningen med promenaden var att jag skulle gå mig trött så att jag kan somna lätt ikväll, vilket jag snart ska göra också. Men först som vanligt måste jag skriva lite mera, kolla lite mer bloggar, borsta tänderna, byta om och kissa!

75minuter för tidigt i skolan

När jag kom till skolan idag insåg jag att jag tagit fel på tiden, jag var i skolan 7.45 men tydligen så började jag inte förens 9.00 så det var bara att slänga sig på en av jensen ljuvliga soffor och sova en stund. annars blev det bara en lektion idag eftersom jag valde att åka till sumpan och käka lunch med Emma och Maria, Carro var inte med eftersom hon var hemma och åt lunga. Men jag får sällskap av henne nu istället, via msn. Hon langar den bästa Powerwalk musiken så alldeles strax skall det ut och powerwalkas.

Carro you the fuckin best och du förtjänar bara det bästa, inget annat.


Bitterfittan har vaknat

Sitter nyduschad med en handuk i i håret och en runt kroppen. Fasar över att åka till skolan nu, blä usch rusningstrafik. Folk som äter frukost på tåget, dvs bland det vidrigaste som finns! Nej, dags för lite kläder och frukost, som äts hemma. Sumering, äckliga fullpackade tåg, ingen sitt plats, andra smulor i huvudet, och 2,5 timmar hål!!!!!! Åh, ser verkligen inte fram emot denna dag. Peace out från bitterfittan!

we're all in doubts

Jag tuggar på samma tuggummi som jag fick när jag och mamma var och handla för 2 timmar sen, jag kollar samma bloggar som jag alltid kollar, jag lyssnar på samma musik som jag alltid lyssnar på dvs kakans musik, och jag kollar på klockan och ser att den är 22.15 och jag måste sova nu nu nu! Men först kissa, borsta tänderna, ställa alarmet och sätta på mig pyjamas. Alarmet ringer 05.30 imorn eftersom jag ska till skolan och ha lederskap och sedan 2,5 timmes hål! Alldeles för mig själv eftersom min fitt skola har satt alla i min klass på förmiddagspass utom lilla jag som går eftermiddag eller visserligen har jag sällskap 2 klasskamrater som jag inte sagt ett ord till under 2 år, men sista året ett sista ryck? nja känns tveksamt...men men, we're all in doubts.


oversize och päls

Eftersom jag tillbringade förra vintern i en svart kaninpälsjacka så kan jag inte låta bli att tänka på hur gärna jag vill trippa runt i en pälsväst denna vinter och för att inte tala om alla oversize halsdukar jag vill ha. Ja alla ni höst hatare som bara vill att sommarn ska fortsätta, ja jag säger det, JAG GILLAR HÖSTEN! och jag längtar faktiskt efter den, just efter den där halvkalla morgonen och den friska luften som gör att man vaknar på mornarna, men det är väl något jag bittert kommer att ångra sen när det är svinkallt och jag vägrar gå utanför dörren.


Angelica Andersson

Idag upptäckte jag någit super bra! Angelica, å Angelica du gamle vän från HLD, hon går på min media-kunskap. Det höjde min glädje nivå för dagen något stört, den bara sköt i höjden, upp genom taket ut i himlen, över molnen och hälsade på gud lite. Ja så kul tyckte jag att det var! Sista året på Jensen och vi har en kurs tillsammans. Yes äntligen!


Gammal, riktigt gammal bild.


Kan man kalla det sömn, eller är det dvala?

Efter mitt inlägg igår var jag så arg att jag la mig för att sova en stund, ajo tjena en stund vilken stund det blev. Jag vaknade nämligen 08.24 imorse och insåg att jag måste ställa alarmet för att jag inte ska försova mig. Så vid 10 sedan klev jag upp och på mobilen väntade ett antal sms som jag missat under natten och kvällen för den delen.

Men nu ska en utvilad(?), nej en fortfarande trött Anna bege sig till skolan för att gnugga hjärncellerna utan Isabelle eftersom hon är hemma och är sjuk.


RSS 2.0