Welcome to the jungle

LÅÅÅÅNG dag i skolan idag. 8.00-12.30. Huvva, och gjorde vi något vettigt? Nja, eller nej! Dock fick vi veta att framtiden för Naturkunskapen ser ljus ut. Kanske lite för ljus ut... va på lektionerna och ni kommer få minst G. Det låter som att kursen inte kräver så mycket. Samma vända med rättkunskapen, men denna kurs kan komma till väldigt stor nytta i framtiden. Ohja! Har även spenderat dagen med näsan nergrävd i boken SLASH, precis som alla andra dagar. Men den är ju så sjukt jävla bra. Visste ni till exempel hur låten Paradise city kom till?

Well let me tell you the story behind Paradise City.
Guns N' Roses hade Bridget som fixade olika gig, hon hade en manager roll för bandet men det fanns inget kontrakt parterna emellan. Dock hade Bridget manager kontrakt med San Fransisco bandet Jetboy.
Jetboy skulle ha en spelning och Bridget bokade in Guns' N Roses som förband, och eftersom spelningen var i San Fransisco så hyrdes en buss och hela köret. Som boende bodde grabbarna hos Jetboy och det var även där de partade efter spelningen. Men när det efter ett par dagar blev dags att åka hem så packade alla in sig i bilen. Spriten fanns det inget slut på som vanligt och de akustiska gitarrerna var framme som på vilken roadtrip som helst. Slash började leka lite med gitarren och plötsligt var introt till Paradise City fött. Duff och Izzy fyllde på med vad de tyckte lät bra. Så där satt de nynnandes och lagomt fulla när Axl inflikade med "Take me down to the Paradise city".
Slash slängde ut sig "where the grass is green and girls are pretty". Varpå Axl återigen sjöng "Take me down to the Paradise City" och denna gång svarade Slash med "where the girl are fat and got big titties". Vilket de senare valde..ja det vet ni ju själva. Men där har ni har ni historien om hur Paradise City kom till, på en jävla minibuss resa hem från San Fransisco.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0