31/5-11

Idag tar världens bästa Isabelle studenten!


ett sista farväl

Hoppa inte ner i sjön om du inte kan simma. Ipoden Kurre och kameran Sigge tog sig en sista simtur i helgen. Jag hoppas att de fick en sista bra simtur, med tanke på att de badade i öl. R.I.P.


Dr.Cooper


Pollen

Nu för tiden när jag inte är på jobbet så sover jag bara eller så intar jag en liggande position i soffan. Jag är ständigt trött, kliande ögon och har ständigt dunkande huvudvärk som blir värre för varje steg jag tar. -Men tänk om det är pollen, har jag fått höra. Jag var känslig mot det förra året och då räckte det med vanliga allergitabletter. Så ja tänk fan om det är det, tänk om det är pollen. Inte tänker jag gå till doktorn för det. Tester hit och dit, nålar och blod hit och dit och blåmärken som gör att man ser ut att varit pundare i 25 år.
Det är inte farligare än att sova sig igenom denna period. Jag älskar sommaren, men vi ses på andra sidan när det är höst.

När vi gick från backpackers till flashpackers

The pullman. Vår härliga svit, 2 terrasser och poolen som medföljde i paketet. Här spenderade vi dagar i lyx och med världens frukostbuffé som vi tog väl vara på. Bilderna får mig redan att vilja ut och resa igen, och faktum är att nästa resa redan är bestämd. Den går till Prag med tjejerna och där ska vi fira Sofia som fyller 22år, och det blir femte eller sjätte året i rad som vi firar hennes B-day där nere.  Jag älskar att resa, jag skulle kunna leva i en resväska.


The backpackers/flashpackers


The travellin crew! Två från varje håll, två NZare, två asien backpackers och två svenskar, strålade samman och bildade ett gäng på sex personer. Under 10 dagar levde och festade vi ihop. Dagarna spenderades på stranden och nätterna i baren eller på rummet.
Sammanstrålningen skedde på Gili Trawagan och där stannade vi i en vecka, sedan bar det av med båt tillbaka till Bali KUTA. Ellen fyllde 21 och vi valde att ta ta in på lyxhotell för att lyxa till det hela lite och vi fick mer en vad vi förväntat oss....

Today I don't feel like doin anything...


Fortsätter i samma läge som nere på Bali, just chillin.


I have a paintbrush in my hand to color a triangle

Har förlagt sladden till kameran nånstans bland allt bråte på rummet, och leta förmår jag mig inte till att göra. Det får ske senare i mitt liv, kanske nån gång efter helgen. Just nu har jag större problem, som till exempel att välja oranga naglar eller fransk manikyr, byxdress eller klänning? Dessutom har en fantastisk person åter igen entrat mitt liv, så all tid ängas nu åt den.

Från koja till slott

Dagarna som backpacker är över och dagarna som flashpacker har tagit över, från koja till slott. Den första veckan spenderade vi på ön Gili trawagan. Ön utan lagar och poliser, öl för 10kr och drinkar för samma pris. Gili bjöd även på långa sandstränder och klarblått vatten. En 2timmars båttur tog oss sedan tillbaka till Bali och legian där vi tog in på lyxhotell, allt eftersom att Ellen fyller 21 och det ska firas ordentligt. Så nu ligger jag här i min stora hotell säng och har precis avnjutit en god frukost. Men snart ska jag ta på mig bikinin och bege mig till takpoolen, det kanske även blir en tur på hotellets gym.

RSS 2.0