Kors


Lyckas alltid gömma något när jag kommer hem efter en natt på krogen. Denna gång var det nycklarna som försvann, och återfanns när jag öppna sminkväskan. Något som jag däremot aldrig lyckats gömma och glömma bort är mina smycken, de håller jag hårt i. Ibland för hårt, händer ibland att jag sover med dem på. Dessa är ett par nya från förra veckans shopping.

update

Restaurangen hette visst Restaurang J och inte G. Maten var grymt god och det samma med vinet. Inne i stan mötte vi upp John och det blev en snabb visit på Hofen och sedan vidare till Medusa. Kvällen avslutades med att A kom och hämta mig och körde mig ända hem.
Söndagen spenderades i soffan, handbolls Vm och Blood Diamond, men innan det blev sängsdags så var det NHL's ALL STAR match. Kul att se roliga finter och sånt, men jag måste erkänna att när det inte tacklas så är det inte hockey.  Nu ska jag ta mig upp ur sängen för att ta en promenad i solen med Dante. LATERO!

Allt är en lek

Igår var jag canadick, mamma från canada pappa från sverige. Jag förstod svenska men kunde inte prata. Jag pluggade i Örebro och jag var på besök i Stockholm med mina vänner.
Man kan kort och gått säga att vi fick oss en hel del skratt igår och kvällen var magisk. När klockan närmade sig 4 och det blev dags att åka hem så haffade jag första bästa taxi, och i den satt världens snyggaste chaufför. Så nu är man ett telefonnummer rikare och gratis taxi är ett faktum.

Ikväll är det firande av Isabelle som gäller, vi börjar hemma hos henne sen vidare till restaurung G och därifrån blir det ut i natten och må drinkarna flöda!

Gammal gammal tant

Har precis legat och powernapat i två och en halv timme. Fortfarande lika trött men måste nu åka och hämta grabbarna på skolan. Ikväll blir det tydligen röj fast jag bestämt mig för att stanna hemma. "USA" är på besök så vi ska visa dem hur stockholm gör! Peace!

Gullmarsplan

Tar bilen och möter upp Isabelle, blir en lunch på Gullmars och en tripp på bolaget.

Waka waka

Satt barnvakt till 21.00 idag, sedan hoppade jag in i bilen och for fort som satan till Årsta. Gasen i botten! Plockade upp Isabelle och vi tog en liten sightseeing inne i stan, och gjorde upp planer inför helgen. De tre musketörerna will rule again!

Nu sitter jag i min säng och ska snart lägga mig under täcket och börja leka med den nya mobilen. Det är mycket nytt och jag måste lära mig hur den fungerar.


Det bor en fartdåre i alla, frågan är bara om du vågar släppa fram den?

Har "rusat", läs kört, runt på stan för att hämta ut bil, köpa mobil, hämta mobil från lagning och köpa present till Isabelle. Äntligen är jag klar, började 10 imorse och nu sitter jag hemma och kan pusta ut. Har till och med hunnit med promenad med hundarna, så nu är det bara lunch kvar sen ska jag hämta grabbarna på skolan.

jag är sen, alltid lika sen

Jag hoppas på att kollektivtrafiken håller sig i skakt, för det ryktas på radio om att det är strejk. Och det får det inte vara! Jag måste vara i stan klockan 10.00!

This is how we do it

Ska se det senaste Gossip avsnittet nu innan jag går och lägger mig. Blir en relatvit tidig kväll eftersom jag måste upp tidigt imorn. Ska åka och hämta ut en bil inne i stan så att jag och grabbarna slipper åka komunalt resten av veckan.

Gluttar gossip eftersom de inte slöppt nya avsnitt av GLEE ännu. Och så fort dem släpper dem så kan ni, bye bye, glömma att se ens glimtar av mig. Jag kommer sitta bänken framför tvn.

Take me for a spin

Jag älskar ljudet från motorn för det finns inget! Bilen är tyst som satan och den glider fram på gatorna som en pil. Jag är kär, jag har funnit min bil. Skit i alla bilar jag förr sagt är mina favoriter för den här bilen klår dem alla. Den är inte vräkig, den tar inte stor plats och den sticker inte ut, den är helt perfekt. Den har allt! Ända felet är att den inte är min.


Lille R ville med ut och åka idag.


Två päron, fem systrar och en bror

Det är grymt bra att ha en stor familj. De som aldrig bott under samma tak som 8 andra personer, två päron, fem systrar och en bror, kan aldrig förstå.
Jag har senaste halvtimmen legat och pratat med Matilda och vi har kommit fram till att nyckelrdet för allt är tålamod. Spelar ingen roll vad det handlar om för tålamd spelar in i allt.
Nu ska jag åka och hämta A&L, och där krävs det tålamod för att få med grabbarna hem från skolan och alla saker som ska med. Tålamod....

Jag har solsken hos mig

Långpromenad i solen med R och D. Nu ligger de och sover som små grisar båda två. Medans jag stod och laga mat så smög R upp och la sig på favoritplatsen.

Ut med det gamla och in med det nya

Söker jobb så att fingrarna sprutar blod, men nöjer mig med det jag har. För jag har ju faktiskt världens bästa jobb. Jag har sovmorgon varje dag, jag får betalt för att gå promenader, jag får betalt för att köra bil och jag får betalt för att spela Fifa och NHL hela dagarna och alltid i de senaste versionerna. Så varför söker jag ens nytt jobb egentligen? Jo, för att jag vill testa på något nytt, jag vill se världen och just nu ligger den bara framför mina fötter och väntar.
Men imorn ska jag njuta utav ännu en sovmorgon och när jag vaknar ska avnjuta en låååång frukost framför tvn och sedan ska jag möblera om i mitt rum, rensa garderoben och slänga all skit som blir över. Ut med det gamla och in med det nya.

20.19

Fick världens längsta kramar idag på skolan när jag hämtade upp grabbarna på skolan, man kan nog säga att de saknat mig och jag dem. Även Rusty den lille parveln var glad, han sprang runt och skällde så fort jag lämnade tummet.
Vi firade reunionen med fiak från balders och faijtas till middag, vi fick även sällskap av Helena som tog över när jag åkte ner till ishallen för att slippa skridskor och växla ett par ord med grabbarna från A-laget.

14.05

Vaknade med ett leende på läpparna och det har suttit där sen dess. Idag ska jag få träffa A&L för första gången sen i julas. Mina två favorit grabbar på jorden och jag slipper ta bussen med dem eftersom jag denna vecka fått nycklarna till en Audi A5.
En annan bidragande faktor till leendet är lönen som kom inatt, dock kommer den gå åt på en gång eftersom jag ska betala tillbaka pengar till mamma, köpa ny telefon och sedan såklart presenter till Isabelle. Men den går åt till bra saker och tanken av att jag snart är ägare till mobilen jag suktat efter i två månader är underbar! Då kan jag leva fattigt en tid, den är värd det.


Celebrating

Ska bege mig från nya favorit platsen ner till soffan för lite fruktsallad och mys med familjen. Imorn ska jag äntligen få träffa mina favorit grabbar A&L, och det firade jag med att beställa hem lite nya kläder från hm. Bl.a. en klänning som jag ska ha på Isabelles 20års utgång på lördag.

Det är som meditation


Tog en skogspromenad med Dante och det finns nog inget bättre. Lite småkyligt ute, frisk luft och att få gå längs strandpromenaden när solen lyser dig rakt i anstiktet, det är livet. Nu blir det hushållssysslor. Packa upp väskan och tvätta kläderna, samtidigt som jag ska laga mat åt mig och Charlie. PEACE!


Love and other drugs

Sushi och bio med lillsyrran. Vi såg Love and other drugs, och den var helt okej. Väldigt amerikansk så man visste hur den skulle sluta innan den var slut. Men det som tog priset var när folk i biografen ställde sig upp och applodera eter filmens slut, då ville jag bara sjunka genom stolen och befinna mig någon annanstans, jag skämdes för de andra och brast ut i skratt.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS


Ha den äran på den stora dagen
! Äntligen 20år, mitt nödsamtal till systemet! Världens bästa! och snart står vi ute på borden och partar som aldrig förr!

Girls night out

Vinkväll följt av restaurang besök med tjejerna igår och som vanligt massa skvaller om vad som hänt i Stockholm.
Det börjades med vin hemma hos Moa och sedan bar det av till en Italiensk reastaurang med otroligt god mat. (Så nu har KrimmKrimm inte bara ett frukostställe utan även ett middagsställe, bara lunch restaurang som saknas.) Efter mat och ett par flaskor vin bar det av hem till Moa iigen för mera vin och ett par drinkar caprinorska. Sedan avslutades kvällen med en promenad till södra station och sista tåget hem, och trots en tidig och lugn kväll så har jag spenderat dagen på soffan i bakis läge.


I write sins, not lovepoems


Det är alltid lika kul att hitta nya funktioner på datorn. Igår hittade jag ett redigeringsprogram för bilder, jag är fast jag är tagen jag är besatt.


hello mom hello dad, i'm your che che cherry pie

Ligger hemma i sängen. Livet som försäljare var inget för mig, så nu planerar den stundande våren på nytt.
 
Börjar med jobbfronten och check, it's all taken care of. Pengar kommer rulla in som det ska. Sedan så ser det ut som att det kan bli någon resa till London, och kanske även en till varmare breddgrader. Ska även sparka mig själv i rumpan och ställa mig i bostadskö och kanske även sätta mig i skolbänken igen men det sistnämnda kan nog ta ett tag innan det bli verklighet.

GÖTEBORG

Nu bär det av ner till göteborg, Stockholm vi ses när vi ses!

Pitstop

Dagarna i Jönköping flöt på bra tills både Carro och jag blev sjuka. Vi valde att lämna hålan och fly vår kos, Gurra och Marcus tog sig an rollerna "två räddare i nöden" och åkte fram och tillbaka till Jönköping för att forsla hem oss. Så nu sitter jag här hemma i min egen säng och ska alldeles strax börja packa om väskan, imorgon bär det nämligen av ner till Göteborg. 

Sista natten

Sista natten i min egna säng, fan va jag kommer sakna den. Buhu gå hem och gråt, känsla. Nej dags att sova, imorn börjar äventyret.

Kommer sakna min bebis nå sjukt mycket!


Tvättstugan och hej då

Idag låg jag i sängen fram tills för 30 minuter sen, nu sitter jag iaf upp och har datorn i knät. Jag kommer verkligen sakna min säng, den är verkligen bäst och det finns det många som kan intyga om. 
Annars så kommer dagen spenderas nere i tvättstugan och ikväll bär det av hem till Rosen för en avskedsfika med mina Krimmitjejer. Men innan dess ska jag försöka lista ut hur jag ska få plats med 10 veckor i en väska....

Hotell vita lakan

Imorn blir sista dagen på jobbet i Stockholm, sedan bär det av ut på Sveriges vägar. Börjar klockan 10 ute i Tyresö så det börjar bli dags att krypa till kojs. Inatt sover jag i mina nya vita lakan som jag fick i julklapp, FRÄSCHT!

När det oväntade händer

Alltid roligt när oväntade personer verkligen bryr sig. Det skulle ha blivit en lång promenad hem från kista inatt men som tur va lyckades jag vinka in en taxi som körde mig ända hem. Han hade egentligen jobbat färdigt för kvällen, men för mig tog han en sista vända. Under taxi resan plingade telefonen till ett par ggr och folk erbjöd sig att hämta mig. Men då satt jag redan så bekvämt i den varma taxin, så jag tackade för erbjudanen och sa att jag redan var hemma.

Söderhof


Fosterlandet

Fick ett bra samtal från jobbet idag och det ser ut som att jag kommer ha det grymt kul de kommande 8-10veckorna. Men mer om detta äventyr en annan gång, för nu är det dags för frukost och sedan en tripp till centan med Helena. Det inns ju lite saker som måste införskaffas nu.


4januari

Känns som att klockan är närmre 00 än 21, men livet är hårt när man är sjuk. Jag får helt enkelt ladda om och smutta cocis för imorn då jävlar ska jag vara frisk. Ryktas om en sista utekväll i stckholm för vissa innan det bär ut på Sveriges vägar.

Change of plans

Det blev ingen frukost på berns för mig imorse, istället låg jag kvar hemma i sängen och hostade lungorna ur mig. Så det blev en vända till farbror doktorn och nu partar jag loss på Cocillana.

KAOS och full rulle!

Senaste veckan går att beskriva med ett ord, KAOS. Men stort tack till alla underbara vänner som har ställt upp och gjort allt för mig. Jag älskar er.
Ska inte bli långrandig för imorn är det frukost på Berns salonger som gäller+ att hockeyn börjar om ett par minuter.

RSS 2.0