Ny skohylla, tack.

Skinande rent! Lyckades rensa bort ganska mycket ur garderoben och hängt in saker i den nya garderobe. Dock har jag insett att jag behöver en ny skohylla, så snart ska vi bygga en ny bakom dörren och det kommer att bli smutt smutt smutt.
Snart kommer Carro och hämtar väskan och sedan blir det promenad med patraskett, efter helgen syndande så är träningen högsta prio från och med NU!

Halv dag till sjöss

Vaknade till fint väder och vid 11 tog vi oss ut på det öppna havet. Det blev en tur in till slussen och sedan även förbi skolan, så nu har jag sett skymtar av den från sjösidan. Och nu ska jag skita i att det är fint väder för jag måste städa mitt rum.


Summerlovin

Jag älskar att ha hund. I sommar ska jag ta med honom överallt, till och med på fest. Vi ska sola och bada varje dag. Vi ska gå promenader längs med vattnet och vi ska göra utflykter med bilen.


Fan mamma tog mina chips

Inatt när jag kom hem från en spårad och mycket lyckad kväll så gick jag in i köket och snodde med mig en chipspåse upp på rummet, med på köpet fick jag även en stor lurvig hund. Imorse vaknade jag av att Green Street Hooligans rullade på tvn, trevligt! Vid 13.00 bagav jag mig bort till grabarna för världens bästa jobb, sitta i soffan med hunden i knät och få betalt för att se på tv. Men nu är jag hemma igen om väntar på att den grillade maten ska bli klar. Mamma har passat på att rensa ena min garderob och hon hittade min chipspåse så den har hon tagit ifrån mig. DAMN!


Silkeslen

Känslan av att vakna upp bland silkeslena tyger är underbar. Få somna bland silkeslena tyger är underbart. Få vakna upp utvilad bland silkeslena tyger är underbart. Jag vill aldrig ta bort den här underbara känslan. Det är fan bättre än att höra volbeat för första gången, det är bättre än kärlek vid första ögonkastet.


katching

Idag blev jag 2242kr rikare, sedan blev jag 297kr fattigare men ett par harembyxor och en studentpresent rikare. Annars har jag blivit ett träningspass med kommanade träningsvärk rikare, och en nutrilett fattigare.


boys boys boys

Har precis varit ute på promenad med mina två favorit pojkar, och nu ska jag iväg till skolan för att möta upp två nya.

Ciao!

Köra bror till fotbollsmatch och jubla över lönebeskedet!

Hämta posten

Har pratat med Isabelle i ett exantal minuter, vad blev det? 20 kanske? Nej men what ever, förra inlägget skulle alltså upp mycket tidigare! Nu ska jag ut och hämta posten och se om mitt lilla lönebesked har kommit. LATER!

Lagen om anställingsskydd

Sitter med sista rättskunskapen och taggar inför studenten. 1 timme i skolan imorn, 1 timme på fredag och nästa vecka på torsdag blir det skansen med klassen. Vad hände med de andra dagarna? Inget, jg är troligtvis ledig alla dagar eftersom jag inte har något kvar i skolan att göra efter fredag.

Wear it as it came from the supermarket

Köpte en ring idag, nitton ynka kronor fick jag ägga ut för den. 19 kr det tål att skrivas igen. Nu blir det träning nere på vallen.


kladda bajs!

Mamma är hemma på lunchen för att skypa med Ida, jag ska titta upp på kontoret om en stund för att säga hej. Sen ska jag åka till centrum för att gå på banken och fixa med alla skattepapper, sedan ska jag glida in på biblan lite snyggt och lämna tillbaka boken. Och efter allt detta ska jag gå djupt in i mig och bli ett litet barn igen. Jävla regn! Det får mig att vilja kladda bajs på Guds väggar, bara för att jävlas. Peace!

En timme och en kvart

En timme och en kvart mina vänner, så länge var jag i skolan idag. En redovisning och sedan slutade jag, PÅ RIKTIGT! Inget skolk här inte... Detta säger inget mer än att studenten närmar sig med stormsteg. Jag gillart, nu kör vi!
Och till alla er där ute som letar studentpresent. JAG VILL HA DENNA BIKINI! eller massa pengar, man är ju lite fattig nu för tiden och fickpengar till alanya behövs. Take my word for it. Size 38 på båda delarna, tack!

Jag vill ha djurmönstrat, svart och vitt

Mental träning, che. Inte helt klar. Naturkunskaps Power point, check! Allt annat skolarbete, big no no! Inte ens börjat men det kommer, inom sinom tid. Men inte ikväll dock, för ikväll ska jag möta upp världens bästa vän och gå hem från hennes jobb men det är en timme kvar tills jag ska ta bussen.

Jag vill ha djurmönstrat, svart/vitt och ett brett jävla leende!


jag vill att det ska gå tre dagar

Delvis för att jag får min lön då eftersom jag är en sucker på samhällets botten som jobbar inom resturangbranschen och inte får lönen den 25 som alla andra, delvis för att betygen sätts, delvis för att det blir torsdag och delvis för att det betyder tre dagar närmare studenten och alanya.


Dearly truly sincerely

Shitty schoolwork. Det är gnutta fint väder ute fortfarande och egentligen vill jag lägga mig på altan suga åt mig solens strålar men icke! Jag måste göra mitt jävla skolarbete först. Mentalträning tills ikväll, power Point presentation imorn, seminarium på torsdag och seminarium på fredag. Fast egentligen vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?


Jag har världens bästa mamma!

Fick gå hem tidigare från jobbet idag men det skadade inte eftersom jag har skolarbete som jag måste göra klart, PLUS att jag får se på HOCKEYN som börjar NU. Mina nationer emot varandra, Sverige mot Tyskland. Så det blir vinst viket som, dock hejar jag lite lite mer på Sverige. Heipa!

Jobba jobba jobba

Jobbade från 9-18 igår, hade planerat mera jobb med projektrapporten men ångrade mig snabbt när Kakan och Marren hörde av sig. Så det blev häng i Pampas och en promenad till karlberg. Men nu blir det jobb igen dock bara till 16, skönt! Innan dess ska jag banda mig en naturshake. LATER!



Summer edition

Klockan har passerat halv sju, och jag har hunnit med mycket idag. Känns skönt att kunna luta sig tillbaka i soffan ikväll och veta att jag gjort bra ifrån mig. Varit hos tandläkaren, solat, läst engelska boken och tränat på gymmet, fan det låter riktigt bra det! Nu är det bara att se till å få i sig lite mat sedan ska jag lägga mig i soffan och fixa med lite skolarbeten. Men innan dess tänkte jag dela med mig av vad jag tror kommer att bli sommarens sommarplåga.
 
Ja titta på videon bara för att få in er i rätt sommarstämming!


Bränt fläsk

Ja satan oxå! Jag har bränt mig på ryggen. Glömde bort tiden eftersom jag njöt av Alkemistens sällskap och då går det som det går om man inte har solskyddsfaktor på. Men det är inte det ända brända fläsket, nu ska jag nämligen ner till köket och slänga i mig en bit grillat och sedan bär det av bort till gymmet för mer fläskbränning! LATER DUDE!

Stor i käften

Svullen som en gris känner jag mig. Halva ansiktet bedövat efter tandläkarn, men vi fick oss allt ett par skratt i tandläkarstolen idag. Nu ska jag ut i solen och njuta av dess fin fina strålar, och se om de vill fastna lite på mig kropp. Plugget skjuter jag upp till senare ikväll. Då jävlar blir det racer fart på mig, måste bli klar med det ikväll. Känner jag mig rätt så kommer jag inte orka ta tag i det varken imorn eller på söndag efterom jag jobbar båda dagarna. Men fan vad jag babblar på om ingenting, som om någon bryr sig..

Nej solen var det, heipa!


Hurtbulle

Ja nu skulle nog inte ens Tilda klaga över mitt uttryck. Det blev cykeln ner till träningen, fys där nere med laget sedan så cyklade jag hem till Linnea för ett snabbt litet stopp. Efter det så hoppade jag upp på cykeln och trampade till kista där jag mötte upp maria som tog över cyklandet och sedan joggade jag hela vägen hem. Det Matilda! Det kan jag väl kalla ett riktigt träningspass?


åhoj kapten!

Glassa i solen, kirra G i naturkunskap, skrivit personligt brev, pillat på cvn och nästan gjort klart humanfysiologiarbetet, det är vad jag har gjort idag. Och självklart umgåtts med bästa Isabelle. Men nu bär det snart av ner till vallen för ännu en träning och sedan ska jag trampa iväg till kista för att möta upp Maria.

It's a sunny day

Att få slövakna till bandit är guld! och det precis vad jag har gjort idag. Spanade ut genom fönstret och jag ser att vädergudarna har varit snälla idag, så jag ska ut och lägga med i solen med Alkemisten som sällskap. Men innan dess ska jag skriva ett personligt brev till Gattan! LATER!

I want to see you sweat

Hemma från träningen, och jag har mer spring i benen! Jag vill träna mer, men luftrören stoppar mig. Kanske skulle man köra lite styrka själv här hemma? Jaja får nog bli något i den stilen innan det blir duschen.


Fasen vad skönt det är med gamla träningskläder, och snygga märken har de också. Bara plus i kanten!


att vara under 1,60 och behöva åka rusningstrafik

Jag hatar rusningstrafiken precis som alla andra. Men jag tvivlar dock på att det är av samma anledning som jag. Ni hatar den säkert för att det aldrig finns någon sittplats, för att det är folk överallt och alla är potentiella ficktjuvar. Vissa tittar ni gärna lite extra på bara för att vara säker och du håller gärna i väskan lite extra hårt. Jodå tacka inte gudarna för denna rusningstrafik jag är helt på er sidan och tycker att alla ovanstående punkter är värda att framföra, men nu ska jag tala om för er hur det är att inte nå över 160cm strecket och behöva stå upp under rusningstrafik.

  •   Vi är kortast på tåget av alla vuxna människor, och folk skall alltid av någon konstigt anledning envisas med att ställa sig framför en. Visst fine inge fel med det men nämnde jag ryggsäckarna? Dessa jävla ryggsäckar! Är man under 160 så har man dessa rakt i nyllet och det är inte ofta man kommer av tåget utan ett litet skrapsår i ansiktet. De må verka harmlösa men de är djävulens verk! SÅ FÖR I HELVETE LÄMNA RYGGSÄCKEN HEMMA I RUSNINGTRAFIK! De borde fan ses som vapen eftersom folk inte tänker på hur stor den är på ryggen och att den sticker ut, vafan ni gr runt och slår folk i ansiktet med dem!
  •  Armhålor, behöver jag ens förklara? Att stå upp under rusningstrafiken som en packad sill och saktidigt ha någons armhåla precis i nyllet… det är inte trevligt speciellt inte på sommarn.
  •  Ni ser oss inte lika väl som de andra resenärerna utan ni kliver bara rakt på oss. Aj vafan det där var min tå klev på och det där var mitt öga du just peta i.
  •  Står man mitt i klumpen så ser man inte vilken station man är på utan man måste hålla koll själv genom att räkna stoppen som tågen gör.
  • Dessa är bara några få exempel, tro mig listan är lång. Men ni får nöja er med dessa för att få ett hum om hur jobbigt det är förr oss små att åka kommunalt. Så tänk på det nästa gång du klagar på rusningstrafiken.


    work out

    Nu blir det landslagträning, men innan dess ska jag slänga in en confession!

    det ryktas...

    om att jag har en vän och en gammal "lillebror" som snart inom en kort framtid kommer sponka bäver, annars vettefan hur det går...


    Det är något magiskt över dessa pojkar...

    Fick njuta av solen nere vid vattnet på långholmen och sedan fick jag avnjuta ett par timmar inne i hovrätten med massa snygga, rakade, tatuerade killar som hade åkt dit för narkotikasmuggling. ohlala! Jag är nöjd med dagen så här långt... Ville bara att ni skulle få veta det.

    Hovrätten

    Idag ska vi till Hovrätten med rättskunskapen tjalala! KUL KUL KUL! Hoppas på att det är ett roligt fall med snygga killar.


    xoxo gossip girl

    Försöker se på gossip girl via Tvshack men det buffrar som fan, men jag är tålamodig... tills alldeles nyss då internet la ner. Men nu har jag startat upp det igen, men jag måste börja om från början på avsnittet. Så medans det rullar fram tills där jag var passar jag på att göra annat. Jag ska kolla morgondagens väderprognos och plocka fram kläder för imorn. Men så fort jag sett klart avsnittet blir det dirr i säng eftersom det är Hovrättsbesök imorn i skolan. NAJS!  LATER!

    what to do?

    Magkänslan säger go for it, huvudet säger lägg ner projektet och hjärtat säger jag vill! Behöver jag säga att jag är kluven, det står mellan valet och kvalet.

    stuck in the moment

    Nu ska jag lägga mig ute i solen på mitt båtinspirerade täcke, med mig som sällskap har jag alkemisten och en hårig vän.

    Strawberrys

    Provet gick väl sådär, mn jag hoppas på G iaf eftersom det är det ända jag kräver. Fik även tillbaka ett gammalt prov från naturen. G+ så det var ju awesome! Något mer som var awesome var lunchen! Stört goda jordgubbar införskaffades på Ica och njöts utav inne i datasalen, får bli samma lunch imorn. Jag lovar de är helt underbara och de smakar verkligen sommar och jordgubbe! vilket många jordgubbar inte riktigt gör ännu, men dessa...mmm ord kan inte ens beskriva.

    Härliga sommargubbar på landet!


    trudelutlut, dagen börjar bra. Ett MVG till

    Wohotjalalala! Idag är jag glad! Skit i naturkunskapen, jag fick MVG på gårdagens seminarium! Tjalalala dagen är gjord men fan nej jag får inte skita i naturkunskapen. Fy på mig för den tanken! Jag ska klara! Jag ska ha G i kursen. Bussen går om en timme och nu ska jag hoppa ner i dagens kläder och sedan pilla på det sista som behövs inför dagens prov.

    Talking 'bout the rising girl

    Hoho, nu är trött som stryk, har varit uppe och pluggat sen 9.00 och jag känner att det börjar sätta sig lite i skallen på mig men mer plugg behövs! Har skrivit av alla mammas anteckningar för att jag ska komma ihåg bättre och sedan tänkte jag läsa igenom bken ännu en gång, sedan back to anteckningarna. Wish me luck!


    Tell me it's worth it

    Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa alla papper med anteckningar, från boken och internet, som min mor varit snäll och skrapat ihop till mig. Världens bästa mamma! Läser igenom dem en eller två gånger, kanske till och med tre men sedan blir det bingen och upp tidigt för att plugga. Börjar inte förens 13.45 så jag hinner ju med plugg innan skolan imorn, najs! Kanske lapa lite sol till och med.

    Till något helt annat nu. Här har ni världens bästa syster och här kan ni läsa om hennes äventyr nere på Nya Zeeland.


    Juste icke att förglömma... AIK VANN IDAG! 4-1 äntligen! och Burgic visade vägen!

    to hell with it

    Fan pluggandet går inte alls som det ska. Jag som trodde att det skulle bli lätt då jag redan kunde Genetik delen av provet, men nu när jag läser om cellen...jag är lost. Lost in space, förstår ni då hur jävla lost jag är? och sedan hittar jag den här listan på allt som man ska kunna. Jag kan ju tala om för er att jag knappt känner igen ett ord på denna lista. I give up.

    Begreppslista cellen avsnitt

    Bokens. 112-117 + 122-123 (cellen) samt 76-79 (kemi) och 142-145 (cellens ursprung)

    Olika typer av celler:

    Eukaryota (ex. växter och djur) och prokaryota celler (bakterier)

    Cellens olika delar:

    -          Kromosomer (DNA), RNA, cellmembran, cellkärna, mitokondrier, kloroplaster, ribosomer, Endoplasmatisktnätverk, cytoplasma, vakuol, cellvägg,

    Cellens ursprung (s.142-145)

    Olika naturvetenskapliga teorier till den första cellen (kommer ej fråga efter ID eller skapelseberättelsen)
    Cellens kemi (s.76-79 112-117)

    Vanliga grundämnen i cellen, och beteckningar, vad är ett grundämne (liten blick på periodiska systemet)

    Atomens struktur (elektron, valenselektron, proton, neutron) skillnad atom och molekyl

    osmos (diffusion)

    aktiv och passiv transport över cellmembran

    lika löser lika, polära ämnen


    Härligt jävla väder!

    Blev en vända till skolan för att seminara och sedan filosofera lite kring rättskunskapen. Nödvändigt? Nja. Värt det? Ja, eftersom det gangnar mitt betyg woho! Men fan ja man kunde stannat hemma och njutit av solen. Men då hade jag missat att onsdagens prov är framflyttat till imorn, så nu ska jag lägga mig ute på en filt i gräset och råplugga! Och jag menar verkligen RÅPLUGGA! Naturkunskapens betyg står ju på spel. Holaatyah!

    Frukost i solen

    Härligt att vakna upp till strålande sol! Bikinin åkte på och ut på gräset blev det för att avnjuta en frukost i solen. Vad säger ni om det? Två flugor i en smäll. Både sol och frukost, inte helt fel. Jag skulle helst av allt ligga kvar där ute hela dagen, men det är ju tre veckor kvar i skolan och jag har lovat mig själv att jag ska vara där varje dag! Utom när jag ska till tandis. LATER!

    Walk the line

    Hemma efter en lång promenad till polishögskolan och tillbaka genom silverdal. Mina fötter sa ifrån efter ungefär halva promenaden men jag pinade mig kvar i skorna till vi var i tegelhagen då de rök eftersom skavsåren gjorde sig mer än väl påminda. Så imorn blir det ingen promenad eftersom landslagträningarna börjar på tisdag och jag vill ju kunna vara med då, så fötterna får vila en dag.

    Life of Ryan

    Härliga söndag! En dag i soffan med datorn på magen och på tvn rullar LoR weekend break. Alla säsonger, även den tredje! Woho ÄNTLIGEN!

    sunny days


    It's sunday...

    It's sunday...that meens hangin out on the sofa doin some homework. LATER!

    Sol vind och vatten

    Jag har världens bästa vän och jag vet att du är avundsjuk. Fan mitt liv leker nu. Båten ligger i vattnet, solen skiner, ny bil på intåg(?), körkort på G, studenten är nära VÄLDIGT nära. Fan va gött. Det här är livet. Nu ska jag ut i solen igen och njuta av goda vänners sällskap nere vid tennisbanorna. Grillning och fotboll står på schemat. Vi hörs sen, latero!


    Bandits for life

    Anton fyllde år vi firade honom på saxen. Jag hade kul, men frågan är hade du? Se och njut av bilderna.

    Och nu till kvällens absolut snyggaste bild!


    Städar, men det är inte lätt när det är svårt.

    Städar, men det är inte lätt när det är svårt.

    Give me that sweet coca cola loving thing!


    I've got an obsession. My obsession is you. I know I need to quit you, but I can’t. The thought of living without you makes my skin crawl and the thought of living happy every after with you makes me want to jump up and down. But I have to quit. Quit you, and that hurts because I don’t know how.I can’t live without you. Even if I wanted to, I can’t.


    I accept chaos, I'm not sure whether it accepts me.

    Var på biblan tidigt imorse och fixade The Alcehemist by Paulo Coelho, dock på svenska..men men finns den inte på engelska så får man ju ta nästbästa. Efter biblan blev det en tur bort till Mercedes där vi tittade på bilar eftersom det är dags för en uppdatering.
    Nu väntar jag på att Maria ska komma hit och klippa mig så att jag kan ta av mig mössan. Har haft mössa hela dagen eftersom håret ser rent ut sagt förjävligt ut.

    Jag hoppas och hållerna tummarna för att det ska bli denna bil, så ni kan väl hjälpa mig. Håll era tummar för att det ska bli den här bilen. Jag skulle bli världens lyckligaste då! Mercedes ML 350.


    Hate/Love

    Ibland är du så jävla trög att jag hatar dig, jag vil bara banka in massa vett i huvudet på dig. Men annars när du inte är trög älskar jag dig.

    Släktlunch

    Har sprungit upp på övervåningen för att gömma mig lite, eller är det bara en ursäkt för att få göra lite väl behövt skolarbete? Skit samma delar av släkten sitter nere och fikar, jag..ja jag sitter uppe på rummet och ska börja med Mediearbetet. Nej jag har inte blivit skolnörd, det är ju faktiskt bara torsdag idag. Så tekniskt sett skulle jag egenligen sitta i skolbänken just nu, as we speak you know!

    Super dag!

    Jag har verkligen haft en toppen dag! Jag har haft sol, jag har haft en grym dag i skolan med Isabelle och jag har precis kommit hem från en 2,5 timmes lång promenad med bästa vän. Promenaden tog oss ända till Ulriksdals Slottsträdgård. I lurarna har det spelats Blowsight-Bandit for life, kan det ha varit en bättre dag? Svar nej.
    Men nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en lika bra morgondag.


    INGA JÄVLA SMS!

    Har fått tusen sms idag.. men snälla! Ni där ute...skicka inga jävla sms, jag kan ändå inte läsa dem eftersom skärmen på min mobil är paj! Vill ni något så ring!

    Det är mat

    Jag ska frossa i grillat och klyftpotatis, mums! Sa jag att det är tzatziki till? nej jag glömde visst det, men det ingår. Bara så att ni vet...

    Man blir lycklig av solen

    Jag vill hoppa upp och ner av glädje! Solen har hittat hit, jag och Isabelle hittade ut i det gröna gräset. Årets första "picknic" är avklarad. Vi har en månad kvar tillsammans, men tur att vi redan har gemensamma planer för sommaren och hösten.

    Pictures

    Skickar alla bilder från skivan till Isabelle just nu, och så fort alla är överförda så ska jag slå ihop datorn och hoppa i kojs. Men så länge bjuder jag er på ett fotoalbum från skivan.

    MORE TO COME, HANG ON!


    justdoit

    Måste slutföra innan hockeyn... måste slutföra.


    Dags att ändra situationen

    Har en känsla av att provet gick bra, så bra att jag hoppas på full pott. Svarade nämligen på samtliga frågor, vilket jag aldrig gjort förr. På rellen tog vi en tur i solen och besökte vitabergsparken där vi ska sitta i vita klänningar lagomt dragna om inte mindre än 30dagar. Det var mäktigt, nästan lite rörande. Även lunchen gick i solen tecken, det blev thaimat nere i kajen med bästa Isabelle. Allt verkar bli bra, jag ska ta studenten, solen lyser och jag är lycklig!


    "sneaky fuckers"

    Woho jag har äntligen klarat av att plugga en hel kväll, dock lite hockey emellan åt. Men har ändå läst över 20 sidor, och massa anteckningar. Det känns som att jag kan allt utom alla tidsperioder men det löser sig. Upp i ottan imonr och plugga lite innan och sedan sista chansen på tåget. Jag ska lyckas för jag ska ta studenten! fyfan vad jag är bra!
    "Vissa hanar har, istället för att följa gängse normer, valt strategin att ströva runt och tjuvpara sig när tillfälle bjuds. Strövare eller"sneaky fuckers" har blvit en etikett som med ökad forsking kan sättas på individer inom allt fler djurarter"
    Man kan ju lätt säga att det här var en partyhöjare efter 18sidor.

    spin that record

    Devon, karbon, perm, trias, jura och krita. Någon som känner igen dessa? Jag sitter och råpluggar alla tidsperior. Evolution och etologi, prov imorn.
    Ska även fixa med alla studentinbjudningar så att de kommer ut.


    Klassens Bakfylla

    Då kanske det var dags för en lite bättre update av skivan, men inte allt för detaljerad. Så här kommer den i kortform.
    Middag med alla + ett riktigt bra gäng lärare sköna som fan, några utav dem spårade till och med ute på dansgolvet. Lokalen tömdes på föräldrar och dansen satte igång, jag höll mig först till baren eftersom jag många gånger fått erfara att dansgolvet inte är något för oss korta människor. Jag fick även en påminnelse om detta senare på kvällen då en fladdrande människa slog mig rakt i ansiktet och näsan började rinna. So that's it, no more dancefloor for me.
    Vid 2tiden begav jag mig jag och några tappra över till båten där det oxå vankades fest men kortlivat blev det där då pappapolis kom på besök och några fick skjuts hem. Men se det positivt, alltid skönt med gratis taxi hem. Och vid 4 stupade klassen bakfylla i säng med en mobil för mycket. Men det...det är en annan historia som vi kan ta en annan gång.

    corny corns

    Skivan var awesome! Jag låg på soffan i två dar och tog igen mig. Glöm tanken om att jag tog mig till kanalplan dagen efter. Bilder får ni sen, jag är alldeles för trött för det idag. 10 timmars jobb idag, slit men det var fan värt det, imorn väntar mer jobb. Så nu ska jag lägga mig på soffan med en påskmust och en fet burk majs!


    Kärsön

    Bussen från solna går om en timme, och jag ska få skjuts dit eller till tåget. Skönt. Ut till kärsön tar det nånstans mellan 30-40minuter med bussen. Så det är bara ladda ipoden och njuta.
    Vi ses när vi ses, skiva ikväll och fotbollsturnering imorn..

    tagga!

    Imorn är det Kärsön som gäller, sedan blir det årets bästa skiva på skyddsrummet coh på torsdag är det fotbollsturnering med alla tillbehör. Sp3b är nog lite döda på fredag...

    My freind we have ourself´s a deal!

    Jag gör dina skolarbeten och du klipper mitt hår. Najs!
    Jag ger dig betygen som ger dig jobben och du ger mig håret som ger mig komplimangerna.


    dont have a clue

    Sitter och väntar på något men jag vet inte vad. Jag ahr den känslan, något ska hända. Jag har något att göra men vafan är det? Jag vet att jag ska på promme med Maria senare ikväll men det är något som ska hända nu snart, men vad?

    Confessions on a dancefloor

    Jag hade släpat mig upp ur sängen för att åka till skolan och framför mig på tuben sitter en unge bredvid henne sitter, vad jag förmodar, mamman. Ungen satt flitigt och gjorde sin läxa på tunnelbanan. Matte var, geometri och skala. På pappret fanns ett rutnät där hon skulle förstora olika figurer, piece a cake och duktig var hon. Nästan så att man blev lite rörd. Tills jag upptäckte att hon gjorde fel, då ändrades min inställning helt. Ungjäveln hade inte gjort sin läxa så nu var hon tvungen att göra den på toben för att inte missa inlämningen. DÅLIG PLANERING! Sedan började hon sudda och gissa sig fram eftersom även hon såg att det var fel. FUSKARE tänkte jag då. Och när hon var klar med sitt gissande så hade hon ändå inte rätt. Hon bytte sida och då såg jag hennes namn, Ajdin. Det stack till i hela mig och jag tyckte synd om henne för namnets skull, vem fan skulle anställa henne med det namnet? Jag tittade upp på henne och sedan på mamman för att se vem som hade gett henne det hemska namnet. YES! OM DU BRÅS PÅ DIN MOR SÅ HAR DU ETT FINT SKÄGG ATT SE FRAM EMOT! Sedan satt jag där och log ondskefullt mot dem. De helt ovetande om mina tankar.

    -       Ungen kommer att få göra om läxan i skolan.
    -       Ungen är en fuskare, en svindlare, en jävla tattare!
    -       Ungen kommer att få skäggväxt!

    Min dag var gjord.


    adding some colour to my life


    Hm beställningen kom igår. Vissa saker mer chockande än andra, men det känns bra ändå.


    en cola tack!

    Du: "Jag vill ha en Cola." Kypare:"Är Pepsi OK?" Du:"Är Monopolpengar ok?!"
    Den frasen ska jag fan börja svara med på resturangerna, klockrent. Jag lämnar jordcolan och byter till monopol. En till sak jag lämnar är naturkunskap, inlämnad glömd gone! Äntligen... jävla genmodifierade organismmodeller, jävla fiskar

    Tralala

    Sitter bänkad i soffan som vanligt, har precis lagt in bilderna från mösspåtagningen och valborg. Shit! många bilder på ingenting. Och jag ska väl delge med några bilder iaf.


    Tunisien

    Då var det bokat och klart, familjen lyfter mot Tunisien den första augusti. Det blir mycket resande i sommar, ME LIKE! Jag, Isabelle och Charlotte har även amält oss på resegiuden för en tävling. Man kan vinna en resa helt graits och man får bo på en båt och sedan lyxhotell de sista dagarna. För att få resan gratis ska man göra ett reserepotage, hey that sounds fair.


    MATOCHRESA

    Familjen vill ha mat och jag har lovat att laga mat eftersom de sitter och bokar resa till i sommar. Tunisen/Italien/Grekland ja vart vi hamnar...de vette fåglarna. Men sen så var det de där med maten, jag funderar på att ta bilen till donken eller kanske bjuda på thaimat elle varför inte sushi

    Mösspåtagning och valborgsmässoafton

    Härlig dag igår och härlig stämmning i klassen. Att man alltid ska komma underfunn med att människor man gått i samma klass i 3år faktiskt inte är helt fy skam. Vi har fan en bra samling spårare i klassen och bra sådana. 27skoldagar kvar till studenten och komma på det nu. Ja, vi kommer ju ha kul på studentskivan iaf för visst fan hade vi kul igår på snaps. Jag Isabelle och Elgen var sist därifrån utav klasskamraterna, klockan 17.00 kastade vi in handuken för att bege oss vidare till nästa "hållplats". Jag tog mig till Hörberg och Rebban och vart de andra drog har jag ingen aning om.


    Världens bästa Isabelle


    RSS 2.0