och så var det där här med snygga bilder

Imorn blir det lunch med Bellis och jag hittade nyss denna bild på hennes blogg. Uscha! men den bjuder vi på! eller jag bjuder på den, bellis blev ju bra på bilden.

Go team B.A! Go go go!

Söndag är till för de slöa

alltså för mig! Hela dagen har jaga bara tagit det lugnt och legat i sängen fram tills klockan slog halv 3 då gick jag upp för att städa rummet sedan åkte jag ner till vallen och körde dubbla träningspass. När jag kom hem så lämnade jag bara väskan och bytte jackan sedan gick jag och mötte Maria vid bussen och vi åkte till centrum  för att köpa godis. Så nu har jag bara legat framför tv och degat med godis och lussebullar.
Men nu ska jag bädda nya i lakan i sängen eftersom jag inte hann göra det förut swedan blir det hej hej john blund, och god morgon jönsson ligan.

Ica pyntar fint vid köttdisken! Gissa om jag och Maria hoppa av glädje när vi såg den.

Chocolate rain


We were soldiers

Igår bjöd Linda på 18års mottagning med släkt och vänner. Maten var as god och drickan fanns det inget slut på. När klockan närmade sig 10 så drog alla till saxen förutom jag. Jag drog hem och chillade framför tvn istället och såg we were soldiers. Den filmen är helt grymt bra! Jag älskar den. åååhh, när han tar första steget ut på slagfältet och sedan när kriget är slut så tar han det sista steget från slagfältet, så jävla grymt!

I will be the first to set foot on the field, and I will be last to step of, so help me god.


When you're no longer in control

Jag vaknade för en halvtimme sen, trots att jag hade ställt klockan på 07.30 och jag vet att jag vakna av den och tryckte på snooze(vad jag trodde iaf) men jag måste råkat stänga av larmet istället. Så ingen träning för mig imorse.

Nu ska jag fixa Idas naglar och det tar ju ett tag. Sedan ska jag iväg till Linda och fira henne så bye bye!


Just chillin with my brotha!

Idag blev en riktig hemma kväll med lillebror. Vi laddade upp med massa godis och glass sedan bänkade vi oss framför pirates of the caribbean. Det är helt sjukt att min bror kan de flesta kommentarerna, eller ja iaf de som är värda att komma ihåg. De där roliga och finurliga kommentarerna.
Men nu är det dags för bingen för imorn är det upp i ottan och ner till vallen för träning.

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We pillage plunder, we rifle and loot.
Drink up me 'earties, yo ho.
We kidnap and ravage and don't give a hoot.
Drink up me 'earties, yo ho.


B kurs debut

På idrotten idag fick jag den klockrenaste kommentaren från min lärare. Jag, Bellis, Shavin och John låg typ och halvsov i sofforna på gymmet när Brick går förbi.



-Jaså Anna, du har B kurs debut idag ser jag.

-Jag du ser väl hur taggad jag är. Svarar jag halvsovandes. Tro mig det var roligt när man var där.










The big happening

Oj oj oj, det verkar som om det har blivit värsta stora grejen när jag kommer till skolan nu. När jag kom imorse så rullades en röd matta ut och en orkester spelade trumpeter och allt! Folk stod överallt, till och med på balkongerna på skolan! Alla skrek och tjoade. När mattan rullades ut så delade sig folkmassan som om jag vore mosses när han delade på havet för sitt folk. När jag sedan kom upp i klassrummet så bjöds det på tårta och saft!

Nej nu bara skojjade jag, men visst hade det varit kul om det var så. Jag fick dock lite reaktioner. För när jag öppnade dörren in till klassrummet så vände sig hela klassen och kollade frågande på mig, sedan utbrast Shavin. -Anna, vad gör du i skolan?

Tappert

Imorn gör vi ett nytt tappert försök till att komma iväg till skolan
, sista dagen, eftersom jag inte kom iväg imorse heller. Nej men det är bra att komma till skolan först på fredan. Starkt jobbat!

Jaja strunt samma, dagen har spenderats hemma och kista där jag köpte present till Linda. Vilket va skit svårt för vad ska man köpa? Hon fyller ju 18 så det är ju inte så kul och bara få något random man jag tror nog att jag lyckades knapa ihop lite bra saker. Hope you'll like it!
Så när jag kom hem från kista sy började jag knapa på min balklänning från i nian. Den är på tok för lång men för snygg för att bara användas en gång sy nu har jag fixat så att den är kortare. Det blev självklart massa degande framför tvn. Och jag fick mig en liten överaskning av Ida. Vill berätta nu men får inte för Ida för hon har fler att överaska först.
Nej bingen var det.... God natt.

tadaaaa!


Gå och dränk dig själv! Världen skulle vara en mycket finare plats utan dig...

This sucks...

Bläää! Idag var jag uppe tidigt för att åka iväg till skolan och jag gjorde det faktiskt. Men när jag sedan kom till skolan så upptäckte jag att......
hela klassen var iväg på bibliotek! Kul, nej inte det minsta där hade gått upp helt i onödan för att åka till skolan och sedan vända hemmåt igen. Väl hemma somnade jag på en gång och sov fram tills klockan två, då gick jag upp och käka sedan bar det av hem till A&L.
Nej men vad säger ni? Imorn är en ny dag och ett nytt försök. Efter skolan ska jag försöka shoppa lite, måste ju hitta en present till Linda som har mottagning på lördag, hon fyller 18 på måndag! GRATTIS GRATTIS!

Christine... Brothers and sisters


Christine garvar man bara åt. Det är riktigt kul! Men jag längtar ändå tills det är slut för då börjar Brothers and Sisters, egentligen borde jag gå och sova så att jag orkar gå upp imorn men jag MÅSTE se det ända. Jag får helt enkelt tvinga mig själv att gå upp imorn. Fast när man står med facit i handen så vet vi ju hur det blir. Men peppar peppar ta i trä! Det ska gå.

Med datan i knät

och tvn rakt framför mig. Jag börjar trivas med att sitta nere i vardagsrummet och surfa. Jag skulle skrivit förut idag men jag orkade inte, jag har bara sovit hela dagen. Ingen skola för min del.
Men en sak ska ni veta, jag tog chansen och lekte ute i snön idag. Hela 2 timmar var jag och ungarna ute och lekte i snön. Pulka, tefat, sjärtlapp och massa snöbollar. Kände att jag var tvungen att åka pulka innan torsdag, för då ska ju tydligen all snö töa bort.

Men snart börjar desprete housewifes så jag måste skynda mig och hämta ett glas mjölk.

Yeaj!

Kollade nyss min mail och det verkar som att jag har fått jobbet, eller de vill iaf att jag ska hjälpa till på mässan unde husdjursmässan i januari. Sedan skulle jag svara på lite frågor om när jag kan arbeta.. tider och sånt. Kul! Men jag tänker inte nöja mig där, jag har nämligen ett till jobb att söka och det tror jag att jag kanske kan få börja med redan innan jul. Om jag nu får det....
Wish me luck!

Passion


Er vill jag parta med!



Boston tea party

Matchen ska vi inte tala om. Vi spelade som om hela laget varit ute på stan och svirat igår. Resultatet blev 10-4 till USK. Men kul hade vi iaf. Men efter slutsignalen var det snabbt hem och vi hann hem till Boston tea party. YEAH!
Ser på det just nu till och med, och fy fasen vad kul det är. De är fulla på jobbet, haha! Rätta takter grabbar!


Dammatch

Jag ska snart bege mig till barnen och sitta barnvakt sedan ska jag iväg till solna och spela match! Äntligen en match som blir av, tack USK!

JAG VILL ÅKA PULKA NU NU NU! Hoppas Anton och Lukas vill åka pulka. Yeah, nu lägger vi allt hopp på småbarnen!

Snöstorm

När jag vakna imorse var det världens storm utanför mitt fönster och hell no att jag tänkte bege mig till skolan i snöstorm. Så jag stannade hemma idag, vilket var ett mycket bra drag av mig. Jag fick sova länge, jag har sökt jobb idag och jag slapp gå ut i det kalla vädret. Vilket påminner mig om att berätta för er att jag har fått en pälskappa av min mamma, det är hennes gamla som hon fick av sin mormor. Kaninpäls! Den är mycket fin och välvårdad. Men den är dock lite för lång så jag ska lämna in den till en skräddare och få den förkortad.

Så nu längtar jag bara på att den ska vara klar! Sedan ska jag spara in lite pengar så att jag kan köpa en till ny jacka. Det var egentligen Ida som kom hem med den och en annan jacka, men hon ska lämna tillbaka den och jag blev helt kär i den så jag ska försöka få ihop pengar till den så att jag oxå kan köpa den. Annars kanske man kan önska sig den i julklapp men samtidigt så fråga jag mamma och hon sa nej, men vad har man 3 förälldrar till?


PULKA

Fan vad jag vill åka pulka! Jag ska bannemig ta med en ner till vallen. Medans de andra är ute och värmer upp så ska jag, latmasken, roa mig åt roligare och vettigare saker som att åka pulka!

Btw, jag har varit med familjen i barkarby outlet och jag hittade ett par stövlar! YES

Bring it on

Blev bara vanlig träning igår men det var kul, sedan bar det av hemåt där Bring it on visades på tv. När den var slut så var det bara att skynda sig att och byta om till lite finare kläder sedan bar det av hem till Krimmis bror. Runt 4 blev det dags att röra sig hemåt så jag knallade iväg till nattbussen.
När jag klev av bussen så fick jag sällskap av Maria i telefonen och vi ett minsamt roligt samtal. Hemgången tog lite längre tid än vanligt men vad gjorde det? Det snöade ju ute och det var hur mysigt som helst! Jag älskar snön.

Krimmi ligan

Jag har legat i dvala sen i torsdagskväll när jag skrev sist. Det blev ju såklart ingen idrott men jag tog mig till skolan, fast till klockan 13.00.

Kvällen spenderade jag hemma i soffan med Ida, Elli och Jullan, men när klockan slog 00.00 så kände vi för att gå ut en stund. Vi ringde Maria och total lurade henne, hon hade även fått utstå sms terrorn med "en äkta Krimmis bekännelser".

Nog om vad som hänt...idag skulle vi spelat match mot Kista, men nej nej... inte längre. Den matchen är nu inställd, kista lämna WO. Vet inte varför men det lämnar ju bara möjlighet till spekulationer. Men troligtvis kommer grabbarna ner och spelar mot oss. Så vi får väl se vilket motstånd vi får.
Ikväll blir det ut och svira med Krimmisarna, vart? Ja det får vi se...


Kill me

Imorn knackar tuppen tidigt på mitt fönster. Redan vid 06.00 ska jag upp eftersom bussen går 07.15, woho tummen upp tänker jag. Nästa tanke blir faktiskt att jag åker hemifrån så tidigt för att jag har idrott, woho båda tummarna uppe nu. Nej usch fy tvi och blä! Rena rama självmordet.
  -Knack knack!   
 -Vem där?
- Döden....

Svenska och matte,

Efter att ha suttit framför datan nu ett tag insåg jag att jag bara varit uppe och helt vaken i ca 1,5 timme. Det är inte ok, inte ens nu när jag är sjuk. Nej lite skolarbete kanske man skulle ägna sig åt? Fast då förflyttar jag mig nog från mitt rum annars får jag inget gjort. Kontoret, köket eller vardagsrummet?

BTW, igår blev det inga nya stövlar. Det är riktigt svårt att hitta stövlar som passar när man har storlek 36 på fötterna och vader som är lika runda som stora meloner. Damn you ringette.


Nya stövlar

Syster yster ligger sjuk i sängen och åmar sig som om det vore synd om henne, och ja det är synd om henne. Jag kanske ska köpa hem något åt henne? Jag ska till stinsen med mami och kolla på nya vinter stövlar.
Jag vet att hon vill ha nya lösnaglar från depend. Kan ju bli att köpa det till henne.

Dagens citat: "Jag är den goda fen"

CV, english please

Som den snälla dotter jag egentligen är... Min mamma har bett mig översätta hennes cv till engelska, så jag ska sätta igång med det på en gång.
Tro nu inte att min mamma inte kan engelska, för det kan hon men hon vet också hur mycket jag älskar att "hålla" på med engelska saker. Inlämningar, filmer etc. Engelska är mitt favoritämne i skolan, jag skulle lätt kunna gå i en skola där man bara läser engelska men hade väl inte ambitionerna till att söka ett sådant gymnasium när jag gick i nian.

Jag är inget överbegåvat barn när det kommer till engelskan utan jag har bara lätt för det eftersom jag växte upp med det i hemmet. Mamma och pappa, på den tiden de bodde ihop, var båda mycket engagerade i Rugby och vi hade ofta "rugby" människor som hälsade på hos oss. De var från Nya Zeeland och andra rugby nationer. Och jag kommer ihåg att jag älskade att sitta och lyssna på dem när de pratade, så på den vägen fick jag mitt intresse för engelskan. Det är väl oxå därför jag har det uttalet som jag har när jag pratar.

Det snöar!

Fan va härligt! Då kanske man kan hoppas på en riktig vinter med massa snö och inte bara massa slask som det varit nu de senaste åren. Vi kanske till och med kan få snö på julafton! Som det Btw bara är 34 dagar kvar till som lilla John påminde mig om i skolan idag, och det innebär 32 dagar kvar tills han fyller 18år!

Idag i skolan hade jag och Bellis as kul, som vanligt om inte vi är på dåligt humör båda två, men så var det inte idag! Idag var humöret på topp. Dagen började med spanska. 5 elever närvarande på lektionen, alltså inte mer än vanligt. Yousef höll på och muppade sig som vanligt och Bellis blev kallad galen av läraren. Lunch blev det på Venezia och sedan historia där vi såg klart på filmen vi började se i måndas. Slutade 15.15 och då bar det av direkt hemåt, träffade på 2 gamla klasskompisar medans jag väntade på bussen och precis när den hade åkt fick jag ett samtal från ingen mindre än Mr Parling som undrade om jag satt på bussen. Han hade alltså missat den precis och fick förlita sig på apollohästarna och vandra hemåt istället.

Träning för verkligheten

En lektion idag i skolan WOH! Bra jobbat på schemat där. Nej seröist så är tisdagar den tråkigaste dagen på hela veckan.
Nej nu är det dags att packa träningsväskan och bege sig ner till vallen för ett ispass. Jag hoppas vi ses där på lördag också.

Inbjudan!

Plats: Sollentuna Vallen        Ishall A
Tid: Matchstart 17.00
Datum:22/11

ALLA ska befinna sig på vallen nu på lördag kl.17.00. Det blir årets match!

Publikrekord, vi statsar på att få så mycket folk som möjligt till vallen. Ta med kompisarna och kom! Spelar ingen roll om du känner någon som spelar, kom bara och kolla och heja fram något utav lagen.
Det finns cafeteria att värma sig om det blir kallt, men annars är det en ganska så varm hall, men vinterjacka på!


pancakes

När klockan ringde 11.30 imorse så vaknade jag faktiskt! Men jag låg och drog mig ett tag men nu känner jag doften av pankakor så jag ska ner och käka frulle nu. Sedan bär det av till skolan där 2 onödiga lektioner väntar.
Bye bye


Hey little girl on your way to class

Nej jag har ju lovat Bellis att komma i tid till skolan idag, så jag kanske skulle ta och kliva upp ur sängen nu. Jag börjar ju 13.45 så jag måste åka typ 12.45. Suck!
Nomy - You better die young

Helgen

Oj oj oj, fy fan vad jag har haft kul! Middagen med USK var grymt lyckad sedan fortsatte den äldre delen av sällskapet hem till Krimmi där party väntade. Lördagen börjades med pizza nere på hägges, sedan bar det av mot solna där USK-Kista spelade match. Vi hade ju USKare som var heja på vår förra match varför skulle vi vara sämre. Vi bildade en liten klack där på läktarn och hade det skit kul. Matchen sluatade 19-6 till USK.
återigen begav vi oss till Krimmi där ännu ett party var på G. Maria och Agge kom oxå, skit kul att ni kom tjejer! denna natt blev ännu senare än förra och jag tror jag gick å la mig vid 7 eller något. Satt ju uppe och snacka väldigt länge. Vid 13.00 ringde klockan och det var dags att gå upp, och utanför fönstret så SNÖADE det. Usch. även denna morgon blev det pizza från hägges sedan bar det av mot vallen där flick laget hade match mot USK, och den slutade 3-2 till oss. 2timmar senare hade vi äldre tjejer träningsmatch mot USK och den slutade 7-8.

jag är trött på det här nu

Seriöst det här är inte okej längre nu får du fan skärpa dig. Ditt beteende är inte ok längre! DU förstör för både dig själv och andra. Det går inte ens att peka ut vem du förstörmest för när du håller på som du gör, men jag kan tala om att folk börjar tappa mer och mer "intresse" för dig. De vill helt enkelt inte ha med dig och göra längre.


thank god its friday!

fy fan va skönt jag skickade in rapporten för typ 40 minuter sen! Så nu är den ute ur mina tankar och jag blockar bara framåt! Ska sätta mig i bilen och åka hem till Krimmi och 20 min så jag måste skyda mig, för här står jag i underkläder och blöt hår.
Hurry Hurry!
and this is my god bye for the weekend, vi ses på söndag! Gud nu kände jag mig lite som blondinbella som tar puas över helgen emn så är det icke. Eller bara denna helg eftersom jag ska var borta hela helgen.
PAAAAAAAAAAAAAAAARTY!

7 miuter kvar sedan slutar skolan och fredag kväll here i come!

Det blir lunch på östervalls idag sedan tar jag tåget hem och avslutar rapporten sedan ska jag väl hem till Krimmi och lämna lite saker sedan är det middag! WOHO!
Jag är så jävla taggad!

OCH MARIA DU SKA MED PÅ LÖRDAG ANNARS KOMMER JAG BE MIN DÖDA GAMMEL FARMOR ATT HEMSÖKA DITT HUS!


Jag kom i tid, och mycket mer än i tid

Jag var i skolan 20 minuter innan jag börja! Woho!
Och nu har vi matte, blä inte kul! Jag vill ha kväll nu, nu, nu! Fast först måste jag göra klart min terror rapport.

Sir, yes SIR!

I here you calling my name

Då var det dags för att sova då. Upp tidigt imorn, + att man ska gratta lilla Charlie som fyller 14år! Jag vet... 2 dagar mellan far och son. "Äpplet faller inte långt ifrån trät"








Taggad till tusen!

Jag kan fan inte tänka på annat. Screw the terror, it's here to stay wether we like it or not, and here is something else thats here to stay!

Känn och kläm på den du!

undercover lover

Jag kom en bit på arbetet förut men sedan fick jag besök av Maria. Kul kul, kom på lördag bitch! MIDDAG MIDDAG!
Sedan har har bilderna från våran lagfotografering kommit idag, fan va bra krimmi bilden blev! Vill lägga upp den men får inte göra det än för Ida eftersom ni krimmisar kan se den då. Ida vill visa den för er imorn på middagen så jag lovar att den kommer upp för er andra efter helgen!
Men nu måste jag fortsätta med mitt arbete.
Terror terror terror!

rapport dags

Då har man varit nere och tränat lite... tillbaka till verkligeheten och tillbaka till rapporten. åhh pallar inte!

Ge mig helg nu!

Åh vad jag vill att det ska bli helg nu. Då slipper jag tänka på det här jobbiga terror arbtetet för då är det redan inlämnat och klart(?) Sedan bär det av ut för att käka med laget och så klart USK! Stockholms 2 bästa lag ska ut och käka tillsammans. Kommer bli riktigt kul, favorit i repris eller vad säger ni tjejer? Sedan har jag ju hört av en liten fågel som viska mig i örat at det vankas efterfest. WOHO!

Så kort i allmänhet
Fredag: middag med SHC och USK, + party!
Lördag: Ja det vankas party då också!

Dagens citat: "Det ser packat ut"

Där sattes det kuggar i hjulen

Nej usch, jag har inte kommit längre på mitt arbete. Jag lägger det på hyllan tills ikväll nu. Jag har ju träning klockan 17.00 så då har jag ju de att fixa oxå. Måste lägga upp hela träningen, vi har match i helgen och det är sista träningen innan matchen så vi får väl träna lite försvar och uppspel.

plugg plugg plugg

Sitter med mitt historia arbete som jag suttit med i snart 2 timmar, och fy satan va jag är trött på att skriva. INTE KUL! åh finns det något tråkigare? Vill bara bli klar med det nu nu nu! men nej jag är ju inte ens halvvägs med arbetet.
Varför är det så svårt att skriva arbeten till skolan när det är så lätt att sitta här och skriva? Det måste vara språket. I skolan måste det vara korrekt och formellt, men här kan man bara spy ur sig vad man vill och man behöver inte alls tänka på att meningen har blivit för lång man kan helt enkelt bara skita i alla skiljetecken det är bara att skriva på hur jävla långt som helst för ni kan inte stoppa mig och då ska jag bara spy ur mig en massa ord som ni nu måste läsa så deså

Rock dudes

En till som är helt totaly lovely crazy med rock dudesen är den hesa rösten. Ni vet den där sexiga whiskey rösten!

Nej terror rapport var det. Jag stannade ju hemma idag för att skriva klart den.

Die fisches die!

Världens bästa tips!
Brustabletter, tydligen ska fiskar ligga och flyta på ytan dagen efter.
Muhaha! YES!
Tänk att treo verkar snabbt och effektiv.

BÄST BÄST BÄST

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

So fine this day
all your problems has gone away
But tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

Your life, a game
turn it up, turn it up with cocaine
And everytime that you live is a time when you feel
and the only time you heal

Fiskjävlar


Får inte ni lust att putta omkull den här? Jag får jämt det när jag är hos läkarn, och jag är där ofta. JAG HATAR FISKAR!
Och om man inte kan putta om kull den så kan man ju alltid slå på glaset så att det låter jätte mycket för fiskarna och så får de ont i huvet och simmar i cirklar tills de dör.
Så.... har vi en deal eller? Utrota alla sjukhus fiskar.

Pengar vad är det?

Jag kan inte hålla i pengar för 5öre, de brinner upp i mina händer. Idag när jag kom till sollentuna var jag tvungen att vänta på bussen i 20 min, vad gör jag? Jo jag går in i centrum och köper ett lip balm för 98kr! Hallå 98 jävla kr för ett lip balm! Vad tänkte jag med? It better be worth it!
Aja allt gick bra hos läkarn, och snart ska jag bege mig iväg till A&L´s skola och hämta upp dem. Sedan efter barnvakteriet är det som sagt middag hemma hos el padre.


Dagen idag

Jag försov mig igen! Jag vaknar helt enkelt inte utav klockan, något är fel. Fast jag kom till skolan i tid iaf, eftersom mamma körde mig till tåget. Och nu sitter jag i skolan och skriver på min historia rapport, eller skriver det var en lögn jag gör ju ingenting faktiskt.

Efter skolan ska jag förbi hm en snabbis och kolla om de har skorna i storlek 34/35 så att jag kan köpa dem till Maria för hon har inte hittat dem nånstans. Sedan ska jag hem en snabbis, sen läkaren och efter det är det barnvakt som gäller. Middag blir det hemma hos pappa idag.


Klockan är efter 00.00

och vi säger Grattis till världens bästa pappa!

Jag har minifeets!

Skorna som jag så stolt visade upp igår märkte jag idag bär jag var ute och traska till och från skolan att de var lite stora. Så på väg hem från skolan köpte jag ett par nya.
De första var i storlek 36/37 och de nya är 34/35. Jag tror seriöst att mina fötter har krymt för jag testade skor på andra skobutiker när jag var i centrum med mamma och då var också 36 och 37 förstora och jag har alltid haft den storlken, eller dem storlekarna. Men tydligen inte längre. Vad händer nu ska jag börja krympa på längden oxå? Nej gud hoppas inte, jag mäter ju inte ens över 160 strecket nu, endast 158,3 cm!


De berömda skorna finns på barnavdelningenH&M för endast 149kr! Fynd, fynd, fynd!

Tjenixen sa sixten!

Idag har jag gjort massa bra saker! Jag kom nästan i tid till skolan, 5 minuter sen bara. Bleiis och Shavin var sjuka så det var bara jag och boysen i skolan idag. Efter skolan åkte jag hem till Linda en stund, SÖT MELWIN! Hårboll. Sedan bar det av hemåt där jag mötte mamma i dörren. Mamma fråga om jag hade ätit och det hade jag inte så vi åkte till donken och käka sedan åkte vi till centrum för att fixa körkorts kursen, blä! JAG SKA HA KÖRKORT INNAN SOMMARN! Sedan blev vi kvar i centrum och köpte massa saker. Mest till mamma, hon har ju gått och blivit en desprete housewife. Så Martin hade sagt åt henne att åka och shoppa lite så det gjorde vi. Blev kläder, skor och smink. Så nu ska jag ha en liten sminkkurs för mamma imorn så hon lär sig hur hon ska piffa upp sig lite extra. Hon kan sminka sig men hon vill lära sig hur man fixar ed skuggor och utnyttjar ansiktets färger och sånt där som faller sig ganska naturligt för mig.
Vet inte varför men har man ett intresse så har man. Kunde sitta i timmar och bara testa olika sorters sminkningar när jag var lite yngre, och då snappar man ju upp vad som funkar och vad som inte funkar, sen så har vi ju alla tidningar och sånt man har läst. Efter shoppingen så var jag barnvakt och när jag kom hem så påminde Ida mig om att vi inte köpt present till pappa som fyller år imorn. Så jag kastade mig iväg till kista för att leta present, där stötte jag även på lilla fröken Eriksson, så jag fick sällskap av henne. Det blev Whiskey glas till far min!


Dagens goda gärningar:

- Jag visste att Linda var sjuk och hade ont i halsen, och vad passar inte bättre om piggelin till en trasig hals. Så jag köpte med mig 3 stycken och åkte hem till henne och lämna dom.

- Jag lånade ut mitt matkort till Sara så att hon kunde äta i skolan, jag skulle ju ändå inte äta.
- Jag la undan ett par skor åt Angelica eftersom jag ändå var i centrum och det fanns bara ett par kvar.


Shopping och goda gärningar

Idag har jag gjort massa bra saker och jag har varit och shoppat med mor min, men nu ska jag vara barnvakt så vad jag köpt får ni veta sen.
Bye bye

dags för kudden

ska upp 7 imorn och eftersom klockan inte ringde imorse, eller jag vakna iaf inte av den, så måste jag sova nuuuu. Annars orkar jag aldrig upp.

the magic number isn't three

Det tar exakt 4 minuter och 1 sekund att cykla hem från maria. Jag satte igång låten Nomy-Cocanie på hemvägen, precis på hennes uppfart innan jag cykla iväg hemmåt och precis när jag når min brevlåda så tar låten slut och nästa börjar. Är det the magic 4 minutes and 1 second eller?

JÄVLASKITASFITTADÖ!

Hej då Norling! Ni andra kan ju gärna gå och hänga er.

Du kommer vara saknad


Avlösning

Snart ska jag hem till Anton och Lukas för att lösa av mormor och morfar som varit där hela dagen. SKönt att de har varit där innan för då har de redan lagat mat och då slipper jag fixa med det. +att det alltid är mat över, och jag är hungrig redan nu men jag orkar inte gå ner och göra i ordning något så jag väntar tills jag kommer dit istället.

Usch men det kommer inte att bli kul att cykla dit i det här vädret. Ge mig sommar, sol och bad nu!

Äntligen

har jag fått mina örhängen. Yes! Nu slipper jag tänka på det. Äntligen var grabben hemma så att jag kunde hämta dem.

Självklart så käkade jag och bellis på indiska, mums. Sedan gick vi till ringen för att hon skulle köpa en tröja. Och efter det bar det av hemmåt. Tåget var försenat och jag som hetsat på som fan för att få mina örhängen var nu själv sen. Aj aj då, emn men jag fick dem iaf. Lika snabbt som jag tog mig dit så tog jag mig oxå hem eller ja till bussen där jag fick vänta i vad det kändes som hundra år eftersom den var försenad. Efter en hållpltas så klev lilla Maria även på. Trevligt! När jag kom hem så låg dessa och väntade på mig!

I'm happy!

Medans jag och Bellis väntade på att spanskan skulle börja så satt vi på "balkongen" och fjollade oss med kameran. Och vi ska inte tala om alla bilder vi tog på lektionen med datans cam. Haha, men de kommer ut i bloggen iaf. Fast just nu ligger dem på grendas USB så vi ska få dem via mail eller imorn. Vi skulle publicreat dem redan i skolan men datan muppade sig som vanligt. Och min data saknade knappen K.

Intern skämt

Btw Shavin fick nyss sin data, en vecka sent bara. Bra jobbat smöret!

Jensen södra

Sitter i skolan och försöker skriva på min terror rapport. Kan ju inte påstå att det går bra. Jag har kommit ungefär så här långt.




Det vill säga ingenstans. Och inte fan blir det lättare när äckliga ungar går förbi utanför klassrummet. Jag, bellis och shavin sitter och beklagar oss över alla äckliga backslick grabbar som går i vår skola. De har totalt misslyckats med vaxet denna morgon, eller ska vi säga alla andra mornar också. De har lyckats få allt i hårbotten och inget i topparna eller för den delen, resten av håret. Så deras äckliga små krulliga lockar sticker ut och det ser ut som om de inte har duschat på en vecka. Tänk dig ett halvt slickat hår, det ligger slickat längs med huvudets konturer sedan har du en massa judekrull som spretar och krullar sig åt alla världens små hörn.


WE DO NOT LIKE! Sluta köp wax på willys. Det är inte stekt, bara låtsas stekare som gör det.


Godnatt


Nej nu är det dags att sova man ska ju orka upp imorn oxå.

Boybands VS Bad boys

Vilka grabbar är egentligen bäst? Jag vet vilka jag tycker är bäst iaf, men alla har ju inte samma smak.

Boyband

Dessa killar är hämtade ur 90-talets musik genre. Här hade man redan gjort allt utom den fjolliga musik med 4 eller fler pojkar som skulle kallas för män. Man slängde ihop ett gäng olika grabbar för att locka så stor publik som möjligt. En som skulle tilltala alla små flickor, vi snackar alltså om den snälla oskyldiga snygga killen som var gruppens ansikte utåt. Sedan har vi gullegrisen, han med fina ögon och som egentligen var den ändå som kunde sjunga rätt så bra. Självkart fanns det ju också den äldre av dem som tilltalade alla morsor till dessa små flickor som var helt uppöver öronen kära i front figuren. Morsorna som blev iväg "tvingade" på konsert med sina döttrar, bara för att mannen i huset totalt vägrade att gå på konsert där små pojkar som precis kommit ut ur målbrottet stod och åmade sig på scen. Det var under deras värdighet att sponsra till ett sådant påhitt. Men morsorna som så fint påstod att de var dit tvingade för att små flickorna inte fick gå själva på dessa "farliga" konserter, de tyckte inte alls att det var så farligt för i själva verket stod och fantiserade om den äldre killen som var en perfekt svärmors dröm. Inte hade de bangat på att ha honom hemma mellan lakanen för den delen heller. Men såklart hade ju alla boybands också problem killen. Han som var en före detta alkoholmissbrukare eller narkotikamissbrukare.

Varför kom man på denna ide? Jag kan inte förneka att jag var en av de som faktiskt gick på deras konserter, för det gjorde jag och jag hade hela rummet fullt med affischer. Tills jag en dag växte upp och insåg att nej tack de där är inget för mig.

Och varför ska man inte välja boybands grabbar då?

  • Jo för att dem är fjolliga tycker jag. Fast å andra sidan så vem var det som misshandla sin flickvän? Jo Nick Carter. Den mesiga frontfiguren som gick och blev "hustru"misshandlare. Men om man bortser från det så...
  •  du ska inte välja boybands typen för att de är ofta mesiga, du kommer kunna styra och ställa med dem hur du vill. Därför ska du välja att ha en sån som hembiträde istället. För inte vill du ha en mes i sängen.
  • Han kommer alltid att vara romantisk, och det vill man inte.
  • Han kommer att visa känslor hela tiden, och det kan bli jobbigt. Riktigt jobbigt för hur kul är det att sitta och trösta en "karl". Men sedan kan han också bli "för på" med sina känslor och vi tjejer, visst vi vill känna uppskattning men vi vill också få jaga lite. Detta behöver du inte göra med boyband killen.

Dessa är bara några av alla anledningar till att inte välja mesen.


 

Bad boy

Åh... älskade, omtalade bad boy. Vem vill inte ha en bad boy? Men först lite bakgrund. Bad boysen grundar sig i rocken och dess nonchalanta stil emot kvinnor, här föds den tvättäkta bad boyen. Musik, gruopies, alkohol och droger är deras vardag. De skiter i morgon dagen, de lever här och nu. Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow är taget ur Kid Rocks låt all summer long. Det är som om han sätter ord på deras sätt att leva, eller hallå det är de han gör. Men självklart är rockern inte den ända bad boyen vi har. Vi har ju alla fotbollshuliganer, andra aggressiva jävlar och för att inte tala om soldater! mmm... Varför dras vi till dem då? Jo vem vill inte ha en kille som står upp för sig. Visar att han är en riktig viking och vet vad som krävs för att överleva. Han kan försvara sig själv och det han står för. Det han tror på.

Det här är precis vad din mamma inte vill att du ska släpa hem på släktmiddagen eller överhuvudtaget. Mamma skulle välja boy toyen istället. Pappa då? Vem skulle han välja? Han skulle inte välja någon. Vill han att en fjolla ska presentera sin egen dotter, nej han har lärt henne bättre än så. Bad boyen, då kanske han går hem? Oh no! Big no! Bara att glömma. Han vet själv hur killar fungerar och hur de behandlar tjejer.

Men varför ska vi ändå välja honom?

  • Han kan försvara dig. Beroende på vilken situation, ibland måste vi hjälpa oss själva också. De kan inte sköta alla våra affärer.
  • Han visar inte intresse hela tiden. Du får jaga lite, och det håller gnistan uppe. Du vill ha det du inte kan få.
  • Du kan knäppa bärs med honom utan att han bryr sig om morgonen dagen. Vi lever nu och vi partar nu. Bakfyllan kommer sen. Spontana saker!
  • Han är inte romantisk så att allt blir fjolligt.
  • För att dom är mycket snyggare! De har det farliga i blicken, det som vi inte får tycka om men som får en att vilja ha det mer.
  • Han är mycket bättre när det väl kommer till saken, han vet vad han vill och han tar det.
  • Eftersom han inte tänker på dig så behöver inte du tänka på honom. Du behöver inte göra mackor eller frukost på sängen till honom. Du tänker på dig själv och gör bara mackor till dig själv. Du behöver inte säga vart du är eller vad du ska göra för han bryr sig egentligen inte. NO STRINGS ATTACHED!
  • Du behöver inte träffa honom mer än vad du egentligen vill. Han kommer inte att klaga, om inte han är kåt och vill ha dig här och nu. Men det är ju inget dåligt.
  • Tatueringar är snyggt! Många många!

Så därför gillar vi tjejer bad boys mer! Även om vi inte "får" erkänna det.


And she fell in love with an icecream

The true lovestory, only @ taenbira

Segern är vår!

Vi vann matchen med 36-2, och jag kan ju inte påstå att det var en rolig match. Varken jag eller någon av de andra tjejerna i laget kom inte riktigt upp i tempo. Blev mest bara lite fjös-spel om man säger så. Jag stod för 6 utav målen och hörberg haha, hon stod för hela 12mål. Redan i första perioden gjorde vi 15mål, dvs ett mål i minuten.

Men nu är det dags för mig att lägga mig i sängen och läsa ut svenska boken. Har 100 sidor kvar och jag måste skriva citat och massa grejer och sånt till också. Allt ska vara klart och färdig inlämnat senast 23.59. Så hurry hurry!

Jävla mes

Maria har inte blivit uppfostrad rätt. Hon har inte lärt sig att uppskatta riktig musik ännu. Hon lyssnar på boybands och massa skit. Jag skickade låten cocaine till henne och hon sa att den sög. USCH! Fy Maria man säger inte så. FYFYFYFY!

Det där med boybands, rock och boybands är något vi ska tala om senare. Nu ska jag packa väskan.

SHC

Då var det snart dags för att röra sig mot kista för match. Taggad till tusen!
Men först måste jag packa och greja lite med musiken.

Snarkakudde

Nu är det dags för mig att hit the bed.
Skulle ha dragit ut idag egentligen men Rosen och Ellen kom hem till oss så jag blev kvar hemma och tittade på film med dom och Tilda istället.
Annars idag då ? Jo jag va nere på vallen och tränade lite, det är ju match imorn. Så det var väl dags att träna bort fredagens synder. Efter träningen åkte Ida, mamma och jag till kista och köpte leggings till mig och Ida skulle ha en ny hjälm så vi köpte det oxå. Btw, skorna jag la upp tidigare ska jag få beställa hem! WIHOOO!

God natt, men innan jag somnar ska jag lyssna på Nomy-Cocaine
och den ska gå på repeat. Love that fucking song!

Jag är ingen rockbrud

Igår satt jag hemma rätt så länge. Tror klockan var 11 när jag gick hemifrån, då bar det av er till saxen för att möta Hörberg och Elli. Efter ett tag kom även lilla Ida. Och alla nere på saxen ville se min tatuering och alla älskade den. Vid halv ett blev det dags att dra så då tog jag och Joel en taxi hem till Steffi där även Klara, Runis, Parling och Eklund var. Jag och Klara hade det skit kul under hela kvällen.
Men jag råkade nog dumförklara mig själv lite under kvällen också, och det var när Runis sa...
-Anna du är en sån där riktig rockbrud.
- VA?! Varför?
- Man uppfattar dig som en rockbrud bara.
- Men varför?
- Jo, men... Mörkt hår, svarta kläder, tatueringar och lyssnar på rock. En riktig bandit brud.
- Men nej jag är ingen rock brud. Visst jag har mörkt hår, oftast svarta kläder och ja jag lyssnar på rock oftast, eller typ soft rock inte heavy metal. Men jag är ingen rock brud.
Och precis när jag hade sagt det så insåg jag hur dumt det lät.

Passa tider

Jag är pappa upp i dagen på det. Ingen av oss kan passa tider. Kan någon i Öberg klanen det? Vi är alltid sena.
Imorse när klockan ringde så orkade jag inte ens gå upp, Ida försökte tvinga mig men det gick inte så bra. Ja, jag sov hos syster inatt. Och nu så vaknade jag för 30 min sen och har lite halv bråttom till nästa lektion. Börjar 12.45 så jag borde egentligen åka med 43 bussen men jag tror nog mer på att det blir 58 eller 13 bussen. Ni ser... passa tider, kan det vara genetiskt?

I'm LAPD


Old days

Förut tog jag och min bror varje ledig timme till att se på Rush Hour, inget kunde stoppa oss. Vi älskar filmerna. Vi kunde alla repliker utantill. Men sen hände något, vi slutade titta på dem. Men idag var vi right back on track!
I'll bitchslap you back to Bangkok!

Fast favoriten är och kommer alltid att vara... - I have an idea. why dont you....take that badge and shove it up your as. I'm LAPD!

Det ryktas om...

...att det är familjemys vid tvn utanför mitt rum. Det är ju rush hour föfan!

Hot stuff

Sen sist har jag hunnit vara på sushibuffé med Ida och mamma, kommit försent till historian och skrivit psykologi prov. Hur det gick ska vi inte tala om, för jag vet faktiskt inte! Sedan åkte jag hem, skulle hämtat mina örhöngen hos tjackballen men han var fett seg och skulle iväg så det får bli imorn istället. När jag kom hem stod det soppa på bordet och 15 minuter senare satt jag i bilen på väg ner till Vallen. Det blev träning även om jag egentligen inte får träna, men jag tog det lugnt så det är nog lugnt. Kan ju inte vara helt efter på söndag då det är match.

Det ryktas om...
...att Rosen gått och blivit svart.
...att Kroon hade mens idag, OCH igår.
...att Isabelle är besatt av en lärare, nämner inga namn. Men jag kan ge er en ledtråd... slingor.
...att jag är helt såld på B&J.
...att Ida ska förbi studion imorn.

You'll remember this day as the day you almost caught, captain Jack Sparrow.


PSYKOLOGI A

Hemma från mötet igen. Mötet gick bra, men det visste jag att det skulle göra. Hade ju inget emot själva mötet utan bara tiden och att mamma hade bokat det utan att fråga mig. Jag hade ju redan bokat ett innan å sen så ändrar hon bara utan att fråga mig. Aja jag ska ha mina grejer ändå!

Ända sen jag kom hem har jag pluggat Psykologi A. Har lite blandade åsikter om det där ämnet. Här har ni en liten del av allt de som jag ska plugga in. Prov om 4timmar, 25minuter om jag har räknat rätt.

Det humanistiska perspektivet

Handlar om personlig utveckling och en önskan om att finna meningsfullhet i tillvaron.

Inriktar sig på förståelse, inlevelse och tolkning.

Betonar den fria viljan till skillnad biologiska drifter eller mekanisk inlärning. Positiv människosyn!

Människan har två sorters behov:

    1.       Primära behov - fysiologiska eller överlevnadsbehov. Dessa är nödvändiga för att vi skall överleva.

    2.       Sekundära behov - inlärda behov.

En förgrundsgestalt: Abraham Maslow

Har försökt rangordna behoven. En lägre behovs nivå måste vara tillgodosedd annan man kan uppmärksamma behov som finns på en högre nivå.

Trygghetsbehov - kan vara materiell trygghet, känslomässig trygghet osv.

Sociala behov - behov av gemenskap, grupptillhörighet, osv.

Prestationsbehov -  behov av uppskattning, respekt och självförtroende.

Självförverkligande - behovet av att utnyttja sina inneboende möjligheter.

En annan förgrundsgestalt: Carl Rogers

    1.       Carl Rogers (1902-1987) var en amerikansk barnpsykolog.

    2.       Han ansåg att människan genom hela livet kämpar för att uppnå överensstämmelse mellan självbild och idealsjälvet =kongruens.

   3.       Självbild är den person vi själva uppfattar att vi är och idealsjälvet är tankarna om hur vi skulle vilja vara egentligen.

   4.       Självbilden och idealsjälvet borde vara en och samma sak, men för de flesta av oss är det inte så.


  

Det kognitiva perspektivet

Här studeras människans intellektuella funktioner: människas minne, lärande och olika former av tänkande.

Jean Piaget, den schweiziske utvecklingspsykologen. (1896-1980) är en av de främsta representanterna för den kognitiva skolan. Han ansåg att tänkande är ett sätt att anpassa sig efter omgivningen

Kognitiva scheman: mönster som vi fått genom tidigare erfarenhet och inlärning. Dessa styr vårt sätt att tänka och uppfatta nya situationer.


Minnet

Korttidsminnet: begränsas av vad som kan repeteras. Om man blir distraherad glömmer man om informationen ej hunnit överföras till långtidsminnet. Vi kan få in mer om vi "chunkar" informationen.

Långtidsminnet: här sker långtidslagring av minnet. Vi måste lagra det rätt om vi ska kunna få fram det igen. Hit förs informationen från korttidsminnet. Tre delar:

 1.       Procedurminne: används så ofta så att det vi gör sker omedvetet. Tex cykla eller köra bil.

 2.       Semantiskt minne: innehåller faktakunskaper. Tex Norges huvudstad heter Oslo.

 3.       Episodiska minnet: här lagras händelser. Tex Jag minns när jag gifte mig med Örjan, då...

Kognitiv terapi

 •      Tankarna i fokus!

 •      Skiljer mellan tankar och känslor. De negativa tankarna förändras genom att komma åt de bakomliggande tankarna som styr dem.

  -       Sokratiska frågor! För att få patienten att tänka själv. Kan då upptäcka att tankarna inte stämmer med verkligenheten.

  -        Hemläxor! Att göra något man är rädd för eller inte tror man klarar av.

  -        Framgångsrik vid tex depression och ätstörningar.


plugga plugga plugga, om jag pallar

Nej nu måste jag plugga. Blir väl uppe så gott som hela natten, eller så länge som jag orkar/har lust.

Imorn vill jag ha detta plus mer! Men får jag det här är jag nöjd.


Plugga?

Varför har det aldrig varit riktigt min grej? Jag skulle göra allt, nästan iaf, för att bara kunna sätta mig ner i typ 3 timmar och bara råplugga. Men det brukar spricka redan efter 3 minuter. Jag kommer alltid på annat som måste göras.
Exempel..
-om jag sitter i sängen och pluggar så känner jag alltid för att byta om till lite mysiga kläder, och då ser jag att det ligger kläder över hela rummet och då måste jag städa eller slänga alla kläder i tvätten. Och eftersom tvn nu oftast står och rullar för fulla muggar utanför mitt rum så blir det lätt att man fastnar där.
-ska jag plugga framför datan så finns det alltid roliga youtubeklipp att spana in och då fastnar man där. Eller att du helt enkelt bara tröttnat på musik så du måste hitta lite ny musik.
-sen så brukar ju telefonen vara ett ganska stort störningsmoment oxå.
-jag kan absolut inte plugga om jag är på dåligt humör, då vill jag bara sova. Precis så känns det nu, eftersom apan som ska föreställa min mor har bokat in ett möte med min handledare imorn klockan 9.40! och jag börjar 14.00 vad ska jag göra under timmarna emellan... Mamma säger stanna kvar i skolan och plugga. Men hur ska jag kunna plugga utan musik och mamma vägrar ge mig en Ipod. Jag kan ju säga det att, det där mötet får hon gå på själv imorn. Det var hon som bokade det, inte jag. Hon frågade inte ens om tiden eller dagen passade mig. Jag ska ha en Ipod om jag ska gå på mötet, eller en shopping dag och det är mycket billigare med en Ipod. Tro mig MYCKET BILLIGARE! Då slipper hon undan lindrigt.

I´m the little black sheap who wont give up. This is my fight, I wont back down.

onödigaste dagen

Mötte upp Bellis vid skanstull sedan gick vi lugnt till skolan för spanskan börjar ändå aldrig i tid. Men kom ändå inte så sent, vi kom faktiskt typ 3 minuter sent bara, och räknas det ens som att komma sent? Men såklart hade vi vikarie som seriöst borde läggas in på psyket. När vi skulle in på lektioner började hon typ korsförhöra oss på massa orelevanta saker, sedan freaka hon loss på hela klassen under lektionen. Efter det drog Bellis och jag till Indiska såklart och käka. Sedan tillbaka till skolan för att ha världens mest meningslösa historia lektion. Men vi fick sluta typ 20 minuter tidigare, sweet!

Juste har jag berättat om läraren som typ förföljer mig? Eller egentligen har jag 2 lärare som beter sig hel skumt mot mig, fast idag var det bara kul. Haha. De beter sig inte som lärare de beter sig som elever.
Nåja till saken.. En av dem ställer sig alltid brevid mig på AIK matcherna. ALLTID! Vart jag än står så står han alltid brevid mig tillslut. Den  andra ska alltid prata engelska med mig eftersom det var han som höll i mitt och Isabelles muntliga nationella prov, och nu är han typ helt besatt av att bara prata engelska med mig. Pratar jag svenska så låtsas han som att han inte fattar. Vissa dagar är det skit störande andra dagar är det skit kul! Jag är lite kluven....


YEES

Barack Obama vann! Så jävla bra. Fast det visste ni säkert redan. Bara jag som är så seg som nyss vakna.
Nej frukost var det, sedan skola.

Det drabbar inte bara dig

Jag mår också dåligt över det som hänt. Men att bli utstängd av en kompis för något man inte har gjort är inte kul. Att veta att en av sina bästa kompisar hatar en och inte vill veta av för något man inte gjort, det är den VÄRSTA känslan som finns. Det värsta är att jag kan inte göra något mer nu. Jag har föröskt, men du vill inte prata. Jag kan inte be om ursäkt för jag vet att jag inte har sagt något så jag har inget att be om ursäkt för.
Det får mig nästan att önska att jag hade gjort något så att jag kunde be om ursäkt. Då skulle jag kunna må dåligt över att jag gjort något dumt, jag skulle kunna ha dåligt samvete. Men nu kan jag inte det, jag har inte gjort något, jag har inget att ha dåligt samvete över. Utan istället får jag gå runt med en klump i magen och veta att en av mina bästa kompisar hatar mig, och jag kan inte förstå varför.
Jag ville inte ta upp det här på bloggen men det här verkar vara det ända sättet jag kan få kontakt med dig. Kan du snälla prata med mig?

Bye old hair

Nu ska jag åka till frisören bye!
Men första ska jag langa en bild från skolan, togs i måndas, igår asså.

Varför är jag jämt crazy medans Bellis langar normal pose?

Ibland lönar det sig att inte vara myndig

Idag var en seeeeg dag i skolan men vi hade kul ändå. Vi jobbar mycket med terror just nu, så vi kände oss lite inspirerade till detta konstverk. Lite hardcore men eftersom vi ändå jobba med det så kändes en illustration inte så farlig iaf.

Man kanske bör tillägga att det är tur att vi inte har bild som ämne iaf.

Annars då? Jooo, jag fick byta ut min bok på svenskan, så istället för Min sons historia på 263sidor läser jag nu Mörkrets hjärta på 122 sidor. WOOO! Jag måste btw lämna tillbaka min sons historia till biblioteket, den skulle varit inlämnad 2008-10-29, men jag får väl skatta mig lycklig på att jag inte är 18 än och då slipper jag betala "förseningsavgift". Sweet, ibland lönar det sig att inte vara myndig.
Men eftersom jag fick boken idag och referatet ska vara inne på fredag så har jag gjort en liten deal med min svensk lärare, jag behöver inte lämna in den förens på söndag. But that's a secret so to all you classmates out there, you've never read this!

I strålkastarns ljus

I somras gick min rullgardin sönder och jag har sedan dess sovit med en filt över fönstret istället. Den har inte skyddat från ljuset så värsta bra utan det mesta har lyst igenom +att den täckte inte hela fönstret.

Det var så att jag behövde inte ens kliva ur sängen för att veta vilket väder som lekte utanför fönstret. Jag vred bara lite på huvet så såg jag himlen direkt. Var det fint väder med bar himmel så var det bara att sova vidare en stund för det borde ju hålla hela dagen, sedan när man vakna nån timme senare så hade alla moln i världen samlats utanför just mitt fönster. Var det fullt väder redan från början så låg man kvar i sängen i princip hela dagen. Jag hade ju datan i sängen så det blev endel Las Vegas och Gossip Girl.

Men nu ni... min mamma har satt upp min rullgardin igen och bakom den i fönstret har jag en lampa, som jag ALLTID glömmer att släcka eftersom jag vant mig vid att sova i ett ljust rum. Men när jag upptäcker att den inte är släckt så släcker jag den såklart och det blir bäcksvart i rummet. Det kan inte bli bättre! Så skönt att rummet är mörkt igen.


Dagens citat: Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk.


Fan va smutt

Har legat hemma och degat. Tittat på nån dvdfilm med massa humor klipp. Sen när jag gick ner i köket så såg jag att mamma köpt hem Ben and Jerrys. SOFT!! Kan det bli imorn eller? Ja det kan det! Fan va smutt.
Imorn blir det nya frisyr och allt oxå, då är det bara bye bye old hair! Hello hello new hair!

Färjan

Is the shit!
Måste ses!

Skooooolan

Jag hade fett kul i skolan idag. Vi lekte lite med datorerna och när vi skulle fixa nya inloggningskoder så fick vi leta rätt på självaste "smörpojken" Freddy. Han fixade våra koder och han lyckades även bryta av skärmen på min laptop. eller asså inte min men den som jag låna av skolan. BRA JOBBAT! WOW WOW! GOOD JOB bitch! Sedan på centralen stötte jag på 2 roliga figurer. Sedan medans jag satt och vänta på bussen i sollentuna så kom en ännu roligare liten figur förbi. Nice talk man! As we say in enligsh.

Snart är det dags för käk och jag känner mig fan sugen på donken, någon mer än jag? Sedan måste jag ju börja plugga också, Psykologi och Aktiekunskap. Fast Shavin kanske kan snacka bort vårat prov så att vi får göra det sen för det är flera i vår grupp som ska få det flyttat, det vore fett sweet isåfall!

Starsky and Hutch

Nej starsky and hutch var det. Nyheterna borde väl vara slut snart. Måste bara be syster min smörja in tatten.

Sms är ingen bra funktion

Att skriva historier via sms är inge bra. Inga bra alls! Att återberätta en hel kväll, det är ganska svårt. Mycket kan fel tolkas och ord kan försvinna när man skriver. Tankarna hinner före fingrarna om man säger så. Sedan är det ju inte så lätt heller när mobilen hakar upp sig och hela sms försvinner eller att den helt enkelt bara stänger av, trots att man har fullt batteri. Det problemet har iaf jag med min telefon. Ibland skriver jag för fort så vissa ord hinner inte telefonen uppfatta och visa ord går inte att ändra eftersom de inte finns inlagda på T9 funktionen och om du ska skriva en lång text så orkar man inte gå in i den och lägga till ett nytt ord, man hoppas på att personen ska förstå ändå.
Jag är inte en sån person som läser igenom ett sms innan jag skickar iväg det utan jag skickar bara. Ibland blir orden helt twisted eller så finns de inte med överhuvudtaget. Det har hänt mig precis, personen i talan vill inte ens prata med mig. Hur ska kunna förklara mig och berätta det jag har att säga om den inte vill lyssna?

Inte nu, känner inte för det nu har jag fått som svar. Inte ordagrant dessa ord men det är väl vad personen menar? Rätta mig gärna om jag har fel. Men inte nu? När är sen då? Är inte vår vänskap här och nu? Är den inte värd att rädda? Tänk att små missförstånd kan bli till så stora saker bara för att man inte kan prata med varandra. Skit funktion SMS!


Welcome to the dark side

Kollade nyss planeringen inför nästa vecka. Den ser inte rolig ut men det finns vissa ljusa punkter.

Welcome to the dark side
-Plugga plugga plugga! Aktiekunskap+Psykologi
-Prov i ovan stående!
-Möte med skolan, mamma som bokat. Hon valde den sämsta tiden ever! typ halv 9 på morgonen och jag börjar lixom vid 12, så vafan ska jag göra sen när mötet är slut. Hon fråga inte ens om jag gick med på mötet utan hon boka bara. Mörker mörker!
-Inlämning av bokereferatet. Jag har inte ens läst boken för den suuuuuger!

Welcome to the bright side
-Frisör tid, woho! Äntligen ska jag klippa mig och färga om håret. Tisdag tisdag, ge mig tisdag!
-Match mot Kista, om jag får spela. Vi får se hur ryggen mår. Läk, läk din fucker.
-För varje dag som går så kommer vi en dag närmre julafton, 53 dagar,  och min 18års dag! 162 dagar.

Ohno, veckor som denna vill man bara skippa. But no can do.

Ge oss ett rött

Matchen, matchen, matchen! Det finsn två saker som kunde förgyllt matchen ännu mer.
Numero uno... Om Mats gett oss ett rött kort.
Numero dos... Om Obolo kunde satt 4-1 målet. Det hade varit slakt.
Annars var matchen bra jag menar vad visar resultaten? 3-1 till vårt älskade gnaget. Vem fan är Henke Larsson lixom?
Sen när vi skulle hem så var tåget sent men som tur va så mötte jag Edvin och hans pappa skulla hämta honom vid stationen, NAJS! Skjuts hem. SWEET!

Så nu har jag bara legat hemma och degat framför tvn. Skulle hämta min cykel hos Agge men stora bilen är inte hemma så jag får göra det sen eller imorn typ. Vill inte cykla hem den eftersom det är så jävla kallt och typ is på vägarna. Fan va mycket saker jag har utspritt överallt, måste åka runt i veckan och samla in allt. Muhahaha.

matchdags

Då var det dags för match. Heja AIK och tack Mats!

Dags för cola

Ska snart sova men först måste jag dricka lite cola. Måste sova tidigt ikväll eftersom imorn spelar Mats Rubarth sin sista match i gnagets tröja. Måste måste ses! Du är en legend, plus att det är sista hemma matchen för denna säsong. start 15.00 vilket betyder att jag måste gå upp vid typ 12.00. Styrka styrka!

Skratta ikapp, det brukar bli så

Filmen var sådär, fast jag fick mig ett gott skratt då och då. Jag och Jullan skratta ikapp under typ 5 minuter, när hon sluta så börja jag och när jag sluta så börja hoon och så fortsatte det ett bra tag. Juste ehm, kanske ska nämna vilken film vi såg, vi såg stepbrothers.


Movietime

Bio nu drar Ida och jag och möter upp Jullan. Vet inte vilken film det blev men det blev inte bond iaf, den var fullbokad. Gråter en skvätt..


Ensamrätt

Ibland undrar jag om vissa har ensamrätt på att klanta sig. Jag verkar dock inte ha det.
With licens to screw up

Det roliga är bara det att jag har inte klantat mig. Du vägrar bara lyssna på sanningen, för du vill inte inse att du har fel.

BIO

Jag vill se nya bond filmen, ska bara övertala Ida och Julia. Bond är bäst!

Nu kom maten hem, så nu ska jag käka. Hämtmat for the win!

Var kommer all energi ifrån

Idag när jag kom hem var jag skit trött men så fort jag såg att vår gamla tv hade kommit tillbaka från lagningen så blev jag störtkär i bubbelplasten och jag börja leka med den. Jag var inte sent ute med att börja vira in mig i den. Sedan lekte jag lite maskerad för Ida. Boy vad kul det var! Ikväll blir det bio med henne och Julia, troligtvis iaf om Julia hinner hem från sin farmor/mormor vem det nu var.


Fan jag har tjackballe

Igår var jag som sagt barnvakt till väääldigt sent. Eller inte så sent men det var en halvtimme kvar till saxen stängde så jag kände inte så stort sug efter att dra dit. Så jag mötte upp Maria och Agge. Vi åkte hem till Ante, återigen blev det en trång natt fast denna natt var det fan mycket trängre.
Kvällens citat -Fan jag har fått tjackballe!

En annan händelse som hände under kvällen ska jag inte förklara mer än att låna ett citat från en kär liten vän, "Missförstånd går hand i hand med för många Margaritas"

RSS 2.0