On the edge off a roof, looking down

Har sjukt ont i nacken eftersom jag imorse vaknade med nackspärr och den har inte försvunnit och inte förmildrats. Och on top of all, tvingas jag laga/"passa" maten eftersom min inkompetenta bror bara ligger framför tvn hela dagarna och vägrar hjälpa till med något. Han är bara otrevlig och i vägen hela tiden.
Nej vet ni vad jag ska låta maten bränna vid sedan ska ja äta mackor alldeles för mig själv så kan han laga egen mat eller vad fan han tänker göra!

I'm pissed! Does it show?

Det drar ifrån mitt fönster och det är skönt

I brist på jäspningar och tunga ögonlock surfar jag runt och gör allt jag inte borde göra. För det jag borde göra är att just sova, men det går inte. Jag är hungrig, jag är utråkad, jag lyssnar på sjukt bra musik, jag kollar på kläder, jag tänker på väskan som snart ska bli min, och jag har inte borstat tänderna än så innan jag kryper ner under täcket ska jag göra det och jag ska nog kissa lite också. Men den tiden kommer och den är inte nu.

We're looking for the perfect skates in size 36

Träning idag, och vi konstaterade att det verkligen är dags för nya skridskor eftersom de har blivit så mjuka att Dennis var tvungen att tejpa dem så att jag skulle få lite stabilitet i dem coh lite bättre blev det ju. Men livet är hårt när man ska köpa skridskor och har storlek 36, dvs barnstorlek! Detta gör att skridskorna är mjukare än vanligt och med en dam med mina kilon och muskler så försvinner den lilla stabilliteten väldigt snabbt. Så i veckan ger vi oss ut på "rör" jakt!

Och imorn är det skola! woho, så vi har längtat eller hur! Nja, kanske inte riktigt men att börja 13.50 sitter ändå ganska fint, som ett plåster på såren nästan.


God natt era jävlar


Helt slut från igår har jag spenderat kvällen framför datorn och tvn, medans mina non-stop going vänner är ute och skakar loss som aldrig förr ute på stockholms krogar. Tack för inbjuden, tack men nej tack! Nu ska jag sova för imorn ska jag städa och hjälpa mamma med de sista penseldragen i taket. God natt och Kallakallacka, kallakallacka, kalla på Kapten Röd.


Vi är inte som alla andra, vi är lite bättre


Oj oj oj! Grillpartyt igår var verkligen som grädden på moset. Det var riktigt jävla grymt. Bra sällskap, som alltid, bra mat och allt vad SNS har att bjuda på och att vi kör igen nästa vecka gör det bara bättre. Ni kallas lagKAMRATER, och jo visst fan är vi kamrater.
Efter middagan, ett par timmars prat och partande så hoppade Caserollen, Sofie och Linda upp på cyklarna och jag satte mig på Lindas pakethållare och detta mitt under det värsta spöregnet och jag kan då säga att jag var glad att jag valde stövlarna för kvällen. Cykelturen gav oss inte bara många underbara skratt, den gav oss även en ny vän. Vi kallar honom staffetpinnen. Pass it forward.
Och imorse vaknade jag upp på bortaplan men jag tog mig snabbt till hemmaplan och såg underbara AIK vinna mot trelleborg. Det kallas serieledning och lillebror kan vinka hem.


När man växer upp vill man vara som sin stora syster, och när man blir äldre vill man bli som sin mamma. Men det vill inte jag. Ända sen jag var liten har jag alltid velat gå min egen väg. Jag vill inte vara som någon annan, jag vill vara mig själv.


Lugn BORIS! Vi kommer, du får dig ett besök du med

Vet inte varför jag alltid säger att allt ska spåra så fort jag ska iväg. Kanske just bara för att allt jämt blir så kul, det spårar alltid helt totalitärt, fast åt det bra hållet, med eller utan alkohol.

Och nu när min käre kamera är tillbaka i mina ägor...eller vänta är det samma kamera? Nej det är det inte jag märkte idag att de skickat mig en ny istället, för på min gamla kamera hade jag råkat få naglack på och den fläcken var nu borta, precis som alla repor. De var helt spårlöst försvunna så jag och Issabele slog ihop våra tänkar huven och kom fram till att de hade skickat mig en helt ny. Så till ikväll känner jag för att ladda kameran, och sedan bjuda på en massa bilder imorgon eller om ett par dagar. Vi får la se helt enkelt.

Äckliga feta tanter

Det hör till vardagshyfs att man vet att man släpper av folk innan man själv går på tåget. Man följer strömmen nere på central stationens gångar, man går ej mot den! åh jag blir galen på folk som gör det. De kryper längs med väggen, och för oss som har brottom så funkar den filen precis som den yttersta på motorvägen, det är omkörningsfil! och inte fan vill man ha folk som går i motsatt riktigt där då, som dessutom blir sura om man råkar stöta till dem. Vafan vill du inte ha en knuff på axel...jag gå på andra sidan då!

Det finns mer saker som stör mig med buss och pendeltågstrafiken...
Till exempel, alla vet att det blir kö i trapporna ner från plattformen med likförbannat ska de flåsa en i nacken och knuffa en i ryggen. HALLÅ! DET GÅR INTE SNABBARE ÄN PERSONEN FRAMFÖR DIG! Du kan lika gärna ge upp för en stor flock rör sig långsamt.
och på bussar för att inte tala om alla äckliga feta tanter som alltid ska trycka sig ner bredvid en trots att det finns minst 10 lediga sittplatser någon annanstans, till och med 2 lediga säten bredvid varandra. Vilket är platsen hon borde välja eftersom då får det feta arslet plats. Och trots allt detta ska de alltid ner bredvid en trots att man har lagt upp väskan på stolen just bara för att man inte vill ha någon bredvid sig, och respektlösa som vissa människor är så sätter de sig mitt på väskan. Ibland brukar jag till och med låtsas leta efter något så att de ska se att man inte har tid att flytta på den, men det verkar inte alltid räcka. Tänk om jag skulle ha en svindyr kamera/ mobiltelefon etc. i väskan som skulle gå sönder när de satte sig på den, skulle de då stå för kostnaderna? Nej knappast, de bryr sig inte ett skvatt!

Nej mina unga med passgerare det är dags för att vi slår tillbaka. Det är dags att säga stop! De kan inte beté hur som helst bara för att de är "vuxna".


Trötter

Svårt att sova inatt? ohja! Fortfaranade trött? OHJA!
Men de få timmar jag fått till sömn har jag verkligen drömt om något helt super duper bra!

CSIMIAMI

Nu börjar CSI Miami och jag och Helena ska ladda upp med en feeeeet glassbomb! HEJ DÅ!

Ge mig en kniv,ge mig en frukt och jag ska göra det till konst

Med en bra bok överlever man det mesta. Jag och baby har spenderat dagen ute i trädgården på en filt, blev ingen skola eftersom jag imorse inte alls kände mig kry nog för att gå till skolan men imorn går jag oavsett hur hög feber jag har när jag vaknar. Jag och Issa ska ju börja planera vårat projekt! Kommer bli superduper kul! Vi funderar på att åka utomlands och göra ett fotorepotage, och såklart passa på att njuta av solen och party livet.


feberfrossa

Inget har varit på topp idag, vaknade helt utmattad och stel i hela kroppen, febern gjorde att jag svettades i massor men samtidigt frös jag. Det blev att leta fram långkallsipperna (de röda som är helt underbart sköna), på med sockor och tjocktröja, det är vad jag har gått runt med hela dagen idag. Men tills imorn försöker jag ladda om och gå till skolan, så god natt på er!

Äta bör man annars dör man

JAG ÄR HUNGRIG!
Ge mig 7 big mac MENYER med cola! + 7 garlic dip, 3 milkshake 1 choklad, 2 vanilj! Till det vill jag ha 4 cheeseburgare.

Tack för din beställning, det går bra att komma fram till kassan!
Btw, vem kör?

Gamla godingar som vi bara inte kan glömma


Pill i stjärten och ha det bra, ligga lite å fundera

Trött som vanligt somnade jag direkt när jag kom hem från skolan, eller jag hann med en snabb lunch innan. Sov fram tills 16.40 då det var dags att kliva upp ta bilen och åka hem till A&L, L drog iväg på fotbollsträning och A kom hem från fotbollsträning så det var snabba puckar med att få fram maten. Vid 19 gick A och jag ut i trädgården och plocka körsbär sedan gjorde vi en grym fruktsallad, och vid 8 var jag hemma igen.

Kastade i mig mat och skynda iväg till solna där jag mötte upp, Marren, Kakan och Memme, blev prommis, gungor, glass och cola. Lugn nu allihopa det är lång tid kvar till beach 2010! och till den statsar jag att gå upp 20 kilo till så Matilda har laddat upp med bullar här hemma direkt från OKQ8, sug på den du! Men innan vi for hemmåt så var Marren upp till Kakan och hämta en bok, en "Kirrar biffen" bok. Så nu sitter hon hemma med läxor, hon ska lära sig allt Kakan redan kan +lite till.

Peace out fuckers vi ses imorn! Och till alla er som inte har sovmorgon imorn...jag börjar klockan 10!

payoff

Min älskade kamera finns numera i mina ägor igen, den är tillbaka från lagningen och den är nu tiptopp! Nu är det bara ny mobil som saknas men det lägger vi på hyllan ett tag till. Finns annat som behövs införskaffas först, som till exempel NYA SKRIDSKOR! Så läs det här mamma, jag behöver nya skridskor! Annars får jag väl skjuta på lånet och betala skridskorna själv med pengarna jag tjänar i veckan.
Och om jag ens ska orka upp imorn så måste jag gå och lägga mig NU!

Always looking up

Imorse trodde jag verkligen att jag skulle dö när jag klev upp ur sängen. Det var med tunga ögonlock som jag ställde mig i duschen och det var med tunga steg jag klev mot bussen, men jag tog mig till skolan och jag lyckades. Dock får jag byta resväg iår, fram till hösten iaf, eftersom det bygger om på blå linjen. Detta gör att jag måste åka pendeltåg och de är alltid proppfulla så jag måste alltid stå upp. Lagomt kul på morgonen när man är trött och irriterad och när man är kort så är det alltid folks armhålor överallt, och låt mig tala om att alla duschar inte på morgonen.

Men jag hade kul i skolan idag ändå, jag fick träffa Shavin, John, Grenda och Sebbe igen! Och stackars Isabelle låg hemma med magsjuk mage, KRYA PÅ DIG! Sista året nu classmates, and let's make it the year to remember!


SÖNDAG

och imorn kickar skolan igång som vanligt igen. Hur blir detta år? Precis som alla andra år när man lovar sig själv att ta sig i kragen och verkligen statsa. Man bestämmer sig att man ska gå upp VARJE skolmorgon och pallra sig till skolan för att sedan invänta helgen...men precis som alla andra år kan man istället bestämma sig för att helgen börjar när en själv vill och känner man för att den börjar på en onsdag, ja då börjar den på en onsdag.
Så med det sagt... jag kan inte lova att min skolgång blir så mycket skolgång, men jag ska försöka.

en kväll som avslutas på bästa sett, den avslutas med GSH

Gårkvällen spenderade vi hemma hos Emma, det blev reggae, boris, hängmatta och precis allt det där som har med sommar att göra, det var najs helt enkelt. Det var "tjilla med livet". Efter ett tag droppade det in mer och mer folk och tillslut kändes det som om hela gamla BGT ligan var där, eller ja vi som brukade vara "gårdsungarna". Så det blev många gamla ansikten och vi tackar för en rolig natt. Och för att inte avsluta med film, GSH, det kunde helt enkelt inte sluta bättre.

Resumé av gårdagen

LYCKAT!!!

-

Om en timme kommer Frida hit så då måste jag möta henne vid bussen och innan dess måste jag hinna raka benen, fixa med presenten och fläta Idas hår.
Och för att inte glömma... ÄTA!

Betydelsen spåra har inte ens sett dagsljus, ikväll presenterar vi den!

Ikväll då spårar vi! tonight is the night! Dock har vi lovat att ta dte lugnt framför släkten, men vafan det går ju att förflytta sig.
Jag är taggad, Frida är taggad, Emma är taggad, Carro är taggad, Maria är taggad, ALLA ÄR TAGGADE!

Då har man vart på hockey

och den var inge vidare, mer slagsmål tack!
Nu bingen! god natt

Den där Gynning

Ja hon är så otroligt jävla awesome. Det kändes lite töntigt att skriva cool men nej hon är tamefan cool, riktigt jävla cool! Jag diggar hennes stil hon kör raka puckar och sin egna lilla väg,lite off road sådär.
Hennes sätt att vara öppen på, hon skriver en bok om hur hon i sin ungdom knullade runt och hur hon tog droger efter droger, och inte fan behöver man hamna på botten för det? Nej man kan ta sig till toppen ändå. Livet går inte under för att du testar en drog som vissa människor verkar tycka. Och Carolina hon gör allt på sitt eget sätt. Hon är konstnär, programledare, modell, författare och mycket mer och hennes sätt att vara allt det här, det är just det som gör att hon är en stor förebild till mig. Man behöver inte klä sig i klänning och leva på kosmos som Thomas DiLeva, för att få bete sig som om man vore 5 och fantasin flödar som aldrig för, man få vara flummig och och glamurös. Man behöver inte välja antingen eller, man kan vara allt så länge du gör det på ditt sätt. Kopiera ingen annan, de finns redan så många. Kör ditt eget race och stå för det du gör då kommer du långt, långt som Carolina hon har ju förfan skrivit en bok om några av hennes "stora" bravader. Hon har säkert gjort värre saker än vad hon berättar om i boken men för oss vanliga "svenssons" så är de stora nog för att väcka intresse och för vissa förakt, men inte hos mig jag avgudar henne. CAROLINA GYNNING ÄR COOL!


Hola at ya hottie!

Det var en mycket trött Anna som klev upp imorse, 25 minuter innan jag skulle vara hemma hos A&L, men som tur va så var mamma hemma så hon körde mig dit bort. Vi får väl helt enkelt skylla på bilpromenaden igår, även om det inte blev så himla sent, men det var svårt att sova när man fått i sig så mycket frisk luft under kvällen. Annars idag har jag bara legat och degat ute i trädgården med den bästa, färgat utväxten, mamma kom hem med sushi åt mig och ohja vad jag har längtat efter min sushi! mmm det var ljuvligt gott! och tack tack, vi får inte glömma att tacka solguden för solen. Här klagar vi inte, fint väder imorn oxå tack!

Jag Maria och Micke tog dodgen och åkte ut till Ekerö och chilla lite, Maria badade och bilfärden bjöd på många skratt. Att vi sedan åkte til Max och mötte upp Carro och Emma gjorde inte saken värre speciellt inte när det satt världens jävla hottie inne på Max. Emma det är bara att du fixar fram numret nu! mmmm, rakad tatueringar, på halsen!, och jävligt snygg, vad mer kan man begära?

Aldrig någonsin kommer jag att skämmas över blodet som strömmar inom mig


Mamma                                                                Pappa
Jag älskar er båda

Rensning

Skulle vart jobb idag men icke det blev det inte, hoppas på att det blir det imorn istället, I need cash!
Aja jag får väl helt enkelt njuta av det vackra vädret helt enkelt. Men först ska jag rensa garderoben och ut med all skit som bara ligger och tar upp massa plats.



Btw mina bilder från prag ligger nu uppe på facebook! Skönt, dock är kameran fortfarnade på lagning.

81 dagar, dvs 12 veckors sommarlov börjar lida mot sitt slut


Imorn, eller ja idag om jag ska gå exakt efter klockan...men iaf den 19 augusti hälsar Jensen Gymnasium alla elever välkomna till läsåret 09/10 och som för mig är kännt som det sista året på gymnasiet! WOHO studenten ligger runt hörnet, det är inte ens ett år kvar!
Så det här är egentligen min sista riktiga sommarlovskväll, och ska jag verkligen spendera den framför datorn? Nej ni jag har faktiskt varit så slö iår att jag har tagit lite längre sommarlov. Det började med att jag åkte en vecka innan skolavslutningen och det slutar med att jag tar ledigt de första tre dagarna i skolan.
Och för att nu visa att jag inte tappat mina matte kunskaper, de få jag har, så ska jag nu berätta för er att ja har haft sommarlov i 11veckor dvs 76dagar och det har varit SKÖÖÖNT! Och kvar är det 5 dagar och det gör att jag kommer ha ett sommarlov på 81 dagar, dvs 12 veckor. LOVELY! Så på söndag säger vi hejdå sommarlov för alltid och det skall få sig ett riktigt avskedsparty. Då spårar vi!

Dagens C

It's the place where people have deep pockets

Fix och trix

Hann städa lite utav rummet idag iaf, sedan bar det av till stinsen och jag införskafade lite pyssel. Så nu är armarna dekorerade med massa armband.

Men nu ska vi kila iväg till bussen, bio som vanligt med Maria och Ida.

Linje 123 kapad

Clean my room

Ja nu är det dags! Golvet ska återigen få se dagsljus. Wish me luck!

Clean my room, en affärsidé

Imorn är det hög tid för Clean my room igen och sedan ska jag träffa Maria det fyllot! Vad vi ska hitta på är inte bestämt ännu men jag känner för en liten roadtrip till IKEA och kanske en sväng förbi nå köp centrum eller liknande, men nu blir det film.


Vi njuter, vi ler, vi skrattar och vi firar!


Serieledning

Hej, tjo och klackarna i taket! Nu ska det firas med jordgubbar och grädde. Och vi tackar Gnaget för kvällen insats.

Det har varit dött här ett tag

men det är bara för att jag är trött


Kompis det går bra nu

Då var det snart dags att åka ner till vallen för att jobba i VIP-baren.
Djurgården- Malmö red hawks.... undra om min tatuering kommer bli populär

Pump the volume

Bilturen igår blev helt hysteriskt. Nej men massa musik och far å fläng åt alla håll. Vi hade en rolig kväll helt enkelt.

Och idag klev jag upp med tuppen? nej jag väcktes av att det ringer på hem telefonen och samtidigt ringer det på mobilen, så jag fick ignorera mobil samtalet som kom från Maria. Jag visste ju ändå redan vad hon ville, och det var att jag skulle hänge med på hockey. Men icke sa nicke det ville jag inte för jag ska nämligen spendera hela kvällen i sollentuna ishall då djurgårn spelar mot malmö och jag ska jobba i VIP-baren. Så har ni inget för er, åk ner till vallen och njut av hockeyn.

Nej nu...back in to the sun! Måste ju passa på medans den lyser.

Spontan biltur

Vi avbryter filmtittandet för en lite biltur. Snart blir Mary and I upphämtade av grabbarna grus. Vi ses bitches!


suck

Solen sticker fram mellan molnen och regnet bara öser ner, och jag måste gå och lämna tillbaka filmerna som jag hyrde igår. Någon som vill köra mig ?

Nej nu ska jag höpp till köjs och sova lite

GOD NATT!

Ibland undrar man ju vad som händer uppe i hjärnkontoret...

för det verkar spåra helt totalitärt. Inga gränser alls!

Let's make a deal with the devil

Jag är hungrig och på dåligt humör som vanligt! Måste ta mig i kragen och hitta på något, och det är snarast! Jag känner för att spåra totalitärt! Jag känner för att dra en runda till landet och spana solnedgång och drick rosé. Skulle inte sitta helst fel att vakna upp där ute på fredagmorgon och känna baksmällan från kvällen innan på Högmarsö. Det låter som en riktigt bra idé, nästan lite för bra.

Looking good

Nu börjar rummet få sin naturliga form igen och alla kläder är nu borta från golvets ytor. Dock är skrivbordet kvar att tömma, småplock dvs. Jävla småplock! Men det ska vi väl hinna med innan jag ska hämta A&L.

What happens in Praha, ends up on facebook

Kameran är nu inlämnad och jag får tillbaka den om 14 dagar så håll ut mina vänner, håll ut! Ni får helt enkelt titta på bilderna som finna på facebook istället.

När regnet bara öser ner

Städa rummet kunde vara en bra idé om jag hade lusten till att göra det, men icke.
Packa upp väskan från prag kunde vara en bra idé om jag bara hade lusten till att göra det, men icke.


It's time for you to fuck off early

Har varit vaken till och från sedan 8 imorse men reste mig inte upp ur sängen förens vid 12.
Segade lite, åt frukost och tog sedan en lång promenad med hunden och han precis hem innan regnet började vräka ner, fick inte en enda droppa på mig men när jag kom in på altanen så öppnade himlen sig. Så hur ser vi på det här? Jo jag tror att gud gillar mig, jag är hans favorit. Så sug på den du!


1an och 2an!



 


Vi gillart!

Idag har det börjat komma upp bilder och vidoes på facebook från resan. Mina bilder ligger dock fortfarande på minneskkortet eftersom kameran är trasig. Men här får ni en försmak av vad vi har haft för oss, bilder från Ankans kamera.



SLEVA PÅ BARA

Prag spårade totalitärt!, och fan va skönt å komma hem med medalj runt halsen.
Btw, kameran är trasig så bilder kommer sen och de är inte nådiga vill jag lova.

Packa eller stanna hemma

Jahopp då var filmen slut, har fortfarande inte gått och lagt mig, eller ens för den delen bestämt mig om jag ska med till prag eller inte. De som ska till prag lär väl stiga upp om cirka en timme eller så. Och jag... hmm...jag vet seriöst inte hur jag ska göra. Det låter lite töntigt men det är fan ett svårt beslut.
Åh jag vill inte, varför kunde inte resan vara om typ 1 vecka? Förstår ni jag har sett fram emot den här resan hur länge som helst, det har typ varit det ända jag pratat om, men nu...det finns inget kvar att hämta. Jag måste hitta något och hålla fast vid det, jag måste hitta den där glöden igen.

When nothing goes your way

Everything is falling down

the fire is out

I no longer feel the love for the game, I'm out.

Your my shoulder when I need something to cry on

Från svart till vitt

Ens humör och känsla för något kan verkligen slå om sjukt snabbt. Just nu har jag inte någon som helst lust att följa med till Prag och känner jag samma imorn bitti så följer jag verkligen inte med, jag kommer iaf lämna utrustningen hemma. Det blir inget spel för mig, det blir inget Prag. Hej då Prag och hej hej Stockholm, jag stannar hemma.

I think someone's nervous

Kollade nyss inkorgen på mailkontot, ajaj, detta tjat om packningslistor. De är fett bra egentligen man slipper lixom tänka själv. Men hallå! Jag är fett nervös inför Prag och jag vill inte packa, jag packade ju nyss upp väskan från Helsingborg. Ja, jag kom hem därifrån för en vecka sen men packningen låg i väskan fram tills imorse. Jag vill inte packa väskan, packa är ÖVERSKATTAT!

Och för att inte tala om all musik som måste fixas och in på Ipoden. Åh, det blir bara mer och mer! Nej! HJÄLP!

Bästa bilden för att förklara hur jag känner just nu, helt jävla förstörd inför packningen! VILL INTE! Men jag vill till prag, kan någon komma och packa och fixa och trixa allt åt mig!
P.s jag vet att ni diggar hakan! Den  är fet najs! SEXY!

Aldrig mera handdisk


Jag upptäckte att nu har vi vatten i nya köket, och hör å häpna VI HAR DISKMASKIN IGEN! Aldrig mera handdisk! TACKA GUDARNA!

Sol sol och åter SOL och vi är i Sverige

Idag gick jag upp lite efter 10 men ändå innan halv 11 och då var det frulle på en gång. Var ju tvungen att få i mig lite energi för att orka med lasset av alla mina kläder som skulle ner tvättstugan, sagt och gjort! Nästan alla kläder är nu tvättade och jag är redo för Prag. Medans kläderna låg och snurrade i maskinen så passade jag på att förvandla min hy lite, jag lapade lite sol helt enkelt även Dante joinade ute i solen, och snart kommer mami hem med mat och sedan bär det av till ishallen för 2 matcher! TAGGA TAGGA TAGGA!

wash and get clean


Nej det börjar bli dags för bingalingen nu, dock ligger jag redan i den men det kanske är dags att släcka ner och krypa ner under täcket. Det är ju en dag imorgon oxå och den kommer att bestå av städa, tvätt, tvätt och återigen tvätt och sedan match.
Alla mina kläder ligger just nu i högar, ja plural, högar i mitt rum. Mamma kallar mina kläder för mattan eftersom de täcker upp nästan hela golvet. Så ni kanske ser anledningen till varför jag måste tvätta inför Prag, man vill ju inte gå naken lixom.

Stockholm North Stars

Ja ni mina små vänner. Jag har hunnit vara ute med Isabelle från min klass och vi hade minsan en rolig kväll och för att inte tala om bussresan hem. Jag kan ju bara säga en sak och det är att jag är glad att mina förälldrar låtit mig smaka på både det ljuva livet i lite finare områden och det bittra livet i slummen, men mer om det någon anna gång för nu ska vi prata om Stockholm bästa ringettelag, nämligen Stockholm North Stars.

Idag var som sagt vårat första ispass innan Prag och "gud" så skönt det var att kliva ut på isen och ta de där första skären. Känslan asså, ja den går inte att beskriva den måste upplevas. Det är lixom som en iskall bärs och en pizza på sommarn i stekanade sol fast ännu bättre! JA det ska gudarna veta att det...det är riktigt jävla bra!
Och efter träningen blev det movie time med biokvartetten, Matilda, Ida, Marren och jag. Denna gång blev det Harry Potter.


På tal om ingenting så var Frida väldigt på alerten i fredags när vi träna och efter en fet tackling, och för allas vetskap det var fys och vi spelade FOTBOLL, och en spelare som blir liggandes så utvecklas denna konversation.
Någon- vänta spela inte, hon ligger ju skadad.
Öberg- Äh vi i de här laget kör inte riktigt på fair play.
Frida- Jaså, inte i den här sporten heller?

hej tjo och klackarna i taket

oj oj oj, igår skulle jag ut med klasskompisarna men råka somna på soffan och vaknade på tok för sent för utgång. Eller vänta kan det någonsin vara försent för utgång? Ja det kan det, iaf här i Sverige då krogarna stänger 3. Nej men så det blir utgång ikväll i stället och då ska vi slå klackarna i taket och röja som aldrig för. Dock utan alkohol eftersom det nu är nära till Prag och imorn hålls första ispasset innan Prag, så you better be ready lixom.

RSS 2.0