update

Det blev ett tråkigt cafeteria pass igår också, men jag fick sluta lite tidigare så att jag kunde åka hem till Henke med brudarna. Men jag och Ida åkte snabbt hem igen för jag var helt slut efter passet i cafeterian.

Imorse vaknade jag av att Martin stod i dörröppningen och sa att jag hade telefon. Krimmi som ringde tydligen hade hon ringt på min mobil men den hörde inte jag och den ligger fan under kudden ju! aa eller under en av alla kuddar i sängen ibland får man leta lite efter den. Men men, det bar av ner mot vallen för träning och nu ligger jag i sängen och ska vila upp mig en stund för vid 19.00 kommer alla brudar och det är dags för 20års middag a la Ida.

BTW, pratade med Sanne idag! Vi har mycket att ta igen nu fan! saknar skit fan!

Jag har världens bästa bror!

Blev ett sms istället! Fick inget svar men visst fan hörde jag trappsteg i trappen och nu hör jag popcorn maskinen snurra!
YES det blir pop corn för min del!

the lasy one

Jag vill inte sova, jag vill inte! Jag vill göra något, jag är hungrig! Jag har bara ätit 2 mackor till frukost, sedan åkte jag pulka och tränade på det. Efter träningen var jag tvungen att hoppa in och ta ett pass i cafeterian och då hann jag bara stoppa i mig 1 macka, och självklart godis. Men nu är jag hungrig!
Tror nog att jag ska ringa ner min lillebror så kan han få göra lite popcorn


vad jag trodde var 1-0 till mig blev snabbt 1-15 till min bror


Fan asså det här med gliringar i min famlij... Jag är offret för dessa i min famlij, och när jag äntligen får chansen till att ge tillbaka så vänder min lillebror snabbt det till något negativt om mig.
Som ikväll till exempel, min bror liger sjuk i soffan. Hostar, snorar och är helt mjäkig. YES här är min chans!
- Fan Charlie ligger du här sjuk och jävlig. Är du mes eller? Kom igen för fan! Upp och hoppa inte tycka synd om sig. (jag)
- Ska komma från dig hyppis! Jag åker inte in till sjukhuset varje gång jag har ont nånstans. (Charlie)
- Du jag behövdes faktiskt operas!
- Ja precis jävla mes, vi andra står ut med smärtan!
- Käften jag fick smärtstillande, och du ska inte säga något du går på rehab!
- Smärtstillande är för veklingar. Anna du är noob du är inte tillräckligt gammal i gamet. Tabletter är old school, jag har redan passerat det. Nu är det rehab som gäller, se bara på celeberty rehab. Inte fan skulle de göra ett sådant program om det var old school.
Och efter detta bryter vi ut i skratt och min bror har återigen vunnit en fajt. DAMN!

PULKA!

Yes, mamma kom hem nu under lunchen så jag slipper hunden, går ut med han senare ikväll istället. Så nu blir det pulka med Hörberg och Rosen istället.

StädaHundenTräning

uscha! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och det är fan på tiden att jag börjar städa det nu. Röja undan allt idag sedan blir det dammsuga och hela köret imorn. För jag måste hinna ut med hunden innan jag ska vara nere på vallen vid 4 för träning.
Tränade även igår och det gick bra, dock kände jag av axeln men vafan lite smärta har väl ingen dött av, eller?

ScooterSameStockholm, jag är tillbaka!

Det har varit fullt upp sedan jag kom hem från finland så det har inte funnits ens en gnuttas tid till att skriva i bloggen. Eller nu ljög jag, tid har det funnits men absolut ingen lust, men nu sitter jag här!

Finlands resan var otroligt rolig! Bussen lämnade vallen vid 17.15 och sedan fick vi vänta vid silja terminalen tills 18.45 då insläppet på båten startade. Direkt upp till buffén, sedan taxfree. Morgonen när vi kom fram var det en lång bussresa fram till Tikkakosti. Flickmatch, sedan junior match, flickorna spelade lika vi förlorade tyvärr. Efter matcherna skulle lagen mötas upp på en ungdomsgård för att umgås, dock somnade jag på en soffa sedan var det dags att åka till hotellet och sova. Jag, Cissi och Ida somnade till Miami Ink. GRYMT! Sedan upp för frukost, sedan till ishallen där jag hann spela en halv match. Jag gick in i en närkamp och råkade få axeln ur led så då bar det av in till sjukhuset för min del och sedan satt jag där tills bussen hämta upp mig och vi åkte hela laget till färjan.
Eftersom det var Idas födelsedag så gick det åt många flaskor på buffén och folk blev glada i hatten. Sedan ner till hytten, ombyte och sedan upp i baren. 1 timme innan färjan skulle lägga till i stockholm så sprang jag och Hörberg runt och letade efter mackor, och 20 minuter innan färjan la till så gick jag in i min hytt för att packa väskan.

Så där har ni min finlandsresa!

Måndagen spenderades på Löwet för att röntga min axel sedan mötte jag upp Maria och då bar det av till Waxholm, där vi båda fick lite för mycket av det goda. Micke kom och hämtade oss med bilen och vi hade en sjukt rolig bilresa hem.
REsten av dagarna har vi bara legat hemma och degat tittat på tv och garvat åt Marias bror.

Tjillevippen!

Hola senoritas! Jag hann hem emellan iaf. Så nu står jag och packar det sista. Det är massa småsaker som måste med, juste får inte glömma underställ till trunken!
Skolan flöt på snabbt som vanligt, vi satt vid datorerna och gjorde nada. Lunchen avnjöts(?) med Bellis och John, fast njöt gjorde vi inte. Det var nog de äckligaste pannkakorna någonsin. Nej usch de var inte goda, blev mest lek med maten. Ibland är det skönt att vara 3år igen.

Och ännu har jag inte träffat Sanne än, det är helt sjukt! Från att vara med varandra varje dag till att inte ha setts på över 1 vecka snart 2 till och med! och nu åker jag till Finland och när jag kommer hem ja då har hon åkt till lofsdalen och kommer inte hem förens lovet är slut. Huvva! Hur ska vi klara oss? Det blir fan över 3 veckor! Nej det är mitt fel! Jag skulle aldrig ha gått hem till Maria när jag kom hem från Åre, jag skulle ha åkt direkt hem till Sanne istället!

I'm off see you on sunday!
Dagen som Gud skänkte till oss som vilodagen, TACK det kan behövas!

Finland idag!

Sent ute? Jadu det kan man lugnt säga. Skulle packat igår men det bliddade det inte. Packar nu istället och bussen mot skolan går om 40 minuter. Och jag hinner inte hem emellan barnpassning och samlingen till finland. Huvva hur ska det gå ?

Finland

Woho! Skolan gick riktigt snabbt idag. Vikarie hit och vikarie dit! Sedan blev det mat på Svea och efter det åkte Bellis och jag in till stan för lite shopping. Blev ett par svarta jeans, en klänning och ett par skor. Klänningen kommer bli perfa på Idas födelsedag! Fan va taggad jag är!
Aja nu blir det ringette möte! hej då

Onsdag

och det är en dag kvar till Finland! Tagga tagga!
Jahopp, igår blev håret svart och kortare, inte mycket men lite syns nog mest i "luggen". "Feels good to be back!"
Men det bär av mot skolan snart. 08.58 går bussen, tror ni jag hinner?

Jag älskar gamla bilder

Inget barnvakteri idag, Lukas är hemma och är sjuk och jag vill ju inte bli sjuk innan Finland så jag drar dit imorn istället.
Men nu... in till stan med syster!

ISVAKS bilder

Endast ett fåtal, resten finns på facebook!


2dagar kvar till finland!

och det betyder 4 dagar kvar till lördag! Det här kommer bli den bästa resan! Fan vad taggad jag är! Både flick- och junior-laget åker tillsammans, och iår åker vi buss istället för småbilar, SKÖNT!!!

Så här glad är blir jag när jag tänker på resan!

and why?

Idag så gick jag upp 1,5 timme innan bussen skulle gå, bara för att rensa rummet och sedan ner med alla kläder till tvätt stugan så att Ida kunde tväta dem under dagen. Men vad händer? Jag har skit ont i magen, så jag tar en ipren och hoppas på att det ska gå över, under tiden börjar jag klä på mig men när jag ska knäpa byxorna för jag så ont så jag lägger mig ner på sängen en stund. Och visst fan somnar jag och vaknar upp nu. Ingen ide att gå till skolan, de vill säga.

Så nu är jag kvar hemma istället och jag får väl hjälpa Ida med tvätten också. Kanske ta en tur med hunden innan jag ska hämta Anton på skolan klockan 15.00

Nämen tjenare Niklas!

Hemma och mellanlandar som vanligt.
Imorse tog jag mig rejält i kragen och drog mig upp ur sängen redan vid 05.45 sedan bar det av mot skolan där vi hade muntlig presentation av engelska boken. När det var klart satt vi bara och latcha i 2 timmar. Och vi har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde idag.
-Hur många har du med mig?
- TRE! och du kan inte stoppa mig!


Idrotten idag bestod av isvak men icke sa nicke, aldrig att jag tänkte hoppa i det där kalla vattet och simma bland fiskarna. Nej huvva, de fick klara sig utan mig inne i bastun sen för jag drog direkt till nästa is. Sista flickträningspasset innan finland och nu är jag som sagt bara hemma oc mellanlandar för snart det av ner till ishallen igen för nästa träning.
Bilder från isvaken kommer sen. Btw en utav idrottlärarna, Niklas, som var med var en gammal elevassistens på min förra skola. Han jobbade faktiskt i min klass! Så det var kul att se han igen.

OCH ETT LITET FÖRTYDLIGANDE! AGGELITO FYLLER JU SÅKLART ÅR DEN 8MARS INTE DEN 7 SOM JAG AV NÅGON KONSTIG ANLEDNING SKREV. HJÄRNSLÄPP HELT ENKELT! DEN 8MARS ÄR DET ALLTSÅ SOM GÄLLER! sorry Agge, tro inte att jag hade glömt det har bara blivit fel när jag skrev!


Hemma!

Eller egentligen inte. Sitter hemma hos Marrehagge och chillar. Hann bara hem och vända, ville ut ur huset innan allt tjaffs skulle börja om vem som skulle packa upp vad så jag drog innan det hann dra igång. Och det gjorde att jag dissade Sannebannebajs, skulle egentligen hem till henne men jag försvann till Mary istället. Ska ju ändå till Sanne imorn! Och nu får jag närmre hem ikväll efter Beck.

Bilresan gick väl bra, endast några tjaffs. Men jag begravde mig i boken och in med hörlurar i öronen och på med högsta volym så slapp men höra det.

Vi ses på söndag!

Bruce den allsmäktige, ja den filmen var väl hysterisk rolig första gången man såg den men nu känns det bara som att man tittar på den bara för att man måste. Nej det blir nog bingen snart iaf. Bilresan börjar tidigt imorn och det får inte bli någon sömn för mig under den eftersom jag måste läsa ut min engelska bok. När den är utläst...ja då kan jag sova. Men hur troligt är det? Men jag tror nog ändå att det blir rätt mycket sömn för mig. Aja time will tell men nu ska nog Volbeat få vagga mig till sömns.

Counting all the assholes in the room, Well I´m definitely not alone

Jahopp, då var det dags att göra sig ordning för ikväll bär det ut på byn. Middag ute med familjen...hur ska det sluta?
-That's a secret I'll never tell

Thats the way aha aha I like it

Ohyes! Under familjetrippen bestående av Ida, mor och jag... Det blev ett par nya solbrillor! Och ja, jag har saknat mina gamla som gick sönder i prag så det var som om "gud" talade direkt till mig när jag såg dem. Köp dem Anna! du förtjänar dem! Fast denna gång blev det inte ett par svarta utan det blev ett par leopardfärgade. Men jag kan lova er att svarta kommer att införskaffas, funderar även på ett par vita. Det skulle vara skit snygg nere i Alanya när man är bajsbrun och sliten! Då kan det vara bra med brillor som täcker sarjade ögon. Åh vad jag längtar! Vill vara där nu nu nu! Och det är inte SÅ långt kvar, 112 dagar! Det kommer att gå snabbt eftersom vi har ett par stopp på vägen. Om exakt en månad fyller Sanne 19år och papidos(28dagar!) och en månad senare fyller jag 18år! 13april, 57dagar kvar. 5juni Sannes student, 6juni vi sätter våra arslen på ett plan till alanya!

Andra viktiga datum som kommer upp inom snar framtid...
19-22 februari FINLAND
21 februari IDA 20ÅR! DET SKA FIRAS! 
28februari MamiDos birthday!
3mars HELENA 15ÅR!
7mars ringette turnering
8mars AGGELITO 18ÅR! (Big mistake! jag hade råkat skriva 7 men det är ju såklart 8mars hon fyller år!)
24april Tildas skiva
5maj Sannes skiva


Happy happy! Smile bitch you're on camera...


Lifecoach

Sannefuck står i duschen och sköljer bort minnena från gårdagen. Haha, de kan nog behövas. Och själv sitter jag och filurar med datan och fixar trixar. In med bilder från kameran...
Nej nu ringer sannefuck igen så hej så länge!

Äventyr?

Nja, hela den här resan har varit en bergochdalbana, och Sanne har ofrilvilligt fått vara min lifecoach. Inge jävla psykolog snack tack! (internt) Nej huvva denna resa har vekligen varit en... vad ska man säga. Rolig tråkig och outhärdlig. Påminn mig att aldrig mera resa iväg någonstans ensam med min familj. Visst jag gillar min familj men vi är alledeles för olika för att jag ska klara av att vara ensam med dem mer än ett par dagar. Det kanske inte är så konstigt iaf att jag nästan bor hemma hos Sanne nu för tiden.
Nej nu ska vi inte vara bittra, jag gillar min familj men jag orkar bara inte med dem alltid. Men idag ska vi ut på famlije äventyr.Vi får väl se hur det slutar....
Hej då!

Ni måste vara idioter

Idag försökte jag mig på att åka skidor, jag kom 50 meter och vad lärde jag mig på det?
- att de som åker skidor måste vara dumma i huvudet, för det gör så jävla ont i fötterna utav pjäxorna. Hur kan man utsätta sig för smärtan frivilligt? Det är sjukt!
Så jag vände i backen och knallade hemmåt, sedan har jag sovit på soffan, och nu sitter jag här. Kan maten bli klar snart jag är sjukt hungrig!


Sanne taggar som fan inför alanya och skickar massa reseberättelser från folk som varit i alanya. Å jag vill bara vara där nu. Sätt mig på ett plan dit ner nu!

tredje dagen i åre


Idag blev det en dag i backen och fysatan vad ont jag har i benen. Men kul var det och backarna var himmelska idag! Efter backen idag så blev det en tur på stan. Ja mer har inte hänt idag, det blir middag snart och sedan blir det bastu! yeah!

Helt mätt!

Idag har vi varit på resturang och käkat täljstens biff! Otroligt gott! Är man i åre så måste man äta det! så sjukt gott!


I'm bored

Jag saknar min kamera som Ida tog med sig ut till backarna, jag saknar min hund och jag saknar Sannes musikfunktion på hennes blogg. Why? Why, tog du bort den? och såklart saknar jag fittgrisenSANNE!

Och jag kommer inte in på min online så jag kan inte kolla vilka uppgifter jag har fått från skolan. Skönt på ett sätt, jag slipper juu göra skolarbete. Dåligt på ett sätt, jag hamnar efter och måste göra allt på kort tid sen.


116dagar

Ta mig dit nu! Bye bye, vinterland och hej hej sommarland!

ÅRE, ingen backe idag

Tröttnade rätt så rejält på backarna igår, så jag blev kvar hemma i lägenheten idag. Skönt!
Dock finns det ju skolarbete att göra, jag kanske borde logga in på mailen och kolla vilka uppgifter jag har fått från skolan. Dock vet jag redan att jag måste läsa klart min engelska bok. Så jag kanske ska gräva ner mig i den efter filmen som min bror satte igång för ett tag sen. Mr bones, jag skulle inte påstå att det är en film att rekomendera, dock får man ett litet skratt då och då men den är ändå inte bra. Jag vill se skräck! Något som verkligen skrämmer mig.

Igår glodde vi på Oceans eleven och jag älskar de filmerna, snygging hit och snygging dit! Dock ingen skräckis men det borde ni nog veta.


ÅRE, bilresa+första dagen i backen.



Singstar kväll hos höbbe


ÅRE

Resan upp gick bra men träsmak i arslet hade man ju efter alla timmar i bilen.
Idag har vi varit i backen sen klockan 9, och vid en av liftarna stötte vi på Martin, hans pappa och 2 kompisar så då åkte vi iväg och åt lunch med dem. Blev bara några åk idag, sedan värkte benen och nu sitter jag i soffan och ser på gossip girls. Ska ladda upp bilderna idag, så snart får ni lite pics.


And the journey begins...


I'm out of here!


Right back at yah!

Med den här bilden säger jag, god natt!
Sanne säger jämt att jag är trög och inte fattar ett jackshit..därför tänker jag på henne när jag ser den här.
hmmm... kan det vara en söndag

Kirra musiken

Nu kör vi... ända upp till Åre.


måste ha ny musik

Jag kommer sakna dig Danteman, be nice!

huvva! Det var med ett tungt huvud jag klev upp ur sängen imorse. Att kliva upp 8 en lördag är inget man längtar efter. Aja, men upp klev jag iaf. Åkte till ishallen eftersom små flickorna hade match. Jag var inte kvar hela matchen efter som jag skulle iväg och jobba på lekhuset. Fick veta senare att vi vann matchen med 7-5. Efter jobbet åkte jag hem till Sanne, vi hyrde film, grillade och bara segade. Filmen.. systrar i jeans, andra sommaren. Nja den var väl sådär..

Aja nu sitter jag på mitt rum och ska väl egentligen packa klart väskan. För imorn åker hela familjen upp till lägenheten i ÅRE. Det ska bli skönt att vara ledig en vecka från skolan, men inte skönt att kliva upp 7 imorn bitti för att sätta sig i en av bilarna och sedan sitta där och göra ingenting i typ 100timmar.


Ha det så kul i skolan fuckers! själv kommer jag susa ner för backarna eller sitta hemma i bastun och bara ta det lugnt! Dock följer datorn med för lite skolarbete.

See yah later aligator!

Skola, träning, Krimmi

Skolan gick väldigt snabbt idag. Samhället var det filmtajm, svenskan skulle vi översätta norska och danska texter, och matten var det prov. Huvva det gick inte bra. Sedan blev det lunch och då kom Sannebanne bajsmuppstjärt och åt med mig och Bellis.
Vet du föresten vad pule betyder? (Förutom du Sanne)

Sedan bar det av hemåt för att packa väskan och åka ner till vallen för träning, sedan hem igen äta sushi, ut med hunden och snart ska jag åka hem till Krimmi senior, krimmi junior kommer också och såklart jag, krimmi mini.

Amanda fick för sig att vi skulle byta byxor. Så bra gick det...

kravmärkt?

Jag hittade både byxor och jacka idag! +en varmtröja att ha under jackan och sedan en rolig liten mössa.
Det har varit ett jäkla jobb att hitta de rätta byxorna och den rätta jackan. Jag har ju lite kriterier...
Byxor: Får inte ha konstig material som ser "plastigt" ut
Om det är ljusa byxor så får de inte bli mörka när de blir blöta , för om jag sätter sig ner på rumpan så ser det ut som om man kissat på sig sen när man reser sig.
De får inte sitta konstigt i rumpan
Inte för många fickor
Inget konstigt mönster, typ skrik gröna rutor med rosa grund... you name it och massa mer
Jackan: Ja här är det inte lika många krav
Men jag var ute efter en jacka utan dragkedja, en sån man drar över huvudet. En anorak jacka fick jag lära mig att det hette.
Måste matcha till byxan, dock ej samma färg!
Ficka på magen.



Nej nu måste jag sova, matte prov imorn. Hur går det tror ni? Jag tror på inget betyg alls, som vanligt alltså.

Ms sleepy

Redovisningen idag gick bra, men jag hakade upp mig på vissa ord bara för att Bellis sa det precis innan redovisningen.
- Hur uttalar man det där?
- Bla, bla,bla ordet.
- Shit va svårt, jag skulle haka upp mig på en gång
.
Och tror ni inte att detta händer sen när vi redovisar. Men annars så gick det bra.
Sedan blev det pannkakor på vintertullen, när de var uppätna och Bellis och jag var mätta så åkte vi in till stan eftersom hon skulle byta ut en t-shirt åt David. Jag tog mig ner till blå linjen och åkte till Kista, sedan bussen hem därifrån. Trött som jag var somnade jag i soffan med ZTV i bakgrunden, SVENSK MUSIK MIX på. Så det var najs. Vid 3 gick jag för att hämta Anton på skolan men han ville följa med Oskar hem så det fick han. Jag tog hans ryggsäck och åkte hem för att rasta lilla Rusty. När jag kom hem satt jag och samtlade lite emd lillebror och nu sitter jag här framför datan och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka och titta på skidkläder åt mig.

Bilen är vår bäste vän

Idag har det hunnits med massor.
Först skola, sen banken, hämta ungarna på skolan, hem till kidsen och vara där fram till 7, middag hos MARY the mupp, sedan bli upphämtad av Krille och Sanne, åka hem lämna väskan, åka till Agge the muff, fara till edsberg, sedan hem till Tomas och lyssna på musik och dricka "kaffe", sedan hem med Mary och Agge, och nu sitter jag här i sängen och skriver!
Nej nu måste jag finslipa på engelska arbetet! vi ses imorn äckel!


P.S fan vad du luktar fis!

In the heat of the moment


Time for me to hit the bed....

It's hot in here

Hittade inget under shopping rundan, eller jo en sjukt snygg jacka men mamma tyckte inte att det var en jacka som man åkte snowboard i så den får vänta. Jag får väl se till att inte hitta någon annan så kan jag få den ändå. Eller så kanske jag kan få 2?
Ja det är ju faktiskt synd om mig, jag har fått benhinneinflammation! Så nu går jag och småhaltar på bägge benen, det är inte en vacker syn för ögat. Så snälla mamma jag kan väl få den jackan i "det är synd om Anna, nu blir hon glad present"? SNÄLLA!

Det få helt enkelt bli en ny runda på fredag, för att leta efter  byxor och jacka. Måste hitta något innan Åre, fast det går ju ioförsig att köpa där... men det är skönt att ha det gjort innan, så att jag kan njuta av backarna. Det vill säga de dagarna innan jag tröttnat på backarna och sitter hemma i bastun istället. Kan det bli varm bastu möter kall öl, som möter Anna?

Bråttom!

Idag är dagen utan någon tid alls! Kom till skolan en timme sent, direkt därifrån till barnvakteriet, och nyss hemkommen. Nu käk sen shopping med madre! och jag måste fixa engelska arbetet, städa rummet och massa andra saker IDAG. Det måste hinnas med IDAG!
så hasta la vista!


No school today

Sömnlös natt med sjukhusbesök gör att man ligger kvar när alarmet ringer, eller för min del hann det aldrig att ringa jag stängde av det en timme innan det skulle börjar tjuta. Klockan var då 05.00 och jag hade inte sovit en blund.
Men när jag sedan vakna vid 12 så klev jag upp och käkade sedan blev det massa ärenden i centrum. Bland annat polisen för att klaga över mitt trasiga pass. Så nu får jag göra ett nytt efter personsidan i passet har trillat loss. Aj aj inte bra.

Jahopp, sen då? Jo då gick jag till min gamla skola, HELENELUND! och hälsade på min mellanstadie lärare, och ja vi har fortafarande kontakt. Hon kommer ju på min student nästa år, det gäller ju att planera! Nej men hon ska faktiskt bjudas in när jag fyller 18 och kalasar för det.
Påväg från HLD så ringde syster yster och fråga om jag ville komma och hålla henne och Rusty lite sällskap, så jag gick förbi Gateau och köpte med lite fika. När jag kom fram så attackerade Rusty mig med pussar och var hur glad som helst.
Hemma har jag bara tagit det lugnt, fixat naglarna och nu ska jag ner till ishallen och träna!

Ja men vi bor i 5an på vångng 3, alltså nedanför den här


Efter förkröket blev det inte många bilder, eller rättare sagt inga. Så mer än så här blir det inte. De andra ser bara likadana ut ändå.

På order av Sanne

In med bilderna från helgen...
de kommer, snart....

BIO

Gårkvällen började hemma hos Sanne med god mat, trevligt sällskap och boobieflash. Sedan bar det av hem till Tomas.
Idag tog vi det lugnt hemma hos Sanne ett tag sedan åkte vi hem till Anna och åt pizza och tittade på film i hennes biosalong. Bästa sättet att spendera en söndag.

Oh Jah I got to take a lift


RSS 2.0