Kylen är öppen! Skit i maten, drickan blir ju varm!

Lördagen började med att Krimmi kom förbi hem till Maria, sedan  kom även Ida och Micke. När klockan närmade sig 01 så hoppade vi in i dodgen och begav oss till Barklöf där mustaschkampen utspelade sig. Mustaschkampen tänker ni nu? Ja det gick ut på att 14 killar, och det dubbla antalet flak, dvs 28flak öl. På 24 timmar ska allt drickas upp och panten skall pantas och skänkas med en check till mustaschkampen, eller ja till prostata cancerforskningen.

Söndagen blev en mycket seg dag eftersom den började hemma hos Barklöf, och vid 10 på morgonen begav vi oss hem till grannen där vi crasha poolen för att sedan åka till donken och efter det hem och decka på Marias soffa.
Måndagen spenderade vi sedan i en bil ner till Helsingborg och nu sitter vi här ute på altanen. Dagen spenderades i Danmark och ja ni kan ju gissa varför. Varken jag eller Maria har passerat 20år än så det blev en tripp över till DK istället.

VI SES!


Kommentarer
Postat av: Gabriella

Hahahah! Era sjukhuvuden! Om fullast vinner var det nog jag och idioten som vann ;) men det får bli fler kvällar tillsammans :)

2009-07-22 @ 18:25:54
URL: http://simplygabriella.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0