den negativa sidan av att gå ner i vikt

Alla pratar jämt om hur bra det är att gå ner i vikt och allt det positiva som följer. Men det är inte bara en dans uppe bland molnen, det har faktiskt en stor negativ sida också. Här kommer en liten del av det negativa med att gå ner i vikt.
-  Inga kläder passar. De stora tröjorna du köpte för att dölja magen ser nu ut som stora tält. Byxorna du samlat på dig under åren är bortom all räddning, det ser ut som att du har en bajsblöja bak i stjärten och för att inte tala om hur de ser ut framtill. Många säger att det är kul att köpa en helt ny garderob, men det är inte alla som har råd att slänga allt och köpa en helt ny garderob med kläder.

 Det ända positiva som extra kilona hade med sig försvinner, det vill säga glöm djupa urringningar och tajta jeans. Bröst och rumpa är puts veck!

-  Förut har du proppat i dig vad som helst utan att bry dig. Va du sugen på chips en tisdagskväll ja då fan tryckte du i dig chips, nu tänker du dig istället för både en och två gånger. Detta påverkar dina vänner, du anses vara ett hälsofreak och att allt numera handlar om vad du stoppar i dig.

-  Avundsjukan! Precis som alltid när någon annan lyckas så kryper avundsjukan ikapp alla. Det är ett faktum, tjejer har svårt att unnas andra tjejer. Alla vill vara nummer ett, eller ska man kanske säga size zero?


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åhå vad sant!!!

But you're awesome, Anna! Love you, fortsätt med att vara duktig och vacker :) <3

2011-04-01 @ 22:53:04
URL: http://isabelleeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0