BALI

Nu är det bokat och klart. Det blir Bali 27april-9maj! Ska bli helt underbart att efter 398 dagar äntligen få återse och krama om min älskade syster. Jag kan tala om att jag är för lat för att räkna så jag smsade 118118 för att få veta hur många dagar vi är utan varandra.

Vad ska man säga?

Jag säger ingenting alls istället låter jag bilderna tala för sig själva.

Bandit.se

Stänger av spotify och sätter på Bandit, dags för ett litet träningspass, sedan blir det lång promenad med hundarna.

Well behaved women rarely make history

Igår var jag in på banken för att fixa med räkingar och massa insättningar till olika konton. Sparandet till Bali har börjat! Lite utav lönen kom inatt och den åkte direkt in på mitt Bali konto, så nu är jag ett steg närmre varmare klimat. Dock måste jag erkänna att jag syndade igår.
Medans jag gick runt i kista och väntade på att tide skulle gå så smet jag in på H&M och hittade världens mest perfekta jeans. De satt som ett smäck och jag fick dom över rumpan utan att behöva gå upp en storlek och sedan sy in dom i bena. Oftast när jag väl köper jeans, händer inte så ofta, så måste jag köpa en storlek större än jag ska ha just bara för att få dem över rumpan och sedan får mamma sy in dem åt mig. Men denna gång slapp jag och det gav glädjerus i hela kroppen!

Ny pressad jordgubbsjuice

Snoozade två timmar idag trots att jag lovat mig själv att vända tillbaka dygnet. Det går ju sådär. Eftersom jag kände mig sjuk igår så åkte jag och köpte massa frukt så morgonen började med nypressad jordgubbsjuice och vindruvor. Nu ligger jag bara i soffan med datorn på magen och tvn inställd på MTV, väntar på att klockan ska närma sig 13 så att jag kan åka till banken och sen hämta upp grabbarna.

B.U.S

Banken hade uppkopplingsproblem förut idag så jag får åka tillbaka dit imorn. Tänker dock åka till ett annat bankkontor för säkerhets skull. Passar väl även på att klämma in en lunch i kista men innan vi börjar göra några lunchplaner så måste jag sova. TJING!

korv

Fan kom nyss på att jag måste åka till ica och handla, pisstråkigt. Men då har jag iaf något att göra medans jag väntar på att BB ska börja.

Onsdagsöl Vs. Bed

Skulle ut för öl med födelsedagsbarnet Emma och brudarna, dock skulle det blivit cola för mig eftersom jag skulle köra. Men jag får hoppa det ikväll eftersom jag blivit påhoppad av herr feber känns det som. Sitter och fryser och har ont i hela kroppen. Dessutom är jag så trött att jag skulle kunna somna nu och tills imornbitti, men BB-torsk som jag är måste jag se kvällens avsnitt. Även om jag tyckte det bara var muppar i huset så är det underhållande.

Breakfast

Börjar dagen med en frukost i solsken, sedan blir det full rulle hela dagen. Resebyrån ska ringas, banken ska besökas, hundarna ska ut och grabbarna ska hämtas hem från skolan.

Gröt, mjölk, grönt thé för att minska sötsuget, laktos och magtabletter.


Christchurch

Vaknade upp av att mamma kom in i rummet ch sa att det varit jordbävning på Nya Zeeland, 65döda och ingen kontakt med Ida. Tur att jag var så trött i mössan att jag knappt fatta vad som hände, för annars hade paniken tagit över totalt. Mamma ringde ambassaden på NZ och sedan till Cissi som svarde och gav svaret att de alla är okej.
Inga hus har rasat där de bor eftersom de som tur är bor i utkanten av Christchurch, dock skakar tydligen marken fortfarande så de har lite svårt att sova.

Snart får jag träffa min älskade syster, om två månader ses vi igen för första gången på 14månader.

Pick up your phone, we're going to Bali

Imorn är det jag som lyfter på luren och ringer till Limpan, dags att bestämma dag för att besöka resebyrån. Jag har scannat av i princip alla resebolag och hittat den billigaste resan. 6615kr var kommer vi att få punga ut för två veckor nere på Bali. Vi reser med ett bolag som specialiserat sig på student och ungdomsbiljetter, därav de billiga priserna.


En buckla i lacken

Trots en buckla i lacken och en trasig stötfångare så ska jag till Bali. De satte tillfälligt stopp för mina reseplaner men jag tänker inte låta något stoppa mig! Jag har ju förtusan redan hittat en perfekt bikinitopp att inviga på stranden.


Vad hände?

Big Brother var en stor besvikelse, STOR! Vart är den snygga killen? Det är de stora frågan. Svaret på den frågan lär vi ju inte få här. Vi får hoppas på nån snygg joker som kommer in och rör om i grytan lite längre fram i programmet.
Nu blir det humör på hög nivå, Big Bang Theory!

Pennycan

Vaknade 10.30, gick ner och la mig på soffan för att vakna upp 14.10. Satte mig i bilen och åkte iväg för att fixa lite ärenden i centrum. Nu bär det av till Kista för att möta upp Isabelle. Jag ska försöka hitta en spargris som inte går att öppna. DEt ska förhoppningsvis jälpa mig att spara pengar eftersom jag är sämst på att spara. Speciellt kontanter, jag kan inte ha kontanter i plånboken utan att shoppingsuget startar igång.

The tourist

Har precis kommit hem efter middag och bio med Isabelle och Antonio. Filmen, The tourist, var bland de sämsta jag har sett, ett tag var jag faktiskt på väg att somna. Efter att sätt de 10 första minuterarna så visste man exakt hur filmen skulle sluta, kunde lika gärna ställt mig upp och lämnat biografen då. Men jag pinade mig igenom den för jag hade ändå bra sällskap och vi fick oss ett par skratt.

För att ta igen för den här dåliga filmen så ska jag nu se en ny innan jag somnar.


En timme

Vaknade upp kvart över nio av ett samtal från Jannike, hon behövde hjälp på jobbet och jag var inte sämre än att rusa upp, klä på mig kläder och kasta mig iväg till jobbet. Kvart över tip befann jag mig inne på kontoret och bytte om till arbetskläder. Så från att vakna till att stå i Solna på kontoret på en timme, det är bra jobbat!

Bambi på hal is

Hemma efter dagens andra träningspass. Fan jag börjar komma in i den rätta rytmen nu, men jag glider väl ur den lika nabbt igen som vanligt. Dock kände jag mig som Bambi på hal is under dagens ispass. Skridskorna gör verkligen inte som jag vill. Måste ta mig ner till Vallen nästa vecka och få dom fixade av min egna slipis Janne, han är bäst! Han vet exakt vilken åkyta, skål, radie...och allt möjligt vad det nu heter, jag ska ha.

mobilblogg

Hänger med mina två absoluta favorit smågrabbar, eller tre är de ju. Rusty har vi ju med oss. men nu är det dags för fifa så nu åker mobilen ner.


mobilblogg

Hänger med mina två absoluta favorit smågrabbar, eller tre är de ju. Rusty har vi ju med oss. men nu är det dags för fifa så nu åker mobilen ner.


För jag är lycklig, för jag är lycklig

måndag tisdag onsdag torsdag, för ja är lycklig! Ja jag är lycklig!
Linnea har fått ledigt så resan till Bali blir av. Vi har redan börjat kolla på olika resealternativ och det ser ut som att vi bara bokar flyg och sedan tar vi in på hotell när vi kommer ner. För det ger oss möjligheten att resa runt lite oxå.

BALI

Har spenderat morgonen på skype, varvat med telefon då skype gav upp, med världens bästa syster IDA. Jag har bestämt mig för att åka ner till Bali i maj, som ressällskap får jag med mig Linnea om hon får ledigt från jobbet. Dock betyder det att jag måste skjuta på London resan yttligare, wich sucks men hallå?! BALI come on! Jag tror lätt att det är värt att vänta för det. Som sagt den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge.


The Ramones

En gång i tiden hade jag faktiskt en blå Ramones tröja, med den klassiska Ramones symbolen. Jag råka få vit målarfärg på den under en bildlektion i nian. Färgen fick jag bort men vart tog tröjan vägen? Nu har jag hittat en ny, men köpförbudet hindrar mig från att klicka hem den. Jag får helt enkelt vänta tills jag vart i London, kanske hittar jag en där. I en sån där liten butik som säljer allt möjligt, allt från muggar och nyckelringar till kondomer och t-shirts med roliga tryck.


Will we meet in may?


London/Bali

Hockeyn gick ju åt helvete men jag är glad ändå. Jag fick ju spendera kvällen med en god vän. Sitter nu framför tvn och ser Plastikdoktor 90210 i väntan på att senaste avsnittet av Glee ska infinna sig på min hårddisk. Gluttar även lite på resor till London och Bali.

Work out

Kastar på mig träningskläderna och kör ett pass här hemma. Jag missar torsdagens träning eftersom den ligger så tidigt, då kan jag lika gärna träna på här hemma så länge. Ska försöka hinna med ett pass om dagen.


Jag har världens bästa mamma

Mamma bäddade min säng och gjorde iordning te åt mig, precs så som jag bad henne. Hon är bäst hon, min mamma. Även om hon kan vara som en finne i arslet ibland. Eftersom hon var på bra humör igår så fick hon skjuts till jobbet idag och som tack fick jag pengar till kvällens hockey match. Katching! Inte vilken dag som helst, nämligen AIKs hundratjugonde födelsedag!

Lååång dag i SL trafiken.

Ut till haninge för att hitta Isabells praktik och sedan in till stan för en fika, sedan såklart hem oxå. Väl hemma var det bara att byta om och åka ner till ishallen för träning, så nu är jag helt slut. Jag får helt enkelt blinka med ögonen och se jätte snäll ut sedan be mamma fixa mat och bädda min säng.


Laterdude!

Tar mig in till stan för att umgås med Isabelle.

Det är en investering

Började dagen på ÖverJärva med Ellen och Jannike, sedan fortsatte den med en liten shoppingtur med Karolina. Jag har ju shopping förbd tills jag åker till London men jag vet exakt vad jag ska köta när det hävs. Kanske innan oxå för skor behöver man alltid. Det är en nödvändighet, en investering...inte onödigt spenderade pengar. Sedan så kan det nog bli ett par jeans oxå, och den där ponchon, och den där tröjan.... den där alledeles underbara..tråkiga.. underbara klänningen. Nej stopp! Spara var det som gällde!

Drottningholm

Vaknade 10 imorse och har haft världens energi och tvingade med familjen ut till Drottningholm. Energin kom nog från glada humöret och det faktum att jag såg fram emot kvällsplanerna, men de gick tyvärr senare i stöpet. Så nu sitter jag här hemma och väntar på middagen sedan ska jag agera chauförr åt lillsyrran som ska på äventyr. Men det är väl lika bra eftersom morgondagen väntar med jobb som börjar 11.


Lägg märkte till att jag står ett trappsteg upp och Charlie är ändå längre än mig


En livslång kärleksaga

Tog en timme att rensa garderoben, allt som inte använts på ett tag slängdes ner i kassen på golvet. Blev dock inte lika mycket som jag trodde, endast en IKEA kasse fylldes. Men jag har inte gått loss på väskor och skor ännu, men de får vänta för jag.. har liksom... lite svårt att skilja mig från dem. De är mina bebisar. Kläder kommer och går men går och väskor... de består. De är lite som en livslång vänskap, nej en livslång kärlek.

Life on the short side

Ibland suger det att vara kort. Speciellt när saker står på högsta hyllan, i folksamlingar, på bio och när det snöar och ingen plogbil kommer.
En väg som i vanliga fall tar 20 minuter att gå tog idag 45 minuter. Dante nodde precis upp över snön och Rusty fick bäras bitar av vägen då han försvann helt och hållet ner i snön. Så jag kom hem med en lien snöboll helt enkelt, därför åkte saxen fram och R är nu nyfriserad.

Ungefär såhär kändes det idag. Gammal bild från sist vi va uppe i Åre.


Insnöad

Sitter å mitt rum och fasar inför att behöva gå ut i stormen. Jag skulle kunnat ta bilen om de bara hade haft orken till att ploga våra gator, men icke så jag är strandsatt. om inte jag väljer att ta till apollahästarna, coh det ser väl ut som att jag måste det.
Oplogade gator, snö upp till knäna och minusgrader fan man kan ju tr att vi hamnat uppe i norrland.


Beger mig söder om stan för att träffa en vän.

Jag har bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir stor. Jag ska bli miljonär. Jag ska vinna på Triss, sedan ska jag investera en del av pengarna och bara se dem växa. Vi börjar idag...jag ska köpa en lott men först ska jag bege mig söder om stan för att träffa en vän.


Cleaning out my closet

Har använt morgonen till träning och städning. Snart ska rummet vara skinande rent och garderoberna tomma. Dock måste jag pausa nu och fortsätta sen för det är dags för lunch nu och om en timme ska jag hämta grabbarna på skolan så jag fortsätter senare ikväll.

Om inget sprängs så är det inte en film

Njuter av tanken att jag kan lägga till ännu en krigsfilm till min lista, The lost battalion. Vad den handlar fattar ni väl själva. Krig, skjutvapen, grabbar, tobak, tyskar, fransmän, amerikaner...Första världskrigets slut.


så tråkigt men så viktigt

Drar på mig uggsen och drar till Ica för att köpa sånna där tråkiga men nödvändiga saker, mjölk, ägg, smör och hundmat. Firar även det faktum att jag fått tummen ur arslet och hämtat ut mitt paket från H&M. Ska även försöka få ut andra tummen så jag har två händer fria för att klippa mitt hår. Det börjar bli dags för en make over.

It's a new summer breeze

Le dress from the chest


Äntligen uppe på rätt sida av tolv

Ställde klockan på 9.00 idag men kom inte upp förens 10.23. Jag har börjat göra en ansats till att städa rummet. Inga kläder ligger nu på golvet och smutsen är nere i tvättstugan. Dock känns det som att jag har tusen plagg att hänga in i garderoben, och därför har jag tagit en paus för att få i mig lite frukost.

She's coming home!


Dock har vi inte fått något datum, endast månad. JUNIJUNIJUNI! Hon ringer när hon står på arlanda.


We speak in anger

I min familj har vi det lite svårt att kontrollera våra känslor, speciellt när vi blir arga. Men vi kan stava till det och det stavas ADHD. Idag var det en dörr som råkade hamna emellan så nu duschas det med öppen dörr, eftersom den i fightens hetta gick sönder. Eller ja du kan stänga den men halva dörren saknas. Det är inte första dörren som far illa heller, det har varit ett par innan men de har bytts ut. Dock var det inte jag som flög på dörren idag, jag har redan haft sönder tillräckligt många. Nej idag var det dags för yngstingen i familjen att slå sönder dörrn.

Så nu ska jag ner och laga försoningsmiddag åt oss två eftersom alla andra valt att lämna hushållet.


Best regards

Får en påminnelse via sms om att jag har varor från Hm att hämta ut. De skulle hämtas för 2 veckor sedan men jag har haft varken tid eller lust och sedan glömde jag bort dem.
Varför beställer jag hem massa kläder när garderoberna redan är överfulla. Kläder ligger på glvet just bara för att de inte får plats någonstans. En garderobsrensning är lovad men jag måste orka ta mig tiden till att göra det. Frågan är bara när...bara det blir innan London för där lär det bli shopping. Har planer på att åka dit med en tom väska och endast kläderna på min rygg.

Hej hej skavsår och bye bye partyshoes

Byter ut partypjuksen mot feta skavsår. Säger hej då till sena nätter och välkomnar mornar med träningsverk.
Imorse ringde klockan vid 8 men jag låg kvar orörlig i sängen till 11, sedan trotsade jag smärtan och ger ner till soffan och la mig. Efter 2 timmar med varierande stretching så tar jag mig ut på en sväng med hunden ihop om att musklerna ska släppa kramptaget lite.

Ett avslutat kapitel

Nu har jag legat på latsidan allt för länge, till och med vågen börjar visa det. Och efter gårdagens onyttigheter lär den nog hoppa ett par steg till. Så nu tar jag tjuren vid hornen och tar upp ett vad jag trodde var ett avslutat kapitel. Jag har avslutat det många gånger förr men det är som en bra bok, man vänder alltid tillbaka. Ikväll är det dags för årets första träningspass på is, för mig.


Super bowl

Vaknar av att dammsugaren är igång på högsta fart, dags att kliva upp sbart kanske. Gårdagen blev en dag på soffan eftersom det bjöds på utgång efter fikan med Isabelle. Dock mot kvällen blev det en tur till täby för att gå på 50års kalas.
Ikväll, nej inatt ser vi fram emot Super Bowl och NHL hockeyn. Som sällskap har jag Charlie och Oscar.

Mobilnördar

Det är tur att mobilnördar finns för annars hade jag aldrig överlevt dagen. Den började som sagt med ett samtal från Jannike och under samtalet så dog den, bokstvligen. Den tog självmord. Men som tur va så är det inget fel på den utan jag hade tydligen bara råkat ställa in massa konstiga inställningar som gjorda att mobilen tog en tupplur. Allt detta fixade killen i butiken och jag har freepass när jag kommer tillbaka, inga kölappar för min del dvs.

Men nu byter vi mobilknas mot middag och fika. Jag byter mcbootsen mot kilklackar. Jag byter Sollentuna mot stan. Jag byter sällskapet(familjen) mot Isabelle.

ElinKling

Beger mig till centan för att byta mobilen. Slänger på mig ElinKlings läder kjol och matchar den med ett americanflag linne, på toppen slänger jag på lite smycken och på knoppen blir det den trogna mössan. Later!


Pratar du med mig?

Satte nya mobilen på laddning i hopp om att den ska vakna till liv, så länge plockar jag över sim-kortet och kör på Sannes mobil. Jag skulle låna den en vecka och snart har det gått två månader. Tur att jag inte hunnit lämna tillbaka den, då den nya valt att ta självmord.
Dock ligger den på återupplivning nu, med respirator och hela köret. Det verkar som att den vill berätta något för mig. Den ligger och blinkar i takt till musiken, skumt. Visste inte att aspen är ett stort fan av Oskar Linnros - Från och med du Adrian Lux Remix. Den får ligga och blinka ett tag till för nu är det fler som pratar med mig och vill ut på promenad. D och R ligger och skäller, dags för kissochbajsrundan.

Officiellt

Jag ska inte ha någon mobil. Min nya har redan gått sönder. Illa! Så nu ska jag ringa mamma och be henne komma hem och köra mig till butiken så jag kan byta ut den.

We don't need tickets I'm Chuck Bass

Eftersom mor min hämtat mig många gånger efter långa nätter inne i stan så var det idag dags att återgälda gesten. Fyra förfriskade vuxna slapp ta taxi hem och kvällen fick ett lyckligt slut. Det lyckliga slutet är resultatet av att nedladdningen av GG snart är klart, att smsen från en viss person trillar in och att det finns fruktsallad kvar tills imorn så jag slipper göra frukost. check, check check!


Vardagslyx

Byter soffhänget mot knep och knåp. Nya halsband och nya armband på G. Mjölk i champagneglas, vindruvor och stjärnfrukt till sjtärnor.
Kvällen fortsätter med middag med den yngre syskonskaran då päronen är på kalas i stan. Idag blir det kalas med findukning, fruktsallad och popcorn.


Maybee you should know I just came to say hello

Börjar med att kicka igång dagen med ett 3 from 1 marathon på MTV. Tvn på hög volym fram tills 11 då det är dags att åka till Isabelle , det blir en lunch på stan.

RSS 2.0