Hur går det ?

Istället för att packa så gick jag och mötte Maria en tund, man måste ju säga hej då innan man drar iväg.
Men nu ska jag väl nog ändå kunna börja packa. Eller?
Vi får se, jag ska iaf börja med att stänga av datorn.

Sista natten hemma

Planet lyfter om 9 timmar, om jag räknat rätt. Matte är ju inte min starka sida. Men jag landar i Luleå 10.00 och då står Sanne och gänget och väntar på mig. Fan va najs det ska bli!
Nej man kanske ska fortsätta packa lite. Jag måste ju leta fram täckbrallor och vinterskor och sånt som man inte behöver här i stockholm eftersom vi aldrig har någon snö.

Btw matchen idag... Ja den gick ju som den gick, 7-5 till canada(tror jag), är inte helt säker på slutresultatet eftersom jag fick matchstraff och inte fick spela klart.  Cp domare, till och med canada sa att det var fel dömt, men det blir ju så när man har nummer 13 på ryggen, heter Öberg och spelar i sollentuna.

Vallen och matchdags

Jag började packa väskan för ett tag sen, eller packa väskan var väl att ta i. Jag tog upp all den nytvättade tvätten och började vika och sortera för att se vad som saknas inför resan. Men sen så fastnade jag vid datan som vanligt. MEn jag kom en bit, hälften av tvätten är vikt. Men nu ska jag packa träningsväskan och dra ner på vallen och spela match.
Efter matchen blir det middag med laget, usk och canada. När jag kommer hem får jag mina julklappar! YEAH!

IMORN!

1 dag kvar

Nu ska jag iväg och vara hundvakt åt lilla Rusty. VI får väl se om han vuxit något av köttbullarna i jul.
Efter hundvakteriet ska jag hem till Ulla och Lennart (låtsas farmor och farfar) och efter det bär det ner mot vallen för en ny match mot canada.
Och vet ni vad som händer sen? Jag ska få mina julklappar då!

BTW 1 dag kvar till Älvsbyn! Sanne dags att tagga!

Imorn byter jag tröja för en match, igen.


Match med Usk imorn.


Det finns inget stopp för mig

Chillerilli! Efter träning bar det av hem pappa för käk, sedan hem till Rosen för lite skitsnack med ringettarna. Men jag, Tilda och Ida tog bilen hem ganska tidigt eftersom vi var så trötta. När vi kom hem så tittade jag, Charlie, Adam och Adam på filmen när mörkret faller. Men nu blir det bingen, match imorn.


For the day you die, You gonna touch the sky

Jag har redan tagit fram resväskan. Eftersom jag kommer spendera de flesta dagarna nere på vallen så har jag inte så mycket tid att packa utan får göra det lite då och då, lite i taget helt enkelt
Jag vet att det mesta handlar om älvsbyn just nu men det får ni stå ut med. Jag är så jävla taggad!

knack knack, who's there?

Igår när jag skulle sova så var Kalle, Oskar och Tim uppe och spelade tv-spel och inte spelar de tyst heller. De skriker och hoppar i golven som om det gällde på liv och död. Men visst ska de få vara uppe och ha kul, det är ju inte kul med en syster som gnäller för att hon inte kan sova. För hur månge gånger har inte jag väckt honom? Isället började jag läsa på boken, som jag fick av Ida i julklapp, Star av Pamela Andersson.
Idag vaknade jag 12.30 av att grabbarna vaknat igen och börjat spela, så nu sitter jag nere i vardagsrummet med dem, och de är faktskt riktigt roliga.
Om 1,5 timme ska jag och Ida ta bussen ner till vallen för att spela match. Kul, kul!

3 dagar kvar till Älvsbyn!

Fullt ös medvetslös!

Fullrulle fram tills jag drar till älvsbyn!
Vaknade imorse av att Micke ringde på dörren och skulle hämta Maria, sedan bar det av ner till vallen för träning och det är i ishallen jag kommer spendera resten av tiden här hemma i stockholm innan jag drar till älvsbyn.
Imorn har vi match mot A-pojkarna och sedan 28,29dec är det match mot lag från canada. På måndag efter sista matchen så blir det middag på star hotell med canadickerna. Dagen efter ska jag upp tidigt för att åka till arlanda. Kommer landa i luleå vid 10 redan så upp med tuppen.

Coldplay ft. Jay-z - Lost live version

Den som väntar på något bra väntar aldrig förlänge

Just nu sitter jag och väntar på att Agge ska höra av sig, sen ska jag gå och möta henne, sen går vi hem till mig och väntar på Maria.

Jag vill vara i Älvsbyn nu!!! Btw jag är inte ryss. Jag är svensk/tysk. Sanne fattar!


tacka gud för högtalarfunktionen

Sitter och pratar med Sannebannefuckfis i telefon och fan va taggad jag blir det kommer bli grymt!

Älvsbyn, jag kommer!

Sitter hemma hos mamma med datorn i knät, tittar på gamla bilder och lyssnar på musiken som finns på Sannes blogg.
Och på tal om Sanne så... Jag åker upp till henne och älvsbyn den 30december! Där kommer vi att fira nyår och åka scooter och ha skit kul. Hon har lovat hunkiga hockey grabbar och riktiga män.
Och att det är 2 meter snö där uppe gör det bara ännu bättre! I cant wait! Jag vill bara sitta på det där jävla planet nu nu nu! När vi kommer hem har vi inte bestämt än men det blir väl 6 eller 7 januari. Åh jag måste packa, inte nu men jag måste börja tänka på vad som ska med. Det får inte överstiga 20kg. Vad ska jag ha för skor? Finskor till nyår, varma skor som tål snö, ett par vanliga som jag kan ha när vi går inne i stan och kollar i butiker. Jag måste också ha flera jackor. En fin till nyår en varm, blir nog fjällisen och den kommer ta plats i resväskan. Sen måste jag ha massa långkalsonger och så vidare. Jag står inför ett dilemma. Blir nog flera väskor, den stora röda och sedan lilla piglet väskan som alla skor kan ligga i men sedan ska jag ju ha en handbagage väska oxå. Ja det kommer nog att bli endel. Men den nöten ska jag knäcka!

Tack gode gud för farmors köttbullar

Jag tänkte ta en klyschig rubrik som, jag ser det snöa men jag ångrade i sista sekund.
Julafton gott folk, det var väl kul? Själv har jag spenderat förmiddagen nere på sollentuna vallen med Pappa och Ida och såklart ringette tjejerna. Men nu är jag hemma igen och det är snart dags att åka iväg till farmor för julmat. Tack gode gud för det. Ingen jul utan farmors köttbullar. Sist vi fira jul så var vi nere hos bonus kusinerna och vi bodde på hotell, detta mina vänner = noll julstämning.
Jag skulle ioförsig inte banga på att bo på hotell iår oxå eller kommande år för den delen heller men har jag inte farmors köttbullar så är det inte jul. Så är det bara.

Men ha en God Jul på er!
p.s SANNE SVARA PÅ DIN JÄVLA TELEFON! Jag har ju nästan löst det nu! Eller vänta det kanske inte finns någon mottagning där uppe.

God Jul

Då har helgen passerat men smärtfritt kan man nog inte säga att den passerade förbi.
Massa ringette och träning har den bestått av, och så klart Mats Sundin som tränat och spelat med SHC under veckan.
Men nu ska jag hem till pappa och kommer inte skriva något på ett par dagar, tror jag. Är nog tillbaka på julafton kanske. Vi ses, och god jul på er!

Jag från skolavslutningen.


Mats Sundin i sollentunadräkt.

Kvällsaktivitet


Ikväll bär det av hem till Henke med Krimmiligan.
Vi hörs på telefon!

Stinsen

Jag har precis kommit hem från stinsen där jag och Matilda har sprungit runt och letat julklappar, eller jag har väl mest vandrat runt som en zombie så trött som jag är.
Det blev bara julklappar för Matilda, jag hittade inga. Dock hittade jag en rolig t-shirt på JC's herravdelning, så de fick följa med hem. Jag hoppades på mat när jag kom hem men mamma har inte ens börjat med den så det får bli lite glass innan, och frukt för jag håller på att dö av hunger.

Julavslutning

Nu äntligen är skolan klar för denna termin, jag har precis skickat in det sista arbetet.


Julavslutningen idag var inte så rolig som jag hoppats på, den brukar faktiskt vara bättre. Det bästa på hela showen var när kören skulle sjunga och där var det 2 utav grabbarna som var klädda som dressare och så sjöng dom i kören. Kan det se sjukare ut? Två tuffa macho grabbar, i dressar kläder, som står och sjunger solo(nästan, de var 3 som sjöng). Jag höll på att ramla av stolen för jag kunde inte sluta garva. Det såg hemskt ut.
När allt var klart och vi fick gå hem, så bar det av till sollentuna centrum en sväng för att köpa Ben n Jerrys och lite andra saker. Jag såg en bekant filur men orkade inte gå fram och hälsa. Vet inte om han såg mig men om han gjorde det så vet han varför jag inte alltid hälsar på honom och hans crew. Haha
Nej nu kanske man skulle ta och hjälpa mamma med städningen jag lovade ju faktiskt att jag skule ta hand om diskmaskin.


Färdig, klar, inskickat!


Yeah jag är grym! Alltid ute i sista minuten men alltid klar i tid ändå! woho!
yes ett arbet kvar, ska vara inne imorn så jag börjar med det då. Det går snabbt så jag hinner! Ska bara skriva loggbok.


Skolavslutning: imorn.    Nu: SOVA SOVA SOVA, men först lite
 Kanye West - Love Lockdown

GOD NATT!


In i det sista

Just nu sitter jag med det sista på historia arbetet och ag har helt toalt kört fast, jag orkar inte mer. Jag kan inte spotta ur  mig mer onödiga ord. Jag orkar inte, jag vill bara krypa ner under täcket och sova. Det är kanske plugga man borde göra de nätter man har svårt att somna?

Mats Sundin, going back to my roots

Idag när vi kom ner till vallen för att träna så fick vi veta att självaste Mats Sundin var på vallen och skulle träna med A-laget. Självklart tittade vi lite på träningen innan vi själva gick ner till den andra hallen för att träna, och fy satan vad stor han är. De andra såg jättesmå och fjolliga ut när Mats kom åkandes brevid. Haha!


Ryan Sheckler

Uscha! Kan skolan bara ta slut och sluta hunta en. Jag vill skriva klart arbetena men har inte orken till det just nu. Istället har jag tittat på fabulous life of ryan. Och inte fan skulle jag banga!

Pluggnation

Jag har suttit framför datan hela dagen idag. Hade ju bara en lektion och det var historia, det äda vi skulle göra var att jobba med våra arbteten som ska in ikväll så varför skulle jag åka dit när jag ändå kan sitta hemma och göra det. Jag sparar ju 2 timmar på att inte åka dit.  Och ja jag har kommit lång. Jag har skrivit hela fakta delen så nu är det bara det roliga kvar, då man får skriva vad man själv tycker och tänker.

Men först ska jag ska först börja med upggiften från mental träning, och då blir det ännu mer tänkande fast det blir lite mer djupt tänkande. Man måste in på djupet och blir lite lost och då kan det se ut så här.

Grattis vännen min!

Idag fyller ingen mindre än muppen Maria år!

Grattis grattis grattis!

Skola Vs. Hockey

Nej man kanske ska göra lite skolarbete, jag har ju ändå två avgörande arbeten som ska in. Ena på torsdag och det andra på fredag. En rapport och en loggbok.
Ser ni hur taggad jag är? Men man får göra det så roligt som det går.

Speciellt när det vankas hockey om jag blir klar!

Le dog Rusty

Jag har precis varit hundvakt åt världens sötaste hund (efter min såklart!). Den lilla parveln gjorde knappt något annat än sov. Men det var bara skönt för då fick jag titta på tv och bara slappa i flera timmar. Men såklart sov Rusty i min famn. Åh han är så söt.

H+H

Imorn ska jag upp tidigt, TIDIGT! Redan klockan 07.30 ska jag vara hemma hos barnvakts barnen men nu är det ju inte dom som ska passas för de ska iväg till skolan. Istället ska jag vara hundvakt åt deras lilla hundvalp som de fick i fredags. Hur söt som helst. Lilla Rusty.
Vad som händer sen vet jag inte, vi får se. Ska väl försöka plugga lite, historia arbetet ska ju in på torsdag kväll 23.59.
Men vid 18.00 möter jag upp Kungen och beger mig till hovet för hockey!

Jag och Sannebannesnyggskit, bild från helgen.

Julfika med klassen


Om jag skulle säga att hela klassen var på julfikat idag så skulle jag ljuga så att tungan trilla av för vi var väl inte mer än halva klassen.
Seminariumet på aktiekunskapen gick bra, eller det kändes så iaf. Efter det var det matte och där fick vi inte mycket gjort eftersom vi skulle spela spel.
Men när skolan var slut så traskade jag iväg till ringen och köpte lite julklappar. Jag hittade en riktigt bra julklapp till syster Ida. Jag vet att hon kommer bli glad. Jag köpte oxå ett nytt pyjamas linne, super fint!

När en vana blir till en tradition

Varje måndag på väg hem från skolan stöter jag på 2 roliga figurer, Carl och Joel.

Jag har ingen lust att skriva mer nu för jag har inge mer att säga, mer än att jag ska till skolan. Aktiekunskaps seminarium, hmmm. Undra hur det kommer gå? Försöker väl skriva igen när jag kommer hem.
bye bitches!

Hej tomten

Söndagen spenderade jag överallt och ingenstans. Först i Salem sedan mellanlandade jag hemma i någon timme sedan bar det av ner till vallen för träning.

Men nu är det dags att bege sig till skolan. Som jag är sjukt sen till, men vad gör man ?

Firande av Maria

Maria fyller år nästa vecka, men vi firar henne redan ikväll. Middag hemma hos henne och sedan får vi se vad som händer efter.

Men just nu är det mitt minsta problem, för mitt största problem nu är, vad jag ska ha på mig. Jag vill ha en klänning, men jag kan inte hitta den. Den har varit borta länge nu. Jag måste ha glömt den hos nån. Bajs! Den skulle vara perfekt idag. Den är snygg men ändå enkel så man är inte jätte uppklädd men heller inte för "slappklädd" heller. Den är perfekt dagar som denna då jag är lite småhängig. Vet inte varför men jag är helt slut i hela kroppen. Jag vill bara släcka alla lampor i rummet och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och somna.

Nej firande av Maria var det ikväll, ta dig i kragen och ryck upp dig för fan! Tagga tagga! Positivt tänkande! You can do it!

Oh no! Did I just say that?

Igår blev det skola och lucia tåg. Roligaste tåget någonsin, jag skrattade så att jag tjöt hela tiden. När tåget var slut så var det direkt in i klassrummet och dags för matteprov. Woho! Jag och John var först ut som vanligt. Gick käprätt åt helvete men jag hade inte förväntat mig att det skulle gå bra heller.

Efter skolan åkte jag och Bella till studion och jag fyllde i min tatuering. Sedan åkte jag direkt hem till Sanne och vi färgade håret på Krille. Svart, så nu ser han ut som en turk typ. Men det blev bra. Efter ett tag begav vi oss hem till Mattias och där var vi resten av kvällen men jag åkte hem tidigare eftersom jag hade träning imorse.

Upp tidigt med tuppen men är man hurtbulle så är man. Fast det är jag ju egentligen inte. Imorn blir det nästan upp med tuppen igen för då är det match i Salem, samling 13.00.
Och ikväll ska vi fira Maria så jag livet kunde inte vara bättre planerat!
Jo tjena tack å hej lixom.


Lång dag med nada to do

Ungefär så vill jag sammfatta min dag. Blev ingen skola så jag satt hemma och gjorde lite matte. Upp på stolen och kors i taket! Efter några tal flyttade jag in vardagsrummet där jag oxå blev kvar hela dagen fram tills det var dags att åka ner till vallen och träna. Mamma kom och hämtade mig och Ida med den nya bilen och sedan släppte hon av mig vid ica där Maria satt och väntade.
So thats my day bitches!

paket, från mig?

Ja haha. Om du någonsin skulle få ett paket av mig så kan du räkna med ett knasigt paket. Det är inge kul att ge bort random gifts t.ex. örhängen och halsband. Visst alla vi tjejer använder det men hur snabbt tröttnar man inte och lägger det på hyllan. Pärlörhängen går alltid hem och aldrig ur tiden, men hur många par har man inte samlat på sig under åren. Därför ger jag bort något som antingen står för något väldigt speciellt eller något som man faktiskt har användning för ofta. För det mesta brukar jag slå ihop dessa två kriterier.

Ett exempel är paketet jag köpte till Linda när hon fyllde 18år.
När man blir 18 är det krogen och dricka i massor! Jag tror faktiskt inte jag känner någon som inte varit ute och "utnyttjat" friheten på just 18års dagen. Men dagen efter vill man nog oftast skippa, speciellt baksmällan. Vad är då inte bättre än en skön mysdräkt och ett par sköna tofflor.
Velourdräkt och uggs, kan det bli mer rätt? Skönt och fashion på en och samma gång.

Jävla SL!

Det tog mig en timme att ta mig från gullmars till årstaberg bara för att allt var kaos. SUCK!
Men hem kom jag iaf, och då var det bara att byta om snabbt och bege sig hem till bröderna A&L, där var jag fram till klockan 19.00. Så jag har i princip nästan precis kommit hem. Men nu ska jag pilla lite på en present till MARIA!


Mellan lakanen

Det blir tidigt i säng iaf, jag och Sanne planera allt mycket snabbt och nu blir det Gossip Girl istället. Efter det tar jag en lång och skän natts sömn. Börjar 9.35 så om jag somnar direkt efter gossip kommer jag vara rejält utvilad. God natt!

MILF or not a MILF?

Energin idag är inte på topp. Jag har varit trött hela dagen och nu vill jag inte göra annat än å sova men klockan har precis passerat 8 så jag får nog vänta ett tag till. Btw idag fyller mor min 48år! GRATTIS GRATTIS! Har ingen bild på henne på den här datan så ni får helt enkelt fantisera fram henne. MILF or not a MILF? Endast fantasin sätter sina gränser. Nej nu ska jag planera min lekhelg med Sanne. Så bye bitches!

If I were some kind of dull person, I wouldn't be called crazy

Jahopp då har man varit i skolan och gjort i princip ingenting, sedan var det lunch med Angelica. Det var ju ett tag sen, så det var skit kul!
Det blev Taco bar till lunch och när maten var uppäten så begav vi oss til st:eriksplan för att sola lite. Angelica solade mycket längre än mig så jag fick vänta lite på henne men det gjorde inget för jag passade på att göra några viktiga samtal.
När hon var klar så åkte vi hem och jag har suttit framför tvn hela tiden. Men nu ska jag iväg och vara barnvakt. 4 ungar ska med hem idag. Wish me luck!








RAPIDO RAPIDO!

Jag måste ta ut DINERO, mera dinero! Haha spanska i vardagen!

Jag och Bellis har bara chillat hela dagen i skolan och flummat runt. Men krafterna tryter och ibland måste man ta en paus. Men nu är det barnvakteri igen.

Team AS

Wallander är slut och det är dags för mig att sova. Men först.....
I lördags träffade jag Sanne och Katrine som jag inte träffat på evigheter. Så nu är det team A&S back on track!
Go team AS go!

Sanne och jag i somras.

I'm not just anyone, I'm me

Nej nu är det dags att hoppa in i duschen, sedan blir det stora sköna mysiga kläder och bänkning framför tvn. Wallanders on!

Och det blir bingen direkt efter när det är slut. Tidig vecka i skolan imorn och eftersom jag lovat mig själv att jag ska vara i skolan varje dag fram tills jullovet så måste jag sova ordentligt så att jag orkar upp. Efter skolan ska jag vara barnvakt oxå, så jag måste ha mycket energi för jag kommer väll antagligen bli tvungen att spela bandy i sisådär 3 timmar. Ungarna har ju en never ending energy.

Only one phonecall away

Igår satt jag hemma och såg på tv hela kvällen, men vid 1 ringde Maria och sa att jag skulle komma hem till henne. Hon hade gärster och hennes moster är faktiskt min gamla lärare från när jag var liten så jag knatade dit för att hälsa.
Sedan när gästerna hade dragit så satt jag Maria och hennes mamma uppe och prata ganska så länge. Och idag har vi alla 3 spenderat hela dagen på soffan men nu är jag hemma hos mig igen. Standarpositionen, liggandes i sängen med datan framför mig. Så nu blir det Gossip Girl.


Träning är den bästa gåvan du kan ge dig kropp

Och så här gör vi på Jensen södra, efter 15minuter på en träningscykel och 2minuter med "kill my ljumskar". Då är pilatesbollen din bästa vän.

Mr Drunk as hell!

Det var riktigt slitet på gymmet igår, men snabbt gick det. Sedan åkte jag hem och väntade på att Maria skulle komma hem. Vid 8 kom hon och hämtade mig hemma hos mig och vi begav oss hem till henne. Där satt vi till 10 då Sannebajs och Katrine kom. En halvtimme senare gick vi till bussen och begav oss till (hjälp mig) Väsby. Där va väsby grabbarna och Dan the man from canada! Vid 2 tog jag och brudarna taxi hem, skönt att slippa sitta på nattbussen.
Sanne och Katrine fortsatte in till stan för att sova, jag och Maria drog hem till henne där hennes mamma och Annika väntade. De hade varit ute på stan och svirat och vi hade det riktigt kul med dem innan vi tillslut gick och la oss.
Jag hade precis somnat när mobilen ringde och jag fattade inte ens att det ringde utan jag trodde det var mitt alarm så jag klickade bort samtalet  eftersom det är samma knapp som man stänger av alarmet på. Men den lilla jävlen som ringde var envist bestämd att han skulle ha tag i mig. Så telefonen ringde igen och nu fattade jag att det faktiskt var någon som ringde, så jag svara och det var ingen mindre än Mr Drunk as hell, aka Joel. Han var så sjukt full att jag knappt hörde va han sa, men av det lilla jag hörde så var han bestämd på att jag och Maria skulle klä på oss och parta med honom. Men det pallade vi inte så började han prata om klyppingen och när han sedan stod utanför dörren hemma så upptäckte han att han inte hade några nycklar. Men då var jag så trött så jag sa bara att jag inte kunde göra något och att jag ville sova. Då blev han skit sur och la på. Haha, men fysatan vad jag har garvat åt det där samtalet idag.

Luciaomröstning

Jag skojjade bara lite förut. Det blir iaf det här inlägget oxå. Jag kan inte låta er gå miste om det här jag bara kan inte låta bli att lägga upp.  Det är bilder på några utav lärarna och andra som jobbar på min skola. Vi har Lucia omröstning och alla lärare har fått ta varsin bild med kronan på sig, här har ni några utav dem. Enjoy!
 Anders "fjortisboy" Brick, idrottslärare
 Magda Grugiel, vår klass coach. She rocks by the way!
 Ellen Måård, psykologi lärare. Hur mår du egentligen?
 Emil "the english stalker" Tillenius. Flummig som få. Han är överallt och ingenstans.
 Eva "the talker, stalker" W. Hon vet allt om alla! Sicket minne hon har.
 Freddy "stjärtgossen/smörpojken" Becker. Du tror du är cool men vi vet vad du har under din knäppta skjorta.
 Henrik "the devil" Ja, tycker inte ni att bilden talar för sig själv?
 Martin L. Mental tränings lärare, fast frågan är väl vem som behöver mental träning. Vi eller dom? Är du med oss eller med terroristerna?
 Martin Skoglund. Ojojoj, den här lirarn har nog rökt lite för många olagliga cigaretter i sina unga dar.
 Tania Holmström, svensk lärare. The one and only.

I just went for a run

I'm back agian. Har varit nere på vallen och tränat, skönt att röra lite på sig så att man inför helgen kan ha gott samvete över "de där" man stoppar i sig. Imorn blir det nog ingen bloggning alls för jag ska upp tidigt. Idrott direkt på morgonen och vi ska såklart till Nautilus och gymma. Skolan slutar vid 4 och då beger jag mig hemåt och möter upp SANNEBAJS! Efter ett tag kommer vi att glida över till Maria och sedan bege oss ut på äventyr. Så hej och svjes bloggen!
Dagens citat: "Vi avslutar dagen med träning och vi börjar dagen med träning"


It wasn't me as Shaggy would say

Iställer för att plugga igår så blev det ju film. Såg Step up och den filmen är ju helt grymt bra! Love it! Trots att jag valde bort plugget framför filmen så klarade jag provet galant. Det gick super duper, eller vad jag tror iaf. Efter provet hade vi fått ledigt från psykologin för att göra ett arbete som vi fått av vår lärare. Vi skulle ut och testa olika normer i samhället, plus filma allt.
Jag, Bellis och Shavin begav oss in till t-centralen där vi roade oss med att stå på fel sida i rulltrapen och stå still på de där rullandebanden nere vid akalla hjulsta tågen. Vi fick alla möjliga olika sorters reaktioner, och vi hade skit kul hela tiden. Va fan svenskar gaska upp er lite. De må vara mörkt och trist ute men inte fan behöver alla vara bitterfittor för det.

När det var klart åkte vi till ett museum där Kroon(historialäraren) väntade. Han hade skickat ut resultatet från hemtentan och man kan väl inte säga att någon i klassen var nöjda med sina resultat. Han var riktigt hård/tuff i sin bedömning, så han ska veta att han har tur att han ser bra ut för annars skulle inte ens hälften av klassen orka med honom och hans PMS humör.

Wherever you go, I will follow

Jag klarade av skolan idag oxå, men det var en kort dag. Mötte upp Bellis för att käka på Östervalls, eller numera Ulrikas café som det döpt om sig till. När maten låg i magen så knallade vi bort till ringen för att titta på väskan som jag vill ha av mamma eftersom min gick sönder för 2 veckor sen. När det var klart åkte Bellis hem och jag gick tillbaka till skolan där vi hade föreläsning om rasism. Projektorn funkade först inte och det krävdes 3(!) lärare för att få igång den.
Vi fick sluta 30 minuter tidigare och jag åkte hem firekt för att sedan vända i dörren och bege mig hem till A&L.
På väg hem därifrån stötte jag sedan på Krimmi, Rosen och Limpan. Vi gick till burger king för att käka och sedan hem till Rosen för att se på efterlyst. När det var slut begav jag mig hem och nu sitter jag här och funderar på om jag ska plugga eller se filmen Step up. Det lutar mot det senare valet.

Det är så här vi gör det här på Jensen, står på bordet om vi måste
    

Tre lärare, en projektor.         Väskan, give me!

Plugg

Nu är det dags för mig att sätta igång med plugget, lite sent men jag ska försöka vara effektiv och bli klar snabbt så att jag ändå kan komma i säng i någorlunda bra tid ikväll. Imorn börjar dagen direkt med läxförhör på spanskan. Så plugg var det ja.

Inte utan min cola!

Julklappsshopping?

Jo det blev lite julklappar iaf. Mest hittade grejer till mig själv, bland annat underkläder från Lindex, en kofta och en halsduk från gina tricot.
Jag hade siktet inställt på ett par trosor från lindex som jag sett på deras hemsida men jag kunde inte hitta dem i butiken. Istället fick två par andra följa med hem. De andra kan man ju alltid hoppas på att få i julklapp.

Letade efter de här
Dessa åkte med hem

To school

Snart är det dags för mig att bege mig till skolan, kom inte alls upp extra tidigt för att plugga utan jag låg kvar i sängen läääänge. Men nu är jag uppe och ska snart gå till bussen. Efter skolan blir det som sagt shopping, vi ses!

Önskelista!

Min önskelista för den här julen ser ut så här.
Ej i ordning!

- Digital kamera
- Röda mysdräkten från cubus
- iPod
- Jackan från åhlens
- Sol och bad semester
- Gymkort
- Underkläder
- Löparbyxor
- Äkta pälsmössa
- Nyårs skor!


Tro mig den kommer inte att sluta här, den kommer fyllas på. Men detta är vad jag kommer på nu, förutom det uppenbara så som kläder och pengar!

I made it!

Jag kom äntligen iväg till skolan idag och det kändes riktigt bra att vara tillbaka. Så nu kör vi benhårt på skolan varje dag fram till jullovet!
Lunchade gjorde jag med Bellis som vanligt, vi skulle ätit sushi men det var helt smockat med folk så det fick bli vanlig skräpmat från trafiket istället. USCH! Sedan var det tillbaka till skolan för historia och svenska.
På väg hem från skolan så fick jag sällskap av Angelica, eller aa till t-centralen där vi gick åt olika håll men uppe på pendeltågsperrongen så stötte jag på Carl och Joel. Börjar bli en liten tradition att möta dem vid tåget på måndagar, alltid exakt samma tåg!
Nej men det är en dag även imorn, och jag ska försöka gå upp lite tidigare och plugga lite aktiekunskap (prov på torsdag). Efter skolan ska jag nog försöka mig på lite julklapps shopping, jag har ju endel att köpa till så det gäller att vara ute i god tid.


Mössan är från H&M, för dig som undra

RSS 2.0