topless

Tog en titt på förra sommarnes bilder och jag bestämde mig för att det bli toplesss solning på Bali. Fan linjerna från förra året var inte vackra. Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska göra med underdelen... vill ju inte köra pantless men samtidigt vill jag inte ha några fula ränder på rumpan. nej det får la bli minitrosor eller string på stranden.

Resfeber

Sprang runt på stan idag efter jobbet och inhandlade det sista inför resan. Jag var ute efter en lätt väska att ha som handbagage och det sluta med att jag kom hem med en ryggsäck, jag upprepar... EN RYGGSÄCK! Det kändes skönt att ha allt fixat och klart inför resan enda tills jag kom hem och insåg att jag inte packat färdigt, jag har fortfarande inte packat färdigt. Men sån är jag. Får alltid sån jävla resfeber precis dagen innan, blir så nervös och får ont i magen och varje gång tänker jag... nej jag skiter fan i det här jag orkar inte resa. Men lika väl kommer jag iväg iaf, och lyckas alltid ha med mig allt trots att jag packar i sista minuten. Precis så tänkte jag göra nu oxå, jag ska bara fixa musiken till flygresan sen går jag och lägger mig, packningen tar jag hand om imorgon.

today

Klev upp vid 11, klippte håret på Charlie och sedan bar det av hem till Farmor och Farfar. Där bjöds det på glass och tysk medwurst. När vi kom hem igen så la jag mig i solen och sov, sen dess är jag helt slut. Men innan jag kan gå ch lägga mig så måste jag packa klart och så klart se på BB.
nej packa var det...


annandag påsk

Ska jag hänga nere vid båten eller ta med lillebror och åka ut till farmor&farfar? Jag bränner en cd ifall det skulle bli roadtripp.

Naket

Nu har familjen kommit hem igen, och det är fullt drag i huset. Det här med att springa runt naken och spela hur hög musik som helst var ju tvunget att ta slut nån gång så varför inte idag. Men om 3 dagar så kan jag göra som jag vill igen, så fram tills dess får jag ligga lite lågt. Typ som nu... datorn i knät, spotify på högsta volym dock med hörlurar i öronen och comedy central på tvn. Snart börjar BB och då åker hörlurarna ut.

3dagar

Ligger ute i solen och bygger upp bränna inför Bali. Man vill ju inte bränna sig det första man gör där borta, så jag skaffar grunden i sverige. Jag kan inte fatta att det bara är tre dagar kvar tills jag åker, det är helt sjukt. Tiden har gått grymt fort. Med mig som sällskap ute i solen har jag såklart älsklingen och Ozzy Osbournes bok. Just nu läser jag om ett möte han som han och Sharon hade med musikproducenter. Ozzy blev uttråkad och tog fram en av de två duvorna han stoppat ner i jackfickan och bet av den huvudet. Jag älskar sjuka människor, för de får mig att känna mig normal.


oh those sunny days

Har spenderat dagarna ute i solen, med Dante och goda vänner. Veckans onyttiga levande har satt sina spår på kroppen. Förkylningen har nog också haft ett litet finger med i spelet.



sommarväder

Det är sommar ute nu, och grymt skönt att jag är ledig! eller ja.. börjar klockan 17.00 idag så vi får se när jag slutar. Men när jag kommer hem så är det fullspäckat schema. Städning, tvättstuga, matlagning och massa annat att fixa. För imorn blir det tajt schema då jag troligtvis börjar redan vid 12 imorn och innan dess ska det hinnas växla pengar till Bali, bolaget, hundpromenader och mycket mer. Allt måste göras innan eftersom jag ska grilla med tjejerna från jobbet på kvällen.

Nej man kanske skulle ta en tur med hunden innan man börjar, om han vill ut i värmen det vill säga.

fever

Febern sparka mig i arslet igår när Dante och jag var på besök hemma hos familjen Blixt. Blev tåget hem och vi båda somna på en gång. Tror nog att feberna hade ett litet finger med i spelet där. Imorse vakna jag halv 7 av att D stod vid sängkanten och buffa på min arm, det var dags för morgonkissen. Promenad fick han vänta med tills klockan slog 9, och nu 2 timmar senare ligger han utslagen på altan och jag sitter i soffan och funderar på om jag ska l'gga mig i solen en stund innan det är dags att bege sig till jobbet.

just blow me and run

Rubriken kommer från min, just nu, favoritlåt med the pusher. Har precis som alla andra spenderat dagen ute i solen, och sedan en sväng med A&L. Fick även en liten present av dom och nu är hela fickpengakassan klar inför Bali, och det är så jävla NAAAAJS! Snart ligger jag där nere å stranden med en öl i handen.

Världens bästa 9åring!

Ante världens bästa Ante, fick igår träffa en av sina idoler. En spelare ur Hammarbys bandy lag. Jag var inte lika imponerad men Anton andas och lever för Bajen så för han var det gigantiskt. Det är kul att se han lycklig synd bara att hans hjärta har fel ränder. Men det är inte hans fel, han är ju trots allt bara 9 år, hur ska han veta bättre? Svart och gult är det ända rätta!


20år!

Började dagen med champagne och jordgubbar som följdes av frukost från Gateau. Tog en liten tupplur innan jag rörde mig in till stan för att möta upp bästa vän. Efter någon timme i stan var det dags för Anton och Lukas att få komma hem, och det blev födelsedagsfika med dom och Helena. Mötte återigen upp Isabelle och tog mig in på bolaget för att köppa festligheter inför kvällen. Vin och sushi dukades upp här hemma och efter det så vart det tårta. Man fyller bara en gång om året och man fyller bar 20 år en gång, men fan vad det svullades ikväll. Hoppas fötterna håller för en ordentlig lång promenad imorn.


Those damn blisters

Igår tog jag med mig Dante ut på en långpromenad längs med vattnet. Jag försvann i mina egna tankar och Dante försvann in i dimmans värld av nya dofter, och vi klev inte ut ur våra bubblor förens vi fann oss vid polishögskolans murar. Shit nu har vi gått långt tänkte jag och vände på klacken för att börja gå hemåt. Dante hittade en liten vik där isen hade smält undan och han passade på att ta sig ett dopp, medans jag satte mig er på en bänk för att se den lille parveln njuta av att återigen få vara i vattnet. Det enda negativa med denna långpromenad är nu skavsåren som flyttat in på mina hälar och jag kan knappt ha skor på mig.

Dock trotsade jag detta imorse och bestämde mig för att gå till banken och sedan gå hem. Det är något som jag ångrar bittert nu, då det ser ut som att jag inte kan promenera alls på ett par dagar. Jävla skavsår!

Sista dagen som tonåring

Mindre än 3,5timme kvar av tonåren, sedan är jag vuxen på riktigt... eller? Min vän Hannah sa att jag aldrig kommer bli vuxen, och delar av mig hoppas på det. Jag kommer aldrig släppa tag om barnet inom mig.

Cervera by Carolina Gynning

Kikade in på Gynnings blogg och såg att hon kommer ut med 5 olika typer av glas med 6 av hennes konst motiv på cervera. Samlar lusten har vaknat, jag ska ha glasen när de kommer ut i maj. Men vilket motiv ska jag börja med?


10hours

Somnar jag nu så får jag sova 10 timmar, och det kan ju vara ganska så gött. Imorn ringer klockan tidigt eftersom jag har mycket att uträtta under dagen innan jag ska hämta mina små grabbar, bla ett besök på banken och ett hos farbror blå.

20år

Om två dagar tar jag klivet in på systemet och handlar min först vinflaska. Jag har beställt sushi till middag, och för första gången i mitt liv så kommer det vara jag som bjuder på vin till maten.. eller ja första gången jag bjuder päronen på vin till maten. Jag fyller 20år och har aldrig varit äldre än så, åldersnojan närmar sig med stora steg. Även resan till Bbali närmar sig med stora steg, endast 16 dagar kvar till planet lyfter.

Min önskelista
 PENGAR till BALI, Vit bandeu bikini, one peice, shorts, linnen, smink bla L'oreáls color riche no.381


10år

Har varit Sollentunabo i 10år, och jag fyller 20år på onsdag så det är halva mitt liv. 10år i solna och 10år i sollentuna.
10år i sollentuna och förälldrarna bjuder in till fest, så ikväll ska jag dricka och äta jävligt gott.

Tillsammans ska vi leva livet!

Det blev en promenad vid pampas med massa snack om framtiden och sånt som tjejer pratar om. Vi är sjukt taggade inför vad som komma skall...20år, student skiva, student, sommar och mycket mer. Vi vill ha den här tiden nu, och vi ska leva livet! Men nu blir det en snabbdusch och sedan marsch i säng för klockan ringer samma tid imorn som den gjort tidigare i veckan. Dock byter jag arbetsplats imorn, byter ut skolan mot fiket och jag ska BAM BAM...cykla till jobbet och jag får ordning på cykeln och såklart om vädret tillåter.


Beach 2012

Bara för att man tränat som en tok och kommit en bit på vägen mot sitt mål, så ska man inte tro att man kan lägga träningen på hyllan ch ta upp den igen när man känner för det. SM var för två veckor sen och innan dess tränade jag cirka 2-3ggr per vecka, men efter så har jag tagit en liten paus och tro mig det syns på kroppen. Beach 2011 får nog vänta och vi satsar på beach 2012, snygg kropp inför Bali, som målet var, är ju bara att glömma. Så nu är det jag som tar på mig träningskläderna och beger mig ut på låååångpromenad med bästa vän. TJING!!


Livin in a rhythm where the minutes workin overtime



Dags att hoppa in i duschen efter kvällens träningspass. Inte en minut för tidigt att göra det nu med tanke på att klockan ringer 07.00 imorn och jag ska befinna mig i sal L1 08.00.

Major update

Ipoden får sig ett helt nytt ansiktslyft och det tar sin lilla tid, men så fort det är klart blir en promenad med Dante ute i solen.


Gummisula

Det värsta med att vara vikarie är skolmaten. Den suger, det är som att tugga gummisula när de serveras fläsk och potatisgratäng. Jag ska aldrig mer klaga på anton och lukas när de inte äter mat i skolan.
Nu bär det av mot nästa jobb, A&L ska hem från skolan och idag har jag som tur är bilen. Fan för att gå hem i det här kalla pissvädret.

Matmarathon

Vaknade av att telefonen ringde 9.10 och de behövde en vikarie till skolan. Så 9.45 inbefann jag mig på skolan och 10.00 startade lektionen. När dagen sluta vid 13.30 så var det dags för nästa jobb, AochL skulle hem från skolan och Rusty skulle ut på promenad.

När jag väl kom hem var det dags för matmarathon, Charlie och jag skulle laga middagen för kvällen. Vi ringde mamma och gav henne i uppdrag att handla på ica de vi behövde. Sedan satte vi igång med att göra tacos och till efterrätt bakade vi en hallonpaj med marängtopping, creme de la creme! Mamma köpte även hem varsin påskmust och chips till kvällens hockey.

99

Första matchen sen 99 som slutade mållöst, matchen i övrigt var inte alls rolig. Men så blir det ju när man sätter ett derby i premiärmatchen, då kan man inte vänta sig annat än dålig fotboll. Bara ladda om och ta nya tag, ny match på söndag.

Derbydags

Perfekt dag för premiärmatch och inte helt fel att det är ett derby. Dock gör sig min dåliga planering sig påmind och jag har glömt fixa biljetter, men lika bra är väl det eftersom även huvudvärken gör sig påmind. Tur är det ju att jag kan se matchen hemma på tvn istället, och då hinner jag med både match och big brother.


Back to school

Jag ska vara back in school om 50 minuter och jag sitter fortfarande i pyjamas. Dags att byta om och bege sig ner till köket för en frukost.

Premiär

Jobbet tog ut all ork ur kroppen så jag träffar Isabelle imorn istället. Jag har inte ens ork till att pilla på min önskelista så skjuter även på det tills imorn. Nu ska jag istället gå ner och lägga mig på soffan och äta glass&varma hallon med familjen. Sen middag idag med efterrätt, men det tar att grilla och det är precis vad vi har gjort idag. Premiärgrillat för säsongen.


first of april

Klockan är efter tolv så officiellt är det inte första april längre, utan andra april och då passar vi på att gratta fina Katrine som fyller 20år. GRATTIS GRATTIS! Vi kan även passa på att gratta kusinen i efterskott, GRATTIS LOVISA!

Lördagen kommer bestå av jobb och häng med Isabelle om inte jag får stängningen på jobbet, då får vi se om orken är med mig eller inte. Jag ska oxå försöka få ihop min önskelista, inte många dagar kvar nu!

RSS 2.0