Miss 13


Idag har jag varit uppe på tak och vid silverdals brygga och solat med Sofie, sedan blev det mat och shopping. Fick med två kjolar och en t-shirt med hem. Sofie den jävlen fynda på som fan, till och med inne på barnavdelningen hitta hon en grymt snygg jacka som fick följa med henne hem.

Familjemys framför tvn

Då var det dags för Wallander film med Helena och Laura. Sedan blir det sängen för imorn bär det av till bagis för att umgås och snicksnacka med Miss 13april! och sen för vi sällskap av fröken Sjöstedt.
Peace!

Sommarlov

Jo jag har haft sommarlov i snart 4 veckor och jag vet inte ens när jag börjar igen men det känns som om jag har många veckor kvar framför mig och de ska jag spendera med vänner i Stockholm, på landet, i Prag och kanske några dagar i Helsinborg med Maria. Trots att det är många veckor så känns det som om de kommer att svischa förbi snabbt. Jag räknar med en hejdundrandes kul sommar!

Det ryktas om mycket vatten och många båt/bilturer i sommar.

Bilder@facebook

Har suttit i över en timma och förmiskat bilder, mitt mål var alla men jag tröttnade rätt snabbt. Men nu åker iaf några bilder upp på facebook. Det kommer även några här sen men först facebook.

Och ingen sol för mig idag, eftersom jag vaknade med ögoninflammation imorse så mamma kommer hem med medicin sen.

a la bingen


Om jag ska orka med en dag i solen imorgon så är det nog en bra idé att krypa ner under täcket inom en snar framtid. Och ohja vad skönt det är med riktiga täcken och massa kuddar och min egen säng, sov dock brevid mamma inatt.


 


Stockholm i mitt hjärta

Under fysen idag bestämdes det att biltur in till stan stod på listan. Trots att jag inte känner mig så kry följde jag med ändå och tur det för jag har haft en grym kväll. Det blev glass, massa skratt och show, och självklart en liten tripp till den roliga gatan i den stora hufvudstaden.


Ringette

Nu bär det av ner mot vallen snart för fyspass och spelar möte, dock blir det ingen träning för mig eftersom jag är sjuk. Ont i halsen, snorar, hostar och allt möjligt men på mötet kan jag gå iaf.

Hemma igen

Trodde aldrig jag skulle sakna min mamma så mycket som jag gjorde och det är hur skönt som helst att vara hemma igen. Visst har jag haft det bra och kul där borta, absolut, men saknaden av mamma var alldeles för stor.

Hasta la vista baby!

Och med den här bilden säger jag hej då Sverige vi ses om 3 jävla veckor!

Nu bär det av ner till maten och när den ligger i magen så blir det stänga väskan. åka till Sanne och sedan fara till Arlanda!

ALANYA!

Jahopp då var vi här då, dagen med stort D. Nu far vi till Alanya och det kommer bli hur grymt som helst.
Hej då vi ses om 3veckor!

Nu är sommarlovet här och det känns grymt bra!

Nu är matte kirrad. eller jag kirrad och kirrad. Jag har tentat av alla kapitel utom ett och det ska jag tenta av efter sommarn. Svenska analysen gick också skit bra och alla llärare var hur avundsjuka som helst på mig. Hej hej nu är sommarlovet här. Två dagar kvar och imorn firar vi Sannes student.


Den är låten är grym! och John är någon som jag skulle kunna gifta mig med. HEJA!

it's getting closer


Har packat resväskan ett tag nu och insett vad det är som behöver tvättas men nu är i princip hela resväskan packad förutom det som skall tvättas. Nu är det nära, på lördag åker jag.


and this is why it's time to say god bye

Ohtralalalala vad skönt! Då var samhället inlämnat och jag är snart fri från skolan tills den början igen efter skolan. Imorgon är sista dagen som jag går i 2an på Jensen Gymnasium, nästa gång jag kommer tillbaka så är det sista året och jag går i 3an. Så sista dagen imorn ska jag lämna in de sista böckerna och ha 2 läxförhör sen vad som händer resten av dagen vet jag faktsikt inte. Vi får la se helt enkelt.
Men nu ska jag ta en välbehövd puas och ladda inför ikväll. Linnea fyllde ju som sagt år igår och det skall firas ikväll.

Watch out krimmis coming.

Nej vi dricker vår frukost

Imorse ringde klockan redan vad halv 9 men jag klev inte upp förens 9.00 och så bar det av till Sannes skola för att lämna in en bok+matkort. In till stan satte oss på ett café, åt frukost. eller jag snarare drack frukost, jag en smoothie och Sanne thé. Därefter stosade vi runt lite trillade in på ett thai-ställe där det blev wook till lunch, sedan åkte vi och hämtade våra linnen och de är perfekta, eller mitt  är lite stort men trycket är perfa. Vi hittade även en svensk flagga som vi ska hänga på balkongen.
Och nu sitter jag klistrad framför datan för att skriva klart min samhälluppsats. Det går bra faktiskt förutom att jag har alldeles för mycket att skriva så jag vet itne hur jag ska få ner allt på pappret. För mycket tankar för lite space, dock har jag 10 sidor att skriva på och jag vet att allt kommer inte gå åt men det är just det att alla tankar är så röriga och jag vill inte missa något, allt ska med!

om 5 minuter så är det

bara 3 dagar kvar till ALANYA! Skönt, bort från ur och skur och hej solsken!

med flaggan i topp

Det känns verkligen som om det sitter en jätte på mina axlar och han nöjer sig inte bara med detta utan han pickar mig även i huvudet så att jag varken kan tänka eller slappna av. Jätten kan vi kort och gott sammanfatta som samhällskunskpen och varför i helvete ska Jensen prackla på oss inlämningsuppgifter in i det sista. Den ända kursen som tagit det lugnt siste perioden och inte bara sista perioden utan hela terminen! Datakunskapen är vad jag talar om, jag fick VG som slutbetyg för att jag hade missat ett ynka MVG kriterie. Aja strunt samma, Jensen är trots allt bra ändå. Även om de tvingar på oss Summer Games i ur och skur, jag tror nog att klassen med den största frånvaro procenten kommer att ta hem den poängen imorn oxå. Ditchar-klassen lär ditcha summer games imorgon också, det gör i alla fall jag. Med den vita flaggan i topp så ger jag mig!

full rulle in i det sista

Sitter i soffan hos Sanne och gör skolarbete samtidigt som viva la bam går på tvn. Mattesvenska analysen klar, jahopp då var det bara samhälls uppsatsen kvar. Blir väl upp tidigt imorn och fortsätte med den sen inte till stan hämta linnena från tryckeriet och sedan blir det dirket hem igen för att fortsatta med analysen, den ska vara inne på torsdag och jag har inte mycket tid till övers på torsdag så imorn måste den vara klar. Och jag måste även göra några matte tal som jag sedan ska presentera för min lärare på torsdag. 

Och vi får heller inte glömma att gratta Linnea som fyller 18år idag och Emmapemma fyller 19år idag. Så grattis på er kalasbarn!

It´s gone

Och så kom det dåliga vädret, och jag ska till skolan för att ta reda på vad jag får för betyg i datakunskapen. Sista inlämnigsuppgiften fick jag ju MVG på och de andra inlämningarna har inte varit i den sämre klassen heller, dock har väl närvaron inte varit den bästa. Jag håller tummarna.

Guns N Roses - Patience

Jag är inte rasist, jag är patriot och jag värnar om mitt lands rykte


Jävla fyfan! Fick höra idag att en tjej har blivit våldtagen här i sollentuna, ett stenkast hemifrån mig. 2 busshållsplatser från mitt hus, och har jag nämnt hur nära det är mellan busshållsplatserna? Det tar inte mer än 1 minut mellan varje. På elljusspåret där hela händelsen ägde rum, ja där brukar jag gå min med hund. Jag skiter i att folk säger att man är säker med hund, men hell no! Det skiter jag i, jag vägrar gå den vägen igen. Sorry voven vi håller oss till husen och gatorna i framtiden.

Jävla äckliga svin! Det finns faktiskt gränser för er här i sollentuna. Ni kan hålla er till eran packhåla. Jag säger som min bror sa, det finns en gräns för såna som ni och den går vid HIP. Där kan ni härja och förstöra men ge fan i vårat fina, fridfulla område!

Så här såg jag ut för 20 minuter sen

Precis innan jag hoppade in i duschen så tog Ida ett foto på mig och jag bjuder fan på det, för jag är helt sjukt sexig!

Matten/svenskan klar

och nu blir det en paus för nu ska Ida färga håret på mig! Back to blackness...

Snart spyr jag

åh orkar inte. Varför ska man ha skolarbeten ända in i sista veckan för? Betygen sätts ju ändå snart så de kommer inte hinna rätta dem ändå. Aja snart är datakunskapen klar i alla fall. Då var det bara samhällkunskapen kvar sen, men den ser jag faktiskt fram emot. Den kommer bli rolig att skriva. Det blir så när man får skriva om något man brinner för. nämligen fotboll och fotbollskulturen.

Jaså jaha

Ja vad är det som har hänt? Absolut ingenting i princip. Varit på Värmdö och hemma hos Sanne i helgen. Åkte hem igår för att hämta nya kläder. Skulle blivit upp plockad av Per på hans båge, men det blev ändrade planer eftersom det tog lite längre tid än väntat med det han höll på med. Så istället för att åka motorcykel hem till Sanne så fick jag åka finbilen med Micke och Maria. Blev en extra tur ut till djursholm oxå, bilpromenad som det så fint kallas. Vi hoppas på fler sådana i sommar och då kanske det till och med kan bli med den röda ferrarin. 

Och nu då? Jo nu ska jag göra ett matte/svensk arbete som ska redovisas imorn, sedan tänkte jag börja med min samhällsuppsats.

RSS 2.0