se upp i backen, tusen hål i nacken!

laddar upp inför en dag i backen med 2a. hej vad det går, vinden viner i ditt hår!

Thank God for "MTV Live HD"

Alltid en konsert att komma hem till, bara att knäppa på tvn och knappa in rätt kanal. Bam booom, bara så där. Bra musik, dygnet runt!

Workoholic.com

Jobbade och kom hem vid 18.30, käkade tog en powernap och nu sticker jag iväg till jobbet igen. Hoppar in bakom baren och testar mina kunskaper. Slutar vid 04 och då är det bara hem och sova eftersom nästa pass börjar igen vid 12. Cash is king and you know it!


Jag har allt jag vill ha som jag sa när du ringde idag


Kvällens lilla tur ut till Djursholm blev ett äventyr som sent kommer att glömmas.


När du inte bara ansvarar för dig själv längre

Helt slut efter en dag i personalrummet, det tär på krafterna att ha en annas liv i ens händer. Men en långpromenad och lite middag på det ska nog göra susen. Jag får inte vara trött ikväll, då jag ska hem till världens bästa och bara hänga framför tvn. Kvalitetstids kallas det.

TjofaderittanLAMBO

Slängde in Jessi och Arne i bilen och drog till Järna för att spela match. Bråttom bråttom, slippa köer... snabbt gick det. Både dit och hem. Järna-Sollentuna på 35min, inte dåligt. Järna-Sollentuna 2-8, ett mål och två assist. Jag leder visst skytteligan. Hepp hepp, kyppis kyppis!

Take a good look at the past, 'cus now I'm leaving for the future

Ska ta tag i "livskrisen" som min mamma så fint kallar det, dvs mitt rum. Dags att packa upp resväskan från finland, dags att hänga in all ren tvätt i garderoben, dags för att ta upp all skit från golvet... Dags att få ordning på stället helt enkelt, så att jag slipper springa runt som en tok varje morgon och leta efter kläder att ha på mig.


Knepar och knåpar

Knepar och knåpar, klipper och klistrar...
Jag är kär i min nya säng, jag ska aldrig lämna dig.


As simple as it is

You are the one holding the brush to your life painting. You decide what’s going to be in it, but the viewer will judge. There will be critics and those who simply just adore you.
Live your life. Live Laugh Love.



Snabbare än blixten

Lämnade in mobilen i måndags på lagning, tydligen är den redan klar. Hur gick det till?

Sista veckan av December

Jag packade tre väskor och drog till finland för att delta i Klubblags VM med laget, vi stannade kvar och firade Nyår tillsammans. Mitt hittils bästa nyår. Vi började kvällen med middag på hotellet för att sedan bli upphämtade av buss som tog oss till en nyårs bankett med de andra lagen. Där bjöds det på champagne och snittar, men efter en timme hoppade vi in i bussen igen och tog oss in till stan där vi firade 12 slaget. Det var magiskt för precis innan 12 började det snöa, det var precis som det ska vara på 12 slaget! När raketerna var slut så gick vi vidare till en ny klubb där vi dansade och sjöng tills de stängde. När vi kom tillbaka till hotellet så la vi oss i korridoren och mat alla tillsammans innan det var dags att gå och lägga sig.


RSS 2.0