Det var inte så svårt iaf

Idrottsuppgiften skrev jag klart på 40 minuter. BLir redigering imorn och sedan in med fotnoter och sådan skit. Men nu sitter jag hemma hos Sanne och ska snart äta. Grillad entrecote och pommes frites.
Nej nu måste jag upp, mamma 2 ropade nyss, maten är klar!

Damn you Brick!

Var uppe med tuppen imorse, åkte ner till vallen och tränade. Klockan 9 började ispasset som höll på 1,5timme. Sedan bar det av hemmåt, där jag stupade ner i sängen och har sovit fram tills en halvtimme tillbaka. Skönt men nu kommer stressen eftersom jag måste börja med mitt PM till idrotten. 
Suck! Here we go... 

Jag och Sanne bjuder på kvällsunderhållning

Eller ja egentligen är det Micke och Molle. Så nedrans kul! Fyfan, det går inte att titta på videon utan att skratta. Heja Micke och Molle!

Belöna mig!

Känner du dig extra generös idag? Ja då kan du få klicka hem dessa skönheter åt mig. De finns på Nelly och H&M
Nej men det kan nog bli lite tjat på mami!
GE MIG! TACK

I'm back

Nu sitter vi och är jätte sociala igen. Sanne vid den stora datorn och jag med laptopen i knät. Sanne dricker thé och jag dricker o'boy och äter glas. Sanne surfar runt, jag måste skriva mitt PM till idrotten. Känns som om vi har mycket gemensamt nu.

123

Fan va grym jag var idag, jag lyckades ta mig upp och iväg till skolan trots att både kropp och tankarna sa nej. men jag gjorde det. Jag var fan grym i skolan idag. Fick massor gjort och sedan bar det av hem till Sanne och här har jag varit ännu grymmare. Jag har suttit och tragglat matte från 18.00-21.00! Fan hela 3 timmar! Det är nog mer än jag någonsin har gjort och jag lärde mig vissa metoder oxå! Fan jag kanske klarar matte B iaf.
Men nu ska vi åka och lämna film skriver mer sen

Brother from the same mother

Idag har lilla Charlie namnsdag! Eller aa Karl som han egentligen heter och så liten är ju faktiskt inte. Han fyller fan 15 iår, blir byxmyndig och allt, min lilla lillebror.

You're about too cross over to the dark side

SItter och väntar på att Sannebanne ska komma och hämta upp mig, sedan åker vi hem till henne och pluggar. Hon måste hjälpa mig med ett arbete. + ett argt mail som jag måste skicka till min psykologi lärare. Hon gav mig IG och när vi hade betygssamtal sa hon att jag hade G och skulle få det i kursen, men sen idag när jag fick betyget så fick jag IG och hon har inte ens sagt något om att jag skulle få det. Nej hon ska få mer en ett argt mail, hon ska få flera. Hon ska lära sig av sitt misstag. Nu börjar terrorn...
Betyget får jag skylla mig själv för om jag verkligen förtjänar det men jag har ju fåt G på allt jag lämnat in och på provet fick jag G +att jag uppfyllde vissa VG kriterier. Men det jag är arg över är att hon sa till mig att jag hade G så jag fortsatte precis som jag gjort innan och sen så får jag IG utan att hon ens säger något till mig.

I min rosa sparkdräkt

Fyfan vad segt det har tagit mig 2 timmar att gå upp idag. 2 timmar för att röra mig till datorn, och den står ändå på kanten av sängen. Illa! Idag är jag allt annat än pigg, men vafan det är bara ta sig i kragen och gå upp. Hur lång tid det tar ja det är upp till en själv...
Nej frukost, eller hur var det ?
129dagar kvar!
75dagar kvar!

Out for a walk

Maria ringde nyss så nu ska jag ut och möta henne vid bänken. Den kommer btw målas rosa nån gång i sommar.
Om Maria och min plan går som planerat.


130dagar kvar till Alanya!
76dagar kvar till min 18års dag!

Händelserik dag?

Nej det skulle jag inte påstå....
Att jag blev sen till skolan.. ingen förvåning.
Att SL är sämst och deras trafik inte fungerar... ingen förvåning
Att skolarbetet som jag hade tänkt börja med idag inte blev gjort.... ingen förvåning.

Men annars har det varit en bra dag. När jag kom hem från skolan så var det middag på en gång och sedan började jag städa på rummet, men det blev inte klart. För som vanligt fastnade jag framför datan, denna gång var det Ryan Sheckler säsong 2 som lockade, och nu är alla avsnitt slut så nu har jag inge mer att se.
Kanske ska jag läsa ut de sista sidorna som är kvar på Pamela Anderssons bok STAR. Måste bara säga att den är fan grym! Ta mig inte för den som gillar att läsa böcker för det gör jag verkligen inte. Iaf inte när man blir tvingad till det och helst så vill jag välja stilen på boken helt själv. Jag gillar böcker som man kan relatera till eller asså verkligehets baserade texter. T.ex,  EGO girl av Carolina Gynning, På liv och död av Gitte Nillson (svullo boken!), Privat av Carolina Gynning och Alex Schulman, Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf. Det märks vilken typ av böcker jag gillar eller hur?

off to school

ungefär sisådär 2 timmar senare...

Jag är sen jag är alltid lika sen

Där kompetensen finns

Har precis kommit hem från träningen, super kul idag! Efter ungefär halva träningen så gick Lena upp till BJ och fråga om de ville spela match. Så vi pep upp till A-hallen och spelade. KUL KUL KUL! Det ryktas om att det blir hockey vid nästa möte. Juste btw, idag på träningen fick jag se video klipp från kista matchen. Fan va lätta målen ser ut när man ser det på film. Riktigt bra filmat oxå!
Nej nu är det dags för lite mat.

Kan han sitta i mitt kök när jag kommer ner?

It's easy

Fick VG på en datakunskaps inlämning, det var oxå det högsta betyget man kunde få på uppgiften och jag hade uppfyllt alla kriterier, så mother fucking yes! Jag är bäst! Det känns som om ett lätt MVG står och lurar runt hörnet.


You gotta love the music


Har precis fixat med lite ny musik till datan. Eller ny och ny..hmm? Det är ju gamla låtar och album men den känns ny eftersom jag inte lyssnat på den på as länge, så lite nostalgi är det ju ändå. Fick insperationen från engelska lektionen idag då vi hade music quiz och en utav låtarna var en weezer låt och då tänkte jag måste ha! Old time feeling!

Lekhuset

Sitter nydushad i sängen och ska snart ner till köket för att äta frukost. Arbetsintervju klockan 10 och bussen går 09.00. Sedan blir det schoool! Blä!

131dagar kvar!

Alanya!

132 DAGAR KVAR!
De 2 sista dagarna kommer Maria ner och partar med oss!


Huvva!

Helgen har varit hur bra som helst! I fredags var jag, Sanne, Lukas, Simon och Anna (Sannes mami) på lekpalatset(?). De hade invigning och vi gick dit för att leka och dricka. Dock fick jag och Sanne bara ta 2 glas vin sedan tyckte de att vi skulle börja betala men det ville vi inte eftersom vi ska spara allt till Alanya! Sedan bar det av hemmåt för att se på film.

På lördagen ringde klockn vid 8 eftersom Sanne skulle upp och jobba. Då åkte jag hem och gjorde mig iordning för jobbet. Sedan åkte vi och plocka upp Sanne, åkte till långholmen och jobbade. Serveringen gick super och vid 10 öppnade vi baren, så där stod jag, Sanne och Kajsa och blandade drinkar, men eftersom vi inte hade mycket att "leka" med så fick vi testa oss fram. Men vi kunde ju inte servera äckliga drinkar så varje gång gjorde vi minst 2 drinkar och provsmakade vi ena. Så vi hann alla tre bli lite på lyret innan vi slutade. Vi fick dricks i baren och för de pengarna tog vi taxi in till centralen där vi mötte upp Olivia och hennes kompisar, sedan bar det av hem till Tomas.

Vi kom väl hem vid 7 imorse tror jag, eller den kanske va 6. Ingen koll helt enkelt, men vi vaknade klockan 4 av att Krille kom in studsandes i rummet och var hur energisk som helst och ville åka och käka spånga macka. Sanne och jag var inte sena med att tacka ja till det erbjudandet.  Sen har vi bara tittat på film hela dagen och nu sitter jag hemma i mitt rum och ska snart sova. Imorn blir det intervju på lekhuset. Håll tummarna för mig!

hemma i mitt egna rum

Sitter med en handuk i håret och fördriver tiden framför datan. Egentligen måste jag ta hand om oredan på mitt rum, men så länge jag håller mig sysselsatt så kan jag skjuta på det lite till. Men det måste göras så snart måste jag slita mig från datorn iaf, klockan 15.00 ska jag och mamma hämta upp Sanne med bilen, sedan bär det av ut till långholmen där Sanne och jag ska jobba ikväll.

Fan jag måste hinna äta innan oxå... korv!

playtime

Både igår och idag så somnade jag på samhällskunskapen. aj aj inte bra! Men men sånt händer. Nu ska jag hem till Sanne som vanligt, vi ska iväg på något event med hennes famlij. Tänk nu inget sånt där fint event utan vi ska ha en family dag och leka lite nånstans.


Let me entertain you

Let's go home and get stoned
We could end up making love instead of misery
Go home and get stoned
'Cause the sex is so much better when you're mad at me

135 dagar kvar till Alanya!

För ovanligheternas skull sitter jag hemma hos Sanne och filurar.
Skolan flöt på bra idag och jag blev först klar på datakunskapen så jag fick gå hem efter 20 minuter, sedan åkte jag och hämta A&L på skolan. Efter det mötte jag upp Maria och Agge och vi gjorde lite ärenden, bla banken!

När jag kom hem till Sanne så satte jag igång med matten, som jag får hjälp med, av Sannes farmor. Det gick super nu fattar jag lite mer en jag gjorde förut iaf. Efter ett tag kom Chrillebajs över och vi tog en säng med bilen, as mysigt. Bara glida runt i bilen i över 2 timmar. MYS! Åka bil på kvällen är det bästa.

Men nu är det dags att sova, måste upp tidigt till skolan.

Morning from hell

När huvudet säger en sak men kroppen säger en annan... Vill bara ligga kvar i sängen och sova hundra år till, men ska jag till Alanya måste jag gå till skolan så det är bara att ta sig i kragen och gå upp. Snart, inte riktigt än.

The bed is screaming

Sängen har skrikit efter mig ett bra tag nu och det är väl dags att stänga av datorn innan den brottar ner mig och drar mig under täcket och släcker lampan och låter nattens nöjen skölja över mig. Men först ska jag bara lyssna på en Hinder låt till, bara för att jag måste!

ROLIGT!

Matchen vann vi med 15-1 och jag gjorde två mål. Mitt spel var väl godkänt med tanke på att jag fortfarande inte är riktigt frisk än. Nej men nu ska jag bjuda på en liten annan rolig grej.

ALANYA


136 dagar kvar!

"Och nej du får inte följa med! Sucker!"

Jag har inte sett dig sen grundskolan!

Sov hos Sanne inatt. Hon, Krille och ADAM(!) hämtade upp mig i kista. Asså Adam, lilla Adam som jag gick i samma klass med under lågstadiet.
Chillade lite hemma hos Sannebanne, sedan blev det coop för chirre sedan hem igen för Sex and the City.
Men nu måste jag ut med hunden som vanligt! Good bye!


BTW!!! Idag är det match mot Kista! KOM KOM KOM!

83, 137dagar kvar!

Har precis kommit hem från skolan. Det gick faktiskt bra i skolan idag förutom att jag blev väääldigt sen eftersom tåget var 40 minuter försenat. KUL! Nej men det gjorde bara så att jag slapp matten, no complains there!
Snart ska jag iväg till ungarna och vara barnvakt. Happyface here comes the money! Fatta att jag och Sanne ska till Alanya!

83 dagar kvar tills jag blir jävlat 18år!
137 dagar kvar tills planet lyfter mot Alanya!


Nej nu måste jag packa väskan. Jag ska hem till SanneFuck direkt efter barnvakteriet, jag snarkar även kudde där så vi hörs imorn! Eler jag skriver väl något hemma hos henne oxå men....jaja vi höres!

06.00


Dags för bingen, Amazing-kanye west börjar tjuta imorn klockan 06.00.
John Blund kom och ta mig bort till drömmarnas land, TACK!

coca cola is fantastic!

Sanne bad mig fota min "cola" hylla och skicka till henne, så nu delar jag med mig till er. Tror ni jag kan bli deras nya ansikte utåt?
Jag kanske ska döpa om bloggen till taencola.blogg.se? hm....

2 stora flaskor, 7 små och 8 burkar, och det är bara de som är på mitt rum.

Till Isabelle


jävla apa

Nej jag och Sanne har räknat lite på "pengapungen" och vi kommer ha bra med pengar till Alanya, vi kommer fan ha pengar över när vi kommer hem. Eller aa kanske vi får se, det kanske blir shopping och massa utflykter där nere. Vi fårla se. haha
Jävla apa skrev jag för att jag är trött på blogg.se som aldrig publicerar inläggen utan de kommer typ upp 4 timmar senare! cp!


Sanne och Anna is all a guy need

Sanne kirrade jobb idag och jag ringde dit så jag ska på intervju på måndag vid 10. NAJS! Men vi får väl se, helst vill vi ju jobba hos Alex.
Nu ska jag bjuda på lite bilder från skolan idag, eller ja från idrotten. Jag var så trött så att jag råka somna på samhällskunskapen men det finns det inga bevis på.

Pics


Här kommer lite bilder från gamla datan.
1.2.3.
1. Mulle, min lilla gosegris. Saknar dig.  2.Dante gillade fotöljen när han var liten.  3.Ibland fick han pizza till frukost.
4.5.6.7.
4. Jag saknar tröjan, vart fan har den tagit vägen? 5. Jag hängde mycket på torpet. 6. Det var sommar och populärt med tjock ögonbryn. 7. Det var sommar och jag var glad.
8.9.10.11.
8. Jag var på kreta 1vecka med familjen. 9. Sår på armen som jag fick tejpa varje dag för att slippa ärr. 10. SOLA! 11. JAG VILL TILL ALANYA!

Kontoret

Jag sitter inne på kontoret och skriver nu. Jag ska snart börja med mitt svenska arbete. Jag skulle börjat för länge sen men när jag bytte data så hittade jag oxå massor av gamla bilder så jag var bara tvungen att kolla igenom några utav dem. Jag hittade bland annat bilder från Kreta resan för 3 år sedan, sen så hittade jag oxå bilder på mig och Sanne från typ 4-5år sedan. Haha vi kan väl inte annat än å tacka Lie för att vi lärde känna varandra.
Du tog min bästa kompis men du gav mig oxå en ny bästa kompis, tack Lie.

Sanne och jag för hundra år sen! 

jag är trött och vill bara sova nu

Skit, jag vill inte. Jag orkar inte. Måste skriva svenska arbetet. Damn it!

Danteman!

Nej nu ska jag ut med hunden på en liten sväng, och passa på att rensa skallen lite. Ska nog ringa den där vännen oxå kanske. Vi får se hur det blir med det.

You will always bring me a happyface.

Svenska tjejer har ingen rätt till talan

Iaf om man skulle lyssna på turken från igår. Men nej nej, jag är inte den som är tyst. Synd bara att det skulle gå ut över Sannes näsa. Jävla turkjävel, fan va arg jag blir. Det hela började med att vi kom in på donken för att värma oss och vänta på Tomas, sedan sitter jag och Sanne och diskuterar mina strumpbyxor varpå turken vid bordet framför oss börjar kalla mig för slampa och massa andra opassande ord. Vi ignorerar honom i början men han fortsätter tillslut tröttnar jag och frågar vad hans problem va och att jag tyckte att han ska bara tyst. Han blir helt rabiat och tillslut knuffar han ner mig på golvet och sen ger han Sanne en rak höger rakt på näsan. Det hela slutar med att snuten kommer dit och vi fick sitta i förhör och sedan åka iväg till sjukhuset för att kolla Sannes näsa.

Och vi som bara skulle ha en trevlig kväll med Sannes lillasyster och några kompisar, för att sedan åka hem till Tomas.

Sannes place

Gårdagen blev full av leta jobb tid. Vi satt och sökte till hundratusentals olika jkobb och nu ska vi på några intervjuer. Skönt det kommer lösa sig med jobb iaf. Vid 18.00 åkte vi hem till Sannes mammas kompis Anna för att äta tacos. Och skojja inte om hon bodde i ett stort hus. Vafan de hade till och med bio salong hemma. Lycko dom ungarna!

Sitter just nu i Sannes säng men ska snart åka hem för att göra mig i ordning och sedan gå förbi cafet och visa upp mig som hon så fint sa att det var det ända jag behövde göra. Så jag måste väl egentligen förbereda mig på lite frågor iaf.
Efter "intervjuen" åker vi väl hem till Sanne igen och sedan blir det lite vinkväll. Vart det bär av får vi se.

Försvarets hudsalva

Nej god natt med er små slynor!


MERA HUDSALVA ÅT SVENSKA FOLKET! FÖRSVARETS HUDSALVA!

Bilder

Vafan jag kom ju på att jag la in bilder från kameran. Jag har ju lovat Bellis att hon ska få dem så här kommer några utav dem.

Sug på den du, SANNE

Jag är klar med svenskan och nu tänkte jag faktiskt gå ner och göra lite thé för en gångs skull. Nu tänker sanne direkt... THÉ? Hallå Anna dricker inte THÉ speciellt inte kaffe iaf. Men nu är det faktiskt så att jag känner mig mysig och vill dricka thé. Kan det vara så att kläderna smittar av sig? Jag sitter ju i SANNES otroligt sköna ed hardy tröja.
 




+att jag tror Martin kom hem nu, så dags för ett snack med han och mami! Wish me luck!

När tankarna står helt stilla

Åhhh...jag kan inte tänka på annat än Alanya nu. Fan jag måste skaffa ett jobb! Någon?
Nej usch nu vill jag bara att Martin ska komma hem så att jag kan prata med honom och mami om resan. Fyfan, jag måste plugga. Blä.

ALANYA!

Jag och Sanne är helt wowaoeoeo! Vi kan inte fatta att vi ska dit i 3 veckor och 1dag! Släng er i väggen 1 vecko resenärer, släng er i väggen 2 vecko resenärer! Wobabalobobida! Så glada är vi just nu, och Sanne dansar runt som ett party animal.

Fatta att vi drar 1 dag efter Sannes student! Hon tar studenten den 5/6 och vi åker 6/6. Så det ska vara party från det att hon tar studenten tills det att vi kommer hem från Alanya. Först hennes flak och mottagning, och vi kommer ju inte gå och lägga oss utan vi drar direkt till arlanda och checka in. ASSÅ JAG ÄR TAGGAD!

Alanya 6/6-27/6

Nu har Sannefuckelito och jag bokat resan till Alanya, allt vi behöver göra är betala. Men det är en annan historia. Förstår ni jag och Sanne i Alanya 22 jävla dagar!
Nu tänker ni: - ååhhh...vad bruna dem kommer vara när de kommer hem. men jag säger bara nej nej nej! Vi kommer vara negrer! Suck on that bitches!

FUUUUUCKA UR!   Here comes bas AS!

I'm staying

Jag blir kvar här hemma hos Sanne, sleeping here! Vi kunde inte hålla oss längre, vi var bara tvungna att dela säng igen. Haha, nej sanningen är att jag inte orkar åka hem komunalt. Det tar ju fan en timme att åka buss hem (tre byten!), lite jobbigt när man vet att det tar 10 minuter med bilen. Uscha jag vill ha körkort nu nu nu!

Sanne och jag har kollat på resor idag. Det blir Alanya den 6/6, direkt efter studenten! 2 veckor party! YEAS, nu ska vi bara boka skiten oxå.

Min andra familj

Just nu ligger jag i Sannes säng och kollar på resor till Alanya. Och är vi taggade? Ja hade vi pengarna skulle vi åka till arlanda nu! Men det blir direkt efter hennes student istället.

Material girl

Jag drömde en mardröm inatt. Jag drömde att det var någon inne i mitt hus, inbrottstjuvar. De skulle sno min dator, och eftersom den ligger i min säng så tänkte jag inte låta detta ske....

Jag vaknade till lite och upptäckte att jag låg och krama om min data och genast blev det riktigt pinsamt med tanke på vem som låg bredvid mig i sängen. Ingen mindre än mr Hunnam, Charlie Hunnam. Dock vaknade jag snabbt igen för att upptäcka att även detta var en dröm.


Morgonpromenad

Jag ska gå och lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon.
Bellis och jag bestämde idag att hon ska börja ringa och terra mig på mornarna så att jag kommer upp och i tid till skolan.
Men idag tänkte jag gå och lägga mig tidigt så att jag orkar upp en timme innan terrorn börjar, för jag hade nämligen tänkt att jag ska ut och promenera lite med Dante. Hur det blir imorgonbitti, när john blund fortfarande inte lämnat mina ögon, det är en annan femma.
Men det är ju tanken som räknas.

8 minuter

8minuter kvar och jag måste börja städa... hmm, skjuta på den till sen?


Is it pleasure in your mind?

På vägen till skolan idag stötte jag ihop med John, världens bästa John! Fan va länge sen, saknat den grabben. Så skolan flöt på snabbt idag. Engelska i 2 timmar, JAG KLAGAR INTE! I love it. Sedan var det matte, oh boy JAG KLAGAR!I hate it. Men det blev lite skratt på matten iaf när Isbelle helt plötsligt från ingenstans börjar skratta och sedan säger... Take it easy baby, make it last all night. Med tanke på gårdagaens samtalsämne så finns det ju vissa som behöver göra det.
På vägen hem hade jag lite eyecandy framför mig på tåget, mumma! Och nu sitter jag i sängen och lägger in bilderna som togs igår och idag. När jag är klar med det ska jag fortsätta städa mitt rum så att jag kan börja med mitt svenska arbete. Dock efter Miami Ink. som är klockan 19.00 på discovery channel. Yes I am addicted to tatoos.


Hurry curry!

Jag som skulle gå upp klockan 9 idag för att städa mitt rum, men nej så blev det inte. Jag har sovit fram tills nu och nu är det lite mer än 2 timmar kvar tills skolan börjar, en timme kvar tills bussen går. Hurry hurry!

Om det ändå vore så kul varje dag

Idag hade jag, Bellis och Sebbe sjukt kul i skolan. Fast jag tror nog inte att de andra uppskattade vårat samtalsämne, eller jo innerst inne så gjorde dem nog det fast det vågar de inte erkänna! Alla gillar att prata omdet, hell yeah jag älskar det! Det finns inget stopp på mig och Billes när vi väl kommit igång. Jag kanske ska börja gå till skolan? hmm.... tankestälare där. Bellis lovar du mig att vi kommer ha lika kul varje dag, ja då fan lovar jag att komma till skolan VARJE dag!

Idrotten idag, jooo jag skriver så jag överlevde. Fast det var nog mest för att jag låg på sidan brevid planen och kollade på medans de andra sprang runt och lekte spökboll. Ibland kan det vara bra att vara sjuk. Dock spedde jag på lite extra för att slippa idrotten i 2 veckor till! YEAH GO ANNA! Jag gillar idrott men hallå, vi har ju ledarskap nu så då är det nån från klassen som leder varje lektion och hur kul blir det egentligen när man bara spelar bandy och fotboll typ. Eller allas favorit killerball! Fast i skrivande stund låter det kul, men nej nej tro mig det är inte kul. Vår klass går verkligen in för det. Om jag säger så här...
Vår klass är indelad i 3 läger, så det blir krig när det är tävlning pågång i vår klass. Det är blodigt allvar, alla hatar varandra. Det är fan värre än att möta parralell klassen, fast då jävlar när vi gör det då blir det som någon sveper en magisk hand över vår klass och alla blir ett lag och kämpar tillsammans men annars är rent blodigt hat. Tänk er andra världskriget, det ät Hitler mot Judarna. Tänk gnaget mot Ifk Göteborg. Tänk gas. Tänk USA mot Irak. Tänk Palestina mot Israel. ja nu är vi inne på rätt banor iaf. Ungefär så är det.

Nej för att citera Maria pappa så säger jag tjillevippen och somnar fast dock utan alkohol, idag.

Let's make a deal... Let's kill him!

Filmen var inte den bästa, ända gången jag skratta var när de slog varandra med soptunnor. Så på den nivån var den.
Nej dags att sova. Vår lilla fjortisidrottslärare har ju lagt vår idrott på måndagar. Woho! Starkt jobbat pucko! Från fredagar till måndagar! De två sämsta dagarna på hela veckan! Han verkar gilla vår klass. Heja sp2b!
Idrott 08.00 på måndagar, jag säger bara lycka till! Det var den idrottkursens betyg.....

Movietime

Nu ska jag se på en av de tre filmerna Ida och Kalle fick med sig hem igår.
Run fatboy run heter den.

Åre, vecka 7 & 16

Fan va skönt det ska bli att åka till Åre. Visst det är ett tag kvar men jag längtar fan! Drar dit upp med familyn vecka 7, Maria kanske hakar oxå. Men bara kanske kanske! Vi får se hur det blir med det. Annars får hon följa med upp vecka 16 då jag kommer dra dit upp igen, för då fyller jag 18år och fan vad jag ska parta varje dag! Måste bara övertala Sanne att följa med fast så länge man lockar med ett vecko långt party lär hon ju inte tacka nej.  Det kommer bli awesome!

Ny telefon igen

Ja då var det dags för ny telefon igen. Vi får väl se hur länge den här håller. Vad tippar vi på? Jag tippar 2 veckor, sen är den kapput! Ja upp till bevis nu telefon.

Massage!


Jag ska bara klä på mig tröjan av den rosa sparkdräkten sedan ska jag gå mot bussen för att åka och möta SanneFuck som jag inte träffat sen vi skildes åt på flygplatsen. Det är fan tomt utan dig.
Vi ska på massage som vi fått av Sannes käre vän Tomas, tack! De kanske kan massera det sjuka ut ur mig, hoppas hoppas!
Nej dags att börja tänka på att bussen går snart....

Jag fick inte ens spela matchen för att jag var så sjuk

Jag fick inte ens spela matchen för att jag var så sjuk. Så arg och besviken åkte jag hem och somnade på soffa och har sovit fram tills nu. Kalle och Ida är och hyr film så det blir movienight!

P.s matchresultatet blev 12-2 till oss.

Match

Snart ska jag åka ner till vallen för att spela match. Vi får väl se hur mycket jag orkar med. Men jag kan nästan garantera er att jag kommer få matchstraff, för att jag hostar, så länge Kjelle dömmer. Han lär väl få det till att jag säger något elakt när jag hostar eller någon jävla usräkt som att jag smittar de andra spelarna och därför är "farlig" ute på plan.
Haha. oj oj, nu bara spinner tankarna iväg med olika förklaringar till varför jag skulle kunna få matchstraff. När det kommer till Kjelle finns det inget stopp på fantasin för att komma på nya regler för att göra livet surt för en om man har nummer 13 på ryggen och spelar i röd tröja. Fast samma sak gäller ioförsig om man heter Gauw i efternamn, tjejer ni vet hur det är.

P.s lämna pennorna hemma tjejer! Ansiktsmålningar är inget för den här sporten.

nuskajagsova!

Nu är det dags att hoppa ner under täcket och sova, det blir en tidig dag imorn oxå. Först ska jag gå handledarkurs så att jag kan börja övningsköra. Den börjar vid 10 och är slut vid 13.30 tror jag, sen 15.30 är det samling på vallen för då är det dags för match mot USK.
Vi ses imorn!


Breath

Släkten har lämnat boet och jag kan andas ut! Dock har jag suttit vid tvn under kvällen för att slippa dem, fast det var inte så farligt under middagen iaf. Hela släkten har ju inte varit här så det blev lite mera avslappnad stämming. Men annars väljer jag oftast att skippa våra middagar.
 Jag vet inte varför man jag hatar släktmiddagar och sånt, uscha tvi blä! Kanske bara för att min släkt är så stel och tråkig.
Ibland vill man bara trycka i er en flaska sprit var så att ni blir roliga. Fan släpp loss lite! Ni är inte så pryda som ni tror.

Jag ska bjuda på ett av mina favorit citat från en av våra släktmiddagar, kommer faktiskt från en av de äldsta.
-Ända sättet att klara sig igenom de stora släktmiddagarna är med alkohol.

Hundochbarnvakt

Jag hämtade Anton på skolan vid halv 3 men vi kom inte därifrån förens vid 3 eftersom han lekte hotell med sina klasskompisar så de fick leka en stund till eftersom vi ändå inte hade bråttom. När vi kom hem möttes vi av en glad liten Rusty.
Han håller precis på att börja vänja sig vid att vara ensam hemma, så han var riktigt glad att se oss. Det blev mycket lek och promenad men tillslut somnade Rusty i min famn som vanligt.

Men nu måste jag skynda in i duschen för släkten kommer om 15 minuter, släkten är värst.

the little voice

Om man knappt har någon röst kvar men ändå kan prata så säger man att man är hes. Men vad säger man om man inte har någon röst alls? Då säger man ingenting alls.
haha just nu är min humor nivå exakt så hög.

Nej nu ska jag åka och hämta barnen! Bye bye!

God natt

Nu är det dags för sjuklingen att krypa ner under täcket och sova. Jag måste gå upp senast 9 imorn eftersom jag ska hem till Weiners och rasta lilla Rusty.
Så god natt på er!
Vi får hoppas på att jag klarar mig igenom natten utan att vakna upp med feberfrossa, och att jag slipper prata i sömnen om jag alltid gör nät jag är sjuk. Maria klagade lite på det imorse när vi vakna.

AS goes Älvsbyn

Första dagen, käkade på kebab house, var ute på promenad, var i Bubbens stuga och satte igång värmen. Stugan låg mitt ute i skogen så vi fick gå med ficklampa för attse något.


Andra dagen, Nyår! Började tripp till bolaget och sedan frukost. Vi gjorde oss i ordning och väntade på att Martin och Kenny som skulle komma och hämta upp oss sedan for vi iväg till Mange och fortsatte föra sedan bar det av till Kåbdalis, där vi hade sjukt kul!

-klassiker bilden!

Tredeje dagen, Dagen efter. Sanne är sjukt vig så hon visade hur högt hon kunde dra benet. Vi åkte bil, satt uppe på taket.

Fjärde dagen, vi drog till piteå och "shoppade" vi åkte till ett köpcentrum där vi hittade massage stolar som vi satte oss i. På kvällen chillade vi hemma hos Bubben.

Femte dagen, Party i Boden!


Sjätte dagen, vi vaknade hemma hos Martin, traskade till konsum, segade hemma. Gick promenad mitt i natten kom hem 06.00, lånade en spark (ställde tillbaka den!). Vi skulle vara vakna tills vår buss till jokkmokk, men somnade vid 7.


Sjunde/åttonde dagen, missade bussen till jokkmokk. Vaknade, gjorde mat, sedan packa vi piglet och begav oss hem till Sannes kusin där vi skulle sova för natten eftersom Anton skulle iväg. När vi fixade oss och gjorde oss i ordning inne i badrummet så fick min mobil damp och myrornas krig uppstod. Sedan blev det middag och förkrök sedan bar det av in till piteå men jag haed glömt passet hemma hos Anton så jag släppte bara av de andra sedan åkte jag hem till kusinerna igen och chillade där tills de andra kom tillbaka. Och då var det efterfest som gällde, vi gick inte och la oss förens vid 9 på morgonen, så när vi vakna kommer jag inte ihåg men då drog vi till byn och handlade pizza och godsaker för kvällen. Eftersom Anton inte hörde av sig och sa att han var hemma så blev vi kvar där en natt till och även denna natt blev en sen natt. Vi tittade på 3 "skräck" filmer och en komedi. Skräckisarna var så dåliga att jag för det mesta bara skrattde. Och jag som brukar vara helt livrädd för skräckisar, men de filmerna vi såg var sämst.

 - Flygplatsen påväg hem.

Juste fan, det har jag ju glömt bort.

Idag fyller Matilda 19år!
Grattis Matilda!

Seger!

När jag kommit hem igår så hann jag bara vara hemma 30 minuter sedan bar det av till ishallen för match. Flicklaget hade match mot Kista så det vara bara att åka dit och coacha dem. Vi vann med 3-0, yes! Skön seger kan man lugnt säga att det var.
Maria ringde innan matchen började och sedan kom hon till ishallen och tittade, även Ida Rosen och Carro var där och titta. Sedan åkte vi hem till mig och chillade. Vi satt framför datan och fixade med hennes blogg design och fixade med lite roliga bilder. Klockan hann att bli rätt mycket så jag tvingade henne att sova kvar eftersom jag inte ville sova själv. Jag har ju delat säng hela veckan uppe i Älvsbyn, så det skulle kännas kontsigt att sova själv nu när man vant sig vid att någon ligger brevid. Inatt får jag väl tvinga Kalle att sova i min säng, eller Ida kanske.
Men nu ska jag fortsätta förminska bilderna från Älvsbyn så att ni kan få se dem oxå.


Home sweet home!

Hemma igen, ligger i min sköna säng och bara njuter. Fan va skönt det ska bli att sova inatt. Fast de två sista nätterna uppe i älvsbyn var ju inte så dumma. Jag och Sanne blev utkastade från Anton eftersom han ville vara själv så då drog vi hem till Sannes kusin Robin. Där parta vi på och rullade oss i snön och ahde det jävligt kul.
Aja nog om det ni ska få lite bilder från resan. Kommer många fler!


Arrive in style

Igår började dagen med massa deg framför tvn, tills vi tillslut tog oss i kragen och begav oss till konsum för att handla mat. Och tacka gudarna för riktig mat igen, vi har bara käkat ute hela tiden så pengarna har bara flugit iväg. 
Efter middagen började vi göra oss i ordning för att åka till boden, och gå på den nyöppnande klubben Ice. En limousin kom och hämtade upp oss och resan mot boden började när vi kom fram så valde vi att åka runt i limon ett tag istället för att gå in på en gång. väl inne hade vi det sjukt kul och vi behövde inte betala för något, ibland hjälper det att vara från stockholm.

Idag har vi bara degat igen. varit på konsum för mer mat igen, vi lagade stuvade makaroner igen, vi åt varma baguetter igen. Imorn drar vi till jokkmokk och kollar läget där. En bussresa på typ 2,5 timme. Woho! Haha slitet.



Snorunge

Snor snor snor! Uscha sjuka klubben här! 
Igår var jag och Sanne hemma hos Bubben och såg på dodgeboll, vi var även inne i piteå under dagen och shoppade lite. Käkade pasta för 120kr som smaka hora. Äckligaste pastan jag ätit i hela mitt liv. 
Idag har vi bara degat och varit snoriga och sjuka. Fast vi tog en tripp till konsum för att handla mat. Äta bör man annars dör man!

25 minusgrader och vi ska snart ut och driva på byn.

Älvsbyn

Nyår var hur grymt som helst. Först satt vi hemma och föra sedan drog vi upp till kåbdalis och va på krogen, och där hade vi det nå sjukt kul. Drickan flödade in och det blev många sånger, till och med gnaget! 
Igår var vi bara hemma och dagade fram till 22, då vi tog bilen och åkte till en parkering där Anton och Sanne tvingade mig att övningsköra för första gången i hela mitt liv.
Men nu ska jag och Sanne fara till Piteå och kolla lite.

RSS 2.0