90 Vs 180

Vaknade upp i en 90säng långt hemifrån efter nattens festande på Berns. Nattens lärdom blir att det faktiskt går att sova i en 90säng, även om det är trångt om man i princip sover på varandra. Så nu har jag inte längre någon ursäkt till att inte sova i mindre säng än 180., dock är den större bättre. Den som säger att storleken inte har någon betydelse, den ljuger.

Middag på stan

Börjar nog bli sjuk, ch det blir inte bättre av att jag nu ska röra mig in till stan för att möta upp en vän på middag. Sedan blir det nog någon uteservering nånstans, dock är det jag som klär på mig i dubbla lager för att slippa bli jätte sjuk.

Going back to my roots

Idag är jag uppe tidigt av en speciell anledning… jag ska nämligen tillbaka till skolbänken. Dock inte som elev utan som vikarie på min gamla grundskola.

Dagen börjar 8.00 för eleverna, men jag ska dit lite innan och skriva på lite papper, sen slutar dagen 11.00 och då är det raka vägen hem ör att gå ut med hundarna. Peace!


minusgrader

Igår var det solsken och plusgrader, idag är det snö och minusgrader. Jag ler inombords åt tanken att jag om en månad ligger nere på en strand med en iskall öl i handen.


Sen sist

Jobbat, tagit sm-guld, festat, latat mig och umgåtts med Isabelle. Nu ska jag fortsätta umgås med tvn och storebror.

lata dagar i hängmattan

Iår ska jag försöka få mamma och Martin att sätta upp en hängmatta mellan äppelträden. Vi hade en första året när vi flytta in i huset, i april har vi bott här i 10 år. 8april tror jag till och med datumet var för när flyttlasset gick, och exakt på dagen et år senare föddes vår lilla Dante och 9veckor senare flyttade han in hos oss.

den negativa sidan av att gå ner i vikt

Alla pratar jämt om hur bra det är att gå ner i vikt och allt det positiva som följer. Men det är inte bara en dans uppe bland molnen, det har faktiskt en stor negativ sida också. Här kommer en liten del av det negativa med att gå ner i vikt.
-  Inga kläder passar. De stora tröjorna du köpte för att dölja magen ser nu ut som stora tält. Byxorna du samlat på dig under åren är bortom all räddning, det ser ut som att du har en bajsblöja bak i stjärten och för att inte tala om hur de ser ut framtill. Många säger att det är kul att köpa en helt ny garderob, men det är inte alla som har råd att slänga allt och köpa en helt ny garderob med kläder.

 Det ända positiva som extra kilona hade med sig försvinner, det vill säga glöm djupa urringningar och tajta jeans. Bröst och rumpa är puts veck!

-  Förut har du proppat i dig vad som helst utan att bry dig. Va du sugen på chips en tisdagskväll ja då fan tryckte du i dig chips, nu tänker du dig istället för både en och två gånger. Detta påverkar dina vänner, du anses vara ett hälsofreak och att allt numera handlar om vad du stoppar i dig.

-  Avundsjukan! Precis som alltid när någon annan lyckas så kryper avundsjukan ikapp alla. Det är ett faktum, tjejer har svårt att unnas andra tjejer. Alla vill vara nummer ett, eller ska man kanske säga size zero?


Angels and lullabys


Armband till mig och bästa vän


Fjädrar och sten som jag ännu inte bestämt vad jag ska göra med


"Think about happy things"


Knep och knåp

Sitter i sängen och pillar med små fjädrar, berlocker och andra småsaker. Med andra ord och sitter och skapar, får utlopp för all min överenergi. Tankar tar form i armband, halsband, målningar och andra avbildningar.

23/3-11

Ringer till transportstyrelsen för att få hem mitt körkort igen. Rösten på andra sidan säger att de har stängt idag pga utbildning och att det är samma visa imorn. Men jag ska väl kunna få det till nästa vecka iaf, så länge får jag köra runt med passet.

En liten ros med ett hål i sin själ

Huset är tyst och alla ligger och sover förutom jag, det ända som hörs är ljudet från pennan som rör sig fram och tillbaka över pappret. Många tankar och mycket att anteckna, mycket som ska planeras och saker att ta tag i. Idag fick jag hem ett stort brev från polisen och där låg min plånbok. Pengar, foton, kontokort...allt låg kvar! Och som min underbara vän sa "NU vänder oturen till tur" och ja vi får väl hoppas på det. Frågan är bara blir det i pengar eller kärlek? Om jag själv fick välja skulle jag ta pengar, för jag har redan all den kärlek jag behöver just nu. Jag har min familj, en underbar bästa vän och fler vänner därtill, ett underbart jobb som ger mig lycka varje dag.

Mini-morsan

Förra veckan var det innebandy och veckan innan den var det golf, denna vecka är det tennis som gäller. Känner mig som en amerikansk soccermom som kör barnen överallt, men hey Mini-morsan är på G!


A walk in the park

Tog en långpromenad förbi slottet med hundarna. Dante han är knäpp han. I vanliga fall skiter han fullständigt i andra hundar de kan skälla morra och hålla på med allt möjligt det rör inte han i ryggen. Han fortsätter precis som Ferdinand, han bara luktar på sina blommor. Däremot Rusty han älskar andra hundar och vill hälsa på allt och alla, och det här är något som gör Dante vansinnig. Han är nämligen jätte avundsjuk! Så när R hälsar på andra undar börjar han morra och kliva emellan R och den andra hunden.


naked on the table

Mamma är hemma och är sjuk, förra veckan var både Charlie och Helena hemma.
Det är skönt med sällskap men det stör lixom lite mina vardagliga rutiner.  Jag kan inte spela hur hög musik jag vill, sjunga med och dansa runt som om jag vore en stjärna… dock rättelse jag ÄR en stjärna. Jag kan inte byta kläder 5ggr om dagen utan att någon kommenterar. Jag kan inte spinga fram och tillbaka till kylskåpet utan att skämmas för mitt småätande. Men framför allt så kan jag inte gå upp ur sängen och direkt till badrummet naken, precis så som jag gör varje morgon. Så fort någon är hemma så försvinner mina nakenmornar.


Supermåne

Kommer hem från träningen och ser att familjen återigen sitter bänkade framför tvn. Dock inte hockey denna gång utan...ett jävla astronomprogram. Men kan tänkta mig att halva sverige sitter bänkade framför det, allt med tanke på supermåne ch hela fadderullan.

Lilla lady

Tröttnade på garderobsrensningen och gick ut på långpromenad med Dante. Nu är sängen fylld med kläder och jag ska ta tag i det nån gång under dagen. Men först ska jag planera veckan, mycket som ska in...jobb, körkort, nytt leg, visum, träningar, SM-final, avskedsmiddag och SM-middag.

Nostalgi

Lyssnar på Bob Marley och försöker återigen gå igenom garderoben för att kasta gammalt och lämna plats för nytt. Det är inte lätt, speciellt inte när Bobban väcker gamla minnen från Thailand och suget att titta i gamla fotoalbum väcks. Titta på bilderna från thai väcker suget inför Bali ännu mer, 36dagar kvar!


"Det är fan hockey på tv, ring inte och stör!"

Kommer hem från jobbet och möter en familj bänkad i soffan framför hockeyn. Telefonen ringer och ingen vill svara, ungefär som en vanlig dag hemma hos oss. Ingen vill svara i telefon, utom M&M. Vi andra låter det ringa med motiveringen "är det viktigt så ringer de till mobilen."

Hur många lingon finns det i världen?

Ikväll blir det middag och bio med trion, men innan dess ska jag hinna städa klart rummet och färga håret...så heipa!


Morning glory

Kliver upp ur sängen, klär på mig och tar med min nya älskling på en promenad med D.

It aint about the money

Nyss hemkommen från en underbar arbetsdag på 8,5timmar. Har legat och pillat på en Ipad, spelat tv-spel, sett på film och skrattat till jag grät. Nu är jag utmattad och ska slänga mig under täcket, skita i att ställa alarm och vakna när jag vill imorn. Så härliga är mina arbetstider eftersom jag bestämmer dom själv, så härligt är mitt liv!

Glee

Glee avsnitt 16 säsong 2 på ingång, i väntan pillar jag på min "nya" väst och förbereder inför morgondagen. Blir fortsatt städdag eftersom det ännu inte är klart i rummet.


walk the line

Drömde att det snöa och att AIK mötte FBK i finalen. Men tillslut vaknade jag och såg solen lysa utanför fönstret så nu blir det promenad med D&R.

Here we are agian, I feel the chemicals kickin' in

Det var spårat så det stod härliga till på 30års kalaset och det avslutades med efterfest hemma hos Familjen Gauw. Dagen efter begav sig laget, bakis som få ut till Järna. Jag som valt att köra kände mig nog något bättre än de andra då sprit intaget inte var lika stort. Matchen vann vi, men med näppe, så SM-final som gäller nästa helg 26mars.
Annars har det inte hänt mycket, solen skiner och alla är glada. AIK tog fjärde raka idag mot HV och är första lag vidare i slutspelserien. Livet leker om inte det vore för en jävla förkylning.


Exakt 2 år yngre, men lika bra för det. Andra halvan av 13 April


One Bourbon, One Scotch, One Beer

Har bestämt vilka kläder som åker på ikväll, bara skorna kvar och det är de bästa! Eftersom de mesta av snön smält bort så kan jag nu dra fram lådan under sängen med alla fina klackskor. Hej 12centimetare säger jag bara! Ikväll är jag tillbaka på banan och därmed basta, inte bara på skofronten! Min andra halva 13th har lovat att va glad i hatten så nu kör vi!

En sen kväll i Prag


It's pure magic

Skönt att komma tillbaka och inse att jag inte lider av måltorka. Slängde in fyra ringar i kassen idag och slutresultatet blev 19-4 till oss. Dock var det allra bästa att skridskorna äntligen gjorde som jag ville, jag kände mig helt fri att göra vad som helst ute på isen och jag behövde inte för en sekund tvivla på att föterna inte skulle lyda. Det är magi med nyslipade skridskor från Janne, ja det är tamefan magiskt!

Imorn dunkar vi på med jobb följt av klubbens 30års kalas och det kommer smälla det vill jag lova. Kommer bli en dundrandes fest, dock med relativt tidig uppgång då det väntas match ute i Järna klockan 15.00 på söndag. Altid lika bra när hela laget dyker upp bakis, för då har man ngot att skylla på om det går åt pipan!

Black N' White

Klädde mig tillräckligt varm för en promenad i vårsolen med Dante. Passade på att börja gå in mina nya skor, jag vill ju inte få skavsår nere på Bali. Sommarkängorna är lika tunna som converse fast med kraftigare sula.
Nu är det dags för en dusch och sedan bär det av till jobbet. Ikväll blir det en tur förbi ishallen för att fixa skridskorna eftersom det står match på schemat imorn.


Books

Jag är Ozzy och John Lennon står nu i min bokhylla. Det är alltså påfyllt med ännu mer musikböcker och då menar jag inte böcker om noter och sådant, utan böcker om stora musiker. Böcker med deras berättelse om vägen till framgång, hur det är att leva livet ute på turné och livet efter. Det är deras historier och de stämmer inte alltid överens med andras men det är deras sätt att se på saken, det är vad de minns.


New in

Fick med mig ett par jeans hem igår. Blev överlycklig när jag testade byxa efter byxa och insåg att jag var tvungen att gå ner i storlek, inte bara en utan två. Från 30 till 28, jag har fan inte haft storlek 28 sen jag gick på högstadiet. Still big as men vafan 2 storlekar! Jag var hajpad.


Låga fram och snygga detaljer bak, bättre än porr


Matte B

Vaknade av ett ryck och hyperventilerade. Jag hade en mardröm. Jag drömde att jag var tillbaka ett år i tiden och att jag inte skulle få ta studenten. Jag klarade inte Matte B kursen och skulle bli tvungen att läsa om hela gymnasiet, och detta orskade hjärtklappning och hyperventilering. Gud så skönt det var att vakna och inse att det inte stämde, så det var ingen idé att försöka smna om. Risken att samma dröm skulle återkomma tänkte jag inte utsätta mig för igen, så nu sitter jag i solen och sippar på en latte och läser lite tidingar som kom hem i brevlådan igår.


Home made pizza

Ner till köket för att avnjuta pizza som mamma gjort. Alla har fått välja själva vad de vill ha på och jag kör som vanligt på ost och tomatkross. Peace!

Kvinnodagen

Mamma och jag har varit ett par timmar i Kista och firat kvinnodagen, eller nej firat har vi inte gjort. Vi har köpt presenter till oss för att fira att vi är kvinnor, men annars tycker jag att hela dagen kan slänga sig i väggen. Bara det faktum att vi har en dag kallad Kvinnodagen där man ska uppskatta kvinnan är ännu ett bevis på att vi är det svagare könet. Varför ska kvinnor ha en dag då bara de upskattas, och varför har inte männen fått en sådan dag?

VÅRSOL

Kickade igång morgonen med Chai och filmjölk. Sedan var det bara att klä sig varmt om fötterna eftersom en förmiddag i snön väntade, Dante och jag har nämligen varit ute och röjt i trädgården fram tills nu. Han fick sig även en ny frisyr efter allt bus, vinterpälsen åkte av och nu är han "tunnhårig" och väntar in våren. Vi ska fortsätta vänte in våren genom att sätta oss i solen ute på altan, men innan är det dags för lunch.


Världes bästa mamma har stickat slutspelsstrumpor åt mig. Fina vackra färger, HEJA AIK!


Chai

En tripp in till stan med mamma för att köpa "typiskt Svenska" saker att skicka till Ida nere på Nya Zeeland. Paketet fylldes med ett Änglaspel, osthyvel, kortlek och två marabou choklad. Jag fick även med mig en flaska Chai hem så nu ska ja dricka chaithé som aldrig förr.


Slutspel

Bottentippade AIK spelar idag första slutspelet på 10år. HV71 står för motståndet och nu är det bara upp till bevis. HEJA AIK!

Den perfekta outfiten

Jag har redan börjat fundera på vad som ska packas med ner till Bali för att inte få med för mycket. Jag packar alltid med mig mer än vad jag behöver men jag tänkte att om jag redan nu börjar planera så har jag gått om tid för att ta bort och lägga till. Just nu tänker jag mig mjukisdress för flygresan, shorts, t-shirts, linnen, underkläder, flip-flop, vandringskor då vi kanske kommer resa runt lite. Men vilka bikinisar ska jag ha med? Jag har ju en hel låda full och jag tar alltid med för många. Det slutar alltid med att jag bara använder två av alla hundra jag har med mig.


Sjal att ha runt huvudet på stranden då solen är stekande het. En väska som rymmer allt och bara är att slänga över axeln. Solbrillor för att skydda mot solen. Slapp och skön t-shirt som bryter av mot de perfekt slitna shortsen.fötterna ett par sköna skor som tål en hel dag ute i djungeln, och såklart under allt det här...en bikini så att man kan slänga sig i det blå när det blir för varmt för äventyr.


för mycket pizza

Ett av mina favorit jeans gick sönder igår. De srpack i hela jävla röven, och jag skyller det på helgens festande och dagen efter pizzorna. Så nu blir det back on track med träningen igen, dock fick jag feber igår så några dagar får den vänta. Eller ja lite kan jag väl träna, fan jag måste ju bli fit till Bali

RSS 2.0