Let's stop to pretend

Har städat klart rummet och jag har kommit fram till att jag har alldeles för mycket saker. Jag har svårt för att slänga saker, dock ej i vrede men det är en annan femma. Jag var tvungen att hämta en ny byrå från nedervåningen så att alla saker skulle få plats och nu är rummet helt cleant, eller ja nästan iaf. Lite småsaker som jag fortfarande inte hittat någon plats för.

Snart middag och sedan kommer Maria the sneakypeaky hit och Hörberg om jag inte tappat hjärkontoret helt och hållet.

Spotifysneakpeak

Sitter inne och tjuvlyssnar på Marias spotify eftersom jag nog är den ända människan som inte har det. Jag är nog den ända som såg Twilight för första gången i julas och kom fram till att jag inte gillar den och inte kommer att se 2an. Ska jag vara helt ärligt så såg jag inte ens klart filmen för den var så dålig.


Krigszon

Fysatan vad skönt det var att vakna vid halv10 idag och vara utvilad, dock låg jag kvar i sängen fram tills 11. Iheartsleep! Men nu blir det musik och städa rummet då det ser ut som ett jävla bombnedslag.

Slash

Långtråkiga fredagar som denna, med undantag från big bang theory, då är det fan bra att Slash och Guns 'n' Roses finns. Kan lyssna på deras låtar i evigheter och den ena låten efter den andra överträffar låten innan. Och för att inte tala om den grymma självbiografin som Slash skrivit, synd bara att jag snart läst ut den. Men då börjar vi på antingen Mötley Crüe eller Nikki Siix böckerna.


OMG!

Fredagskvällen är förgylld! The big bang theory är bara 15minuter bort.

21.00 på kanal 5!


Fredagsmys

Min bror kom precis ner i köket och började rota i ett av alla sköp som finns, och denna konversation utspelar sig. 
- ANNA! Kolla här! FAN VA GOTT!
- Jag vet att det finns pop corn, men du kan väl poppa dom istället för att leka med påsen?
- Men nej, kolla fan va gott GRISÖRA!
Och så brister båda ut i garv och grisörat kastas till hunden.

London om 1vecka

Uppe med tuppen kan man inte kalla det nu när klockan snart är 10, men dock har jag varit uppe i en timme och hunnit med tvätten och ett glas o'boy. Ingen ordentlig frukost eftersom jag ändå ska in till stan för att möta upp Isabelle vid halv 12 för att äta lunch, sedan blir det skola.

1 vecka kvar till London, insane! Om en vecka är vi i London för skolarbete. Och skolarbetet går ut på att se på fotboll, Chelsea-Arsenal. Har ni hört något sådant förut? Det är helt insane, vi får betyg för att åka till London och se på fotboll. We like it!

9 dagar kvar till London!

Jag är helt sjukt taggad och jag hoppas att de andra 2 också lika taggade som jag! Fotboll och shopping kan det bli bättre? Svar, NEJ! Jag längtar jag längtar. It's going to be a blast!


It all started with a big bang

The big bang theory! The best show ever! Jag älskar Sheldon. Han får det att pirra lite extra i kroppen på oss Öbergs tjejer. Nörden är det nya bad boy. Tänk att alltid bli tillrättavisad när man använder fel grammatisk ordföljd eller något, istället för att någon slår en. Konstig tanke som inte går att förklara i text men i tal, ohlala!
LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE!

Running out of time

Sitter och pillar lite på datorn fram och tillbaka medans tankarna gör det samma, flyger fram och tillbaka. Egentligen borde jag sova, men egentligen vill jag inte sova fast än jag är trött. Ni märker själva I'm out of flow.

Shit 10 dagar kvar till London, 13 dagar kvar till Chelsea-Arsenal. 25 Mars flyger syster över till andra sidan av jorden. 13april fyller jag 19 år, och om nästan 5 månader så tar jag studenten.

Den rullande frisören

Hemma från Linda, och nu mår hennes hår bra igen efter att Maria kappat ett X antal centimeter. Vi hann även med massa tjitt-tjatt och innan jag visste ordet av det så anföll hennes lilla hund mig med tusen pussar och humps. Lite internt det där men de flesta borde nog fatta ändå. P.s. Linda jag tror din hund är lite kär i mig.

I Love Us


I'll get by with a little help from my friends

Imorse när jag skulle ta mig upp ur sängen så var det sjukt jävla svårt och jobbigt när jag kunde legat kvar och bara myst. Låg dock kvar 45 minuter extra men sedan blev det bråttom för att hinna med bussen och här börjar dagen gå heeeeelt åt pipan! Det börjar med att bussen är 4 minuter sen så jag stressar upp mig om att jag ska missa tåget. Jag som varit duktigt och tagit mig upp till skolan för att gå på ledarskapen för en gångs skull. Men när jag väl kommer till tågstationen så visar det sig att tåget är inställt och nästa tåg skulle inte gå förens 20 minuter senare. Jaja det var bara att parkera arslet på en bänk och fram med boken. Men inte skulle det ta stopp där, nej tåget blev mer och mer försenat tills de ställde in även detta tåg. Tåg nummer 3 skulle komma in på perrongen 08.50 men kom in 08.59 vilket betydde att jag hade 1 minut att ta mig till skolan. Det hela slutade med att jag kom fram till skolan 09.40, och stämningen var allt annat normal i klassen. Tryckt stämning och allmänt trötta elever. Men jag överlevde dagen iaf, och nu sitter jag i soffan och väntar på att Maria ska sluta så att vi kan åka hem till Linda.

Hungry

Jag är hungrig som få, men istället för att äta så ska jag krypa ner i sängen och sova. Jag har ju trots allt ledarkunskap imorgon och det betyder, tidig morgon. Blä...

It´s my time to shine

Efter skolan idag är jag riktigt taggad på rättskunskap, även om lektionen idag gick på 1:ans växel. Men jag kan väl lugnt säga att jag gillar juridik, även om det inte är något jag tänker plugga vidare med.
Taggad till tusen begav jag mig hem till Maria och hon tog fram saxarna och klippte loss så nu är håret fräscht igen. Lite skitsnack hann vi även med och såklart den obligatoriska gospeln.

Love you guys!

Helgen har varit insane och jag ser fram emot veckan som kommer. Dock har jag haft jävligt kul med mina två bästa vänner. Älskar er Sanne och Maria.


Drama is attracted by me

Nu blir det middag hemma hos Sanne och Nicke. Latero!


Gratz!

Idag säger vi grattis till världens bästa klasskompis ISABELLE! 19 barre, ett år kvar till systemet.



Tack och hej för mig. Nu hamnar skridskorna på hyllan.

Jag sätter inte min fot på en ringetteplan igen förens du slutat dömma. Jag har sagt det förr men nu är det nog. Ringette är inget för mig. Det är en lagsport och jag är en individ, ensamvarg. Jag gör mig inte bra i grupp. Så bye bye!

Movienight

Efter en lång och trög dag i skolan, så kom jag hem. Satte i mig lite nudlar och begav mig till Anton och Lukas. Medans grabbarna spelade tv-spel satt jag djup nergrävd i SLASH.
NU: movie time! Arn, riket vid vägens slut

LONDON BABY!

Maria har precis gått hem, men innan dess hann vi ut med hunden, åka pulka och se på CSI Miami.
Ska jag lyckas komma upp imorn så är det dags för bingen nu. Väldigt väldigt tråkigt skrivande just nu, men jag går på sparlåga. Allt handlar om skolan och London just nu, har ingen tid för något annat... eller jo, köra bilen och fokusera på kortet! Innan april säger jag bara, innan april.



15
kvar!


I'm on a night train

Sov från 21-11! Alltså ingen skola för mig idag, istället har jag varit ute och kört bil och hämtat Anton på skolan.


Jag är först till bingen

Snart är det okej att gå och lägga sig. 
 -Men innan dess blir knapra ipren för inflammationen i vristen.



16
kvar!


Welcome to the jungle

LÅÅÅÅNG dag i skolan idag. 8.00-12.30. Huvva, och gjorde vi något vettigt? Nja, eller nej! Dock fick vi veta att framtiden för Naturkunskapen ser ljus ut. Kanske lite för ljus ut... va på lektionerna och ni kommer få minst G. Det låter som att kursen inte kräver så mycket. Samma vända med rättkunskapen, men denna kurs kan komma till väldigt stor nytta i framtiden. Ohja! Har även spenderat dagen med näsan nergrävd i boken SLASH, precis som alla andra dagar. Men den är ju så sjukt jävla bra. Visste ni till exempel hur låten Paradise city kom till?

Well let me tell you the story behind Paradise City.
Guns N' Roses hade Bridget som fixade olika gig, hon hade en manager roll för bandet men det fanns inget kontrakt parterna emellan. Dock hade Bridget manager kontrakt med San Fransisco bandet Jetboy.
Jetboy skulle ha en spelning och Bridget bokade in Guns' N Roses som förband, och eftersom spelningen var i San Fransisco så hyrdes en buss och hela köret. Som boende bodde grabbarna hos Jetboy och det var även där de partade efter spelningen. Men när det efter ett par dagar blev dags att åka hem så packade alla in sig i bilen. Spriten fanns det inget slut på som vanligt och de akustiska gitarrerna var framme som på vilken roadtrip som helst. Slash började leka lite med gitarren och plötsligt var introt till Paradise City fött. Duff och Izzy fyllde på med vad de tyckte lät bra. Så där satt de nynnandes och lagomt fulla när Axl inflikade med "Take me down to the Paradise city".
Slash slängde ut sig "where the grass is green and girls are pretty". Varpå Axl återigen sjöng "Take me down to the Paradise City" och denna gång svarade Slash med "where the girl are fat and got big titties". Vilket de senare valde..ja det vet ni ju själva. Men där har ni har ni historien om hur Paradise City kom till, på en jävla minibuss resa hem från San Fransisco.


Jag slickade en brandman i min bil för det är sådant jag gör

tjohopp då har man hämtat väskan, kört bilen, gjort lite skolarbete och snart är det dags för sängen. Men innan dess är det telefonräkningen som står på tur och ny musik till ipoden.

17 dagar kvar till LONDON!

Civil war

Skola. Lunch. Skola. Barnvakt.
NU: Hämta väskan hos ms Thirteen


Jonte kirrar biffen!

Jovisst fan gjorde han det! Distanssupport ja det vore fan något för honom. Har du fel på datan, kolla då upp felkoden och skicka den sedan till Jonte. Tillbaka kommer du att få exakta direktiv på hur du ska gå till väga och vips är problemet löst!


En materiell generation

Msn, Msn, Msn, detta jävla msn.... alltid en jävla massa problemas! Men nu kanske det kan lösa sig. Vi håller tummarna för att Jonte kirrar biffen.

I love beeing eighteen but I hate the fact that I’m groving up


LONDON BABY!

18 dagar kvar till London! Smutt värre, längtar som fan!
Annars har dagen bjudit på skola, sushi, banken, bilskola och tv! Senare blir det träning, och Frida gör äntligen en efterlängtad comeback! 10 minuter! men det är bättre än inget.


Still going strong

Jag har båda armarna kvar men det var ett hela extra jobb att byta hand på kopplena hela tiden då hundarna sprang sicksack. Men det var värt det, 2 flugor i en smäll helt enkelt.
Snart bär det av ner till skolan för att hämta A&L sedan blir det fredagsmys och middag hemma hos Maria.

x2

Ser ut som att jag kommer få dubbelt upp hela dagen. Om mindre än en timme ska jag vara hemma hos Rusty för att ta ut honom på en promenad. De två andra här hemma ligger fortfarande och sover så ingen har förbarmat sig över vår egna stackars hund, så det ser ut som att han får följa med bort till Rusty. Det lutar mot dragkamp, aj aj kommer jag ens ha kvar mina armar efter promenaden? ehh, det ska nog gå bra.
See you later!

Dagens frukt

Dagen började med soffhäng i sisådär 1,5 timme, sedan var det bara att göra sig i ordning och bege sig till skolan. Helt i onödan om man frågar mig. Satt i 95minuter och väntade på att få ha betygssamtal, vilket är över på 2 röda. Sedan blev det dags för religion och nya scheman. Schemat kan man säga vad man vill om men det är som det är och det går inte att göra något åt det. Det blev även en hel den skrivande för min del, hade ett case att fullfölja och jag skrev hela 8 sidor för hand. Front and back, som de skulle sagt på vänner. Man skulle skriva om hur en buddhist skulle göra i en krigssituation, join the amry or not?  Som ni vet är de väldigt religösa och för ickevåld... Sedan skulle man vända på situationen och svara utifrån en själv. Jag som ateist svarade kort och gott, jag tror inte på någon högre makt eller religion. Jag tror på kultur och traditioner. Jag tror på Sverige, och att försvara dess gränser är en självklarhet för min del.

Påväg hem från skolan fick jag ett infall och for till kista för att glutta lite och jag kom hem med en skjorta och ett par strumpbyxor.

If you're looking for me, you're looking for trouble


Köra bilen, inte långt kvar till kortet nu! Kanske borde börja med lessons? Middag, tårta och nu tv. Imorn skola, see you then. Later, peace!


Awesome


Finbesök kräver snabbstäd

Maria kom förbi en stund mitt uppe i mitt städande så det ligger nu på is eftersom jag inte har orkat ta upp det igen när hon knatade härifrån. Men lite finare är det, och sängen är bäddad men den ska jag riva upp nu. Skola imorn redan vid 9.30 så jag måste gå upp 7.30. Det vill säga SOVA SOVA SOVA NU NU!

Sp07b bästa närvaron på Jensen Södra

Upp till bevis? Johodå! Jag klararde mig och det med stil. Svarade på alla frågor förutom en. Det kommer gå great! och det blir en känga upp i lärarens fejja!
Dagen fortsatte med ett glatt humör trots den långa väntetiden på nästa lektion. Var klar med provet 12.57 och nästa lektion skulle inte börja förens 14.50. I början av elktionen så var vi bara 3 elever men efter ett tag droppade 3 till in, tur att lektionen bestod av att titta på film.

Isabelle och jag har även kommit på att vi ska börja med dagens frukt. Det vill säga jag tar med en frukt hemifrån som hon kan äta upp. Då de bara blir liggandes annars.

Upp till bevis

Idag sätts gårdagens pluggande på prov. Just nu sitter jag på rummet och Calle Kristiansson sprutar ut ur högtalarna och häftet med alla instuderingsfrågor ligger framför mig. Mamma har förhört mig och jag verkar kunna det mesta. Så upp till bevis!

Ett dopp i det blå


Ett dopp i det blå, om det ändå vore så bra. Men det är ändå bra, för det är bara 3veckor och 4 dagar kvar tills London! Är vi taggade? JA VI ÄR TAGGADE!

Efter en hel kväll med pluggande lägger jag det på hyllan nu. 4 kapitel med Mediekunskap på en kväll, ja nu är jag värd nobelpris. Jag har höjt min intelligens med 4 kapitel av stat, makthavare, svenska folket, årtal, radioåldrar, tidningsnamn etc. You name it, I know it!

Bukis

Givande 30 minuters lång skoldag idag! Men jag tog mig dit och jag var kvar tills jag sluta. Det var alltså Engelska C som stod på schemat och stod för 30 minuters genomgång av kommande termin. Öberg, Eriksson och Blomman jobbar i grupp och skriver om musik, det kommer bli najs bajs all over the place!

Efterlängtad lunch på kingstown då magen kurrade i kör med alla brummande bilar. Under lunchen tjattrades det konstant och jag har saknat min lilla knasboll Isabelle. Det gjordes även en del upptäcker och avslöjanden under denna lunch men jag tror vi håller det till oss själva och hela kingstown. Men vi kan konstatera att 2 personer blivit buksvägerskor under lovet, och vilka de är får ni inte veta, som sagt mellan mig, Issa och kingstown.
Innan våra vägar skilldes blev det en obligatorisk rundvandring i Ringen.

Ny jacka, nej.
Ny mössa, check times 2.


Look next to you

Människans bästa vän
Min bästa vän, Dante

Medans familjen satt inne i vardagsrummet och såg på demoner och änglar så låg jag i sängen och såg på filmen Marley och jag. För er som inte sett filmen så slutar den med att hunden dör och jag tror aldrig jag gråtit så mycket till en film som jag gjorde då. Jag har väldigt svårt att gråta till film, men den här svept me away. Tanken av att det skulle vara min hund, uscha nej inte tänka mer på det. Blicka framåt nu...till London! Fan va najs! Om mindre än en månad sitter jag, Isabelle och Sebastian på ett plan ner till London för att se på fotboll. Kan livet bli bättre?


Lördag

Lördag och imorgon styr bilen hemåt igen. 8 timmar i ett och samma säte är ej lockande, men dock lockar det grymt mycket att få komma hem och sova i min egna säng och äntligen få träffa Dante igen.

Afterskin igår bjöd på skönsång och födelsedagsvisan. Tilda fyllde 20 och trubbaduren sjöng ja må hon leva och resten av afterski folket fick upp henne på bordet. På kvällen blev det middag på Villa Tottebo med skumpa och god mat. Nästa gång vi är här uppe så har Maria den bangarn lovat att följa med upp, och vi får fan hoppas att hon håller det eftersom det då är min tur att fylla år och då jävlar ska vi få Åre att gunga.


ÅRE

Om ni ändå kunde se utsikten jag har framför mig just nu. Jag ser rakt ut över dalen, vattnet och skidbackarna. Åre är vackert det är ett som är säkert. Jag skulle kunne slänga in en bild på utsikten men jag har glömt kamerasladden hemma. Så antingen får ni se när jag kommer hem eller om Maria kommer upp och tar med sig en sladd.

Förutom grym utsikt så bjuder Åre på mellan 20-30minus grader, grym afterski och god mat nere på Werséns.

NYÅR/ÅRE

Vi börjar med nyår! Tack alla tjejer för en underbar middag och ett helvetes roligt spel. Det var hysteriskt roligt. Efter spel och tolvslag bar det av in mot stan och sedan mot sollentuna där firandet skulle fortsätta uppe i lyxsviten på scandic hotell. Där bjöds det på bra drag och roliga människor, och mot morgonkvisten även lite La.Ink. Vi får inte glömma det traditionella nyårs badet i jaccuzin oxå. Men när klockan började bli morgon och ölen började värka i huvudet så kröp jag ner i en säng och sov fram tills utcheckning. Vi får inte glömma att nämna att en viss person somnade med en tequila flaska i famnen och som jag sedan vaknade upp med i nacken. Och observera att det inte var jag som somna med den i famnen!

ÅRE bjuder på det vanliga, irritation, snö, minusgrader, galna ryssar och AFTER SKI!
Hela söndagen spenderade vi i bilen, jag tog första turen i bilen tills jag inte fickmköra mer, I wonder why? Nej, egentligen inte. Väl framme slockande jag på soffan och även denna dag har jag spenderat i soffan medans de andra har varit ute i backen och åkt. Men det blir lätt så när det inte finns rätt modell i storlek 35/36 i snowboardsskor, man kanske ska sluta upp med att vara kräsen? Nej icke aldrig i livet. Man lever bara en gång så njut!!

RSS 2.0