Fläskläppen stanna hemma

Jag ser ut som Olinda. Min käft är helt jävla sne! Därför stannade jag hemma från skolan idag och hoppas på att det ska se bättre ut imorgon.


50 minuter


Har precis varit ute med hunden på långpromenad, 50 minuter. Det var riktigt skönt faktiskt. Vi gick upp till fotbollsplanen och träffade pappa en sväng oxå, sedan styrde vi ben och tassar hemåt.

Imorn kommer mamma hem igen efter att ha varit i Schweiz sen i fredags, saknar min mamma! Då ska jag visa henne min fläskläpp. Hon kommer säkert börjar garva när jag berättar hur det gick till.
Aja, nu är det dags att sova. God natt!

14dagar kvar!

KCP och Fläskläpp!

Idag hade vi sista inomhus idrotten, så vår lärare sa att vi elever fick bestämma vad vi skulle göra och jag tog genast tag i saken och styrde upp killerball/paintboll/capture the flag alltså KCP!
Efter det var det dags för massa kullerbyttor, och sist men inte minst skulle vi spela badminton. Självklart sprang Sebbe över hela planen och tog alla bollar så jag fick inte slå en ända gång. Så jag sa till han och sprang i vägen för honom när han skulle slå. Sedan började han och jag fäktas med racketarna och självklart så råkar han träffa mig rakt på läppen och självklart så började det blöda. Så nu sitter jag hemma med tejp och svullen mun.
När min syster såg mig så frågade hon om jag hade injecerat läpparna. Men nej... så ett tips till alla er där ute. Vill ni få större läppar, så kan ni besöka min klass under ett badmintionpass sedan ska ni leta upp Sebbe så löser han det helt gratis för er. Kostar inte ett öre, bara massa smärta och blod.


fri som en fågel

16dagar bre!!! FYFAN! najs!

middag, bilfärd, stadsvandring och shopping

Middag igår hemma hos pappa, sedan kom Sanne dit och vi satt och spelade spel. Sedan tog vi bilen hem till mami igen och där satt vi och drack vin och pratade.
Vid halv 1 blev vi upphämtade av Tomas oh hans 2 kompisar, det blev en tur med bilen in till stan där vi mötte upp Krille och Rasmus. Men inna vi mötte upp dem så tog Sanne och jag en liten stadsvandring i gamla stan, och Sanne lekte norsk.
När vi mött upp grabbarna så tog vi oss till donken och sedan bar det av raka vägen, bums i säng. 3 timmar senare vaknade vi av att alarmet ringde och då var det dags att bege sig till frösunda för att handla kläder, förhands försäljning av kommande säsongskläder SOMMAR KLÄDER!. Visar bilder på kläderna sen.
Nej nu ska jag sova en stund, sen blir det att "jaga" cyklar.
Hej då!

Hockey turnering

Psykologiarbetet är snart klart, baran kognitiva perspektivet kvar! Skönt.
Vid 14 blev jag och Ida upphämtade av Hörberg och vi åkte till vallen där Rosen befann sig. SHC turnering mellan A-laget, AJ, Vets och Young vets. Kom hem för cirka 40 minuter sen. Nu bär det av hem till pappa för middag a la öberg. Vad som händer efter får vi se. Kommer Sanne och Krille eller inte? Blir det vin och spelkväll? Ja det är upp till framtiden att bestämma.

Do you think you could pull it of?

Ohlala! Yes nu är jag klar! Klockan är snart 4 och det betyder att Sanne går upp om cirka två timmar. Tro mig då kommer jag ligga och sussa som en liten gris! Fyfan vaf jag kommer att sova. Dock kan jag inte sova förlänge eftersom jag har massa mer arbeten att göra finisha. Fan va skönt det kommer att vara när alla arbeten är klara och då behöver jag inte tänka på dem! Inget som ligger och gnager! Fan va skönt då ka jag ta det lugnt som fan! YEEES!


P.S SANNE FAN LYCKA TILL! Även om du inte fått så mycket sömn inatt så vet jag fan att du kan! Heja heja !

Inte likt mig

Tänk, här sitter jag en lördagsnatt och skriver skolarbeten. Nu på skrivbordet är isvaks analysen för idrott och hälsa B. Uppgiften borde vara lätt om inte det var så att vår lärare är riktigt dålig på att uttrycka sig i text, man fattar lixom inte hur han vill att texten skall vara uppbyggd och vad som ska stå med vart under vilken rurik. Men jag ska knäcka nöten, jag ska skriva klart innan jag går och lägger mig.


Känner du dig manad att ta över mitt schema lite, en stund bara kanske.


Krattmutta!

Jag känner mig kreativ idag! eller ja nu iaf. Nej Fan hela dagen faktiskt, jag gjorde prov imorse IMPROVISATION!!! sedan var det matte och jag var fettgrymt bra! jag svarade först på allt! ingen i klassen kunde slå mig idag för jag var på hugget! sedan var det svenska, dock inte så mycket gjort där, sedan så hade vi ju samhälle och då tog jag och Bellis denna vackra bild. seda´n begav jag mig hem till Sanne och döpte vattenkokarn han heter numera HJALMAR! Sedan så fick han armar och ben och lite andra saker.

You're standing on the edge of a cliff, and I'm the one holding your hand

Fysatan asså. Jag lyckades lämna in mitt arbete precis i tid. Men det var dock långt ifrån färdigt, men hellre ett halvdant än inget alls. Så här stod det när jag hade lämnat in arbetet.
Uppgiften du lämnade in 2009-03-27 23:59:49 har du ännu inte fått något godkännande/betyg på.

Angående myten.. jag tror nog många utav er är lite nyfikna på resultatet va? Jag kan säga att det hjälpte mig inte att bli klar men visst fan flög orden ur mig. Jag bara skrev och skrev utan hinder, precis som nu. Allt man vill få ur sig bara flyter på och gör sig till en mycket bra text. Den är till och med förstålig. mer förstålig än vad mina texter brukar vara.


Om ni inte av någon konstig anledning inte spanat in Bellis blogg för att se vad myten går ut på, så ska jag nu uppgradera er på denna front.

så här såg det ut då....

Nej men ikväll ska vi spräcka håll på en myt, eller är det en myt ? Upp till bevis. Testet går ut på och kröka samtidigt som man skriver en text, skolarbete i detta fall, och se om man blir som det sägs, mer fantasifull. Man ska tydligen slippa alla spärrar som sätter sig i huvudet när man ska skriva. Allt det som man har i huvudet som ska ut på papper men man vet inte hur. Med en hut i kroppen ska tydligen detta gå som smort. Som sagt upp till bevis, vi får se. Update om det kommer!


BAJS!

Nej just nu sitter jag i skolan igen! Har varit här sen 8.00 imorse så jag börjar bli ganska trött på dessa sterila lokaler. Ge mig något nytt. Och snälla kan någon skriva mitt arbete åt mig, Åh SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA ! haha, lite ugglas insperation. Nej bara jag har det klart tills ikväll. Kanske är en ide att skriva klart det nu under lektionen, jag har ju ändå 40 minuter kvar pålektionen så om jag är effektiv så kan jag klara det, och då kan jag sova en stund när jag kommer hem och sedan blir det let's dancde och massa god mat hemma!

Btw, jag skrev ett gästinlägg i Bellis blogg tidigare idag, så där kan ni läsa mer om dagens bravader och vad som händer ikväll.

You almost had me

Mitt under engelska lektionen idag så råkade jag papercutta mig och min lärare skulle precis börja förklara vårt nästa arbete för klassen. Precis då när jag inser hur jävla ont det gjorde så utbrister jag; KNULLMUTTA! Oups tänkte jag och var påväg att sjunka ner genom stolen och vänta på en utskällning, men vad händer? Jo min lärare brister ut i skratt, och säger; you almost had me there! Not many people make me laugh that much, i'm almost blushing.

Nej nu är det bingen som gäller. Det har inte blivit någon mer spanska för min del. Så jag får väl improvisera, därför måste hjärnan också vara på topp. Inge jävla trötthet ska få ta ut mig. I'm not down for the countdown yet.


Hablas espanol? No, no hablo espanol!

Då satt man hemma igen då, framför datan. Borde ta itu med spanskan men jag tänkte hoppa in i duschen först och sedan blir det plugg för fulla mugg! Kommer nog att ta rätt så mycket hjälp från Isabelle.
Och btw vem fan är Nelson lixom? Bellis?

MARYBERRY

Oj oj vad tiden rinnner iväg. Hann bara hem och vända sedan var det tillbaka till busshållsplatsen och invänta nästa buss, jag hade ju lovat att möta upp Maria och nu sitter jag i hennes rum och bara väntar på att tiden ska gå för snart ska vi iväg till bussen. Maria ska möta Angelica och sedan iväg på lite nattliga äventyr och jag ska hem och plugga. Låter ganska kul va?
Tycka det kan den som gillar spanska göra. Fyfan usch! 3 kapitel kvar att memorera in.

SAMHÄLLSLEKTION!

Samhällslektion just nu och jag har gjort mer på mitt arbete idag än vad jag har gjort de senaste 3 veckorna. Go me! Och klassen möts hela tiden med nya glada besked från piraten. Vi behöver inte ha källkritiken i arbetet, han litar på att vi är källkritiska ändå! Vi behöver inte ha med all fakta i fakta delen för att få använda den i analysen. Räcker med att ha fakta för ena landet, för mig Danmark, och i anallysen ska man sedan jämför med Sverige. Och man behöver inte skriva om Sverige i fakta delen! YES en del mindre att arbete med! GO PIRATEN! Och ner med evil dwarf och evil troll!

Skönt skönt skönt!

Nu har jag kirrat 4 arbetstillfällen till! NAJS! Cashflow!
Juste bussen var det....


Rise and shine, the clock is ticking

11.30 rör sig bussen från hållplatsen och innan dess ska jag hinna äta frukost, gå ut med hunden, duscha och göra mig i ordning, DVS jag har gott om tid på mig.
 18 dagar kvar!

Påminnelser man klarar sig utan

Blev nyss påminnd om att jag inte lämnat in engelska poem som skulle in i måndags(?), jag har inte gjort swift arbetet för att nå ett högre betyg än G i engelska kursen. Jag kan bättre än så, jag vet det. I engelska är jag inte ett G barn, misnst VG men har alltid fått MVG. Nej ta sig i kragen och skriva en dikt, kanske vore på tiden. Men vart ska jag börja, fantasin är noll nu och det är dags för att krypa ner under täcket.

Hjälp oss döpa jäveln!

Sanne har införskaffat vattenkokare som vi ska ha med oss ner till Alanya och nu är det dags för att döpa den. Men vi kan inte komma överens om ett namn, så vi behöver er hjälp. Det ska vara något rolig, orginellt så att det blir tråkigt.

Jag vill att den ska heta Ernst men det tycker inte Sanne.
Förslag som Adolf, Berra och Fritzel har hon redan nekat.

Och så var det, det där med spanskan.....

Huvva! Prövning på fredag, den skulle ha vart imorn men de har skjutit på den en dag. THANK GOD! Jag har ju ännu inte kommit igång med plugget, och det är hela 4 kapitel som ska memoreras in i min hjärna. Hur ska det sluta?
Nej spanska var det...
Hasta la vista baby!

"Vässa skridskorna och ut på isen med dig, jag ska snurra upp dig på läktarn idag"

Tiden har verkligen bara flugit iväg idag. Jag har svävat på moln, jag har inte levt i nuet, jag har levt i min alldeles egna lilla bubbla. Allt har gått bra och jag har varit på topp! På väg hem från skolan trillade ett litet sms in i min telefon. Förälldramatch 17-18 idag, så det var bara att styra om hemresan lite och vips så var jag på vallen, gladare än vanligt. För vem blir inte glad av att gå in i en ishall, när man vet att äntligen väntar något bra. Och ohja gladare blev jag så fort jag klev in i ishallen, jag trodde inte att det gick jag var ju redan så glad, men visst fan blev jag mer glad.

Sol vind och vatten

Just nu ligger jag i sängen och orkar inte röra en fena, men upp måste jag om ett tag för det skall lunchas med Bellis och John idag. En uteservering skulle inte sitta helt fel nu när vädret är på topp, dock vet man ju inte hur länge det håller. Igår var det strålande solsken och vips två minuter senare så var det full snöstorm. Vi får väl hoppas på bättre väder idag. Nej man kanske ska ta sig upp nu, bussen går ju om 30 minuter.

Den rätte för Rosing

Kom hem för ett tag sen, träningen gick bra dock snurrade det lite i huvet så jag gick av och vilade en stund. Men nu ska jag titta på den rätte för rosing avsnittet som jag missade ikväll.


Samträning med USK

Packa väskan och bege sig ner till vallen för ett träningspass. Detta kan ju bli ett utav mina sista ispass som ringettespelare, så det gäller att göra det bästa av det som är kvar. Men det behöver heller inte vara mitt sista det kan ju vara så att det bara är ett av alla träningspass i raden. Kanske är det mitten på min ringettekarriär just nu?
Så vem vet? Blir det en av de sista gångerna jag knyter på mig skridskorna för att spela ringette eller blir det ett vanligt träningspass bara? 

Time will tell, sometimes all we need is a little break.

Feels good to be home!

Jag måste säga att jag har nog en mer lyckad dag idag är vad det var igår, och ännu mer lyckad dag än vad Sanne har haft.
Hennes älskade kamera han inte fylla mer än 2 månader innan den fick se det svarta mörkret, och idag när hon skulle lämna in den innan garantin gick ut så fick hon minnsan veta att icke sa nicke, det skulla kosta uppåt 2500 kr för att få den lagad. Hell no, hon valde helt enkelt att köpa en ny kamera.

För min del idag så har det gått skit bra i skolan och då menar jag super duper truper bra! Började dagen med datakunskap där jag fick veta att jag får VG i halvtidsresultat, trots att jag skitit i att lämna in 4 av våra arbeten + att jag har missat en examination. Men detta spelade ingen roll så länge jag bara lämnar in framtida arbeten så har jag till och med chans att få MVG, och det ska väl inte vara allt för svårt?
Jag fortsatte dagen med engelska, och det är nu dags för litteraturläsning så vi fick 6 böcker att välja mellan och jag måste säga att den jag valde verkar skit bra. Har på väg hem från skolan lyckats läsa hela 20 sidor! Resan mellan kungsträdgården och kista sa bara svisch så var jag framme. Kan inte ens minnas när jag passerade solna centrum.
När jag väl kom hem så har det ringt från ett jobb som jag sökte tidigare idag och yes jag fick det. Dock gäller det, för tillfället, bara ett arbetstillfälle men det är good cash som fan!

20dagar


Vaknade imorse av att Sanne ringde, först fattade jag inte att det ringde utan jag trodde det var mitt alarm men det var lilla Sanne som satt i luren och väntade på att få berätta om sin kamera. När jag pratat klart med Sanne och skulle sova vidare lite till så kom mamma in, och efter ett tag så hade jag stora hunden uppe i sängen, mysigt! När de gick så hade jag en timme kvar att sova och skönt var det, nu sitter jag här och ska väl åka till skolan vid 11.30 så jag har massor av tid på mig att bara sega.

Put your gloves back on, this war isn't over yet

                                     


MÅNDAG!

Usch! Jag hatar veckodagar!
Fick skjuts till skolan idag, dock klev jag aldrig in i den pissäckliga byggnaden. Vi vände på bilen och åkte hem igen. Sov från halv 3 fram till 5, och jag är fortfarande lika trött. Skolarbeten är som vanligt, allt bara samlas på hög och jag har ingen som helst lust att ta tag i något just nu. Inte mitt liv, inte i skolan, inte i något just nu, så jävla trött är jag nu. Jag orkar inte.


21dagar kvar!

Hjärnskakning och SM-Silver

Blev silver i båda sm-finalerna, men bättre det än ingen medalj alls. Fast surt var det dock, men men.
Flicklaget spelade på bra men räckte inte ändå fram. Junior laget började med att ta ledningen men Usk kom ikapp och gick om, hela matchen jagade vi dem med ett mål underläge och lyckades inte ta oss förbi, men en spännande match var det. Dock spelade jag med lite snurr i huvudet eftersom jag redan i första perioden slog huvudet i isen ganska så rejält så det var bara att åka till båset för att vila en stund, men istället började allt snurra och jag spydde. Men när det slutat snurra så var jag fit for fight igen. Kanske inte på topp men jag tog mig igenom matchen i alla fall.

Kvällen spenderade jag med Krille, Sanne och Idol-Rasmus. Vi åkte runt i bilen och hade mycket roligt! Vi tog en tripp till Jens också, där det satt lite folk och kröka, vissa mer än andra. Men där blev vi inte kvar så länge, Krille var hungrig så det bar av till donken, sedan hem. Hela söndagen spenderades hemma hos Sanne, jag var seg hela dagen och sov för det mesta medans Sanne satt och fixa med grejer inför Alanya.

Hola at yah!

Nu drar jag ner  till ishallen! skriver kanske igen på lördagkväll. Vi får väl se om det blir fira eller sörja, nej men party lär det nog bli ändå. Vi får väl se vad kropparna orkar med, men Krimmisarna orkar! Vi är härdade. Allt eller inget!

40 minuter

Om 40 minuter är det dags för träning, sista träningen innan SM så nu är det finslipning på högnivå! på tal om slipning, jag måste slipa om mina skridskor för igår var de jätte ojämna. Inte bra! Men men, det löser sig så att säga.

Måste packa väskan och lämna in ett skolarbete innan jag åker ner. Efter träningen blir det hem till Sanne som vanligt och sedan åker jag dirket därifrån till solna is imorn. Troligtvis ska Sanne, Mojja, Mamidos och Lukas kolla imorn när jag spelar final. 17.00 solna is! Be there! Dock kommer jag vara där redan vid 13.00 eftersom flicklaget, som jag coachar, oxå är i final! HEJA SHC! Här fostras vi bra, här fostras vi rätt. Shc är bara med i två serier och i båda har vi gått till final, hur finalerna går får vi se på lördag. Men som sagt... Sollentuna, där kompetensen finns.


H1 och H2!

090320

Fy hellskotta vad trött jag har varit idag!
Kom knappt upp imorse men jag tog mig upp 20 minuter innan bussen gick, på med kläder och iväg till skolan. Jag hann! I Kom i tid oxå! Sedan halv sov jag genom dagen, för att sedan åka hem och sova fram tills halv 3, skönt vill jag lova!  Men dock har jag skolarbeten som jag måste ta tag i. Och mitt rum ser ut som ett bombnedslag så jag måste städa det också. + att jag ska tjata lite på mamma så att vi kan åka till IKEA och köpa en ny taklampa åt mig, eller någon annan lampbutik. Just nu har jag en spotlight lampa men det är bara en utav lamporna som funkar, och det ger inte mycket ljus till rummet.

Over and out, Peace!

Solsken solsken solsken!

Vaknade upp till solsken idag! Och visst fan var det härligt! Blev fan brillor på idag, skönt! Våren kom kom kom, hör mitt rop! Vad är det med mig idag ? Vet inte faktiskt, kan det vara musiken jag lyssnar på? Just nu spelas Katy Perry ipod hörlurarna. Och waking up in vegas! Låten är grym, I LOVE IT!
Låt oss hoppas på solsken imorgon oxå, jag gillar att vara på bra humör!

Shut up and put your money where your mouth is
That's what you get for waking up in Vegas
Get up and shake the glitter off your clothes, now
That's what you get for waking up in Vegas

Rock ´n roll, we're partners in crime


Jag verkligen älskar alla hennes "tatueringar". Grymt snygga alla tre. Skojja inte om jag blir mer sugen nu på att göra fler, men jag har lovat mamma. Ingen mer förens jag är 18, men nu är det bara 26 dagar kvar! Yes, men jag måste nog vänta längre än så ändå, eftersom jag måste spara pengar till Alanya!

Rock skiva!

Ida, Rosen och Ellen gick för ett tag sen, och fan va de såg bra ut! Alla tatueringar, håret, sminket allt! Fan va grymt! De har vekligen lyckats med temat. Bilder på Idas tatueringar kommer i nästa inlägg. De andras tatueringar finns på Rosens kamera.


hemmadag!

Idag blev jag kvar hemma eftersom jag hade världens magont när jag vakna. Kunde inte ens sträcka på mig utan att det gjorde ont i magen. Huva inte kul!
Men jag fick ändå lite skolarbete gjort, och det var att se på filmen ondskan så nu ska jag bara analysera den.
Imorn kör vi fullt ös igen, skolan here I come! Sedan barnvakt, sen kommer ringette tjejerna och så ska jag sminka och fixa dem inför Rock-skivan som de ska på.



Träningsvärk

Har precis kommit hem efter en tur på ica med Maria, vi mötte även upp Eggy som hade ett litet ärende åt Maria men snart har jag åldern inne så då kan jag gå åt henne istället. YEAH! 28 dagar kvar!

Värken från dagens idrottspass är inte nådig mot mig. Eftersom axeln är som den är så tränade jag bara ena sidan, och ja det är inte bra men måste man göra alla test så måste man. Då är det bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Nästa vecka kommer jag vara back on track, då skiter jag i om axeln hoppar ur led igen under testerna, för då har jag ju inget SM att spela då är hela spektaklet över och jag är fri som en fågel att använda axel som jag vill igen. Nu får vi hoppas på att värken vaggar mig till sömns istället. God natt! Farewell my friend

sexy mama goes donken och mitella!

264bilder!

Håller på och skickar dem till sanne nu, orkar inte lägga upp dem här på bloggen just nu. Kanske imorn, och självklart blir det inte alla.

Ladda ladda ladda

Sitter just nu och lägger in bilderna från i lördags på datorn. Många bilder, det tar tid.

Fullt ös medvetslös!

Full fart är väl vad som sammanfattar helgen bäst. Hade grymt kul igår och det togs massa massa massa bilder. Men de får ni inte förens imorn då kameran laddat upp sig igen. Nu är den härdad inför Alanya, eller?
Helgens "Snillen snackar" blev:
- Varför har du så lite vatten i badkaret?
- Jag har druckit och jag vill inte drunkna, alkohol och vatten är big no no!

Finland 09

Ikväll ska vi spåra!


Sannebanne 19 år! Det har varit spårat förr och det ska bli det återigen!

Party!

Skola, match 2mål 2utvisningar eller blev det 3? Aja strunt samma, nu sitter jag hemma hos Sanne och snart ska vi se sex and the city som vanligt. Imorn blir det paaaarty! eftersom Sanne och Per fyller år! Egentligen har de ju redan fyllt år eftersom klockan är efter 00.00. Så nu är hon 19 och Per är 40!
Så planerna för helgen är lördag PARTY med stort P, sedan på söndag är det cosmonovadag med Anton och Lukas.
Vi hörs på söndag!

Fredagen den 13e

Jag kan inte annat än fasa över denna dag, något kommer gå galet. Vågar jag kliva utanför dörren ens?
Känns som om jag lever i dvala just nu, sista gången jag kollade på klockan inatt var vid 5 så vi får väl hoppas på att jag somnade starx efter det. Jag hade ju ställt klockan på 9 imorse för att jag skulle vara duktig och städa rummet, men icke, jag var alldeles för trött, snoozade fram till 10.18 istället sedan gick jag in till syster och la mig i hennes säng. Mysigt! Men nu börjar hon tvinga iväg mig till skolan. Jag fasar, något KOMMER hända!

Ta en 2a, du har förtjänat det!

Fan det har inte varit en rolig dag idag. Allt har varit upp och ner och klassen har varit mer inkompetent än vanligt. Jag säger bara welcome to hell! Sedan i slutet av dagen så är det en tjej i min klass som droppar världens mest onödiga kommentar, så jag såg ingen annan utväg än att åka hem till Sanne och avreagera mig. Tur att de står ut med mig i den famlijen.

Krille kom över och det blev kaffe och snack om fälthoror och annat tjofräs, men det är sånt man får räkna med hemma hos familjen Norrland. Och nu är resan till Alanya nästan helt betald, bara 1710kr kvar! Det kommer gå på no time! Sanne och jag har legat framför datan och kollat runt på reseforum.se och snackat med folk som ska ner samtidigt som oss.
Nu ska ni få höra en rolig sak.....
Sannebannebajsben hade en kompis i piteå som skulle ner samtidigt som oss med ett par kompisar. Det hade betsämt resan och allt men efter ett tag så bangade han ur. På reseforum kontaktar ett par grabbar oss, och Sanne addar en av dem på msn, och tror ni inte att det visar sig vara snubbens kompisar som han bangade resa med!


Banken och skit

Idag har jag varit duktig, jag har lämnat in 2 skolarbeten. Bra bra tummen upp för mig. Men nu ska jag iväg till banken snart för att fixa med mitt bankomatkort, och att gå ut i snöovädret är inget jag längter efter. Jag vill ha vår och sol!

Sen när jag kommer hem måste jag fortsätte med skolarbeten. Måste bli klar med dem, eller måste och måste... de ska ju inte in denna vecka men jag vill ju fan bli av med dem så att jag slipper ha alla på hög sen.

Ont i magen

Det är mycket som kan få magen att knyta sig..
- Jag tror nog att jag börjar bli sympati laktosintolerant. Varje gång jag dricker mjölk eller äter mjölk produkter så får jag kramp i magen.
- Agrumenting essey, fyfan vad dåligt det gick idag. Visst jag klarar av språket men ämnet jag valde var nog inte så bra. Eller jo det var det men jag vet inte om jag fick till en tillräckligt bra argumenterande text. Jag ville skriva mer mer mer, men man fick bara skriva 5 sidor så jag fick nöja mig med det. Vi får hoppas att det räcker, men ärligt talat så tror jag att jag kommer få mitt första IG i engelska. Har aldrig fått lägre än VG, eller jo en gång har jag fått G på en upgift men annars ligger jag alltid på högre nivå en så. Men nån gång ska väl vara den första.
- När man är så stressad att man inte hinner med att äta eller helt enkelt glömmer bort att äta. Då blir det kramp i magen
- Inlämingar i skolan. Jag har aldrig brytt mig tidigare men nu börjar jag känna mig lite stressad över allt. Jag har missat så många inlämningar nu att jag inte kan missa fler, dock har jag fixat så att jag får lämna in dem i efter hand nu. Men jag vill ju ändå bli klar med dem så att jag blir av med dem.

Det löser sig

Jag har precis sköljt bort lermasken från ansiktet och smörjt in det med en fet kräm. Lermasken är speciellt utvecklad för att reducera acne. Det var ett bra tag sen jag köpte den så jag kommer inte ihåg exakt vad den kosta, eller jag köpte ett helt kit och där en av krämerna innehöll något som inte får säljas i Sverige så jag var tvungen att beställa det från USA, men jag vet dock att det inte var billigt.

Aja nog om det, snart blir det bingen för min del, har börjat känna mig hängig och rejält trött de senaste dagarna så en tidig kväll idag och sedan upp ganska så tidigt imorn för att skriva lite på outlinen för essey uppgiften vi har imorn, eller ja provet. Vi ska skriva en argumenterande text på engelska och vi måste använda oss av formellt språk. Hur ska det sluta? Jag som är talspråket själv. Men istället måste jag skriva;

In the event that eller under circumstances in wich istället för ordet IF.

The reason for eller on the grounds that eller in light of the fact istället för BECAUSE, SINCE, WHY.

More than 300million people speak English, och för att detta ska bli formellt så måste jag ändra till "passvie form" English is spoken by more than 300million people.
Ja ni förstår vad jag har framför mig. Aj aj aj, skriva är inte min starka sida. Speciellt inte på engelska, prata däremot. Där finns det inge stopp på mig. Men det ska nog gå ändå. Det gäller bara att komma ihåg allt, och jag säger som vanligt...

DET LÖSER SIG!


Another boring day

Det tog ett tag imorse innan jag kom upp ur sängen, men jag lyckades. Jag tog det lugnt här hemma och bara strosade omkring innan det blev dags att åka till Sandys för att möta upp Sebbe och Bellis för lunch. Men innan jag försvann till skolan så han jag faktiskt ta en tur med hunden.
Skolan bestod av, som vanligt, dumma elver och dumma frågor. Va bara tysta och lyssna så slipper halva lektionen gå åt till att svara på samma fråga om och om igen.

Aja, ikväll skulle jag egentligen åkt till Sanne eftersom hon ska tillbaka till sjukan imornbitti. Så jag skulle vara med och hjälpa henne där men så bliddade det inte eftersom jag har Argumenting Essey imorn på engelskan. Så hon får klara sig själv, men det ska gå bra ändå! Envis som hon är så vet jag att hon klarar det.

Strongest there is

Long time no see

Denna helg har varit lång och väldigt händelserik. Aldrig har tiden stått stilla. Drar den lite kort bara...
- fest med Sanne. Hennes knä ur led vid 23, sjukan 00.00 hem från sjukan 03.30
- vakna 08.30, ringette turnering på vallen, hem till Sanne, hjälpa mongot att komma upp ur sängen.
- vakna av samtal från mami,  åka till vallen för match, sen träning, träning igen (dock hockey) inge roligt, bytte ishall eftersom den andra var ledig så jag åkte runt själv och tränade skott och rörligheten i min arm. Sedan var det träning igen med juniorerna. och nu ska jag sova!


Gärdet, se upp

Sitter hemma hos Sanne som vanligt. Vi sitter och väntar på bilen som ska komma och hämta upp oss och ta oss till gärdet för partaj. Men för min del blir det en lugn och rätt så tidig kväll eftersom det är upp tidigt imorn som gäller. Ringette turnering!
Ikväll ska jag få Sanne att spåra! Haha det kommer bli kul som fan!

En liten notis bara, det tar 40 minuter att åka kommunalt under dagtid hem till Sanne. Det tar 10 minuter med bil och det tar 7 minuter att ta sig genom kartan på Hitta.se

Arslet ur vagnen?

Nej du jag är jävligt baktung. Jag har 2 samhällsarbeten som ska vara inne 23.59 idag och jag har inte ens börjat med dom. starkt jobbat? Nja, sådär.
Det ena handlar om trafficking och det andra handlar om Israel och Palestina konflikten.
Jag vill inte, jag kan inte, jag orkar inte, jag bryr mig inte ett jackshit om deras jävla konflikt!
Jag sitter hellre och bläddrar i H&M katalogen, och skriver upp de kläder jag vill att mamma ska beställa hem. Mycket roligare och mycket mer givande.

är det dags att konvertera nu?

Ja, Sanne vill få över mig till kaffe religionen iaf. Men det där med religion har aldrig riktigt varit min grej. Men allt denna kräver är att jag ska dricka kaffe, så kanske kanske. Hon lyckades ju få mig att dricka en kopp idag. MEn jag kan lugnt säga att jag kommer dricka kaffe i alanya, då ska jag fan ha kall iskaffe. Precis så som mamma brukar dricka när vi är utomlands, som smoothie med kaffe smak bara och det är gott!
Nej hörrni nu ska vi fortsätta snacka Alanya och planera.
94dagar kvar!

3mars

Grattis grattis grattis tamefan Helena!
Idag fyller lillsyrran 15 glada år!

Jag har letat överallt

Imorse innan jag begav mig till skolan så smög jag mig in i min systers rum och lånade en av hennes väskor, och för att komma till själva poängen så måste jag säga att hon tappade bort sin Ipod i julas. När jag kom till skolan och skulle ta fram mina böcker så upptäckte jag att väskans innerficka innehöll något. Och vad tror ni? Såklart var det hennes Ipod.

Nej nu måste jag fortsätta mitt skrivande på annat håll. Jag måste skriva klart min brors deckare som ska vara inne imorgon. Heja mig den kommer bli grym! Har redan läst lite för honom och han tyckte den var as bra! Good storyline!


Good night sleep tight

Nej nu börjar det bli dags för bingen. Ögonen hålls knappt öppna av sig själv längre så jag tror nog att det börjar bli dags. Men först en liten upptäckt....efter att ha bläddrat igenom bloggen ett tag så hittade jag datumet, datumet jag pratar om är alltså då jag och Sannefuck bokade vår resa ner till alanya. 15januari mina vänner! Jag upptäckte oxå att det är dags att börja ta med mig kameran igen. Det börjar bli lite tråkigt utan bilder..det är som att läsa en barnbok utan bilder, en bildbok utan bilder helt enkelt. Det ska bli ändring

ALANYA!

Fan tänk att halva tiden har gått nu! Det är helt sjukt. Sanne snart fan sitter vi där nere och bara steker i solen! Det vore en lögn om jag påstod att jag inte tänker på denna resa hela tiden. Den är mitt syre och fan vad jag längtar!


När dagarna blir långa

Vart ska man börja? I vilken ände av denna otroligt långa dag?
Det började med att allt flöt på imorse och jag var klar redan 30 minuter innan bussen skulle gå så jag hann bädda sängen och dra upp rullgardinen. Tydlign hade Matilda blivit så förvånad när hon klev upp imorse så hon hade frågat Martin om jag sovit borta inatt. Jag hann med bussen och resan till skolan flöt på riktigt bra och jag visste att jag skulle komma i tid och det gjorde jag oxå, med marginal.

Men där vände oxå min tur. För våra uppfinningsrika lärare på JENSEN har bestämt sig för att vi ska ha bestämde platser i klassrummet och det är oxå de som placerat oss, allt detta krångel bara för att det ska bli tystare i klassrummet. Jag kan ju inte påstå att de hade rätt för detta har nämligen lett till att klassen största pladderkvarnar har hamnat i en såkallad ring runt omkring mig. Så någon tystnad är inget jag känner av. Och tro mig när jag säger det. Jag ska byta plats annars blir det hus i helvetet!

Men tack och lov för spanskan! Vi var hela 5 elever på spanskan idag så vi fick uppgifter att göra hemma, och under tiden medans Magnus var och kopierade upp pappren så förvandlade vi snabbt klassrummet till en top model kuliss och det var high fashion modevisning på hög nivå!

På lunchen var kassörskan troligtvis lite trög i huvet eftersom hon räknade helt fel och jag fick betala det dubbla, vilket jag inte kom på förens jag lämnat resturangen, men shit happens så varsegod för dricksen my lady!
Idrotten idag hölls på Nautilus och det var Olle, Måns och Felix som höll i den och det var core(?)träning, och jag var taggad som fan. Men nej nej nej jag kunde inte vara med eftersom man skulle stå i planka och hålla på med andra övningar som krävde stöd från armen. Och jag ville inte riskera ett tåranfall inför klassen ifall min axel skulle få för sig att hoppa ur led igen, så jag satte mig snällt på sidan och tittade på.

Huvva som Sanne skulle säga, nu sitter jag begravd med skolarbete. Dock bara ett som MÅSTE vara klart tills imorgon. Resten ska in på onsdag eller torsdag. Men jag kommer att klara det, jag ska klara det! Men först ska jag och mamma åka och handla lite. SKa försöka titta efter en ny lampa till mitt rum. För den jag har nu äter glödlampor, den tuggar glödlampor som om den  vore en torsk på tallin.

rubrik

Varje gång jag städar mitt rum så känns det som om jag fått ett nytt. Härlig känsla!
Aja nu ska jag ut med hunden sedan blir det bio med mamma och Ida.


RSS 2.0