bäste vän

Återigen så här dagen efter ett derby så är jag sjukt glad! Vinst igår och bajen fick gå hem med svansen mellan benen både spelare och fans. Vi på och utanför plan.
Och nu fortsäter vi njuta av dagen, mera vin åt fröken Öberg och fröken Helenius.

Nu beger jag mig

Nu blir det skola för hela slanten, endast en lektion idag sedan blir det.... KINGSTOWN! Och efter det blir det HEJA AIK!

Det luktar bacon

och det betyder inget annat än att min lillebror Charlie är uppe och äter frukost. Usch fyfan blä, bacon är inte gott men det tycker tydligen han eftersom han äter det varje morgon.

Innan john blund kommer och sveper iväg med mig

så ska jag bara berätta att idag sprang Sannekorven och jag runt i stan som yra höns och letade efter ett tryckeri som jag tydligen åker förbir nästan varje dag med bussen. Men vi fick våra tröjor in på tryck i alla fall så på tisdag är de klara. En mindre sak att tänka på nu.

När jag kom hem från barnvakteriet så tog jag och madre en sväng till kista och införskaffade lite nödvändiga prylar till resan, dvs solskyddsfaktor, hudkrämer etc. Och jag fick en bikini med ENGLAND tryck på, så nu är Sanne sjukt avis och hotar med att slänga av mig från planet. Nej, hon är allt annat än glad eller för den

Banga deppet och fixa peppet

Whats going on lixom?
Är det bara jag som inte tittar på ManU-Barca idag? Verkar så, men jag såg i alla fall första halvlek, och nu vill jag bara sova sova sova. Och vi har sovmorgon till 9.40 imorn! Ohja, vi har fått komp ledigt en morgon som denna. Mycket passande får jag säga, klassen som röstade fram dagen BRA JOBBAT klassen (eller a den delen som röstade på imorn). Jag ska verkligen se till att njuta av de extra 95 minuterna som jag får sova.

Och imorn när jag vaknar upp så är det en ny dag och det är derbydag! Inte helt fel! Vi börjar dagen som vanligt i skolan sedan bär det av till kingstown där jag, John och Tessan(?) ska avjnuta ett par bira, sedan blir det avfärd mot solna där nästa pack väntar och ännu mer bira.

Hon kommer med solsken till mig

Det blev en riktigt kort dag i skolan, begav mig in till stan och införskaffade mig biljett till torsdag. Kirrat och klart!
Med biljetten i plånkan och jag kunde andas ut, känns aldrig riktig hundra nu när man inte har årskort, nästa säsong får det fan bli ett kan inte gå utan det. Blir ju som ett hål i själen varje gång man ser årskortsfickan i plånkan, och att kortet lyser med sin frånvaro. Nej det blir det ändring på. Aja som sagt hem till Dante och ut i solen. Blev en liten promenix med Tildis och Danteman på väg hem såg vi en välbekant bil. Hörberg nämligen och jag hoppa in i bilen och det bar av till stinsen.


God morgon summerlovin

Om 20 minuter går bussen till skolan och här sitter jag helt nyvaken. Smällar man får ta när man snoozar för länge.

NU: FRUKOST!

23.59

Är man grym så är man, lämnade precis in engelskan. Oh hell yeah! Vad kommer näst, jo nu ska MT loggboken in och den skall vara inne imorn 23.59. Och vad är det med dessa tider som Jensen Education har hittat på? Vill de att vi ska sitta upp till 23.59. visst det gynnar ju oss för vi får ju hela kvällen att sitta uppe men det blir ju ganksa så segt dagen efter när man ska upp till skolan och klockan ringer redan vid 6.15. Nej då kanske man skulle ta och hoppa i säng oxå nu när kvällens arbete ändå är klart.

God natt! peace out! Kvällens sista ord blir:
Vi tackar klyppingen för dess tålamod och en underbar helg!

hemma från landet men ingen lugn stund än

Jag har haft en underbar helg ute på landet och jag längtar redan tillbaka dit. Jag satt bara vid datan en ända gång och det var för att skriva på min engelska uppgift som jag fortfarande sitter med då den är uppdelad i olika moment. om en timme ska den ligga upplagd på online och redo för betygssättning. Skönt att betygen sätts snart och jag har tentat av hela Psykologi A.
När vi kom hem så var det tänkt att vi skulle sitta en stund i solen och njuta, jag och Krimmi, men istället blev det att tvätta hela röda bilen inuti för nu jävlar ska den säljas, och jag ska få pengar för städningen, sedan började regnet ösa ner men vi hann bli klara precis i tid. Sen dess är det bara plugg plugg plugg och så kommer hela nästa vecka också se ut förutom på torsdag då vi tar oss an bajenpundarna.

Med dig mår jag som bäst

Bye bye Stockholm, hej hej Norrtälje!

Nu tar vi picket och packet och drar till Landet! Blir en liten roadtrip upp till landet, pumpa musik upp till landet. Jag säger som kastrullen säger banga deppet fixa peppet! Nej det här blir awsome! Nu hoppas vi på fint väder oxå!

Long day, long ride

Lång och seg dag idag med massa skolarbeten, men skönt att ha dem gjorda. SÅ yes nu har jag G psykologi A, och sista arbetet för datakunskapen är inlämnat. Sanne och Hörberg va här en stund under dagen. Men det blev inte mycket sagt eftersom jag satt med blicken mot datan och pillade med mina arbeten, sen när de var klara så var det film på tvn.
Och fortfarande lika seg men orkar inte gå och lägga mig riktigt än. Måste göra något innan jag somnar. Ett till tv-program kanske?


Upp till bevis

Nej nu ska el doggie få en liten promenix, sedan blir det datakunskapsarbete för hela slanten. + hjälpa parling lite via sms, om han inte klarar provet. Vi får väl se, upp till bevis nu.

det här är mitt liv jag lever min dröm

Åhh! Vad skönt med vinst igår. Sitt ner djugårn för ner åker ut iår.
Åhtralala vad skönt!
Ja nej men gårdagen var mer än good. 13april barnen körde sitt eget race som vanligt och jag älskar systrarna Gauw frågan är inte om vi kanske är syskon på något level iaf. Vi är ju inte helt olika.

stor stark 19kr

Sitter i skolan efter 4 bärs på lunchen, och mer blir det ikväll!
Fan vad skönt det är å vara 18! Nej jag säger det, ett tips ska ni kröka så gör det på Kingstown, mellan 13-17 kostar en stor stark bara 19kr!!!!

Krossa dif!
Idag åtalas AIK för djurplågeri. Krossa dif!

Match idag!

Jag har en jojo den kallar jag djurgården. Först går den upp sedan åker den ner igen...

HEJA GNAGET!

Fitt ipod

Dumjäveln till ipod har hängt sig och går inte att stänga av eller byta låt eller göra någonting. Den är helt död fast den är på men inget ljud eller något.  Inge liv alls i den.

Jävla tur att det är match imorn så att jag får dricka bira och titta på fotboll. Då slipper jag tänka på den där jävla fittsaken.

Edsviken

Nu bär det av ner till viken för att kasta lite boll!

Care bag. Det här är mitt egna lilla party, det kallar jag livet



Fredagen spenderades med det sköna folket och kvällen slutade 05.30 på Gauws soffa, där blev jag kvar till klockan 9.30 sedan var det tåget hem och raka vägen hem. Käkade och la mig i soffan brevid Charlie och de andra grabbarna. Lite sömn blev det...tills Hörberg som hade snarkat kudde i min säng kom ner och tvingade ut mig på studsmattan där det blev nån timmes sömn och sol. Vi hann med å kasta lite boll också, roligt roligt men man var tvungen att hålla koll på vissa kroppsdelar eftersom endast bikini satt på kroppen.

Hörberg och jag satte oss i bilen och gled iväg till ica där jag stötte på några gamla klasskompisar. Galna nog så skulle de ut och tälta. Aja inne på ica gick vi loss och handlade kvällens middag, sedan åkte vi hem och lämnade den. Kökspersonalen fick sköta skitgöran, dvs laga maten, Hörberg och jag åkte iväg och plockade upp Maria som skulle till Carro, när vi hade släppt av henne och var på väg ut på E4an så såg vi världens rökmoln så vi bestämde oss för att leta reda på branden. Spåren ledde oss genom danderyd, mörby, täby och sedan för att ta oss till Sollentuna, Hagby tippen där världens brand var igång. Vid den här tiden ringde Ida och sa att vi skulle komma hem eftersom maten var klar. Det är gott med grillat! Efter maten bänkade vi oss framför tvn och eurovision kickade igång och visst var han bra, Alexander Rybak! HEJA NORGE! Direkt efter så blev det bingen och upp 10 imorse för att jobba.


Maria Eriksson

Ja hon är den segaste lilla fisken i detta universum och hon gillar att klia sig på muffen och därför tar hon varje tillfälle som ges, antingen gör hon det själv eller så gör hennes trofaste följeslagare, ingen mindre än Caroline Blixt, det åt henne. Dock är detta en mycket diskret bild av vad som egentligen brukar försigå. Men who cares? De är ändå universums skönaste själar, efter mig dock, och ikväll ska vi braka loss som aldrig för!
 

Är det jag...

Är det jag som gåt i skolan med mest läxor eller? Nej egentligen inte. Jag har tänkt på det där om att jag tjatar rätt mycket över mitt skolarbete och om att det är så himla mycket men egentligen är det ju inte mycket. Om jag bara skulle rycka mig i kragen och se till att göra uppgifterna när de ska göras istället för att bara skjuta upp dem så skulle det inte alls vara så mycket som det verkar.

Och nyss fick jag tillbaka resultatet på en uppgift som jag satt och gjorde, som vanligt, 2 timmar innan inlämning. På uppgiften så uppnådde jag 4 av 5 kriterier. NAJS. Uppgiften bestod av 2G, 2VG och 1MVG kriterier och uppnådde alla utom ett av VG kriterierna. I'm on a roll!

Hasta la vista


Skola idag.. nehe? jo det blev det faktiskt. Bussen gick hemifrån 07.01 och alarmet ringde 07.40 så det blev på med kläderna, graba ett äpple och ge sig iväg till bussen. Nej jag försov mig inte, jag hade ställt klockan på 07.40 helt medvetet. Skolan bjöd idag på samhällskunskap då vi började med vår sista uppgift nämligen uppsatsen. Vi har fått helt fria händer och skriva om vad vi vill, så jag har valt fotbollshuligalism därför spenderade jag lektionen på sverigescenen.se mycket bra och intresant sida.

När det sedan blev dags för svenska så intog jag en vågrättställning på tre stolar, i med ipodlurarna i öronen, på med luvan och tiden bara flög iväg och så kom vår matte lärare och vi förberedde oss inför nästa veckas tema dag.


Blä måste hänga tvätten nu, eller vill någon göra det åt mig ?

Roadtrip

Nu ska jag och Höbbe ut med bilen och pumpa galen musik! NAJS! Ida den tråkmånsen vill bara se på tv

Anna tjockbilaga Book

Fyfan vilket jävla fetto till gnällspik, kan hon inte bara åka ut! Fyfan hon är riktigt jävla äcklig. Gnäll gnäll gnäll! och hon ska ha ont i axeln, fyfan så sätter hon sig på Sandra och mosar henne.

Till och med hunden är trött

Blev en riktigt lång promenad. Först bussen till centrum för att casha in lite pengar på banken sedan blev promenad för hela veckan känns det som, till och med Dante ligger helt utslagen. När vi hade cirka 800 meter kvar hem så stannade han och tittade på mig som om jag var dum i huvudet. Han vägrade gå en meter till så vi satte oss ner en stund och tog en paus. Men nu är vi hemma igen och det är dags för alla läxor. Ja för en gångs skull ska jag börja med dem i lagom tid. Heja mig!

the golden ticket

Biljetten till måndag är kirrad och idrotten ser ut att bli teori bara så det ser riktigt ljust ut! Ljusare än om du tittar ut genom fönstret nu, bara moln. Vi får hoppas på bättre väder på måndag, HEJA GNAGET!
Men nu ska jag kasta på mig varmare kläder och bege mig ut mig Dante.


Jag får helt enkelt tänka på varma Alanya ute på promenaden. Tänk 23dagar kvar till värmen!

Vi ses i skolan eller något typ

Från och med nu går jag under jorden för kvällen. Endast vissa människor komma kunna få tag i mig och fan vad jag ska parta! Vi firar att Sanne snart tar studenten och att snart åker vi till Alanya!
Nej hörni vi ses imorn eller någon annan gång.

ohlala

Stress stress men inte inför NP som alla andra har, nej nej. Jag är stressad för att det är så himlans massa som ska hinnas med idag.
Just nu sitter jag i pyjamas och om 5 minuter måste jag gå upp till kära Helenelund och hämta min enkäter och 11.27 går tåget från hld som ska ta mig till söder där det blir lunch med bellis innan NPprovet. och när det är klart så måste jag skynda och köpa nya strumpbyxor sedan hem och äta, sedan till Maria och fixa håret inför Sannes skiva.




25DAGAR KVAR!
 


Jobb jobb och ont i fötterna

Hela helgen har kretsat kring jobb! Vi firade Ellen i fredags men redan efter den bedrövliga hockeymatchen var ju jag tvungen att bege mig hem eftersom jag skulle jobba lördag morgon. Upp med  tuppen och jobb 10-17 sedan hem byta om och 17.45 plingade jag på dörren hemma hos famlijen Jobs där jag skulel vara barnvakt. 18.30 var jag och de 2 barnen +hunden Sune hemma hos la casa Ulfheden för ringetteavslutning, vid 21.30 gick vi hem till Jobs igen och bänkade oss framför tvn. Vid halv 2 kom föräldrarna hem och jag brummade hem på min lilla moped. Upp med tuppen igen och jobb mellan 10-17. Hem, slappa lite framför tvn, käka thaimat och nu sitter jag hemma hos fisalisa aka SPOTTLOSKAN.

Ditt jävla vider!

Spotta på tunnelbanan, uscha äckligt. Folk som beter sig allmänt svinit så att det förstör för andras trevnad. Nej det är inte ok! Saliv ska antingen ligga kvar i munnen och sväljas eller så ska det ut på marken INTE GOLV, utan ren mark, jord, asfalt, u name it men inte på tunnelbanegolvet eller framför allt inte inomhus! Det är så otroligt äckligt och jag hatar alla människor som spottar på tågen. Jag får lust att stäla mig upp och bitchslappa vett i människan och trycka ner deras huvud mot loskan och tvinga dom att slicka upp det. usch så jävla vidrigt! Men är man ett vider så ska man vider behandlas. 
Jag har en vän som trotsar alla dessa punkter, hon spottar överallt speciellt när hon är rund underfötterna och hon har inte ens fyllt 18 så hon får inte dricka alkohol, hon är en laglös jävel. Men hon är ju oxå bajen pundare så vi har ju inte så mycket mer att förvänta oss från henne. Hon kallas för Musse men hon heter Maria Eriksson, och trots hennes äckliga vanor så älskar jag henne något otroligt mycket!

Classmatesday




Idag var käkade jag och Bellis sushi, och fiskluktandes tog vi oss in till stan och trixilurade och störde oss på människor som glodde. Nej men det har varit en bra dag idag, och bättre ska den bli!

trix och fix och pics

Fan jag måste bli bättre på att lägga in bilderna från kameran på datan. Har flera hundra bilder som bara skräpar på kameran minne, men nu jävlar tömmer jag den för ikväll ska det tas bilder. Ellen den jävel fyller ju 19år!

The beutiful life at sea

Lunkan 18 år! och Julia lekte med kamera inställningarna.

Stå rakryggad och du kommer långt.

Fyfan asså, brudar! Fyfan, kan inte nån bara ta och utrota oss? Nej fyfan asså säger jag bara.
Aja skitsnack är alltid något som kommer att finnas bland oss alla, men så länge du kan stå för det du säger så tycker iaf jag att det är ok, men något som absolut inte är ok är att säga massa saker och sedan lägga skulden för det du sagt på någon oskyldig. Fyfan för sånna brudar! Ska vi sluta en pakt? Pakten går ut på att ingen av oss beter oss så, ska du säga något så ska du stå för det, du ska kunna säga det rakt upp i ansiktet till personen du pratar om... jag har redan spottat i min handlfatat och väntar nu på att ni ska skaka min hand.

Vilken jävla tur!

att jag kolla i min kalender, annars hade jag missat mitt engelska nationella prov imorn! uscha vilken tur jag hade där. Tänkte ställa klockan på 09.00 och provet börjar klockan 08.00 så det var en jävla tur att jag kolla kalendern. Fyfan!
OCH JA SVERIGE VIDARE TILL SEMI-FINAL NAJS!

hit och dit men du kom ändå aldrig ända fram

Farao vad jag har flängt runt idag, eller flängt runt och flängt runt. Jag har ju inte hetsat mig fram precis. Utan jag har lunkat, jag det har jag gjort, jag har lunkat fram i egen takt. Efter jag hade varit uppe på HLD så åkte jag iväg till banken och fixade med lite papper. Sedan blev det en liten promenad hemmåt, jag hann nästan ända hem innan jag blev uppplockad av Hörberg och Ida och bilen styrde mot solna där vi gick runt och letade present till Ellen. En sväng till stinsen blev det oxå, och när vi kom hem så tvingade Hörberg mig att klipppa hennes hår och det blev, tro det eller ej, bra faktiskt! Okej att klippa långt hår som mitt eget men hon har ju för fan kort hår! Nej nu ska jag ut till tvn, hockey ju!

Juste, Sanne säger att hon ska brittvägra nere i alanya och till det har jag bara å säga, jag dansk/norskvägrar isåfall! Det blir bara hon och jag helt enkelt. Sorry grabbar, livet är hårt ibland om man inte är svensk.

hejhallåisjukstugan

Efter att min kropp spelat mig hundra olika sjuka spratt igår så sa min mamma att jag skulle stanna hemma idag och kanske på fredag beroende på hur jag mår. Men feberfia har en enkät att avsluta och dela ut så jag måste ändå pallra mig iväg till skolan, dock inte JENSEN utan nu ska jag till underbara Helenelund! Underbara HLD! Vilka minnen vilka år, fyfan man blir glad bara man tänker på det.

Aja nej nu kanske man skulle ta och klä på sig. BTW jag och Sanne har sympatikroppar, för hon är oxå sjuk. Det är nämligen så att så fort nån utav oss blir sjuka så blir den andra också sjuk med extakt samma symptom. Imåndags t.e.x då rann näsan, ögonen var helt rödspränga, kliade och det kändes som om det skulle ploppa ut och sedan som toppen på allt dunkade huvudet som en basketboll under en basketmatch. Jag får sms av Sanne och hon säger att hon också har samma problem. Aj aj, kan det vara så att vi varit med varandra för mycket? Hur ska det gå i Alanya? Fyllespy för den andra? Nej usch huvva det vill jag inte ens tänka på....

Det är jag som är kapten över denna skuta

Då var det gjort igen. Hemligheten som ni inte fick veta var att jag och Emma begav oss till Sanna och märkte oss för livet. Så numera har jag oxå ett litet hjärta ovanför vänster fotknöl, och Emma har ett kinesiskt tecken i nacken mycket snyggt mina vänner!
Nej man kanske skulle ta och bege sig till skolan, jag skulle ju ha varit där 11.15. Men jag var alldeles för trött imorse, trots att jag gick och la mig klockan 20.30 igår kväll! Jag tror nog att jag håller på att bli sjuk igen, halsfluss mina vänner, det vanliga alltså.

07.01

jo visst är det en passande tid för bussen att komma. Jaja, imorn bär det som sagt av till Luma för kanotpaddling för klassen, dock inte för mig. Jag vägrar! Jag sätter mig inte i en liten fjösig båt utan motor, för utan motor så går inte båten framåt och går den inte framåt ja då fan sjunker den. Nej man kanske ska ta och sova lite innan man alarmet ringer imorn klockan 06.00, böh! Jag vill ju vara pigg inför morgondagens bravader!

SOVA SOVA SOVA!

Åh fyfan! Somnade nästan direkt när jag kom hem från skolan. Inte bra, har varit trött hela dagen idag. Missade min lekdag med Sanne, men den får ja väl ta igen någon annan dag.

Fweeee! Imorn imorn imorn säger jag bara! Jag är både taggad och rädd. Rädd för att vi ska ut och paddla jävla kanot med skolan, jävla fyfan jag vägrar att sätta mig i den där jävla båten. Och taggad jag fyfan vad jag är taggad! Ni får veta vad imorn!
Nu jävlar är det CSI sen är det Ballar av stål!

blir det en till, eller ska man vänta lite till?

Ingen idrott imorn, vilket betyder sovmorgon till 11.15, NAJS! Nej nu är det snart dags för att styra upp veckan. Imorn blir tisdagsplanering med Emma.





Only you know...

pictureday

Dagen började med thaimat till frukost sedan åkte jag och hämtade Maria. Moppen tog oss till solna där vi mötte upp Emma, Frida, Carro, Isabelle och Sofie och där bjöds det på fotbollsmatch, och efter den blev det mat på taco bar.

Fislisorna drog hem medans jag Maria och Carro drog hem till Maria och chillade ute med kapten röd.


Stjärnorna finns här

Det blev en hejdundras middag igår. Riktigt god mat och trevligt sällskap, sedan skulle det bära av in till stan men då fick jag ett samtal av fröken Gauw som sa att det bara var att hoppa av och bege sig hem till henne istället. Och ohja! det gjorde jag, sedan kom jag hem imorse och har bara latat mig framför tvn och ute i solen med Mariamupp som kom förb när jag sa att det fanns fika hemma hos oss. Sedan blev det middag hemma hos henne.Och nu ska vi ut och grílla lite om inte det blir för kallt för då får vi helt enkelt leta efter något annat att göra.

18+

Nu är man bränd i ansiktet efter en tur med båten. Shit nu är sommarn verkligen påväg, SKÖNT! Men brännan matchar fint min rosa/korallfärgade brända hy. HEJA!
Nej nu ska jag hem till Lundgren och fira att hon har kommit och joniat 18+gänget!
Vi ses!

Valborgsmässoafton

Gårdagen bjöd på god mat och trevligt sällskap hemma hos Sanne/Krille. Sedan vid 9 skulle de andra vidare och jag blev upphämtad av mamma. Blev en tidig valborg iår eftersom jag ska jobba klockan 10.00 så ja ska hoppa på min cykel och trampa iväg till jobbet om cirka 30 minuter.

RSS 2.0