Äckliga feta tanter

Det hör till vardagshyfs att man vet att man släpper av folk innan man själv går på tåget. Man följer strömmen nere på central stationens gångar, man går ej mot den! åh jag blir galen på folk som gör det. De kryper längs med väggen, och för oss som har brottom så funkar den filen precis som den yttersta på motorvägen, det är omkörningsfil! och inte fan vill man ha folk som går i motsatt riktigt där då, som dessutom blir sura om man råkar stöta till dem. Vafan vill du inte ha en knuff på axel...jag gå på andra sidan då!

Det finns mer saker som stör mig med buss och pendeltågstrafiken...
Till exempel, alla vet att det blir kö i trapporna ner från plattformen med likförbannat ska de flåsa en i nacken och knuffa en i ryggen. HALLÅ! DET GÅR INTE SNABBARE ÄN PERSONEN FRAMFÖR DIG! Du kan lika gärna ge upp för en stor flock rör sig långsamt.
och på bussar för att inte tala om alla äckliga feta tanter som alltid ska trycka sig ner bredvid en trots att det finns minst 10 lediga sittplatser någon annanstans, till och med 2 lediga säten bredvid varandra. Vilket är platsen hon borde välja eftersom då får det feta arslet plats. Och trots allt detta ska de alltid ner bredvid en trots att man har lagt upp väskan på stolen just bara för att man inte vill ha någon bredvid sig, och respektlösa som vissa människor är så sätter de sig mitt på väskan. Ibland brukar jag till och med låtsas leta efter något så att de ska se att man inte har tid att flytta på den, men det verkar inte alltid räcka. Tänk om jag skulle ha en svindyr kamera/ mobiltelefon etc. i väskan som skulle gå sönder när de satte sig på den, skulle de då stå för kostnaderna? Nej knappast, de bryr sig inte ett skvatt!

Nej mina unga med passgerare det är dags för att vi slår tillbaka. Det är dags att säga stop! De kan inte beté hur som helst bara för att de är "vuxna".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0